Världens högsta slänggunga!

Jag, Ebba Ulrika Ofelia Nyman, är sjukt jävla rädd för slänggungor! Sara tvingade i mig i den på grönan när vi var där tidigare i år och jag höll seriöst på att börja böla. Tycker det är svinläskigt, får för mig att gungan ska ramla av och jag typ flyger iväg.. Nu såg jag en bild, från Tivoli, i Köpenhamn. En bild, på en jävla slänggunga som är 80 meter hög och går i 70km/h som snabbast! Om jag skulle åka den (vilket ALDRIG kommer ske, inte ens för 1 miljon kr) skulle jag dö, på riktigt allvar. Fyfan va äckligt, omg... får rysningar



dålig uppdatering :(

Sorry dudes, jag uppdaterar verkligen dåligt nu! Saras internet funkade inte, och jag kom hem för typ 2 timmar sen. Har inte orkat sätta mig vid datorn först nu, och ska snart rulla tillbaka upp till övervåningen igen, tänkte bara skriva lite först

I morgon är det prideparaden OCH Sthlm 10's- (uttalas Sthlm tens) 10's är en rugbyturnering som är i Sthlm på årstafältet varje år, lag från hela världen kommer hit, som Australien, Sydafrika osv. Nu måste jag liksom välja: pride eller 10's! Det blir nog 10's faktiskt, har inte träffat mina älskade rugbytjejer på evigheter. Saknar dom så mycket :(


Sthlm Exiles Rugby! bästbästbäst

bloggtorka

Sorry att jag inte bloggat idag, har helt enkelt inte suttit vid någon dator. Jag åkte hem till Sara vid halv 1-tiden, var här i någon timme eller så och sen drog jag och mötte emma. Mina två bästa vänner på en dag, grymt! Drog hem till emma, bakade bullar med maja och lite annat. Efter några timmar drog jag hem hit igen, till Sara alltså, och vi har precis sett en skitkul film faktiskt ;o Fired up heter den, garvade en hel del alltså. Snart ska vi se en skräckis, hhohohoh, kommer väl dö ikväll eller något!

Jag skriver i morgon igen! PUSSAR :)

videocamar

haha jag och sara videocamar, det är kuuueewwl! :D
jag ska snart sova dessutom! natttiii :D

min bästis är blond

hon har nog börjat skaffa vitt hår, eller vad säger ni?
snart blir jag blond :D weeey (fast inte som hon dåra...)


obs att det är mysrocken på sig, inte vanliga kläder :P
Men det ser nästan gult ut på bilden, men det äre inte, jag lovar :D

jag har ingen fantasi

hej på er :)
Maja har nu åkt hem, för ganska länge sen, hon har till och med hunnit komma hem. Jag sitter och lyssnar på musik, är helt galet förälskad i låten When love takes over, av Kelly Rowland. Den är seriöst helt underbar, sen My Dream av Eddy Wata! Om en timme blir det nog mest Coldplay som kommer spelas i mina öron, tills dess blire bara dunki :)

I morgon ska jag gå upp rätt tidigt, typ vid 10, har lovat mamma att vi ska ringa mormor och morfar, för att boka biljetter, för på måndag åker jag nämligen till Dalarna! Tänkte ju åka på lördag men det blir måndag i stället. Längtar jättemycket och ser verkligen fram emot att få träffa min härliga släkt! Speciellt min lilla älskade kusin.

Nej nu blev det långt här!
Skriver senare, puss på er :)

meeenguueeeeeddd

haah, nu ska ni få se en video, dock utan ljud (!?!?! ;o) ... Jag och Maja sitter och fånar oss som fan, så himla kul!
sååååå, here we go:


29 juli

godmorgon godmorgon kära läsare! Vaknade för ca 1 timme sedan, har kollat på tv och ätit frukost sedan dess. Har även smsat lite med sara, som typ blivit magsjuk, stackarn! När jag loggade in på msn så var Maja online, hon kom nyss hem från Gotland så hon ska åka hit i stället, sen åker vi hem till henne ikväll :) Supermysigt, har inte träffat henne på en vecka typ :P Nu måste jag gå och fixa mig, ska möta maja i Huddinge lite senare!

Ha en bra dag, jag skriver senare :)
puss

Maja baby :)

home again

Kom precis hem dåra :) så skönt att träffa Sara idag, helt underbart! Ska självklart träffa henne i morgon också, wihu! Vi möblerade om i hela hennes rum och jag målade om hennes vägg, alltså, samma färg men la på ett nytt lager på vissa ställen för det var några enorma fläckar här och där. Nu har jag målarfärg på hela händerna, charmigt va? -.- (y)

Hade tänkt chilla vid datorn ett litet tag, sen går jag upp och sover!

Skriver kanske senare :) ciao

28 juli = TRÄFFA SARA!

HEEEEEEEEEEEJ :D:D:D:D:D
Idag är jag gladare än på riktigt länge, för idag ska jag möta Sara! Idag ska jag få träffa mitt hjärta igen :) Helt underbart! Hon är i Sthlm halv 4, så jag håller på att fixa mig just nu. Har precis strykt skjortan jag hade igår, ska ha den idag igen hade jag tänkt, fast idag har jag svarta tights till. Åååååh jag längtar så efter henne, är helt överlycklig, hon kommer ÄNTLIGEN HEM!

Snackade med Judith och Andreas i telefon halva natten, eller, med Judith och han samtidigt från typ 2-3, sen med bara Andreas från 3-4, eller något sånt, så gick jag upp halv 12, är lite småtrött sådär :P Men det får man leva med, right?

Jonuni, nu ska jag gå och fortsätta fixa mig!
Vi hörs kaaanske senare, får se om jag bloggar hos Sara

PUSS OCH KRAM!



drums

sådärja, då har man hämtat upp hans trummor då! alltså, inget jävla stort sett om ni tror det, leksakstrummor! skitroligt :D Börjar känna mig hungrig, fast det kanske är pga skärpet i midjan? hahaha, nejrå, men jag är ändå inte det. Får se om jag orkar gå upp och hämta mat lite senare helt enkelt :)

Nu ska jag chilla, åååh så skönt :D
natti natti höll jag på att skriva :| hejdå :D

trummis-ebba

Jo men tjenare tjenare! Har varit hemma ett tag nu, väntar på att klockan ska ticka iväg 10 min till så att jag kan ta mig till bussen. Jag ska nämligen iväg och hämta Jons trummor som han alltså köpt på tradera, gissa om jag kommer leka med dom ikväll? weeeeii :D

i morgon kommer sara hem, längtar som fan!
Nejni, nu ska jag upp och ta på mig strumpor för mina fossingar fryser

Skriver när jag kommit hem senare :)
CIAO


kläder för dagen:
vit skjorta
brunt midjeskärp
ljusa shorts
på bilden har jag dock mina tigerjeans, fryser så mkt nu!

