GOTT NYTT ÅR!

rubriken säger väl allt?
JAG ÖNSKAR ER ETT GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! :D
Stlms år är snart över och det går över till typ, allas år(?)
2009 är snart här och det ska bli ett GRYMT år för mig har jag bestämt

NYÅRSKYSS PÅ ER SOM VÅGAR :D
puss på er andra ;)


Brorsan min önskar även han er alla ett gott nytt år!
Bilden är från sommaren 2007, nice va? (klicka på bilden för full strl)




painting my nails

sitter och målar naglarna, lila först, sen silvrigt glitter över! Tror det blir skitsnyggt. Har ju lila halsduk och ipod, så jag matchar liksom :) Och så chattar jag med Hanna Kanon, ashärligt! Jag blir alltid så glad av henne. Saknar alla från konfan så himla mycket. Vill helst spola tillbaka tiden och bara vara med alla igen. Synd att sånt inte funkar :/

När jag är klar med mina naglar ska jag gå upp och lägga mig i sängen, precis som jag sa att jag skulle för ett tag sedan. men nu menar jag det verkligen :) hahaha

puss på er




apor!

Jag har egentligen inget att skriva men jag har så jävla tråkigt så jag skriver ändå :D I morgon så ska jag och mamma åka till centrum(Huddinge) och köpa två bh'ar till henne. Jag var "tvungen" att följa med för hon behöver smakråd, hahaha. Jag antar att jag vi slinker in på h&m då för jag måste köpa nya tights att ha i morgon på kvällen.
Jag vill ha sommar, allsvenskan! Jag är FETT sugen att gå på match, nu på en gång. Fast det skulle vara varmt ute, så man kan stå i bara t-shirt! Jag vill ha sommar och värme. Nyår och sen WIPPS - sommar! Men tiden går fort, snart så har jag fyllt år och sen så är det sommar. Mums! Men nu är det vinter, kallt och sugit. Nu ska jag sluta skriva, ska nog gå upp till mitt rum och läsa (jag läser alltid böcker, oftast flera samtidigt för jag älskar att läsa) Skönt att koppla av lite.

pusssssssar!




10 saker hurreniiiiiii

10 saker ni kanske inte visste om mig!
1. Matilda Allansson är den vän jag känt längst som jag fortf umgås med
2. Konfirmationslägret -08 är bland det bästa jag varit med om
3. Jag har två riktiga bröder och tre "halvsyskon" som är pappas frus barn
4. Jag har färgat mitt hår runt 20 ggr men vet fort inte vad jag vill ha
5. Emma Sporre är den bästa vän jag har, vi har känt varandra i 14 år
6. När jag mår dåligt lyssnar jag på Coldplay och gråter, efter mår jag alltid bättre
7. Jag anser att toaletten är det bästa stället att få tänka på i mitt hus
8. Jag har en bastu hemma, men har bara bastat 3 gånger på 10 månader
9. Mina bröder Max och Måns är det viktigaste jag har
10. Jag vill bo på landet/i skärgården när jag blir stor, där trivs jag bäst.



favoritlåt!

Världens bästa band, en utan världens finaste låtar. Jag kan aldrig sluta lyssna på den. Lyssna på texten, så otroligt fin. Den är helt otroligt underbar. ååååh,
COLDPLAY ÄR BARA BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!
(klicka på bilderna så ser ni dom i stort format)

olyigyd





pizzaaaa!

dDagen var mysig, träffade Louise och vi åkte till Farsta centrum och kollade kläder och typ, filmer haha.. Har nyss ätit en stor pizza, en HEL. förstår inte riktigt hur jag fick i mig allt men jag kan lova er att min mage gör otroligt ont nu! Aja, då är jag mätt fram tills väldigt länge i morgon. På tal om I MORGON så är det ju fan nyår då. Ska bli otroligt roligt. Jag kanske har redan skrivit om vad jag ska göra då? :S Aja, skriver igen. Ska på fest i Farsta hos min bästa vän Emmas kompis Ellen. Ska bli fett roligt. Funderar på om jag ska våga ta med min systemkamera... hmm, får tänka lite mer på det!
Hoppas ni kommer ha det toppen i morgon!

puss på er



fuck blogg.se

jag hatar blogg.se, designen och allting. Inget sparas, eller så är det fel på min dator! Jag behöver verkligen någons hjälp med det här, sara kan ju inte för Issa är på besök här i Sverige för tillfället och jag har ingen lust att fråga för jag fattar att hon inte vill ^^ men om du vill så typ säg till för jag fattar NOLL!

