louiiiise

Är hemma hos Lollsan. Vet ni vad jag precis gjort? Det jag sagt att jag aldrig ska göra: Skriva på ansökningspapper till Idol 2009... jag har alltid sagt att jag aldrig ska söka idol, men det man säger att man inte ska göra det gör man nästan alltid, har jag fel? Inte när det gäller mig själv i alla fall. Jaja, så den 25 april bär jag av med Louise, Emilotte och Theodor (nej han ska inte söka men han ska följa med) till Hovet. Det är verkligen inte långt kvar... haha, shit, fan, bara 25 dagar! cooooool :)

Snart ska jag och Louise dra oss till affären och jag har inget mer att skriva direkt. Nu vet ni i alla fall hur läget är. Vill ännu en gång säga grattis till Theodor som fyller 10 idag. ÄNTLIGEN 2-SIFFRIGT... eeeh.. höhö (han fyller 16 för er som inte förstår ironin)

TILL MIN BÄSTA VÄN!

GRATTIS THEODOR FÖRBERG PÅ DIN FÖDELSEDAG!
NU HAR VI KÄNT VARANDRA I TYP 2 MÅNADER... sajk...
snarare 1,5 år, om inte mer? ååhåhå :D GRATTIS GRATTIS

(kommer bild sen, har ingen då jag är i skolan :D)

Lisa Ekdahl

Jag är nog en av få tonåringar som lyssnar på Lisa Ekdahl och avgudar hennes musik. Detta beror på att jag har växt upp med hennes låtar, min pappa spelade alltid hennes skivor när jag var liten och jag känner mig trygg av att lyssna på hennes musik. Sitter och lyssnar på henne nu och blir alldeles varm inuti. Lägger upp några videos från youtube så får ni höra hennes musik om ni inte vet vem jag pratar om :) Det är faktiskt värt att lyssna en snabbis

  
   Två lyckliga dårar     
      Bortom det blå         Öppna ditt fönster                           

cry me a river

You told me you were through with me
but now you tell me you love me
well, just to prove you do

cry me a river
I cried a river over you

ohlalalaaaa

****** ***** är nu singel!
ojojoj ni ska se mitt smile! HAHAAHA

fuck it

är du kär just nu? not a single chanse
Har du kysst någon idag? nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja
Har du ett förhållande? nej
När går gränsen vid otrohet? strula i guess..
Har du varit otrogen och om ja, varför? aldrig!!!
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? nej?
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? jimmie.. han var otrogen
Är du romantisk? venne... ganska typ
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
Är du svårflörtad? gud nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? HAHAHA pontus, från 6-års till 2:an
länge höll det? 3 år
har du nångång slagit någon du tyckt om? - aa
har du lekt med någons känslor? - nej
hur länge höll ditt längsta förhållande? - HAHA, detta är patetiskt... 3 år -.-
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande, tack..
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - hah nej
Är du en bra pojk/flickvän - ibland, ibland inte, så är ju alla
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? jaadu..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nope
När fick du din första kyss? - när jag var liten
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 18 och 26 (jag vet det är sjukt!)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - i'm not gay...
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - varierar

school unsweet school

Har precis ätit lunch.. Tog med mig inget mindre än pizza hemifrån för vår skolmat är typ oätlig och jag lovar att jag inte överdriver. Igår när jag kom hem satt min bror vid datorn så jag gick upp och la mig i sägen och tittade på Casion royal som gick på tv 3 i stället för att blogga. 
Jättemånga som snart har intagnigsprov på Rytmus, så skönt att vara klar med alla insökningar! Alla frågar hur dom var på Rytmus, juryn och allt man fick göra (improvisation, om det var avista osvosvosv) Börjar bli rätt drygt att svara, haha.

Har engelska efter lektionen, sen håltimme (ska få med Sara att gå på svenskan då så att vi slipper gå på den i eftermiddag och därför sluta tidigare så vi kan dra till gymmet tidigare) sen matte... och ja, vanligtvis svenska efter men jag skrev ju nyss hur jag ska göra i stället :P När jag kommer hem blir det av att plugga matte tror jag! måste få något gjort någon gång :)

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag kolla facebook sen lektion.. wihu


vi har gått miste om en timme!