Hos Lina :)

hej på er! Igårkväll såg jag och lina på twilight och seven pounds. Hon grät som en bebis till båda filmerna och jag fick hålla om henne, haha, hur mysigt som helst ju! Sen somnade vi hur som helst, och vaknade vid halv 12 och såg twilight ännu en gång, och lina grät igen, sötnosen då!

Ludvika-Richard ringde nyss, en kompis från Undersvik, han är här i Sthlm så vi ska ses idag, om typ 30 min sådär, så jag måste skynda för jag hara bara ätit och klätt på mig. Jag skriver när jag kommer hem ikväll, ska hämta lite grejer till Jon idag också, som han får sen när han flyttat hit (om mindre än en månad :D)

Saknar Andreas :( usch!

puss på er

rip

bloggen slutade typ funka igår :S
aja, jag och andreas slutade snacka vid kvart över 2, då såg jag klart Mean girls och hamnade i sängen vid halv 5, heheheh. Idag ska jag bannemej in till söder och hämta mina pengar, fast framför allt träffa Lina och Greta.

Nu är det såhär att ni måste kolla in den här videon!
R.I.P MICHAEL JACKSON!

mysdag

hejsan hoppsan!
Jag har haft pyamas på mig hela dagen faktiskt, riktigt mysigt. Har inte orkat göra något alls! Fast två viktiga saker har jag gjort: fyllt i jobbpapper och läst igenom några csn-papper, för studiebidrag och sådär, så lite nytta har jag ändå gjort. Vill att Andreas ska ringa nu, varför gör han aldrig det? Har väntat hela dagen, hmm... Snart slår jag nog honom en pling själv :)

Vad har ni gjort idag då? Jag vet att ni inte kommer kommentera det, för ni suger på sånt, men ändå, ni kan ju tänka igenom vad ni faktiskt gjort idag, för er själva liksom.

Nu loggade syster mathilda in på msn, kollade om hon ville ses, men så hade jag glömt: hon är ju också på Öland! shit va alla ska vara borta från mig :( skit också!


my sis <3

Dalarna here I come

Ohja, som det står i rubriken så åker jag snart till Dalarna. Ungefär vid 1 augusti åker jag, om det blir som planerat. Först till morfar och Gudrun i Falun, sen till mormor i Säter. Ska kolla om Sara kan följa med också, går kanske inte till morfar för min kusin Liam är redan där (vilket är supermysigt, han är bäst, min älskade lillkorv!) men till mormor går det nog. Eller så håller jag mig där borta själv.

Känns jobbigt att Sara kommer hem på tisdag, så åker jag på lördag... Har knappt träffat henne i sommar liksom! vilken jävla smärta i hjärtat :( bläääää!

Nu lyssnar jag på dunkdunk på ashög volym och är faktiskt glad!
SKÖNT! PUSS! HEJDÅ!


Liam och morfar förra somaren
Nej, vi spelar inte om pengar, blir bara roligare för Liam :D


Hemma hos morfar, BÄST! :D Dom har typ största trädgården i världshistorien <3

I can do rap

hej på er! mår inte så toppenbra... är jätteseg och helt slut i kroppen. Funderar på om jag ska orka mig in till söder idag igen och hämta mina pengar som Lina har, tror fan inte det kommer gå. Lär väl bli som så att jag hämtar dom i morgon i stället, men vi får la se.

Sitter och chattar med Frida Lindqvist, ååååh. Miss her so much! Vill tillbaka till rugbyn så mycket att ni inte anar ;o jag hatar min skada :(


Frida och jag, sm 2007, GUUUULD!!!!

my heart need some peace

Jag är förvirrad. behöver andas, känna vad som är rätt. Det här funkar inte, det kommer inte gå. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Varför blir inget som jag vill? VARFÖR? jag orkar verkligen inte med det här just nu :( Och nu låter jag som en deprimerad skitunge, och visst, det är lugnt, för just nu bryr jag mig inte ett skit. Fan Sara, kom hem nu! jag pallar ingenting utan dig.

Sara <3

Hon kommer hem på tisdag... Ni förstår inte hur mycket jag längtar, verkligen, ni förstår inte! ska SÅ möta henne när hon kommer fram. Orkar inte mer utan henne :( usch fyfan, åland kan försvinna och typ, flyttas till sthlm!

morgonchillpill

Greta väckte mig halv 12 och då gick vi upp. Frukost sen satte vi oss här, nicehhhi. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra idag, självklart in till söder i alla fall. Hör av mig lite senare min duvor!

Greta är helt beroende av Birthday sex, så jag måste lägga ut skiten :D
Varsågod Gretus:

Gretus von Detrus

ÖÖÖJ men tjenna! Blev inte så mycket bloggande idag, förutom i morse hos Sammy, haha. Åkte som sagt hem till Lina direkt och har varit med henne och Greta hela dagen. Nu är jag och Greta hemma hos mig och vi har preciiiiis bastat! :) Det blev för varmt för mig, pressen ökade enormt! eeeh, men hon klarade av värmen bättre än mig i alla fall.

Nu ska vi se film hade vi tänkt, eller, i alla fall tv :)
Vi hörs i morgon folket! CIAO



ooops!

Natten blev lite mer spårad än jag trodde... helt sjukt. Var med brorsan och hans polare, skulle ju egentligen vara med greta och lina och lite annat folk men saker kom i vägen. Nu är jag fortfarande hos måns kompis sammy, hör hur grabbarna sitter och skriker och garvar i köket, sjuka jävlar.

Snart ska jag dra till lina, med bussen som går arton över eller 26... Vill bara hem till henne nu, så det lutar mot arton över.

puss


Judith!

Har pratat med Judith i telefon i 2 timmar och 20 min nu! har haft så himla kul, skrattat i två timmar i sträck i stort sett! Hon är allt världens underbaraste. Dessutom har vi bestämt att hon ska komma hit ungefär 11 augusti! HELT UNDERBART! :D Har inte träffat henne sen hon var här senast, och det var i februari! Arvika är på tok för långt borta :(

Nu ska jag åka till Lina, mysigt! Hon kom hem från Gotland igår!
Greta kanske också tittar förbi, niiiice!

puss och kram


bild från när jag var hemma hos henne i september förra året! mysigt <3

kladdkaka!

