promenix!

jag och sara ska gå ut och ta en promenad... skönt att få prata lite för det verkar behövas. Vad har hänt för er ikväll?

NAKENFIS!

Jag sitter vid datorn och vänder mig om och tittar på Sara som stirrar ut genom fönstret. Jag frågar henne "vad tittar du på Sara? :S"  Då säger hon "det är en kille som står med bar överkropp i huset mittemot!" jag går dit och efter ett tag ser vi även att han går runt helt naken, med alla persienner uppdragna och verkar inte bry sig. Haha, jag och Sara ba stod och garvade! Hur kan man gå runt helt naken och veta att folk kan se in? Jag som inte ens har någon granne som kan se in i mitt rum drar alltid ner rullgardinen när jag byter om eller om jag kommit in i rummet efter att jag duschat! Vissa säger ju att det är skönt att gå runt naken hemma, men jag skulle bara vara obekväm (även om jag var ensam hemma eller liknande) Jag är då ingen nakenfis! Är DU en nakenfis kanske? ;)

, min bättre hälft!



Jag älskar dig så det nästan gör ont! inget utan dig <3

Pontyyys och Sarääää

Sådär, nu har jag kommit hem till Sara. Det var mysigt hemma hos Pontus. Vi såg på Let's dance med hela hans familj och efter det såg vi Mumien 3. Sen gick vi ner till hans rum, la oss i hans soffa och började kolla på Star Wars. Det var tråkigt så vi gick och la oss. Somnade väl runt halv 4, eller var det halv 3? hmm whatever

Det var egentligen meningen att jag skulle komma till Sara runt halv 5 för det var vad jag sa till henne men jag överraskade henne och kom hit kvart i 1 i stället. Hon blev glad, jag med :D Världens bästa Sara helt klart! Vi ska köpa onyttig skräpmat nere på grillen senare och mumsa i oss godbitarna. Jag kommer sova här ikväll som vanligt (en sak jag inte skrivit i bloggen är att jag typ i stort sett bor här. Det är mitt andra hem helt enkelt, och jag är här nästan alltid)

Nejni, nu ska jag kolla in facebook och bdb, sen skojsa ihop en piercing om jag vågar! Berättar mer senare, jag lovar ;)

engelska!

Har precis haft engelska, det var en väldigt roande lektion. Nu har vi slutat, jag sitter och pratar med Felix. Nu kom Louise och bytte plats med honom och säger "Ebba, åååh min lilla Ebba" haha, hon är söt :)

Jag vill att tiden ska rinna iväg och bli runt 6 för då är jag med Pontus! så ja, rinn tiden, RINN! Och så vill jag vara med Sara också, så den kan rinna ännu mer så det blir lördagkväll och jag liggar i Saras säng :D haha!

Nej nu ska jag kolla alla bloggar jag läser, sen ha So-lektion och ha porrsnack med Maja, hahahah. skämt åsido! Ha en fortsatt trevlig fredag, jag tror inte jag kan skriva först i morgon! :/

PUSS PÅ ER!

Stuga

Det blev inget bloggande igårkväll för jag satte mig aldrig vid datorn. Pratade länge med mamma och Hasse om deras resa och om massa annat.

Vi har stuga i skolan just nu (dvs lektion där man har eget arbete och ibland har vi klassråd) och jag har inget att göra. Sitter och pluggar lite So (hinduism, ÄLSKAR religion) och småsnackar med Maja och Cissi. Sitter här lite smått nervös för att min lärare Linus ska komma och se att jag sitter och bloggar i stället för att plugga för då får jag frånvaro från lektionen, haha.

Efter skolan åker jag direkt till Norrtälje hem till Pontus (Det är skitjobbigt att vi bor 2 timmar ifrån varandra, vilket ni kanske redan fattat). Jag längtar som en galning efter honom. Två veckor sen vi sågs, blääää! och på det så kan jag bara sova där EN natt, inte hela helgen som det var planerat! Gissa om jag blev ledsen igår när jag fick reda på det? :O Jaja, ett dygn är bättre än inget dygn :) på lördag ska jag i alla fall sova hos Sara, så då får jag vara med mina två favoritpersoner, så helgen kanske inte kan bli bättre än det i alla fall?

Nu måste jag plugga, annars skär Linus halsen av mig!
puss på er. Skriver senare idag!


 


until you

I dont' wanna run away, just wanna make your day when you feel
the world is on your shoulders

matteprovet!

Sådär, då var dagens höjdpunkt avklarad, haha...
G-delen flöt på, typ 1 tal jag fick problem med (jag har jättesvårt för matte för er som inte vet och hatar prov. jag presterar alltid dåligare på prov än på muntligt!)
sen gjorde jag faktiskt två VG/MVG-tal, fast jag får säkert fel på båda. I alla fall på den andra, hahah, bara chansade rent av bara för skojs skull. Vi får väl se hur det blir med resultatet sen :) G får jag väl i alla fall, och jag satsar inte direkt på något annat.

Nästa lektion är musik, vi håller på att skriva egna låtar, på svenska. Det är faktiskt skitsvårt, jag kan inte skriva på svenska. Det är inte samma sak, mycket fulare, haha :) Ska nog be Pontus hjälpa mig lite faktiskt (a)
Efter musiken har jag svenska, sen slutar jag (15.35) och då måste jag åka direkt hem för mamma ville prata om en massa så jag kan inte träffa Sara vilket vi bestämt :( Saknar henne

Hoppas ni får en fin dag, skriver när jag kommer hem från skolan


mycket snack, liten verkstad(?)

Jag har precis haft hemkunskap. Vi började med att PRATA(?) om semlor och en massa, sen läste min lärare en krönika(?) och jag tyckte bara att livet var helt värdelöst för tillfället. Men sen, efter ett tag, ja då fick vi faktiskt göra semlor! Det var så otroligt gott, jag verkligen älskar semlor :D

Snart har vi slöjd, syslöjd för att vara exakt. Vi håller på att designar kläder som vi sedan ska göra, såklart. Vi ska åka iväg med skolan typ nästa lektion och få köpa eget tyg och allt. Jag håller på med en klänning som är skitsnygg (i och med att Sara gjorde typ hela designen)

I morgon åker jag hem till Pontus! längtar jättemycket efter honom. Ska vara där hela helgen också. Blir nog en hel del filmtittande och myspys.

Justeja, inatt kom ju mamma hem från Nya Zealand. Jag stog och grät när vi kramade varandra. Blev så otroligt glad! Fick lite saker därifrån också som jag kan fota sen och lägga upp här på bloggen :)

Har matteprov idag, vi får se hur det går... har inte pluggat så mkt alls även fast jag vet att jag måste. Jaja, får väl hoppas på det bästa.

Nu ska jag röra mig från datorn. Puss på er :)

saker ni inte vet!

ska skriva ner några saker ni kanske inte vet om mig :)
1. mina två favoritdjur är ormar och hästar
2. jag åkte skidor tills jag var 12, sen bytte jag till snowboard
3. jag föddes tidigt på morgonen, den 12 april, 1993
4. jag är allergisk mot nästan alla kärnfrukter, pollen och massa annat
5. musiken som spelas mest i mina öron är Coldplay och hardstylemusik
6. jag skrattar mycket, kanske lite för ofta och lite för högt.
7. jag bor i Huddinge med min mamma, styvpappa och två bröder
8. jag har väldigt bred klädsmak, det är rätt drygt faktiskt...
9. att sjunga är det bästa jag vet och jag ska gå sång i gymnasiet
10. enligt mig så är skrikgul den finaste och mest härliga färgen som finns
11. mitt favoritnamn på en kille är Theodor, om jag får en son ska han heta det
12. jag har två riktiga syskon, resten av dom är pappas frus barn.

nej nu orkar jag inte mer :) vill ni veta något mer så fråga



sara, snart!