Japp, så sant som det är sagt. Fast det vet nog de flesta just nu... hoppas jag! Klockan har nämligen ställts fram en timme så för er som inte tagit upp den här informationen borde nu ställa fram alla sina klockor :)
Jag fick inte reda på det först 30 min sedan.. Jag gick in till mamma och hasses rum, dom låg och kollade tv och jag frågade:

e: har klockan ställts fram en timme eller vad är det frågan om?
m&h: ja, precis! en timme
e: MEN VARFÖR HAR NI INTE SAGT NGT? JAG SKA JU PÅ FILMAUDITION NU!

så jag kutade in på mitt rum, hämtade en handduk, blötte mitt hår gick in på rummet igen och började klä på mig. Sen kommer Hasse och säger att han kan köra mig in till söder (där auditionen ska vara) så att jag kommer i tid! Så tack käre styvfar för detta! :)

Nu ska jag fortsätta fixa mig! Efter jag varit på auditionen så ska jag hem till pappa och äta middag med familjen -måns +farmor. Hoppas ni får en fin dag så skriver jag sen när jag kommit hem ikväll, förhoppningsvis!

barnvakt!

Har varit med Rikard idag. Vi sågs i stan, han köpte två t-shirtar och jag köpte ett nytt löspuder. Sen drog vi hem till mig och bakade sånna där "Snoddas" som dom kallas. Chokladbitar med chockladglasyr över och sen kokos. Det gick ju inte såååå jättebra direkt, vi brände glasyren och fick göra ny och hela kakan blev liksom kladdig. Men gott var det :)

Sen drog jag hem till Micke och Lisa för att vara barnvakt åt deras otroligt söta 11-månaders dotter Felicia. Kollade Robinsson och efter sattes "P.S I love you" på. Nyss vaknade skrutten så jag gosa lite med henne och nu sover hon igen, skönt! Åker hem med 00:06 bussen tror jag.

Nejni, nu ska jag fortsätta se filmen! pusshej

lista

Tre namn du går under:
Ebba
Ebbsi
Newman

Tre saker som skrämmer dig:
sorg
att förlora mina älskade
lögner

Tre saker du brukar ha på dig:
mina guldsmycken (ringen, armbandet och halsbandet)
kläder?
linser... fast dom har jag ju i(?) mig... i ögat liksom
 
Tre sanningar:
jag är rädd
mina vänner betyder mest för mig
jag klarar mig inte utan Coldplay... det är SANT

Tre av dina hobbies:
sjunga sjunga sjunga sjunga
fotografera.. men kameran är ju på skitlagning -.-
är det en hobbie att umgås med vänner? :P

Tre saker du verkligen verkligen vill ha:
Kärlek
Evig vänskap
Pengar

skön dag, faktiskt!

Trodde min dag skulle bli ett helvete, men så blev det inte. Mådde riktigt bra i skolan idag, fick vara med andra klassen i stället för min i och med att jag typ bara umgås med folk där (maja, sara (inte ahtonen, utan andra sara), nicole, ellie osvosv) och det var ritigt soft. Fick dessutom sluta 2½ timme tidigare för vi hade ingen so och mattelektionen slutade 20 min tidigare än vanligt, jätteskönt!

Efter skolan drog jag och Sara.R (inte ahtonen... shit varför finns det så många sara? :@) in till stan. Hon köpte otroligt snygga underkläder att förföra sin boy med ikväll (som hon snart varit tillsammans i 1 år och 2 månader :D:D:D) sen skulle vi köpa en jeansjacka till mig men det blev inte. Den satt inte så som jag verkligen ville så jag sket i det, ska fortsätta leta!

Efter det drog vi hem till henne, bytte om till träningskläder och drog och gymmade. Vi var på gymmet i ca 1 timme sen drog vi hem åt varsitt håll.

Har haft en underbar dag vilket jag verkligen behövde. Hoppas ni har haft med!
Nu ska jag kolla när dom har spinning nästa gång på friskis, jag och mamma ska dit nämligen. Skriver kanske senare ikväll. Vill nog helst bara lägga mig i sängen och se en mysig film. Puss på er fina läsare

hemma hos majaskrutt

Vi tittar lite på youtube och chattar lite med folket. Titta vad hon visade mig! seriöst, vid 2.45 så garvar man ju ihjäl sig! världens sötaste unge, hon är bara 3 år gammal. titta och le

hemkunskap

Har pecis haft hemkunskap i 3 timmar. Vi gjorde brunch och jag är så otroligt mätt. Min mage är på väg att sprängas snart tror jag... Får hoppas på att det inte blir så. Vi gjorde i alla fall en massa rätter och efterrätter och jag åt som en häst.