Gjorde kladdkaka nu på morgonen, men jag kan ju inte receptet utantill så jag gjorde smeten till chokladmuffins-grejen, blev väl helt okej men inte så kladdigt :( Dessutom hade jag på tok för mycket ströbröd. Min första flopp i köket på aslänge, fan! haha

det gula är margarin och ströbröd som bränts i ugnen :P


Fast det blir en tumme upp ändå, för gott vare! :D

(obs! en ebba utan smink, händer inte ofta! PUSS)

22 Juli, 2009

Idag är inte vilken dag som helst, utan idag fyller min bästa vän Sara Ahtonen 16 år! Grattis på din dag älskling, önskar jag kunde vara med dig och få ge dig en baoutakram, men det går ju inte. Jag älskar dig, du är bland det bästa jag har! Utan dig är jag lååångt ifrån hel!



exakt ett år sen idag då! ;)



Jag går inte ett steg utan dig, tack för att du finns här för mig, jämt och ständigt <3

Kulturama

vi saknar varandra så mycket så 7 augusti ska vi ha återträff (y)


STOCKHOLM RULES!!!!

ojdå... jag fastnade lite inne på facebook och några sjuka jävla bloggar... Dessutom hittade jag en galen snubbe på bdb, haha ni måste kolla in honom: AlmightyMalachi, ni kommer dö! Antingen hatar ni honom, eller så garvar ni åt skiten. Jag mest garvar!

Jag vill berätta för er att jag hatar Götet just nu, och Åland! nej nu jävlar kommer jag skälla ut Freddan och Sara och be dom komma hem. Önska mig lycka till, tack! Dessutom saknar jag Andreas, så Uppsala hatar jag också!
CIAO


Fingret går till alla städer förutom Stockholm!
KOM HEM NU ERA NERDS

sörry!

jo men tja! Förlåt för att jag inte bloggat idag, har helt enkelt inte haft tid. Vaknade vid 1, låg kvar i sängen och såg film. Fixade lite på rummet och sen åkte jag in till Medis och mötte min älskade Maja. Vi åkte hem till henne nästan direkt och sen åkte jag hem vid 21.. Har haft en underbar dag med min älskling, har ju inte träffat henne på svinlänge, typ hennes födelsedag och det var ju i början av juni ;o Vi snackade loss en massa, shit va vi båda hade mycket att säga. Ibland undrar jag om tiden räcker för våra två käftar, haha.

Nu ska jag lyssna lite mer på Aldrig fucka upp!
Hoppas ni har haft en fin dag :)
puss och kram


jag och maja för evigheter sen i klassrummet ;o
hihi, me love you hun

jonsi :)

Har chattat med Jon hela kvällen, helt underbart, finner inga ord riktigt
människor som han gör en lite mer hel, ni skulle bara veta!
TACK JON!

världsbästa Jon!

Min ledare under Nytta och Nöje i Undersvik är seriöst en levande ängel! Världens roligaste är han också! Vet ni vad han hjälpte mig med nu? Jo, att fixa fram Twilight online på internet, så jag slapp ladda ner. Sånna där småsaker gör mig verkligen superglad! TACK JON :)<3




GRATTIS EM OCH HAMPUS!

Jag har nu följt en blogg i fleeera månader som heter http://ellamarie.blogg.se och handlar om Em som väntat tvillingar! IDAG kom dom till världen och jag är helt extas! Gud så kul, jag har verkligen längtat efter det här och haft kontakt med Em under de här månaderna!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS EM OCH HAMPUS!
ni blir säkert underbara föräldrar!

underbar dag!

ja hej igen! Jag har verkligen haft en toppendag med min bästis. Först möttes vi som sagt i Fruängen och tog tuben in mot stan. Gick av i Gamla stan, köpte glass och satte oss på gatukanten vid vattnet. Där satt vi i typ 45 min eller något, sen fick vi för oss att dra in mot östermalm, men så långt kom vi aldrig. På väg till tuben bestämde vi oss nämligen för att gå och se på bio, så det fick bli Brüno! Rätt rolig film, fast jag trodde den skulle vara bättre!

Hoppas ni har haft en bra dag, liksom jag!
Vi tog en massa bilder, här har ni några:
(obs hennes hår i min min, gud så vi skrattade efter!)








kläder :D

Sådärja! Nu är jag i stort sett klarfixad, har inte sminkat mig dock, lär inte göra det så mycket heller. Kläderna för dagen är:
Jeans från H&M, köpte för typ 1½ år sedan, säkert 299/399 kr
Svart linne från Gina, 129/199(?)
Måns skjorta, typ Lee eller ngt.. ingen aning om priset



Har inget bättre att bjuda på, orkar inte fixa med digitalkameran :)

bästis idag :D

godmorgon! Jag vaknade för ca 1 timme sedan av att emma smsade mig och frågade om jag fortfarande kunde ses idag, min tanke var: inget går före mina bästa vänner, så varför skulle jag inte? :D Om 3 timmar åker jag därför till Fruängen, ska möta henne där, sen åker vi in till stan och tar en fika. Gud vad jag har mycket att berätta om, man får ju lite dålig kontakt när den ena av oss är på andra sidan jordklotet liksom, så fikan kommer vara lååååååång!

Jag måste bara säga en grej: jag har tappat bort mitt bankomatkort! Det känns ju inte så jävla bra... Det måste ligga någonstans här hemma, annars dör jag! Ska leta som en råtta letar efter ost när den är hungrig, hoppas det duger.

nejni, nu ska jag sticka!
pussar


jag och emma för ett år sedan :) lovely!

the guy

måste bara säga en grej:
Andreas är inte ute ur bilden för att jag inte skriver om honom!
han är fortfarande här, i mitt huvud och i mitt liv :)

PUSS

nattinatten

sådärja! nu har jag lyssnat på 4 kapitel, tog 1 timme och 13 min, eller ja, lite mer iofs, för jag pausade och gjorde annat lite då och då. Men bra den verkar vara riktigt bra, så jag får forsätta lyssna i morgon.
på tal om i morgon: jag ska träffa emma under eftermiddagen. ÅÅÅÅÅÅÅH SÅ UNDERBART vill jag bara säga. Hon kom hem från USA förra veckan, och hade ju varit borta i 1 månad. Gissa om jag saknat min bästa vän? (ja, jag har två, sara och emma, haha) Vi ska typ ta en fika eller något sådant mysigt, längtar som en dåre. Hon slutar jobba vid 4 så vi ses nog någon gång strax efter det!

NU ska jag gå upp på rummet och sova (fast helst hade jag gått in på måns rum för att sova i hans säng men jag vet ju inte om han kommer hem i natt eller inte, jäveln vägrar svara på mitt sms -.-)
God natt på er sötnosar :)


This one is for F.O

Uffepuffe!

Mammas och hasses bästa polare Uffe har precis kommit hit! Han bor på Gotland men är här i en vecka! Ska bli skitkul för han är nå jävla härlig :) Ville ba berätta detta, nu ska jag fortsätta lyssna! fan va bra den är :F

med mig ner till datorn har jag en grekisk sallad
MUMMA!