Jag vill lägga upp lite bilder från när jag precis hade köpt systemisen


obs! 1, jag hade kortare hår (jag påstår alltid att mitt hår aldrig växer)
2. kolla handen vid höften.. vadå långfingret?


jag och sara gjorde världens godaste äppelpaj av träden vi har i våran trädgård. Faktum är att jag kan äta äpplen när dom är tillagade, då får jag ingen allergisk reaktion! jätteskönt :)


halloooo, den här bjuder jag på :)


tills döden Emma Sporre-snorre-orre!


jag och pappa... jag är otroligt vacker! 8-)


sista bilden nu annars tröttnar ni väl!
COLDPLAY, 17/9 - 08. bland det bästa jag varit med om!



trött och illamående...

...är precis vad jag är. Jag vill bara sova trots att jag sov 3½ timme för länge i morse. Och ikväll ska hålla mig vaken för att mamma kommer hem och sedan ska jag gå upp kvart i 6. Snälla, känn lite medlidande!

Dessutom kan jag inte få igång pluggandet. Jag vill ringa Sara och prata med henne men vi pratade i en halvtimme tidigare ikväll. Jag saknar min Sara. SARA, KAN INTE VI SES I MORGON? Nej, nu går jag nog upp och hämtar telefonen och slår henne en pling! :D

puss på er!


jag vill ha fett med sommar

ooops!

jag glömde, ska ju lägga upp lite bilder också :)


hihihi, gissa vem? (a)




nu kommer Sara döda mig men jag bryr mig inte
det här är min favoritbild (hennes "hatbild") på oss!
jag äääääääälskar dig

Det fick bli lite svartvitt!
hinner inte lägga upp fler, måste verkligen plugga matte nu :/

puss hej leverpastej

dåligt med bilder

Måste bara be om ursäkt för att det aldrig kommer några bilder i inläggen nu för tiden. Har inga bilder alls på datorn hos pappa, men ikväll åker jag hem till mamma igen så då kommer det komma bilder så det ryker om det :D hahaha!

skolan

Jag gick och la mig igen när jag ätit frukost i morse. Det var faktiskt skönt, jag sov till klockan 10. Då gick jag upp... IGEN... och tog en långdusch. Sen tog jag på mig kläder, blåste håret och drog till skolan.

Jag har dans om 15 min, ska därför gå ner och byta om nu, ha dans i 1½ timme, sen sång i 1½ timme sen vet jag inte riktigt hur resten av dagen ser ut.

Skriver senare, så vi hörs då! puss på er

GOD MORGON! :D

Jag vaknade för 10 min sen, sitter i köket alldeles själv och äter frukost (två mackor av "pågenlimpan" med asmycket messmör på och 1 glas mjölk) Jag ska snart hoppa in i duschen, måste väcka min låtsasbror Alex först för det lovade jag honom igårkväll.

Ikväll blir det middag här med nästan hela familjen. Ska bli jättemysigt!
Fick ett sms av mamma i natt (men jag sov för tillfället):
Hej hjärtat! Vi är i Hong Kong nu och en 11 timmars resa till London väntar
Längtar efter er jättemycket. Vi ses ikväll! pussar och kramar

Blev jätteglad :)

nu ska jag fortsätta äta, skriver i skolan. Puss

sista för idag!

Har precis pratat med Judith i telefon. Blir alltid så lycklig av det i och med att vi aldrig ses (hon bor i Värmland!) men jag saknar henne jättejättemycket. Tack gode Gud att hon kommer hit den 20'e februari!

Mina läsare ökar och jag blir jätteglad! Ni är underbra som läser :)

Måste gå och sova nu, är svintrött och hade tänkt sova för jättelänge sen. Det här funkar inte, jag sover inget alls om nätterna. I morgon kommer jag defenitivt inte kunna somna för då kommer mamma hem vid 23-rycket!

Aja, önska mig lycka till med sömnen! puss på er :)

juste, idag! :D

Jag träffade Micke efter skolan och gav han hans grejer, jag ville mest springa därifrån faktiskt, haha. Inte för att jag mådde dåligt av att träffa honom utan av andra anledningar som jag inte tänker nämna här för det är taskigt!

Jag träffade Sara idag också. Bara för typ 40 min, men alltså, att träffa henne sådär kort ibland får mig att inse att varje sekund med henne är värt guld och diamanter! Finns verkligen inte så många fina människor som henne, trots tjafs och bråk så är hon min ögonsten. Sara, jag går genom eld och vatten för dig! Du är allt

sömnbehov!

Middagen blev riktigt god faktiskt och nu är jag hur mätt som helst. Har legat på sängen och vilat ett tag också och ska gräva mig ner i matteboken snart om jag orkar det. Är helt sjukt trött. Jag har varit trött hela januari, knappt sovit om nätterna och stigit upp tidigt, så även på helgerna.

ÅÅÅÅH, sitter och lyssnar på musik på iTunes och nu så börjar "No one" av Alicia K. spelas, älskar verkligen den här låten och den väcker så många minnen. Visst blir man alltid lite glad och varm inuti när det helt plötsligt kommer en låt som betyder mycket för en? Jag tycker det är jättehärligt! Fast ni ska få veta en liten töntig sak om mig: När jag sitter på tuben, bussen, pendeln osv, så klarar jag inte av att lyssna på "gamla" låtar (som tex "No one") för jag får för mig att folk tycker att jag är konstig som lyssnar på musik som man lyssnade på för 1 år sen liksom (nu kanske ni undrar hur dom ska veta vad jag lyssnar på men jag har tinitus och dålig hörsel, vilket gör att jag alltid spelar på högsta volym.. jag vet att detta försämrar hörseln ännnu mer men ja, jag vill faktiskt höra vad jag lyssnar på!)

Nu blev det kanske lite långt här!
Vill bara skriva en sak till: I MORGON KOMMER MAMMA HEM! jag längtar jättemycket faktiskt. Ska bli skönt att få höra hennes röst och krama om henne igen när man inte gjort det på 3 veckor. Jag kommer börja grina lite tror jag, för att jag blir så glad över att hon äntligen är hemma. Men innan hon kommer hem har jag skola, estetdag på onsdagar! (dvs att jag har sång och dans, och ibland teater) Drar hem direkt efter skolan och städar rummet igen, ska byta lakan också för det är så skönt att sova i nytvättade lakan, eller hur? :)

ojoj, nu ska jag sluta skriva! Skriver kanske senare, eller så somnar jag direkt efter att jag pluggat! Aja, puss på er

matlagarN Ebba!

Jag är mitt uppe i att laga mat. Jag tog på mig den uppgiften idag då jag var sugen på lax och ingen orkade göra det så varför kan inte då jag göra det? Det blir lax i ugn med kokt potatis och sås till. A lá Ebba som jag brukar säga i och med att jag älskar lax och tycker jättemycket om att laga det. Jag har alltid älskat att stå i köket, trivs bäst i köket av alla rum faktiskt. (jag är ett litet matvrak må jag säga) Håller på att göra såsen som jag sedan ska hälla över laxen och ställa in i ugnen, har lite problem dock då jag inte riktigt vet vad jag ska krydda med. Jag gör alltid olika, alltid lika roligt att testa nytt.

Någon annan (förut Sara) som älskar att laga mat? Det är ju underbart!
Sen så blir det gott också, om man följer recept eller vet hur man ska göra :D
(nu tänker jag på den där filmen, gud vad heter den? "blablas dagbok", haha i alla fall den där när hon ska laga middag, så blir pastan blå och allt smakar skit och hennes vänner kommer över på middag för det är jul/hon fyller år... minns inte riktigt. Aja, kul är den ;D)

mentorstid

har mentorstid, sen teater
ska in till stan, möta micke och lämna hans t-shirt och hans ring som har varit hemma hos mig ett tag nu.
kan inte skriva resten. hemligt hemligt!

måste dra nu, för jag får inte missa mer av lektionen (gick iväg för att skicka min uppsats i no'n till mig själv för jag måste skriva ut den hemma idag. tog tillfället i akt att skriva lite kort)

Vi hörs ikväll när jag kommit hem och har pluggat matte så det gör ont i hjärnan på mig. PUSS!

skola, spanskalektion

Jag sitter i skolan och har spanskalektion. Som vanligt så går jag inte på den lektionen i och med att det inte är nödvändigt. I morgon har jag prov, som jag kommer få IG på. Haha, jag tittar in i mitt klassrum (vi har glasväggar ut till korridoren) och ser att Rickard och Axel sitter och retas, leker att dom räcker upp handen och säger att jag sitter vid datorerna. HAHAHAHA, nu kom min spanskalärare och sa åt mig att komma in på lektionen...
måste dra som ni kanske förstår -.- ORKAR INTE!