Lina kom hem från Indien igår så jag slog henne en pling nu. Hon har tatuerat sig på ryggen, ska bli kul att se. Har saknat henne, vi umgås ju knappt längre och innan hon åkte så var vi ovänner. Dags att prata ut kanske? jofan, ska ringa henne ikväll igen.

Nu ska jag hitta Maja och pussa och krama henne lite sådär :)
min mage sprääääääääääängs

hos sara

Drog inte hem till Maja och pluggade efter skolan utan åkte hem till Sara.
Ska till Maja i morgon i stället...

Vi har kollat på Green Street Hooligans! Det var faktiskt första gången jag såg den och ni får inte mobba mig :) Den var i alla fall otroligt bra och Charile Hunnam är så jävla snygg. Och det här med fotboll och huliganer och allt sånt är något jag egentligen inte borde kommentera men jag tycker det är... asnice. Ser mer än framemot allsvenskan! wihuuuu


titta på honom, man svimmar nästan! åhåhåhåhåhåhå

nationella proven

Börjar om 5 min... sitter i skolan och väntar på att klassrummet ska öppnas. Funderar varför det inte är öppet än, whatever. Är inte det minsta nervös eller så, det ska fan gå galant det här! När man inte är nervös brukar det oftast gå bra. Ska hem till Maja efter skolan och råplugga matte. Vi liksom gör det tillsammans :)

Nejni, nu ska jag sluta skriva och chilla ett tag! pusshej

hahaha nu fick jag reda på att provet börjar halv nio, och att niorna skulle samlas kvart över åtta! Linus sa (senast igår) till mig att det skulle vara bra om jag var i skolan kl 8. Vilken jävla lögnare :( Nu ska vi i alla fall släppas in i klassrummet... heeeeeejdå!

måns ska allt bestämma!

ja, så är det! Jag gick upp till vardagsrummet och pratade med måns
jag: Nu går vi in till mitt rum och tittar på Rosing sen Hemmafruarna
måns: men jag har ju satt på bastun :(
jag: men mååååååns!!!! :(((( jag vill vara med dig!
måns: men du kan ju basta med mig?
jag: men jag ska ju se rosing och desperata!?!?!?!?!!!
mamma: "hej jag heter linda, jag är blond och har fula läppar"
måns: precis... du kan ju låta bli att se på rosing
jag: jaha :((( men då går vi upp och ser hemmafruarna sen!

Så ja, nu ska jag och måns ta en bastu sen blir det tv :)
skönt att basta iofs... Får se reprisen av Rosing sen.


Everybody needs a brother like you

Den rätte för Rosing och DH

om 5 min börjar Rosing och sen blir det Desperata Hemmafruar
Späckat schema! Jag älskar den här veckan, inte en enda läxa! skööönt


På bilden är hon snygg, men i verkligheten... njae...
jag får lust att springa fram och sticka in en kniv i hennes läppar

Joshua Radin

The rain in New Orleans forgot to end but the mouths of the people are dry
Then we watch and wait and do nothing but sigh
And hope everything is gonna turn out right
But I don't know if it'll be alright
I really don't think it'll be alright

lite blandat får jag kalla det

Gick otroligt jävla bra på rytmus intagningsprov. Juryn satt med hakan i golvet och såg skapligt imponerade ut så jag är meeeer än nöjd!

Gick på stan, hittade en jättefin jeansjacka för bara 500 kr på JC, som jag dock ska köpa på fredag! jättehärligt :) Sen hittade jag världens snyggaste pump på Monki för 350 kr som jag typ måste ha. Väldigt dåligt för mig att gå i klack för min skada tar ju livet av mig då. Får se hur jag gör! dom är verkligen vrålläckra. Svarta med snörning på baksidan av själva klacken. Är helt kär.

Nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag tittar på Måns alla nya grejer som han shoppat idag. Den snubben är en ren shoppaholic, köper nya saker hela tiden, och det är inte få saker han köper heller. Sen sitter jag samtidigt och njuter av att ha en sådan underbar bror som han är, jag är verkligen lyckligt lottad.