Aldrig fucka upp!

ja hej! Nu är jag hemma hos mamma igen. Sitter och lyssnar på Aldrig fucka upp, ni vet, uppföljaren (eller ja, egentligen inte) av Snabba cash. Pappa hade hela boken på CD så jag lånade den av honom i och med att jag aldrig köper boken. Snabba cash är ju hur bra som helst så mina förväntningar är skyhöga! Det är någon Jonas Malmsjö som pratar, jätteskön röst att lyssna på.

Ska fortsätta lyssna nu, är i mitten av kapitel två, dvs att jag lyssnat i 20 min
puss på er!


Såhär ser omslaget ut på ljudboken :D

hos pappa

hejsan vimmelråttor! eeeh.. Jag är hemma hos pappa, det har verkligen börjat bli mer ordning här sedan flytten. Skanstull är nice alltså :P
Vi har precis varit och handlat kyckling, vi ska grilla ute på stora balkongen. Iofs är båda lika stora, men den ena känns lite större ;o Jag är vrålhungrig så det kommer sitta mer än alldeles finfint!

Nejni, nu bad pappa mig att gå och tända grillen!
vi hörs, pussaaar

morning!

Ett jävla alarm på mobilen väckte mig idag ;o blev jätteledsen, jag som ville sova ut. Somnade vid halv 12, vaknade igen vid 02.45 och insåg att tv'n var på... Stängde av och somnade om på pricken igen.

Idag ska jag hem till papiii! :D Har inte träffat honom på några veckor och ikväll åker han bort i två veckor för att jobba.

HAHAHAHAH NU KOM MIN BRORSA UT UR SITT RUM!! Han var ute och festade i natt, och nu kommer han ut med skjorta, kavaj och jeans och SKOR! Han gick alltså in i sitt rum i natt och somnade dirr! hahahahahaha, fyfan va kul han ser ut! Stackars sate, vilken idiot.

Nu ska jag lägga upp fler bilder från resan på fb!
cya

bilder!

Har lagt upp en massa bilder från resan på min bilddagbok, där jag för övrigt heter "eppah" så ni kan kolla där om ni vill, och sen håller jag på att lägga upp några på facebook just nu. Orkar inte lägga upp på bloggen ikväll dock, ska gå upp och kolla på 101 dalmatiner om 10 min, haha. Den går på fyran, en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten :P

En kan ni få i alla fall:

Världens bästa storebror! <3

back in sweden!

Heeeeejsan! Jag är tillbaka i älskade Sverige! Åh så underbart det har varit på båten och i Estland och Ryssland. Shit va galet det har varit, jag har inte varit vaken såhär mycket under 4 dygn förut, är helt slut i hela kroppen. I natt gick vi och la oss halv 5 och gick upp halv 9, helt astrött! Ni kommer få se så många bilder, de flesta hamnar dock på facebook (om du inte har mig så adda bara: Ebba Newman)  men det kommer upp några på bloggen, vi har tagit runt 350 stycken... (JAG har, hahah) Men nu orkar jag inte hålla på med sånt, jag ska nog gå och lägga mig i sängen bara.

Hoppas ni har haft det kul under de här dagarna jag varit borta, det har ju varit underbart väder ;o I Ryssland var det så jäääävla varmt, man orkade knappt vara ute! Och på båten har man legat på däck i solstolarna hela tiden! Helt underbart :D

Jaja, ska sluta skriva nu! vi hörs senare, ciaaoooo

byebye sweden

Justeja, nu skriver jag sista gången på några dagar för idag åker vi iväg på kryssningen mot tallin och ryssland (st petersburg). Ska bli sjukt roligt och jag lovar att ni kommer få se många bilder sen när vi kommit hem :)

Nu ska jag gå upp och packa det sista, och försöka äta! (jag har alltid resefeber, dvs att jag mår illa och inte kan äta något först jag är på väg mot stället jag ska till... men mamma tvingar alltid i mig något, så hon får väl göra det idag igen) Hoppas ni har det bra de kommande dagarna, är ju tillbaka redan lördag kväll!

puss på er!


asdålig bild, men där är båten
typ silja line gånger 2½ haha


BRITNEY!

Britney Spears var så jävla grym! Shit vilken show. Det var liksom ingen konsert, det var en jävla circus! Helt jävla ascoolt. Och vi hade så in i helvete bra platser, satt kanske typ 30 meter från scenen och satt på långsidan så man såg exakt allt i och med att scenen var i mitten, nere på hockeyplan så att säga. Det är en myt att hon bara kör playback kan jag även berätta för er, hon kanske körde 1 eller 2 låtar playback men inget mer, om ens det! Så jävla grym alltså ;o WOW

början:


tredje låten typ:


mot slutet:


finalnumret!:


Hon började med Circus och avslutade med Circus.
De tre sista låtarna var Toxic, (hit me baby)One more time och sen Circus.
ÄGDE HÄSTBALLE!

on our way!

Vi sticker om 15 min! ska bli så jävla roligt
Klädsel:
Saras rosa kofta
svart långt linne
tigerjeansen
vit/röd-randiga converse

Jag tänkte ha min Britney t-shirt som jag köpte när jag såg henne förra
gången men jag kunde inte hitta den :( jävla skit också, haha!

Skriver nog inte ikväll, så vi hörs väl i morgon!
puss på er

packning ;o

Hej på er! Somnade inte först vid 6 i morse. Först låg jag och snackade med Freddan i telefon kanske lite för länge, typ till kl 5, sen så sov jag med brorsan i hans enorma säng och vi låg och snackade i en timme. Jag bad honom hålla käften tusen gånger om, och sen blev det tyst (Undra hur jag ska stå ut 4 nätter i hytten, han kommer prata sönder!). Mamma väckte oss vid halv 2 typ, och då gick jag upp på rummet och började packa inför i morgon. Helt sjukt va mycket man ska ha med sig till en jävla fet kryssning!!! Vi kommer äta finmiddag varenda kväll då killarna måste ha kostym och tjejerna klänning eller annat fint. Jag har packat ner skor så det heter duga, typ 7 stycken för 4 dagar, och självklart en maaaassa kläder! Jag kommer dö när vi kommer hem, hatar att packa upp!