Ludde är en söt liten skit. Noel är bra. hahahahah


killars fel att tjejer är utseendefixerade? don't think so

Jag läste nyss en text om att det är killars fel att tjejer bryr sig så mycket om sina utseenden. Att det är deras fel att vi kallas för horor, slampor, äckel, tjock, ful osv osv. Jag håller inte alls med. Varför ska det vara deras fel att vi bryr oss om våra utseenden? Det stod att en tjej får tanken att börja banta om en kille sagt "du ser tjock ut på den där bilden, haha jag skoja" Jag tycker att man väljer själv hur man ska se på saken. Vi tjejer (och faktiskt alla killar också) väljer ju själva om vi vill vara så pass utseendefixerade att vi vill börja banta pga en sån där kommentar. Det handlar mycket om att se sig själv från ett par bättre ögon. Inte vara så självkritisk. Varför ska det vara killars fel att tjejer SKÄR sig? Det stod nämligen som så i texten att killar kränker tjejer så mkt att vissa till och med skär sig. Det här nekar jag inte, men jag tror att det som stod i texten borde tas med en smula salt.

Jag tycker att alla tjejer som är såhär utseendefixerade borde ställa om i sina hjärnor lite. Ni är snygga även fast ni inte har smink på er. Bara för att en kille säger till er att ni ser tjock ut på en bild och sedan säger att han skämtar så betyder inte det att han menar det. Killen i fråga har antagligen själv ganska dålig självkänsla och är osäker i sig själv för annars så säger man inte sådant till andra. Och vad ni än gör, börja inte skära er för att en kille tycker att du är tjock, beter dig som en slampa, är äcklig eller liknande. Se er själva från ett par bra ögon, ett par ögon som inte kritiserar andra. Ett par ögon som ser det fina hos folk. Jag lovar att ni kommer tycka mer om er själva efter det!

Det här var allt jag hade att säga för tillfället
nu ska jag sova. God natt!

p.s: Ni får gärna tycka till och argumentera. jag älskar diskussioner! d.s

home sweet home

Har varit hemma ett tag nu, ätit lite och druckit ett glas mjölk (för er som inte vet detta sen tidigare så är mjölk bland det godaste jag vet, verkligen älskar det. Detta har jag genemsamt med Filip och August, hehehehehe) och suttit här vid datorn. Måns står och skalar potatis bakom mig (jag sitter med bärbara i köket) och jag har precis läst klart alla bloggar som jag läser dagliglen. Nu kom min halvbror Alex hem också.

Jag mår illa som en gorilla, nej det där var en överdrift, men jag mår inte så bra. Jag har ont i magen och har haft det i typ 3 dagar nu utan att veta varför. Jaja, det går nog över med tiden.

Nu hade jag tänkt röra mig till rummet och plugga lite spanska. Får se hur det blir med det, man kan ju alltid hoppas på att jag lyckas! Måns kanske vill hjälpa, pappa står nämligen i duschen.

vi hörs senare, byebye sockerstrålar

skolan... igen

det blev inget tecknet, boooooooring. Jag vill inte vara här. Tjaffsade med Frida om min pappa nyss, låter cp jag vet men ja, usch jag orkar inte. Sitter och lyssnar på Angerfist (hardstyle) på högsta volym med ipoden. Jätteskönt faktiskt. Jag vill ha helg, orkar inte med skolan.. bläääää!

Så vill jag hem, ligga i sängen. Jag måste plugga spanska, ska fan ta och göra det nu under håltimman. Pappa pratar ju nästan flytande spanska så jag ska plugga med honom när jag kommit hem också. Lovade min lärare att göra mitt bästa men att jag inte måste anstränga mig för att få bättre betyg. (jag håller självklart med i och med att jag vet att jag inte kan höja mig, men dock sänka mig och få ett IG, vilket inte spelar ngn roll för jag ska inte gå b-språk i gymnasiet)

Skriver när jag är hemma. ciaaaooooo!

skolan

sitter i skolan, har håltimme i typ 1 timma nu. ska sätta mig och spela tecknet nu, med louise, maja och carro. hahahah shit va roligt, har inte gjort det på fleeeeera år! hahaha :D jag och maja ska va :D:D

aja, det är helt kaos i skolan idag!
Amanda, om du läser det här, så vet du att jag finns här!
och Frida, vi klarar det tillsammans!

måste rusa, pusspuss!

090125 - 21:55

Det blir ett litet kvällsinlägg trots allt. Har nu hunnit äta, ligga i soffan och tagit det lugnt och pratat med pontus och sara i telefon. En riktigt skön kväll, jag som trodde att det skulle bli ett helvete att komma hit till pappa och vara här i några dagar. Men allt har löst sig nu, underbart! I morgon börjar jag kvart över nio, ska möta Frida i Luma kl fem i nio (jag tar ju båten från södermalm till sjöstaden och hon kommer med tvärbanan) Min första lektion är No, inte direkt mitt favoritämne om man säger så, men man kan inte skita i lektionen för det.

ni ska få två bilder från när jag var en liten liten flicka! :D

det här var när jag gick i tvåan. Julanda, Sanna, Andreea, jag och Felicia!


Här är jag (obs mina hemska glasögon!) och Petter, titta så söt han var
Han är fortfarande sådär sjukt ruggigt söt, 9 år tror jag att han är nu :)
jag själv var nog runt 8 år här tror jag, haha :D

till min andra halva!

måste bara skriva en sak till!

Sara Ahtonen,
det finns inga ord att förklara min kärlek till dig. Du är obeskrivlig, jag älskar dig jättemycket! Tack för att du funnits här och stöttat mig.
Utan dig är jag ingenting.

För mig är du alltid bäst
ditt namn står skrivet i mitt hjärta

hos far min!

Är hemma hos pappa nu, och ska vara det fram till på onsdag. (sover dock hemma på onsdag i och med att mamma kommer hem då, och då måste jag få stå i dörren på kvällen/natten när hon kommer in i huset)

Har precis suttit och pratat med pappa och min styvmamma Loulou ett ganska långt tag om det som hänt på senaste tiden. Alla pusselbitar börjar sättas ihop och pusslet börjar bli helt. Vi förstår varandra nu, riktigt skönt. Fast nu i veckan måste jag säga upp kontakten med en mycket nära vän till mig, för vårat bästa. Känns som ett sår i hjärtat i mig för den här vännen är helt otrolig. Mer om det när det är avklarat.

Ikväll tog jag ett långt bad, tände ljus och låg och läste. Skrubbade ren kroppen, rakade benen så dom är lena som silke och hoppade sedan i mjukiskläder. Ligger nu på soffan i vardagsrummet med bärbara datorn i knät, lyssnar på min ipod och tar det lugnt. Lycklig för att allt börjar lösa sig!

Nej nu blev det här ovanligt långt, ska logga in på fejsan nu.
Puss på er, tror inte jag skriver mer idag.
sov sött

Wentworth Miller

visst är han det sexigaste som existerar på våran jord?


förstå att ha honom för sig själv!
Jag är ett stort fan av  "Prison break" och det var där jag upptäckte honom
Han är verkligen hur jävla snygg som helst för att snacka ren svenska!
åååh, jag får fortsätta drömma, precis som alla ni andra!

dålig rubrikfantasi!

Jag har damsugit hela övervåningen och städat mitt rum. Känner mig riktigt duktig. Sen så har jag ätit middag, sovit på sängen i 2 timmar (jag tog en "paus" från städandet, haha) och suttit vid datorn i en timme nu, lite nördigt kanske men skönt att få slippa tänka på något speciellt.