Jag har en "Dagens låt":

The Fray - Hundred
Långt intro, men hör när han börjar sjunga. Pianot ger mig rysningar. Så vacker

god morgon tisdag

tisdag. vad innebär det?
Viktigt intagningsprov på Rytmus, MÅSTE gå bra! Annars så bölar jag - igen.
Tisdag innebär också att jag ska iväg till stan och köpa en jeansjacka!
En till sak som tisdag innebär är att åka hem till Sara, ge henne en lång kram, prata ett litet tag och sen måste jag bege mig hem och ja.. vad ska jag göra sen? Hoppas min älskade bror är hemma, har inte träffat honom sen i fredags, saknar honom som en dåre (ändå är han i rummet bredvid just nu och sover)

oj, nu såg jag klockan! dags att sminka sig och sen dra till skolan
puss och kram

skuuulan

Sitter i skolan och har svenska! Vi har fått våra betyg från nationella proven och jag är väldigt nöjd med mitt resultat. Tänker inte skriva vad jag fick för det kan bara anses som skryt eller liknande och det pallar jag inte! I alla fall, jag slutar om 5 minuter. Ska hem till älskade Louise, har inte varit där på typ 2 månader :O:O:O:O helt sick! ska i alla fall bli jättekul och mysigt. Skriver nog inte när jag kommer hem för jag måste plugga

btw jag gjorde omprovet i matte idag i stället, det gick också grymt bra! woho idag har jag varit duktig trots att livet är skit och kiss, haha. puss på er

hoooome

Nu är jag hemma i Stockholm igen! Sitter och lyssnar på alla låtar man får välja mellan när man ska söka till rytmus (ja, jag veeeeet att jag är sent ute, jag får skylla mig själv) och jag sa förut att jag skulle köra "Natural woman" men jag har ändrat mig. Jag har nu bestämt mig för "That's what friends are for". Anledningarna till detta är att:
1. Den låten passar bättre till min sångröst
2. Jag känner mig bättre in i den låten än Natural woman
3. Jag har kunnat den sen 6'an då vi sjöng den på musiken
4. Jag tycker mer om den än Natural woman


De där anledningarn får räcka! Nu ska jag öva öva öva. wihuuuuu!



dags att bege sig!

Ska dra om 20 min! Till t-centralen, för att sedan åka till Uppsala. Ser fram emot vad dagen/kvällen har att bjuda på! Jag har inte så mycket att skriva faktiskt, sitter och funderar ut något men det går inte så bra. Äh, jag måste gå upp och ta på mig ytterkläderna nu, kolla så jag packat allt osv! Skriver kanske när jag är hemma hos Thyra men jag kan inte lova något. Kyssar

gårdagen ;)

God morgon God morgon! Det blev inget bloggande igår. Det beror på att jag åkte till mina småsystrar efter skolan sen efter det drog jag och August på bio. Vi såg "Benjamin Buttons otroliga liv" sjukt långtråkig, om du ska se den så hyr/ladda ner den för det är slöseri med pengar att se den på bio. I alla fall, efter bion så drog jag hem. Kom hem vid halv 1, la mig i sängen kvart i 1 och somnade dirr :) Vaknade när mamma kom hem från sin träning för typ 30 min sen och nu sitter jag här. Ska upp och äta frukost när jag skrivit klart.

Skriver mer sen! glöm inte att jag ska till uppsala idag, så underbart!

tummen upp, eller kanske ned(?)

Dagen har varit skön och soft! Intagningsprovet gick inge vidare, var inte det minsta fokuserad och ville bara därifrån. Bryr mig inte riktigt, vill inte börja på fryshuset liksom. Jaja, var på stan med Line efter skolan, var segt men trevligt. Skönt att få höra lite nytt om henne och snacka av sig själv lite också.

Nu är jag däremot lite sur.. eller kanske mer besviken, på Mr isbjörn. Jag tänker inte berätta varför och det spelar ingen större roll heller för den delen. Och nu står mamma och ropar att jag måste städa rummet också. Nämen se på den, hejdåra.

MIN ÄLSKADE GRETA FYLLER ÅR

Det får jag verkligen inte glömma att nämna! kom på det nu när jag såg en bild på henne på min dator. Älskade, vackra, underbara Greta: grattis på födelsedagen! Du är en så fin människa, jag älskar dig!