Menmen, om 1½ timme åker jag och mamma till Globen, nice skare bli!



emessäään

Sitter och chattar med Freddan på msn, båda har cam på! Så jävla underhållande, skrattar mest hela tiden. Skönt att ha en killpolare man inte bryr sig om minsta lilla hur man ser ut med! Han sitter och försöker lista ut vad det är med mig som är så himla speciellt, jag sitter bara och garvar, gissa vad han kom fram till? mitt leende, HAHA! Sen är det tydligen något mer nu också? hahah, riktigt roligt är det. nu drunknar jag bort i mitt garv, hejdå på er


Här har ni en bild på lillskiten :D

dött

Bloggen har inte direkt drunknat idag, snarare levt i torka, sorry! Sitter och chattar med Emilotte, som jag saknar min kvinna. Har inte träffat henne på evigheter, typ inte sedan majas födelsedag eller något. fyfan va illa! Hon ska i alla fall ringa mig, vi har en massa att småsnacka om! skvaller är det bästa jag vet *dreglar* Så nu ska jag få höra nytt, ni kan bara gissa hur mkt jag njuter



Jag och Emilotte, vårterminen i åttan, haha! :D

morning!

Hejsan hoppsan! Jag vaknade för 1 timme sedan av att mamma väckte mig och sa att hon skulle iväg och träna så jag blev ensam hemma -.- typiskt henne, kunde jag inte få ha upptäckt det själv när jag väl vaknat? jaja, jag har ätit frukost och kollat tv och nu så hamnade jag här, ovanligt? Njae, inte direkt :P

Idag vet jag inte alls vad som kommer hända, ska ringa pappa och kolla om han har tid att ses. Om inte så möglar jag väl ännu en dag :D
I morgon är det konsert, wihu!



WOHAAA

tjenamors! Håret blev supergreat, nu är det ljusljusljuuuuusbrunt, lite småblont liksom, så färgning en gång till sen är jag blond :) Wihu!

Har precis pratat med Freddan i telefon i 2 timmar. Efter 1 timma av vårat samtal så dog min mobil så jag var tvungen att kuta upp efter min laddare, och nu, efter 1 timme till, så dog hans! Väldigt komiskt :P Ringer upp snart igen, så fort han börjat ladda den. Finfint!

Kommer stänga av datorn nu, vi hörs i morgon! Nattinatti

före:


efter:

Håret är mkt ljusare irl! Men här ser ni att det blivit ljusare i alla fall :)

yeeii

Sådärja, nu ska jag färga håret! Sitter och pratar med Freddan i telefon, borde nog lägga på i och med att jag ska fixa frillan nu men jag vill inte, haha. Nu la vi på ändå, hehe...

I MED FÄRGEN DÅRA! byebye

DÖTT!!

Jag har absolut ingenting att göra, och det är skitjobbigt. Har haft fullt upp i flera dagar så jag är så van vid det, har fan rört på mig all the time. Nu sitter jag fortfarande här, känner mig helt död. Vill ut och röra på mig, OM JAG ÄNDÅ BARA FICK SPRINGA SOM EN NORMAL MÄNNISKA! jävla skitasrelskada, hehehhee... Ska nog iväg och köpa hårfärg, jafan! Så blir det, heheheh, vilken färg det blir kommer jag inte avslöja

PUSSAR



en till grej!

jag har en till grej att se fram emot:
lyxkryssningen på tisdag! :D Ska bli så jävla gött

God morgon!

Känns fortfarande som att det är morgon! Vaknade halv 2, gick upp och åt frukost(?) och sen låg jag framför tv'n. Min bror och Felix kom hem så vi pratade lite, har saknat måns så mycket! Ikväll ska jag åka hem till pappa och sova där, om jag orkar. Vill helst sova i min egna säng i natt, sov i brorsans natten som var.

Känns helt fel att vara hemma, vill tillbaka till Undersvik. Eller så skulle Sara kunna komma hem så jag får träffa henne, men det kommer inte ske först i slutet av juli. Hon kommer hem på tisdag, men då reser ju jag bort, när jag kommit hem 4 dagar senare är hon borta igen, jävla anushål!

Har i alla fall något att se fram emot:

Britney Spears på måndag, haha! Ska bli så ballt
Andra och kanske sista gången man ser henne live

Öland?

Jag kanske ska med familjen Volby och co till Öland om några veckor! Dvs min konfakompis Eric och hans kusin Freddan och sådärarara. Inget är planerat men Eric tog upp det nu när vi var i Undersvik och Freddan tycker också det vore nice, så det kanske blir så helt enkelt! Skulle vara så jävla roligt :)



hooooome

Nu är jag hemma dåra! Var så skönt att träffa Andreas, trots att vi bara chillade lite i uppsala. Menmen, nu är jag hemma som sagt, sitter och lyssnar på musik och ska snart gå och sova. Är sjukt jävla trött, behöver söööööömn!

Saknar Undersvik, redan! Vill somna i min säng där uppe, med Andreas kudde som luktar som han gör :( Ska nog ta på mig hans mjukisbyxor (som nu är mina, hihih) och sova i dom. Kommer inte träffa honom på ett tag nu heller, fyfan vilket pain in the ass.

aja, skriver i morgon igen! Natti natti



hejdå undersvik, hej uppsala&sthlm!

hejhej! Nu har vi städat alla rum och några lokaler. Jag har till och med hunnit duscha i 15 min, haha! Nu sitter jag här i datorrummet med Thyra, vi kollar in facebook och lite sånt. Lunch om 1 timme, sen går tåget 14.37. Ska bli skönt att få träffa Andreas idag, sen kommer vi ju inte ses på ett tag :/ Jag ska resa bort och han får knappt röra sig på grund av hans skador, stackarn. Jaja, det kommer funka fint. Åker hem ikväll ändå, är väl hemma rätt sent, kommer somna så fort jag lagt mig i sängen ikväll! Vi var uppe hela natten som var nu typ, hade sjukt roligt. Sista andakten var helt underbar, vi dansade runt i kapellet och sjöng som dårar, jätteroligt! Vill inte härifrån, fast ändå vill jag ju det. 

Nu slutar jag skriva här, puss på er!


sista kvällen

Hej på er, mår mycket bättre nu. Har pratat med Andreas, och ja, jag mår helt enkelt bättre. Kvällen har varit jättemysig, snart har vi vår sista andakt. Kommer gråta floder antar jag, vill inte härifrån, men samtidigt vill jag ju det. Orkar inte skriva riktigt, ville bara uppdatera. Puss

jag ser ut som gud vet vad... whatever ;)

Andreas!

Människan jag inte ville nämna namnet på förut heter Andreas. Tyvärr har han åkt hem nu, han ramlade i trappan, stukade foten och hans ledband gick av. Han glömde en del saker här så på fredag (fan, imorgon!) så går jag av i uppsala och åker hem till honom och lämnar allt i stället för att åka hem till sthlm. Eller, så ser det ut att bli i alla fall. Hur mycket jag saknar honom just nu går knappt att förklara, svinjobbigt... Jag mår inte så bra direkt, idag behöver jag inte göra något annat än ligga i min säng om jag vill, så det blir nog så.

skriver kanske inget mer först jag kommit hem till antingen andreas eller hem till mig igen... ha det fint och ta vara på varandra!

hej från Undersvik!