Mamma och min låtsasfarsa Hasse kommer hem om 4 dagar. Jag längtar jättemycket, saknar mamma så det gör alldeles ont inuti mig. Jag kanske skrev att hon ringde hem för 2 dagar sen? Jag satt bara och asbölade när hon pratade, vart så ledsen för att hon inte var hemma, och samtidigt så glad över att får höra hennes röst. Men nu är det bara 4 dagar kvar! ååh så skönt att dom kommer hem

Ikväll ska jag bara mysa med mormor i och med att det är sista kvällen hon är här. Vi ska baka äppelpaj och titta på tv tillsammans. Ska bli trevligt!

Ha en fortsatt trevlig lördag älskade läsare! :)<3

jobbig dag framför mig!

klockan är fem över halv tio, tio min över tio går bussen hem till mig. Ska hem och storstäda huset med min familj för mormor tycker att det vore snällt mot mamma och hasse till att dom kommer hem. UUUUSCH! det kommer ta flera flera timmar, kommer somna som en stock efter men ICKE. Då ska jag och mormor ha "sista kvällen-mys"... Sen ska jag upp tidigt i morogon bitti för att åka hem till pappa och bo där till på onsdag för att mormor åker hem och jag har liksom utegångsförbud :@ På söndag kommer Greta förbi hem till pappa i alla fall så det är ju bra i alla fall :)(:

Jag kanske bloggar mer ikväll om jag har tid!
puss på er

bloggkris!

förlåt, har inte bloggat ett dugg idag! dåligt dåligt dåligt
jag har helt enkelt inte haft tid. Tränade i morse, drog till um med Lina efter, skola, Sara och ja, fortfarande Sara men nu har jag tillgång till dator. Har haft en jättemysig dag/kväll med Sara hittills, har fotat lite också (bilder kommer väl någon dag framföver, haha) Vi har badat, det var jätteskönt. Och pratat pratat pratat, om allt och inget.

Just nu är jag sjukt trött och vill bara sova, så ja, sängen "HERE I COME!!!"
har ni haft en skön dag? Vad händer i helgen för er människor?
Jag längtar till nästa helg, ska vara hos Pontus hela hela helgen. Plus att Sara är med på fredagen också och så ska jag, Sara, Pontus och hans bästa vän Filip sova hos Filip. Så mysigt så mysigt. (jag har inte berättat om Pontus för er läsare, men det kommer, jag lovar) Nu slutar jag skriva, PUSS!

i morgooooooon :D

förlåt för att jag bloggat dåligt idag, har faktiskt glömt bort det totalt när jag suttit vid datorn!

I morgon har jag en rolig dag framför mig:
Stiga upp kl 6 för att åka iväg och träna med lina på morgonen. Efter det åker hon och jag till ungdomsmottagningen för att göra lite saker. Efter det åker jag till skolan, och har lite "roliga" lektioner. (Lina har eget schema och har inga lektioner efter lunch i morgon) Efter näst sista lektionen kommer Sara, jag möter henne i Luma och sen så är hon med på min sista lektion. Sen drar vi hem till mig och ska ha myskväll, prata och bara ta det lugnt.

Vad ska ni göra i morgon och i helgen?


jag vill ta ett bad, men vi har inget badkar :(
fast i morgon blir det träning med lina, då simmar vi också :D

hemkunskap!

Då hemkunskapen som började halv nio håller dom på att redovisa något som har med reklam att göra, alla är två och två och dom fick uppgiften förra torsdagen då jag inte gick på den lektionen för jag försov mig. I tisdags fortsatte dom att jobba med den här uppgiften men jag hade värsta depp-dagen då och allt var helt skit så jag orkade inte jobba, dumt gjort för jag visste inte att vi skulle redovisa idag. Väl inne på hk'en kände jag att jag inte pallade vara där för många var otrevliga och bara hackade hela tiden så jag sa rakt ut
E: "jag orkar inte vara här"
Lärare: "men snälla ebba gå inte"
E: "jag har en dålig dag, en dålig vecka"
L (medlidande): "har du en dålig dag?"
E; "ja, jag mår inte bra helt enkelt"
och sen så gick jag bara ut, orkar inte vara i skolan men jag måste ju.

Nu ska jag sätta mig och plugga matte så jag slutar tänka på allt en stund
Skriver nog senare ikväll
puss

ego!

har tagit lite nya bilder för jag hade inget att göra (eller jo det hade jag: plugga, men jag tar det senare :D) För er som kollar min bdb blir detta lite tjatigt men för er som inte gör det så får ni se några här :)





Ni kanske får se fler någon annan dag ;)
snart dyker jag ner i matte/spanskaböckerna, jippeeey

hallojsan!

skolan var helt okej idag, sjukt trött idag. gick och la mig tidigt igår men så ringde pontus vid halv 11 så snackade vi ganska så länge så jag somnade rätt sent ändå. aja, vi gjorde en ny dans på dansen i alla fall, det gick bra :) vi slutade tidigare, jag var med Lina, Greta och Frida ett tag efter skolan sen drog jag hem. Gick direkt ner hit till källaren där Måns då satt vid datorn och har pratat med honom om allt och inget ett tag nu. Han sitter fortf bredvid och snackar :) riktigt skönt och mysigt faktiskt. Middag om typ 2 minuter, jag är vrålhungrig så ja, det kommer sitta finfint!

Skriver nog senare, ska plugga matte och spanska efter maten.
puss och hej

hatar rubrikskiten!

Jag har försökt plugga, men det går inte. Jag fattar verkligen ingenting av det vi håller på med just nu, ränta och procent och sånt, hatar det. Jag har aldrig haft svårt för matte, faktum är att jag alltid tyckt om det, tills jag gick i åttan. Då började jag tappa allt, började må dåligt och sket i skolan under ett tag och då försvann all min mattekunskap eller något sånt för efter det har jag aldrig fattat någonting alls. Måste verkligen be min mattelärare Johan om typ en privatlektion, om han så kräver pengar så ska han bannemig få det! Nu ska jag försöka läsa igenom allt igen, se om jag fattar något, om det inte går så ger jag upp för ikväll.

have a nice night!

Måns

ingen fattar exakt vad jag menar just nu, ingen förutom du!
jag är inget utan ditt stöd i det här.

Jag älskar dig!

oj, jag ljög nog!

Det blir inget mindre bloggande. Jag känner att det faktiskt är smartare att fortsätta blogga för då får jag skriva av mig varje dag, även fast jag inte skriver om mina privata problem.

Det var helt kaos i skolan idag, det kändes som att jag skulle kunna döda någon. Slog händerna i väggen på toan så nu har jag skadad handen *scoooooore!* Pappa kom dit och snackade med min lärare om en massa grejer, och nu är det helt fuckat. Livet är inte alltid som man vill att det ska vara, eller hur?

Några bra saker har i alla fall hänt idag. Har köpt ett par Kosshörlurar, blåa. Min älskade bror Måns har beställt ett par röda så har vi båda sorterna (och kan därför byta då och då! smart va? :D) Sen så har jag haft ett samtal med Måns som gjorde min dag. Livet är skit för oss båda just nu, tack och lov har vi varandra. Jag älskar dig! Finns alltid här, det vet du

Nu blir det av att plugga lite matte, ser faktiskt fram emot det konstigt nog. Skönt att försvinna ur alla jobbiga tankar ett tag! Puss på er

mindre bloggande

jag kommer trava ner ganska mycket på mitt bloggande. Detta pga att det är skit hemma och problem med en massa grejer. jag börjar skriva mer igen så fort som möjligt

puss på er älskade

rubriksångest

Först vill jag bara ge massa creds till Floppan som slutat snusa
eller, han försöker :D det är asbra, jag är nog lite stolt över honom!

sen ska ni få lite bilder från igår, riktigt riktigt trevligt var det faktiskt :D

 


god natt?... eller god morgon kanske?

det är nog dags för mig och lina att röra oss till mitt rum och min underbara säng!
vi får se hur det går med den saken

natti natti

lina och ebba is having fun!?