Jag sov riktigt gott i natt, har otroligt ont i ögonen för jag har inte haft mina kontaktlinser i på typ 3 veckor, vilket är väldigt osmart. Ska gå upp till badrummet på övervåningen snart och sätta i dom... om jag orkar -.-
I morgon är det ju nyår, det blir fest i Farsta för min del, i och mamma tog tillbaka utegångsförbudet, hahahaha. Ska bli riktigt trevligt, fira nyår med mina två allra bästa vänner (inte bara dom, många andra också såklart) Vad ska ni göra på nyår? Jag kan lägga upp en bild på mina nyårskläder här under så får ni se hur jag kommer se ut! :)

puss på er! :)

(klicka på bilden så ser ni den i stort format... ursäkta min töntiga min)



love the life bitches

Har blivit ganska lite bloggande, fast ingen läser ju bloggen än för jag har ju inte givit ut den ännu :) Så who cares? Idag var jag hemma hos August med Rebecka. Vi såg Twilight, alltså seriöst, vad är det som är så "jäääävla braaaaaaa" med den? det är en helt okej film bara. Favoritscenen är ju när dom spelar basboll(?) typ, hahaah.. Aja efter vi sett den så låg jag och Rebecka i hans säng och mannen själv satt på en stol bredvid och kollade massa tråkiga filmer på youtube, haha. Sen hade han träning, jag och Rebecka drog hem. (Träffade hans kompis Ludde också, som även är Rebeckas ex, mycket trevligt!) Drog hem till Sara, var med henne och Issa.. Drog hem, har suttit här lite för länge nu men livet har inget lyxigare att bjuda på faktiskt. Ska nog sova snart så jag kommer upp i morgon till ingenting!

Nu ska jag försöka lösa det här med designen innan jag dör...
Ha det bra alla sötnosar. Pussar


Min låt för idag!

Dagens låt, har inte hört den på skitlänge men märkte att jag faktiskt satt och sjöng på den och fick då lust att lyssna på den. Den är så otroligt söt, håller ni inte med? :)

Daniel Bedingfield - If ur not the one




Det går dåligt!

Det här med att designa bloggen går verkligen inte bra. Men skitsamma, jag får fortsätta kämpa. Tack gode gud för www.designadinblogg.se :D

I morgon ska jag träffa lill-ludde en snabbis, sen Chrille och sen Micke. Ska bli en bra dag har jag bestämt, och det vet jag. Chrille är snäll som hjälper mig med bloggen, fast han vet inte att han gör det tror jag, men anyway! :) Hoppas ni haft en bra dag, och att ni kommer ha en trevlig dag i morgon.




Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva om min vardag, musik, kläder och mycket annat! Jag är inte duktig på sånt här med design och liknande så det kommer nog ta ett tag innan min blogg blir snygg. Tack och lov har jag en underbar vän vid namn Sara som är expert på det här så jag får väl be om lite hjälp av henne antar jag :)

Jag hade tänkt att berätta lite om mig själv:
Jag heter Ebba Nyman och jag är 15 år gammal. Jag bor i Huddinge, Stockholm med min mamma, styvpappa och två bröder som heter Max (18 år) och Måns (17 år)
Jag går på Kulturama Musikdramatiska Grundskola, dvs att jag sysslar med sång, dans, teater och musik. Mest sång och teater. När jag börjar gymnasiet ska jag gå estetlinje och fortsätta att hålla på med sång eller teater, har inte bestämt mig helt och håller kring detta.
Om ni vill veta mer så fråga på, bara att kommentera!
Angående kommentarer så accepterar jag inte dom som skriver anonymt, sen så förstår ni själva att om ni kommenterar något fullständitgt omoget som tex "din blogg suger" så kommer jag inte bry mig om detta utan säger bara till er: ni behöver inte läsa min blogg om ni inte vill :) erat val.

HA DET GÖTT!




RSS 2.0