HEJ PÅ ER :D Jag sitter här vid datorn i datarummet i Undersvik. Åh det är så bäst här, är så lycklig! Fast jag saknar min bror och Sara jättemycket, men det får man väl leva med. Pratade med sara i telefon idag, började böla för att jag saknar henne så mycket :( 

Jag har det i alla fall superbra här, känslorna flödar för en viss människa, nämner inga namn än (a) Orkar inte skriva mer, tyvärr. puss på er!


HEJ DÅ!

Vaknde en timme för tidigt, så jag har tid att blogga...
Sticker om 45 minuter, så jag ska egentligen bara skriva hej då :)
Hoppas ni har det härligt under den här veckan, kommer säkert något inlägg eller två i och med att det finns dator där uppe, så vi får se vi får se.

Sara, jag saknar dig! Var hemma när jag kommer hem, du måste <3

wuuuups

jag gick aldrig och la mig... Freddan är för kul för att lämna datorn!

hejdå stockholm!

hejsvej! Sitter och chattar med pappa på facebook. HAN ÄR I UNDERSVIK! så avundsjuk, ni förstår inte, men om 15 timmar är jag också där :) Sitter även och chattar med min fd. konfaledare Maria, fast på msn. Ska nog gå upp till rummet nu och packa det sista sen försöka somna, vilket inte kommer gå -.- Får sova i Erics famn på tåget i stället, haha. Eric var alltid den som somnade under godnatt-sagorna på kvällarna i Undersvik. Gud va ni måste tröttna på mitt tjat om Undersvik! Haha, jag tycker synd om er! Men jag är helt tagen i att jag ska dit nu, jag som längtat i 10 månader. Fast nu är det helt anorlunda, nu är jag inte där som konfirmand, utan bara är där på ett läger med en massa andra som konfirmerats där genom åren, och alla de som konfirmeras i år. Känns helt skumt! Nej men, nu ska jag vara tyst om Undersvik! lovar :D

Blir nog rätt lätt för nu säger jag hejdå för jag lär inte blogga i morgon bitti
HA EN BRA VECKA! puss på er






DET SKA BLI SÅ SJUK JÄDRA BÄST!


BAAAAD :D

Hej hej! Jag är hemma nu, har nästan packat klart, nästan nästan. Har lite smågrejer kvar, tandborste, smink, ja ni vet, sånt där man har i nessesären. Ni förstår inte hur mycket jag längtar, alltså, bara de som varit där förstår hur jag känner. Känslan av att vara i Undersvik är helt underbar! Jag bara längtar tills jag springer i alla trappor, smygtar kakor från skafferiet och springer ut på nätterna genom fönstren. Världens bästa ställe! :)

I alla fall, nu så väntar jag på att Måns och Felix ska komma hem igen. Dom har kört hem till Felix för att lämna och hämta lite grejer där. När de kommer tillbaka ska vi tre dra och bada i Gömmarn, jättemysigt! Kommer sakna Måns som fan när jag är borta, som vanligt! Menmen, det är nog bara bra att vi är borta från varandra ett tag.

Vi hörs senare, pussi!


Jag, Judith, Thyra, Maria och Frida
fina undersviktjejer det där!

18½ timme

Hejsan hoppsan i villan! Sitter här, fortfarande med Lina. Vi har solat och haft mysigt idag, jag ska dock sticka härifrån om 1 timme, då blir det hem och PACKA PACKA PACKA! Om 18½ timme så är jag i Undersvik, längtar så mycket! Jag trodde jag skulle åka själv hela vägen för jag kommer 1 timme senare än alla andra men Eric ska tydligen också åka då, så jag får sällskap av honom, cosy :) Eric och jag konfirmerades tillsammans, för er som inte vet vem han är (dvs de flesta av er, tror jag)

Nu ska jag gå iväg till Lina och småprata ännu mer! pussouss

hos Lina

Hej på er! Nu har jag fixat mina sulor, köpt nya bikini-trosor och lämnat tillbaka mitt linne :( Dock är jag inte med Måns, som jag trodde att jag skulle vara, men jag är med älskade Lina. Vi har ätit wok, och nu chillar vi bara. Ingen aning om hur länge jag ska vara här, hon ska dra till sitt vrålheta på g Peter (som dessutom är 22 år ;o) senare... hahaha, men först ska hon vara med lilla mig :)

Jag vill gå ut och lägga mig på Katarina kyrkas kyrkogård, sådär skönt som vi brukar ha det där. Hon ville också det, så nu ska vi ut och småsola lite! fan va mysigt, puss på er!


sjukhuset dåra...

Nu ska jag till sjukhuset. St: Görans sjukhus helt korrekt. I och med att jag är skadad i benet så har jag varit där och gipsat mina fötter så dom kunde göra specieltillverkade sulor till mig, och idag ska jag hämta dom. Kommer kännas helt spookie att gå med dom i början, men ändå så in i helvetes skönt, lovely!

http://sl.se..... IN MY ASS! skiten vägrar funka, fuck it

hejdå :)

angående sara...

Läste det jag skrev i förra inlägget, haha det låter som att jag är nykär i Sara eller något, men så är det inte. Hon har bara lämnat mig förstår ni, och åkt till någon stad långt bort från mig. Vet vad den heter men inte hur den stavas, men jag kan väl chansa: Oxelösund, haha. DESSUTOM vet hon inte hur länge hon är borta! Förhoppningsvis är hon hemma när jag kommer hem från Undersvik, annars kommer jag vilja ta livet av mig av saknad! SHE'S THE BEST



(det här skulle komma ut på bloggen i natt men märkte nu att jag aldrig tryckte på publicera och det där... men jaja, vem bryr sig? :D

natti babys

Blev typ inget bloggande idag men jag har inte pallat helt enkelt :)
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig, kan inte få ut Sara ur mitt huvud och dessutom så är jag så filurig inför Undersvik. JAG ÅKER I MORGON (om man räknar med att det är fredag nu, vilket man gör för klockan är över 00... hahah jaja) Jag har i alla fall längtat till det här sedan september, och i morgon åker jag och det ska bli mer än bäst :D  Så härligt att träffa alla igen!


inne i Undersviks kyrka :)

Men nu blev inte detta något god natt-inlägg direkt men det skiter jag i. Jag har sagt att jag ska sova, och det ska jag göra också! Natti natti på er sötnosar

haha en till, rolig jävel! också snodd från Line

Handlar om högstadiet

-UPPVÄRMNING-

Vad hette din skola? Kulturama musikdramatiska grundskola
Vad hette din klass? 9B Sound of music
Hur länge gick du där? nästan 3 år
Roligaste ämnet? svenska och sång
Tråkigaste ämnet? spanska, vilket jag hoppade av :)
Hur var maten? i sjuan var den fan bra, sen gick det neråt
Bästa läraren? ALLA!
Kommer du sakna högstadietiden? ohja

-DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER MINA TRE ÅR I HÖGSTADIET-

[x] Haft kul på en lektion.
[x] Haft tråkigt på en lektion.
[x] Skolkat.
[x] Blivit utskälld av läraren.
[x] Fått betygsvarning.
[x] Fått IG (hehehehe... men det var i åttan!!!)
[x] Fått MVG
[ ] Fått kvarsittning. (sånt får man inte på Kulturama... *pjuuuh*)
[xxxxx] Kommit försent. (någon lektion varje dag.. haha)
[x] Varit ovän med någon i din skola.
[x] Varit förälskad i någon i din skola.
[x] Skrikit åt en lärare
[x] Förstört skolans egendom.
[x] Gråtit i skolan
[ ] Spytt i skolan
[ ] Svimmat i skolan.
[x] Hatat en lärare.
[x] Tyckt om en lärare
[ ] Varit kär i en lärare.
[x] Tyckt att en lärare är attraktiv/snygg.
[x] Gjort bort dig i skolan.
[x] Druckit alkohol.
[ ] Varit så full att du däckat.
[x] Varit så full att du spytt. (har bara hänt en jävla gång och det var lite :D)
[x] Rökt en cigarett.
[ ] Använt narkotika.
[x] Snusat.
[x] Klottrat på allmän plats.
[x] Gjort något olagligt.
[ ] Blivit arresterad.
[ ] Sovit i fyllecell.
[ ] Rymt hemifrån.
[ ] Genomgått en operation.
[ ] Varit med om en bilolycka
[x] Varit nära döden.
[ ] Någon nära har avlidit.
[x] Förlorat en nära vän.
[x] Ljugit för en vän.
[x] Gråtit på grund av en vän.
[x] Gråtit på grund av olycklig kärlek.
[x] Ifrågasatt ditt hjärta.
[x] Tvivlat på dig själv.
[x] Hatat dig själv.
[x] Fått höra att du är snygg.
[x] Fått höra att du är ful.
[ ] Fått höra att du borde bli modell.
[x] Fått höra att du sjunger bra. (konstigt -.- ....hehehehehehe)
[ ] Fått höra att du sjunger dåligt. (inget seriöst vad jag minns? :S)
[x] Fått höra att någon älskar dig.
[x] Fått höra att någon hatar dig.
[x] Sett din idol live.
[x] Varit på konsert.
[ ] Varit backstage på en konsert.
[ ] Har fått din idols autograf. (come on, det är Chris Martin vafan -.-)
[x] Lyssnat på samma låt en hel natt.
[x] Varit med på TV
[ ] Varit med i tidningen.
[x] Vunnit en tävling.
[x] Uppträtt inför publik.
[x] Kysst en av samma kön.
[ ] Kysst mer än 5 personer på ett dygn.
[ ] Haft trekant.
[x] Kramat en snygg kille/tjej.
[x] Varit förälskad i någon äldre än du själv.
[ ] Varit förälskad i någon yngre än du själv.
[ ] Varit kär i någon av samma kön.
[ ] Varit kär i en kändis.
[ ] Haft sex med en kändis.
[x] Lärt känna en ny person.
[ ] Sagt upp kontakten med någon.
[x] Tappat kontakten med någon.
[x] Saknat en gammal vän.
[x] Träffat någon på internet och sedan på riktigt.
[x] Varit på en fest där det förekom alkohol.
[x] Haft en fest där det förekom alkohol.
[ ] Förstört en fest.
[ ] Spytt upp allt du ätit till frukost och ändå gått till skolan.
[ ] Haft anorexi.
[x] Haft svårt för att äta.
[x] Försökt gå ner i vikt.
[ ] Velat bli modell.
[x] Varit nöjd med dig själv.
[ ] Varit otrogen.
[/] Varit i ett seriöst förhållande. (beror på hur man relaterar "seriöst")
[x] Dumpat din partner för någon annan.
[ ] Blivit dumpad.
[x] Ändrat musikstil sen i sjuan.
[x] Ändrat klädstil sen i sjuan.
[x] Känt dig lycklig.
[X] Skrattat med dina vänner.
[x] Älskat att leva.
[x] Fått nya erfarenheter.
[x] Kommer sakna högstadietiden.
[X] Tycker i stort sett högstadietiden varit bra.







Lista snodd från Line Lundin ;)

Vilken svordom använder du mest?
"helvetes jävla kukarsel" är standardrepliken
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
ett jetplan
Har någon någonsin kallat dig lat?
nej aldrig...
Tittade du på tecknat när du var liten?
ja, men mest barnen i bullerbyn och pippi typ :P
Hur många syskon har du?
5 om man räknar med alla
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
tatueringar, och så vill jag kunna pierca naveln
Vad har du för väder just nu?
solen har gått ner och det börjar bli lite småkyligt
Vilken är din favoritfrukt?
banan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
just nu är det 10.45
Använder du flip-flops?
har 1 par som jag sällan använder :P
Var köper du dina matvaror ifrån?
mamma och hasse handlar mest på Coop Forum

Umgås du helst med en barnfamilj eller med en kompis under en ledig dag?
helt olika :)
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
never done
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
använder man fortfarande sånt? inte jag i alla fall
Vad åt du till middag senast?
kaslergrejs i ugn med potatis, asgott!
Kan du vissla?
jag har kunnat sen dagis (a) hehehe
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
klart som gör, avundsjuka svin! hahahaha :D
Vilket riktnummer befinner du dig i?
08 ofc
Vilken film kan du alla replikerna till?
Pearl Harbour, inte alla men asmånga!
När flög du senast?
2006
Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4 stolar och en kökssoffa
Läser du för skojs skull?
skoj och skoj, jag gör det för att det är skön avslappning
Diskar du din egen disk?
maskinen diskar...
Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär hos mamma, båda två hos pappa
Vad har du med dig in på bion?
en eller flera vänner :) ibland lite snääääcks
Gillar du att flyga?
love it!
Hur många timmar måste du sova för att fungera?
beror sig på hur länge jag varit vaken? oftast 9...
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
under lovet ja... annars också iofs, haha
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?

ja extremt men slarvar en del själv... hatar när andra skriver fel, typ "lungt"! HAHA
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
keep your hope up, even when if feels hopeless
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
typ Pippi och Bamse, starka jävlar!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
vegetarianerna äter djurens mat så det går jämt upp så nej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du velat heta?
Theodor eller Elias
När badade du i en pool senast?
idag :D
Har du varit med i någon skolpjäs?
mååååånga
Hur många barn vill du ha?
typ 2 eller 3, när jag var liten ville jag ha minst 5, haha
Har du åkt moped någon gång?
naaeee... -.-
Kan man vara vän med sitt ex?
man kan om man vill
Vad har du i din väska?
nycklar, plånbok, ipod har jag alltid. Annars varierar det
Vad lyssnar du på nu?
haha Spice girls :D

jag är glömsk, men jag bor ju i Glömsta ;o

Haha, jag har liksom glömt bort bloggen lite idag! Fast jag har iofs inte haft tillgång till någon dator men annars så brukar jag tänka på vad jag ska skriva om osv, men inte idag! Idag har jag bara shoppat, solat och badat! Köpte ett linne, ett par shorts, två leggings och en bikini. Ska dock lämna tillbaka leggingsarna och linnet i morgon, för alla mina pengar försvann idag liksom... jag som älskade linnet :( buhu, slutar nog med att jag inte alls lämnar tillbaka det, hehehe.