hahaha, Frida ligger och sover (som vanligt?????)... jag och lina har inte direkt somnat än. Vi har bastat lite, blivit lite för borta och ja, vi har jävligt trevligt! Dennis är översocial sådär på morgontimmarna, vet int hur många timmar jag snackat med honom i telefon sammanlagt ikväll? (förlåt flickor)
måste ba berätta att lina SOMNADE i min bastu, hahaha SÅ kul!

nu ska vi gå och hämta mat, för vi hungrar ihjäl snart...
Dennis vill ha mat, synd för honom för han får inget :D

lina och frida assoooo

(förlåt att jag inte skrivit idag... sorry!)
my bitches are here! Lina och Frida som ni kanske förstår liksom.
vi ska först basta, sen dricka lite chilldrinkar och ha JÄVLIGT kul :D
studiedag i morgon som sagt, det är riktigt nice.

fyfan va kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
ha roligt ni som ska till skolan i morgon :D
pusspuss

why?



jag vet inte varför...
...vet du?

boooys

Every girl has that one boy, she'll never get over.
That one boy that makes you laugh all the time.
The one that gives you butterflies just when someone mentions his name.
The one who remembers all the stupid things you say,
and reminds you about it months from now.
The one who has his name written all over your heart.
The one you compare to everyone.
The one you never get sick of hearing about.
The one you cry over and over about, that no one understands why him
The one that everyone thinks you deserve better than.
The one, when you first saw him, you knew you loved him.
The one that someway ends up not being yours

nattinatten

sov bara 3½ timme natten som var så nu är det mer än läggdags för mig.
det blir tomt i sängen i natt :( Jag saknar Pontus lite må jag säga!

fan va skönt med långhelg, jag är lycklig!
i morgon kommer Lina och Frida hit och sover här, ska bli skitmysigt

helan & halvan, always!


(sara "kommer ut ur garderoben"... finaly!)

här har ni lite bilder från ikväll som jag och sara tog..
visst är vi riktigt sexiga?


Tja

Sara som skriver. Jag är hemma hos Ebba, och har precis gjort om hennes blogg lite. Hon ska lägga in en header sen hade jag tänkt.. HEHE. Har ingen aning om va jag ska skriva mer så..
Hejdå :)

Rimbo (?)

Är här nu, i Rimbo.. liksom, vafan? Världens ände, utan tvikan. tog mig 2½ timme att åka hit från skola, WIHU! Middagen väntar, hemlagad pizza, muuuums! :D  fyfan, det är verkligen LANDET här! jag tyckte det var landet hos mig i huddinge, men det är fan inget jämtemot det här stället. hahaha, Casper, en snubbe som är här, sitter och spelar wow på en dator här bredvid, och så säger han så sjuka saker heeeela tiden, värsta random cp.. (han är inte cp, men allt han säger)

nu tänker jag inte skriva mer, stackars er va? -.-
hoppas ni har en trevlig kväll framför er
(jag skriver alltid så? ::S:S:S)

puss hej leverpastej

skolan, dötrött

Jag hade nyss engelska, somnade flera gånger. Vi tittade på en film som jag ska få låna i helgen av Linus (lärare) så jag ansåg att jag kunde vila i stället, och visst gjorde jag det.

Efter skolan ska jag vara med Frida i ca en timme sen ska jag åka till Norrtälje och vara med Pontus resten av dagen/kvällen. Ska bli mycket ruuuligt. Klockan är snart halv tre, dvs att jag har 1 timme kvar i skolan. SO! :D:D favoritämne, och plus det så har vi religon, ÄNNU bättre :D helt seriöst så är religon typ bäst av alla ämnen i skolan (förutom sång och teater :P) Det är i alla fall en lektion jag inte somnar på, haha.

Jag skriver kanske senare, får se om jag har tid :)
PUSS!!


NEJ JUUUUUUUSTE!!! Jag ändrade ju från vattenkraft till vindkraft igår med uppsatsskrivandet ni vet. Det gick faktiskt bra och jag har lämnat in den, högst 5 sidor och så blev det :) jag är jättestolt över mig själv även fast jag planerade så dåligt.
btw, jag har studiedag på måndag, LÅÅÅÅNGHELG :D

PONTUS!

hahahaha jag sitter och snackar med pontus i telefon,
så snackar vi om vad jag skriver för uppsats och vilket ämne det är.

jag ba: jag skriver om vindkraft!
han: vadå, vilket ämne?
jag: hahahaha, gissa?
han: geografi?
jag: HAHAHA, vindkraft! det är No
han: jahaa, kemi? biologi?
jag: HAHAHAHA, biologi är ju kroppen! XD

HAN ÄR SÅ JÄVLA SKOJSIG :D

PLUGG!!!!!

Usch, jag bytte från vattenkraft till vindkraft nyss, för jag fattade inget av vattenkraften så jag fick börja om helt från början med min uppsats. Aja, det går ju framåt i alla fall, måste fortsätta! sjuuuuuuuuukt tråkigt bara -.-

Egentligen skulle jag ju till Norrtälje och vara med Pontus i morgon, men han har inte hört av sig på typ 2 dagar, så hörde han av sig idag och sa att han verkligen vill att jag ska komma i morgon, så jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ju andra planer? Får se hur jag gör!
I morgon bitti ska jag i alla fall upp tidigt, åka in till Söder och gymma med Lina och Greta. Ska bli kul :) Jag och Lina börjar komma igång, Greta joinar oss. Sen är det bara Frida som saknas ;)

Nu måste jag fortsätta plugga, har bara skrivit ETT HALVT A4'a men ska skriva minst 2 (och högst 5)... shit det här går inte så bra trots allt.. Skriver kanske senare!

snabbis :)

Det får bli ett snabbt inlägg, har svenska om typ 5 min :) Hade nyss musik, skitkul vare. Vi håller på att skriva egna låtar och dom måste vara på svenska (det suger dock! att dom måste vara på svenska alltså) och jag har skrivit klart typ hela låten, fast jag har ingen melodi än och inga akord eller sånt, så det får jag fixa nästa lektion. Har typ 7 veckor på mig eller något sånt så det är väl inget större problem.

Efter skolan ska jag åka direkt hem och plugga, måste bli klar med min uppsats i No'n idag, annars måste jag vara hemma i morgon och göra den men det vill jag verkligen inte. I morgon ska jag fan vara med Greta, Lina och Frida, sen träffa Sara på kvällen (första gången på typ 2 veckor, i och med att vi har tagit en "paus") Så ja, det blir något sjukt mycket plugg för mig ikväll. Ni får önska mig lycka till även fast ni suger på att kommentera :)

Nu måste jag dra till svenskalektionen
PUSS!


home

Sitter här vid datorn och försöker plugga, det går verkligen inte! jag vill bara sova faktiskt. orkar inte skriva om dagen, men jag kan berätta att jag blev aslycklig när jag träffade Mathilda :)

Världens mest värdelösa inlägg, förlåt, men jag ville bara förklara varför jag inte skrivit: Jag har försökt pluggat, inte haft tid att blogga. Orkar inte blogga nu heller, så jag skriver senare eller i morgon! PUSS

dagen!

jag skolade idag, dumt gjort jag vet... men aja, bara en dag (jag lovar frida)
drog till lina, vi simmade, sen sola, sen såg vi skräckfilm. Resten av dagen vet jag inte om jag kan ta upp innan jag pratar med F. Är hemma nu, borde skriva lite på uppsatsen men jag måste sova, är så grymt trött efter dagens upplevelser. Får plugga i morgon när jag kommit hem från söta Mathilda i stället :) Ser fram emot morgondagen väldigt mycket
ÅÅÅÅH, fick precis en bamsekram av min bror Måns. jag älskar kramar, speciellt hans. Han är liksom perfekt att krama, förutom att jag står på tå, haha.

Nu måste jag gå upp för mormor vill prata med mig -.-
Hoppas som vanligt att ni haft en fin dag!
PUSS


älskade storebror och Mr Felix arm :)

goder morgon!