Nu ska jag fixa bilder på picnik! hejsvej :)

Batman, The dark knight

Jag såg Batman Begins tidigare idag som sagt, och ville se The dark knight på en gång men hade inte tid så den ska jag se nu sen blir det god natt! I morgon ska jag träffa Emma Jonzon, så otroligt jävla länge sen. Min älskade vän, är som en lillasyster till mig. Ska bli så mysigt :) pusspuss


Jokern, som bör vila i frid!


Emsi <3

idag :)

Justeja, jag kanske borde berätta om vad jag och Frida gjorde. Så härligt att träffa henne igen, trots att det varit lite knakigt på sista tiden. Men i alla fall så kom hon och hennes pappa och hämtade mig med bil på uppfarten till mitt hus. Vi åkte till Fridas storebror som bor i Tullinge sen drog vi och hans två barn iväg och badade i Tullingesjön. Jätteskönt! Sen åkte vi hem och så körde dom hem mig igen. Dessutom så åkte jag hem med en Coldplaybiljett och 600kr mindre, haha.


kurser för gymnasiet ;o

Hade fått hem ett brev från min kommande skola Steg. Papper där jag skulle välja kurser inför första året på gymnasiet. Hade total beslutsångest så jag ringde min förra sånglärare Ylva. (som jag hade på Kulturama)

Det stod mellan:
Engelska C
Samhällskunskap B
Filosofi A och B
Psykologi A och B
Sång - och scenisk träning
Scenisk gestaltning

Innan jag ringde kunde jag absolut inte bestämma mig, det gick bara inte. Sen slog det mig att hon är så bra att ringa när man behöver hjälp, med i stort sett vad som helst, så jag slog henne en pling. Vi diskuterade fram och tillbaka och till slut valde jag kurser. Såhär blev det:

1. Scenisk gestaltning
2. Psykologi A och B
3. Sång - och scenisk träning

Jag ska alltså gå en utav de där kurserna nu i första ring!
Får se vad det blir helt enkelt :D


Fina Ylva :)

lite olika krejer

Tjena i huset! Jag har precis pratat med Fridas pappa, försökte förklara vägen hem till mig... Lite svårt för jag bara rabblade och sa allt huller om buller, haha. Han skulle ringa senare, när de kommit så långt som han förstod av min förklaring, haha.

Kan berätta hur jag ser ut och vad jag har på mig idag:
hår: luggen har jag satt upp i spännen, sen resten utsläppt
smink: puder, rouge och mascara
kläder: mitt pippifågellinne och svarta chinos. Skor har jag inte bestämt


småkonstig bild, men ingen bryr sig :D


Dålig bild, men whatever! Där är linnet :D

I'm so good!

Hej på er! Jag har precis kollat klart på Batman Begins. Så jävla bra film! Har lust att se andra filmen också men Frida och hennes familj är här om typ 1 timme så jag måste hoppa in i duschen, fixa mig och sen så är dom väl här typ. Men först ska jag vara snäll mot mamma och plocka ur tvätten ur torktummlarn och vika den och lägga fint :) Hon kommer bli så glad, wiiiee :D

Skriver senare! puss och kram på er

frida algerstam :D

Jag hade fan glömt att min käre vän Frida kommer till Stockholm idag. Vi konfirmerades tillsammans i Undersvik förra året men hon bor ju fan i ödestaden(nästan) Gävle. Men hennes bror fyller år idag, och han bor i TULLINGE! Vilket är väldigt nära mig, som bor i Huddinge. Så hennes familj ska hämta upp mig vid halv 4 ca, sen åker vi till hennes bror och jag ska vara med dom idag :) Sen när dom ska in till city senare så släpper dom av mig i Huddinge.

Men, det är även såhär... att... JAG SKA KÖPA HENNES COLDPLAY-BILJETT! Hon kan inte gå på konserten den 22a augusti! Synd för henne men otroligt jävla bäst bäst BÄST för mig :D Så jag är nå sjukt glad för det också.


Det här var när hon var här och hälsade på under min födelsedag förra året


Vi två delade rum i Undersvik, sammanlagt 1 månad! så många minnen.
vill bara tillbaka, vara där och göra alla sjuka saker vi hade för oss :D


idag :)

Ååååh nu har jag kommit på en underbar plan över hur min dag ska se ut!

1. äta frukost, byta om till shorts och sportbh
2. gå ut i trädgården och träna (tack för vår stora trädgård mamma!)
3. duscha, äta, sticka till Huddinge c
4. SHOPPA! eller ja, i alla fall en till bikini och lite annat till Undersvik
5. åka hem, lägga mig i sängen och se en film
6. mögla resten av dagen, sen somna gott!

tatueringar

Ni alla vet nog inte att jag älskar tatueringar. Men jag tyckder att det är så sjukt porrigt och jag har alltid drömt om att ha flera stycken. I och med detta har jag några bilder på hur dom ska se ut, och var dom ska sitta.

När min mormor dör, vilket kanske blir rätt snart, men förhoppningsvis inte, så ska jag göra en ängel på mitt högra skulderblad. Detta är för att hon tror på änglar och hon säger till mig, varje gång vi ses, att när hon dör ska hon bli min ängel, bara min, och skydda mig. Det är så himla fint, så därför blir det så :)

Sen så har jag ett väldigt jobbigt förflutet, min barndom har inte varit av det enklaste och underbaraste slag. Men jag brukar säga till mig själv att inte se tillbaka, det är min framtid som betyder något, trots att det förflutna skaver. I och med att jag känner såhär så vill jag tatuera "Never look back" lodrätt från nacken ner, på ryggraden. Hur snyggt som helst, och jag vet att den finns där men jag behöver inte se den, precis som mitt förflutna.

Sen har jag några till på lager, hur dom ser ut får ni inte veta nu :D
ledtråd: 1891


Victoria Beckhams tatuering :)
Det är så jag tänkt mig min, fast engelska och den text jag vill ha :P

RSS 2.0