Vaknade 9 av att mormor väckte mig, jag somnade om och så väckte hon mih 10 igen och sa att jag måste gå upp till skolan. Hon visste inte att jag inte ska dit så jag gick upp, åt frukost osv och ska snart åka hem till Lina (kan inte berätta för mormor att jag skippar skolan idag för hon kommer bli så sur) bussen går 11:39 och nu är hon 11:23 :)

Jag och Lina ska dra till Forsgrenskahallen och simma, sen ska vi gå och sola, och senare när jag kommit hem ska jag nog ut och jogga också om jag orkar. Jag och Lina ska börja simma minst 2 gånger i veckan nu för vi tycker att vi ska komma i lite bättre form :D Simma är ju bra för min skada också, det gör att den läker snabbare! (För er som inte vet så har jag benhinneinflamation och har haft det i 1 år och 4 månader nu, lite från och till)

Hoppas ni kommer ha en bra dag, jag skriver ikväll!

Till min Mathilda!

Jag älskar att sprida kärlek, framför allt till människor jag bryr mig mycket om och som sprider kärlek tillbaka till mig. En sådan människa är Mathilda. Hon är verkligen som en riktigt syster för mig. Jag lärde känna henne via min bror, som var tillsammans med henne för ca 1 år sen. Vi blev tajta redan då och tro mig, min bror störde sig väldigt mycket på detta. (men Måns, det lär inte hända igen, nu har jag ju Mathilda) Efter att dom gjort slut så fortsatte vi att umgås, vilket jag idag är väldigt glad över! Men sedan september så har inte jag och Mathilda haft någon kontakt alls först till några veckor sedan då jag var tvungen att höra av mig till henne för att jag saknade henne så mkt, och tänkte på henne varje dag. Även det här är jag väldigt glad över för nu börjar vi hitta tillbaka till varandra igen. Det jag vill komma fram till Mathilda är att du, min syster, min pelare och en otroligt underbar glädjespridare, är en människa som jag älskar av hela mitt hjärta! Tack för att du finns här för mig, kan inte tacka dig nog!



TEST!

gör det här testet kära läsare så får vi se vad ni vet om mig ;)
(btw, sista svaret är fel!)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901121520536940&a=1&

Utmaning till alla läsare!

Ni måste svara, var inte fega.. svara bara :)
(det går ju faktiskt fort)

1. Vad tycker ni om bloggen?
2. Hur länge har ni läst den och varför läser ni den?
3. Vad får ni för uppfattning om mig genom den här bloggen?
4. Vad tycker ni om mig? Personlighet, utseende, osv?
5. Vad kan göra bloggen bättre?
6. Vad heter din blogg om du har någon!


Kom igen nu :)

Coldplay

min första favoritlåt av Coldplay, 2 år sedan.
och vilken färg är den bästa jag vet? oh yes, you do know it: Yellow





home sweet home

Jag har haft en jobbig dag i skolan, jag är fortfarande sjuk så i morgon stannar jag hemma. Lånade min lärares tröja idag på sista lektionen och glömde lämna tillbaka den så gissa vad jag skrattade åt mig själv när jag kom hem, tog av mig jackan och såg att jag fortfarande hade tröjan på mig! väldigt skrattretande faktiskt :P

Nu väntar jag på att middagen ska bli klar så jag får mat i magen, är vrålhungrig. Har ätit två mackor idag och så några små tuggor av maten i skolan. Min mage behöver verkligen mat!

Ni får bild på håret i morgon, orkar inte fota just nu faktiskt (a)
PUSS

skolan

Sitter i skolan och har håltimme! Ska nog iväg med Lina till Odenplan och hitta på en liten sak som är sååå hemlig tyvärr. Slutar kvart över 4 idag, då blir det av att åka hem, plugga No och sen bara ta det lugnt. Jag har ingen lust att vara i skolan idag men dock så är det ju väldigt viktigt -.-
Fick en puss på kinden idag av Valentina, en tjej i gymnasiet jag känt sen dagis. Jag blev faktiskt riktigt glad av det, har inte träffat henne sen innan lovet :)

Jag färgade håret igår trots allt, det blev inte crazy alls, bara mörkare! :D
bara Greta som märkt det, aplåder till henne *klappar händerna*

PUSS


hos line! :D

Är hemma hos line nu, vi köpte ingen hårfärg så därför färgade inte jag mitt hår. vet seriöst inte vilken färg jag vill ha än, får tänka mer på det där! :)
Vi har haft riktigt trevligt, line glömde en påse med nya kläder i på Burger King vilket var rätt trist.. bortsett från det har det varit precis så trevligt som det brukar vara, haha :)
Snart ska jag åka hem till pappa och äta lite familjemiddag, sen åker jag väl hem och tar det lugnt, antagligen så kommer jag typ somna direkt, är så sjukt trött!

hoppas ni haft en bra och trevlig helg!
PUSS PÅ ER!

snabb uppdatering

Ska snart dra till bussen för att åka in till huddinge centrum, och därifrån ta pendeln till stan. Ska bli jättekul att spendera dagen med Line faktiskt :) Jag tror inte håret blir så crazy, det blir nog mörkbrunt bara. Hittar inte presentkortet jag fick på åhlens av mormor i julklapp, vilket jag hade tänkt använda till bland annat hårfärg, så jag får se om jag ens köper nån idag. Ikväll så lägger jag upp bilder på vad jag har haft på mig idag.. Puss på er


såhär mogna var vi i somras, hahaha! :D

bara lite ego :)

           
  
ni kan ju bara gissa vilken sida av mitt ansikte jag tycker mest om
ebba utan makeup, hahaha.. hej på er! :)

"this ain't no heaven"

Jag vill ta bort texten i min header, har letat och letat efter den i mina kodmallar i tusen år men hittar den inte. Någon som vet var den finns? skriv, så får ni gääärna hjälpa mig lite :) Den förstör hela bloggen...

Aja, får fortsätta någon annan dag, nu ska jag lägga mig i sängen och se på film. I morgon kommer jag inte skriva så mycket för jag ska som sagt iväg till stan med Line, sen hem till henne. Skriver kanske när jag är där, hoppas det :)
Annars hörs vi i morgon kväll mina kära läsare! PUSS!

designen!

Nu är det såhär grått och trist för tillfället, ni får ursäkta mig. Jag håller på att testa lite,
men ja, Coldplay finns med nu så jag är GLAD! :D
(om ni inte ser den nya designen så tryck F5)

nu ska jag fortsätta hålla på och njuta av underbar housemusik. PUSS

månen där uppe högt i skyn... höhö



Det här är dom bilder jag bjuder på!
Copyright

heehehe, beslutsångest!

Jag vill färga håret, i morgon. Line har färgat mitt hår runt 5-7 gånger och det blir alltid asbra! Men nu, alltså, jag vill göra något crazy. Inte svart och rosa igen, liksom, inte såååå crazy, men något annorlunda.

Från en sak till en annan så var jag nyss ute och fotade månen, fick en hel del fina bilder faktiskt. jag lägger upp några senare, nu ska jag bara chilla lite, chatta med kompisar och fortsätta vara störd på måns ljud från laptopen, han sitter precis bredvid och jag vill lyssna på musik. (ja, jag har hörlurar men hans ljud går igenom)

puss på er :)

ååååh!

Nu är jag så hungrig att jag snart svälter ihjäl! måste ha MAAAAAAAAAAAAAAAT!!!

I morgon ska jag träffa Line i stan, hon kom hem från Thailand i fredags, varit borta i en månad. Ska bli jättehärligt att träffa henne igen. Vi ska shoppa (eller - hon ska) och sen drar vi hem till henne efter det! Har inte varit där sen i somras i och med att vi tappat kontakten rejält. Från bästa vänner till kompisar som snackar lite då och då i skolan. Saknar henne väldigt mycket faktiskt! Ni får lite bilder på oss :)



bild 1: jag och line, lite posing i hennes vardagrum
bild 2: webcam-skoj, hahaha "hardcore" minns du? :D
bild 3: vi gick på långpromenad i solna, asmysigt!
bild 4: posing i vardagsrummet igen, hon råtta, jag apa... höhö



gårdagen

jag skrev ett långt inlägg om gårdagen, och sen så råkade jag trycka bort hela skiten. Har ingen riktigt lust att skriva om allt sådär mkt igen så jag skriver kort. Det var kul, jag och Lina somnade kl 7 i morse, helt sjukt trött. Städade lite i morse, mormor kom halv 3, Lina och frida drog härifrån för 1 timme sen.

om 1½ timme är det middag, åååh I <3 mormors mat! :D
hoppas ni hade en trevlig fredagskväll!
PUSS!

ingen rubrik

Frida har kommit hit nu, Lina och hon ska basta. jag har ingen lust, känner mig ganska nere faktiskt. inte ledsen eller så, men alltså, jag vill bara vara ifred. Lotta, max flickvän, är hemma hos oss. Jag blir glad av det :) Hon är så otroligt snäll och gullig mot mig, det är jätteskönt! Frida och Lina tror att jag är sur eller så, lite jobbigt. Efter att dom bastat ska vi laga god mat, mysa lite och sånt. Sen kommer väl folket in i huset lite senare, trevligt trevligt!

Nu ska jag gå upp och kolla på Matrix 3, vilket jag gjorde tidigare idag med Lina men vi pausade för att åka in och möta Frida i Huddinge. Ska kolla om Lotta vill skolla med mig :) Hon sitter i vardagsrummet med Måns och kollar på hockey, haha.

Hoppas ni får en trevlig kväll, PUSS!


jag saknar emma, jättemycket!

nattetid lalalalalala

Jag och Lina har sett två filmer, rökt vattenpipa och lite annat... höhöhöhö. Klockan är tjugo i ett, jag lär somna snart men det kommer fan inte funka för lina är på GGGGGGGG. Nu ska vi upp till mitt rum, ta det lugnt och köra lite dildo. HAHA driver ^^ I morgon ska det bli så jävla nice alltså, gaaarssshhhhhh... Jocke ska nog hit också, vilket är riktigt nice.

Som ni förstår så är jag inte i skolan i morgon heller
Mår fortf piss och hostar liksom stup i kvarten (fast lina är fan värre!)

JAG SAKNAR MAMMA REDAN NU!!!
puss på er

HEEEEJSAN!

Lina är här nu. Vi dunkar högre musik än någonsin och ska precis stiga in i bastun! mina ben skakar av basen :D helt underbart! heheheehheheeheh.
Hoppas ni får en fin dag, det är kul att vara sjuk när Lina är med :D

PUUUUUUUSS!!!


Vi bjuder på den här bilden, HAAHA! :D

sjukling!

Jag har huvudvärk, hosta och har blivit rejält förkyld. Inte direkt kul må jag säga. Pga detta är jag inte i skolan idag, och inte i morgon heller. Men trots detta ska jag träffa Lina idag (som även hon är väldigt sjuk, dumt va?) Hon kommer hit till Huddinge, vi ska shoppa lite sen så drar vi hem till mig, lagar god mat, bastar och bara tar det lugnt. Hon sover här i natt, och i morgon med. I morgon ska även Frida sova här, very cosy :D



Nu ska jag upp till köket, dricka hostmedicin (som jag ÄLSKAR, det är verkligen gott :D:D) och sedan ta en dusch. Ringa Lina, möte henne osv osv.

Skriver senare, PUSS!


tänk om den här killen kunde ligga hemma och pyssla
om en när man mådde dåligt? I sånt fall skulle jag vara sjuk året runt!

Frida Tofft!

Titta vad jag hittade på Toffts blogg!
Shit, det där är vad jag kallar gråt?



Saknar Undersvik JÄTTEmycket!
här har ni hennes blogg:
www.fridut.blogg.se

heheehheeeeeej

Jag är superglad. På fredag ska det komma hit lite folk. Från min sida av syskonskaran kommer Lina, Frida, Theodor och Filip. Sen kommer lite av Max vänner också, och Måns kompisar också

Just idag mår jag dock inge vidare. Är sjuk och har riktigt ont i halsen och huvudet. Ska snart lägga mig i sängen och vila, ta det lugnt och bara chilla. Vill ju inte ligga i sängen på fredag direkt... inte sååå kul om jag får tycka till.

hatar min dator!

Min dator hemma är helt fuckad, internet är helt cp för det är ngt med ngn kabel. hahahaha, sitter i skolan. min spanskalärare kom ut nu och ba: Ebba, vi började för fem min sen...? jag typ: ojsan, jag ska bara logga ut (SAAAAJK!!!!)
Hatar verkligen spanska, hatar språk i överhuvudtaget (inte engelska dock) Jag suger ju på skiten, fattar inte ett piss. Aja, efter spanskan har jag lunch, och sen teater resten av dagen. I och med att jag har en huvudroll i Fame så ska jag kunna alla mina repliker i akt 1 och ha ett hum om mina repliker i akt 2, det har jag dock inte. Ska sitta och läsa igenom manuset om och om igen under lunchen, hehehehe!

Snart måste jag nog gå in till spanskan, mamma blir så sur över att jag skiter i den hela tiden (men vafan, jag ska inte fortsätta plugga språk i gymnasiet så vad spelar det för roll egentligen? gaaash:@)

Skriver när jag kommer hem sen, om datorn funkar då -.-
PUSS!

Idaaaag!

Jag har faktiskit lite planer för dagen. Först ska jag stryka kläder, som är mamma och Hasses. Dom ska som sagt resa till Nya Zealand i tre veckor. Om jag stryker deras kläder får jag 20kr per plagg, hade tänkt stryka runt 15 så det blir 300 lättförtjänta kr! Sen ska jag duscha, fixa mig och åka in till stan för att fika på Café 60 med min älskade vän Emma Sporre. Efter det blir det hem och lära sig hur tvättmaskinen funkar så att jag och mina bröder har rena kläder under dessa 3 veckor dom är borta, haha,

Hoppas ni har en trevlig dag!
jag skriver igen när jag kommer hem
PUSS!


hooooome!

Nu har jag kommit hem från lina och till och med hunnit att äta
Ska nog sitta här vid datorn ett tag sen ska jag sova. Har inte hunnit vila upp mig sen i lördags/söndags än, måste verkligen sova. Känner mig rätt sjuk dessutom. I morgon ska jag träffa en kompis vid namn Eric och sen Emma lite senare på eftermiddagen. Ska bli jättekul! Saknar Eric som en dåre, har inte träffat han sen september typ :P Emma träffade jag senast som på nyår :)

Mamma och Hasse åker till Nya Zealand på torsdag, mormor kommer hit på lördag för att mamma är orolig att vi ska ha fest när dom är borta. Jag förstår henne, Max är ju fan snart 19 och Måns snart 18. Men det ska bli mysigt att ha henne här såklart! Fast inte så mysigt att hon blir här i 2½ vecka

Jaja, nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Hoppas ni har det nice :)
puss på er

är hos lina!

Drog hem till Lina idag igen, är här nu som ni förstår... Vi sitter och kollar lite fjortsbloggar och garvar så vi dör, riktigt roande. Ringde en idiot förut också, han blev chockad... HAHAHAHA. Ikväll blir det nog mest chill tror jag, om vi inte kommer på någo roligare. Jag har ätit godis, mår lite illa fan. Jag vill dricka vatten! så nu ska jag bege mig til lderas kök 7 m bort, haha. Vi hörs senare, om inte så hörs vi i morgon. eller, vadå hörs? jag skriver senare blablabla.

Puss på er, lina hälsar!

pics :D


(klicka, as always)

lördagens kläder, innan jag drog till micke. Bytte bara till ett par svarta jeans då


Hemma hos Lina för inte så länge sen :) hahahaha (juste, fortf klicka)

dålig bloggerska!

Jag har inte bloggat så mkt det senaste dygnet, ni får ursäkta mig. Jag har varit upptagen med helt andra grejer! Var i väg till en man (ja, egentligen kille, men han får kallas man) vid namn Micke med lite andra människor. Det var väl en ganska så händelserik kväll/natt om man säger så. Sov 1.5 timme och nu håller jag fan på att somna.

Drog hem till Lina i dag när vi vaknat och ja, chillat lite hos Micke, och var hos henne i några timmar. Tessan kom dit, har inte träffat henne på riktigt länge så jag blev asglad! :D

Nu ska jag typ sova snart, annars dör jag!
I morgon fyller Linda.H år, jag och Lina ska nog iväg med en massa andra och fira henne. Ska bli kul. Om inte så drar jag till Norrtälje och träffar Pontus, lika roligt det!

Kommer lite bilder i nästa inlägg :)
PUSS

kvällens planer!

Nu ska jag dra hem till Lina. Frida är redan där och vi ska ha riktigt kul ikväll har vi bestämt! Maxi är dum :( hahahaha... inte lill-Maxi för er som känner honom, utan Maxi, stora Maxi! XD och nej, inte min bror... skit samma, vem bryr sig? I alla fall, jag sticker till Lina, ska sola solarium hade jag tänkt, sen duscha, sen fixa mig sen ska vi ut! MYYYSIGT Om någon vill göra oss sällskap så är det bara att ringa, ni når mig ALLTID på mobilen :)

PUSSAR!



ingen rubrik

Till Theodor! jaa.. till Theodor.
Theodor Isbjörn Förberg
en otroligt grym vän, verkligen!
jag vill inte tröttna på dig :) hahah
Till dig Theodor..


Lista :D

MIN TJEJSIDA:
[ ] du använder läppstift
[X] du älskar att shoppa
[X] du använder eyeliner/kajal/ögonpenna (ibland)
[X] du bär färgen rosa
[X] du går till din mamma för råd (när det gäller sminkning)
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[X] du älskar att få manikyr och pedikyr
[X] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob (nej men shorts!!)
[X] shopping är en av dina favoritsaker
[X] du gillar inte filmerna star wars (har aldrig sett dom ens, HAAH)
[X] du har gått i dans eller gymnastik
[X] det tar dig ca en timma att göra dig iordning (ca 1½-2)
[X] du bryr dig om hur du ser ut
[X] du gillar att ha klänning när du kan
[X] du gillar att ha parfym
[X] du använder tjejunderkläder
[X] du lekte med dockor som barn
[X] du gillar att sminka andra för nöjes skull

MIN POJKSIDA
[X] du älskar tröjor med luva
[X] du älskar jeans
[X] hundar är bättre än katter
[X] det är kul när någon gör sig illa (hehehehehe)
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[X] du har x-box, wii eller liknande spel
[X] du lekte med leksaksbilar som liten
[X] någon gång har du velat bli en brandman
[X] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[X] du kollar på sport på TV (bara fotboll och tennis typ :P)
[X] våldsamma filmer är bra (JÄÄÄVLIGT BRA!)
[X] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[X] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[X] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[ ] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[X] sport är kul
[X] pratar med mat i munnen (HAHAHAHAHA, ibland)
[X] använder boxers (Björn Borg (?))

allt möjligt

Filmen vi såg var helt jävla vidrigt, mest tortyr och sånt, men den var ändå verklig. Inte som Saw eller så, utan ja, mer verklig. Aja, jag kommer aldrig se den igen i alla fall... började nästan grina 5 gånger under bion och så gömde jag mitt ansikte ner i Luddes arm stup i kvarten. (han gömde sig till och med bakom sina händer... hahahahaha) När jag kom hem så var klockan runt kvart i 12, jag la mig på sängen, smsade med Pontus och lyssnade på musik. Detta höll jag på med i 3½ timme, sen så slocknade jag. Fast jag målade tånaglarna också, och läste lite ur min bok osvosv... (fuck you pontus, du har fått mig att säga osvosv)

Nu ska jag gå upp och städa på mitt rum, så det blir hyffsat städat
någon som vill hitta på något idag? Slå en pling på luren bara :)
puss på er



designprobs!

Blogg.se och designadinblogg.se är helt fuckat typ, så jag har valt den här tillfäliga designen så länge tills det löser sig med det andra. Nu är det i alla fall lite färg på bloggen, mycket trevligare tycker jag!
Nu ska jag dra iväg och fixa mig, även fast bion börjar kl 21, haha.
Hoppas ni haft en trevlig dag i alla fall. PUSS PÅ ER!


dagens låt!

Min låt för idag är Logiskt - Petter ft. Säkert!
Jag älskar den här låten, den är helt underbar. Petter är grym
Lyssna och njut mina kära läsare






till min pärla!

Jag nämner inget namn, men du, min pärla, du vet att det är just DIG jag menar. Du har det lite jobbigt just nu, livet går kanske inte i de kurvor du vill att det ska gå i, men vad som än händer så finns jag alltid här för dig! Det har jag sagt säkert tusen gånger den senaste veckan men det skadar nog inte att jag säger det en gång till. När livet är tufft och humöret inte är på topp, det är då man har vänner, speciellt bästa vänner, så nu är det min uppgift att finnas här för dig lite extra mycket. Jag stöttar dig genom allt, hjälper dig mer än gärna när du har det svårt och det vet du. Det värmer inom mig när du säger att jag får dig att må bättre för då vet jag att jag gör nytta. Jag älskar dig, har alltid gjort och kommer alltid göra det!
du är min pärla vännen <3



www.tjuvlyssnat.se

Tjuvlyssnat.se är helt klart en av mina favorit hemsidor, helt underbar! Det är en hemsida som är till för att man kan skicka in roliga kommentarer man hört av andra på stan, dvs att allt som står där är saker som faktiskt blivit sagda. Är inne där just nu och sitter och skrattar alldeles för mig själv så frågar mamma: är du inne på den där sidan med roliga kommentarer nu igen? hhahahah, så himla roligt :D Här får ni ett roligt exempel:





ööiii

Gissa vem som inte såg på ngn film utan fastnade vid datorn? Jo, JAG! :D sitter och lyssnar på "Glassigt" hahaha, så himla länge sen. Blir alltid så glad av den låten, så många minnen som ploppar upp i huvudet! :) Snart ska jag ta en dusch, och sedan äta. Har bara ätit två mackor idag, så nu börjar min mage bli lite tom. Jag är fett sugen på McDonalds, så jag ska säga till pappa att vi ska äta det sen när vi befinner oss på Heron City, haha :D

Ni kan få en bild på hur jag sett ut hela dagen, såååå mysigt! :D

precis som vanligt ska ni klicka på bilden för att se den i fullt format
pyamasbyxor: fick i julklapp, har en överdel till. Vet ej vart dom är köpta
tröja: brorsans, men jag har i stort sett tagit över den. Så mysig att gå runt med hemma


puss på er sötnosar




lista

gör en lista, sen ska jag titta på min älskade Sex and the city-film :)

Sex saker du gjort idag
1. läst en bok
2. kollat på Ellen Degeres show
3. bestämt film att se på bion ikväll
4. ätit frukost
5. pratat med Måns i telefon

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Mobil
2. systemkameran
3. min ipod
4. haha nycklarna
5. plånboken! (pengar, bankomatkortet, id-kort osv)

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Emma Sporre
2. pappa
3. Max Nyman
4. Judith Levin

Tre filmer du kan se om och om igen
1. Titanic
2. PEARL HARBOUR!!!!
3. alla Saw-filmer

Två saker du inte kan lämna bostaden utan
1. Mobil
2. Ipod




BIO!

Ikväll ska jag gå på biooooo! :D Först var det planerat att jag, pappa, Max och Måns skulle gå. Men Max hade planerat att gå med en massa andra kompisar, och Måns "pallar verkligen inte ikväll".. Så jag och pappa bestämde att gå ensamma, men så blir det inte heller. Utan jag och pappa ska gå med Max och hans kompisar, dom bjöd med oss. Så himla gulliga. Tror det är en massa rugbykillar från Max lag, fast jag vet inte. Lotta ska nog med också (Max flickvän) Men anyway, kul ska det bli. Vi ska se "Eden lake" en skräckfilm som har premiär ikväll... jag kommer typ dö inne i biografen :|

Här får ni en bild så kanske ni har ett hum om vilken film det är!
Själv har jag faktiskt inte en aning, men det spelar ingen roll.. haha


Vad ska ni hitta på ikväll då? :) kommentera och berätta :P




RSS 2.0