När jag ändå är igång vill jag tacka dig som står kvar vid min sida jämt
speciellt nu när allt är så knasigt med de andra.. Verkligen, Tack Greta!

bigsis

IDAG ska jag träffa min kära Mathilda! Vi skulle ju ha träffats tidigare i veckan men det blev inte av men nu har vi bestämt att ses om typ 1,5 timme så det ska bli skitmysigt. Ta en skön promenad och snackisnacki lite :) Alltså, det här är verkligen den bästa dagen på riktigt länge! och jag ser fram emot helgen så sjuk mycket!!! Puss på alla snälla fina människor, en extra puss på Mathilda (:

förbryllad..

Ja, det är vad jag är. eller, kanske.. inte äcklad men, jo kanske äcklad ändå. Vill ni veta varför? Jo.. på vägen hem när jag satt på bussen från huddinge centrum hem till mig så ser jag en tant på 75+ som står och RÖKER. Hon är alldeles rynkig men ändå söt, men hon RÖKER. Alltså, jag vet inte varför, men jag tycker att det är så hemskt när äldre människor röker. Fram till 60 är det fine, men efter det så tycker jag att det är läskigt. När jag blir tant ska jag aldrig stoppa en cigg mellan mina fingrar. Inte innan dess heller förhoppningsvis!


blääää

GLADARE ÄN NÅGONSIN!

Jag gjorde så sjuk bra ifrån mig idag, får man säga så? Med tanke på att jag är sjuk och har ont i halsen så kan jag inte vara mer nöjd med min insats! De sa till och med att de nästan kunde garantera att jag skulle komma in på skolan bara jag höjer mig med 10 poäng i betygen, så nu jävlar ska ni få se en pluggande Ebba. (Iofs har jag redan fixat mvg i ett ämne som jag hade vg i så ja, där var 5 poäng fixade!) Jag är så glad! börjar tro att alla mina läsare höll tummarna för mig (det är faktiskt tillåtet att drömma)

i morgon har jag intagningsprov på frysen
på fredag är det på scengymnasiet
på måndag blir det Värmdö och på tisdag blire Rytmus
lovely

GOD MORGON 05:55

Vaknade för 15 min sen, hoppade upp ur sängen och drog på min kläder (blev mina beiga chinos, vitt linne med tryck på och en svart kofta) sen drog jag ner till datorn! Är så nervös att jag var tvungen att springa ner för jag ska lyssna på min låt "mama who bore me" för det är ETT ställe som jag är lite osäker på.... Ni måste önska mig lycka till för min hals gör fortfarande uppror så ja,
*LYCKA TILL EBBA*


göteborg sum 08

Var inne på Tuas bilddagbok. Tua är en vän till mig som bor i Göteborg, eller lite utanför, nämligen i Onsala. Jag var där i somras och det jag ska komma fram till med hennes bilddagbok var att hon hade lagt upp en bild från när jag var där och skrev att hon saknade mig så jag fick värsta nostalgin, så nu kommer lite bilder från när jag var där. Enjoy people!


Tua och jag :)


Alice (tuas syster), jag och Alicia (tuas bästa vän)


haha wtf?


I miss you so


alltså den här bilden är så rolig! för vi typ höll i varandra och så ramlade vi och tua försökte hålla i mig men det gick inget vidare.. hahaha


*bildtext*


Alicia har lite problem med handen...
jag saknar mina skor! :O

Jag måste verkligen komma ner i sommar igen!
Saknar er


uppsala for sure


Saknar er som en tok, men i helgen tjejer, då jävlar ;)
Thyra Illerbrand och Linnea Samuelsson

I'm sick and it's not fun

Sitter hemma och kollar på Slumdog millionaire. Den är så trist i början sen efter typ 55 min så blir den helt underbar! Ni som inte sett den borde ta en titt.
Åkte till skolan i morse, var med på första lektionen i 15 min sen så ringde mamma, jag berättade att min hals gör uppror och att den gjorde ont så jag fick dra hem och vila upp mig inför i morgon då jag har mitt första (och viktigaste) intagningsprov! Så nu gäller det att hålla käft. Att snacka går ju att låta bli för jag är ensam hemma men att sjunga funkar inget vidare. Varje gång jag sätter igång så måste jag säga stopp till mig själv, haha.

Jaja, nu ska jag fortsätta titta på film och njuta av att min datastol är så jävla skön! :F Sen dricka lite mer honungsvatten också, mumsi :D

bönan min


I love you more than you can ever know. I'm nothing without you girl

hemma hos sara!

Träffade inte mathilda efter skolan :( drog i stället hem och på vägen så snackade jag med Bönsara i telefon. Vi bestämde oss för att jag skulle åka dit när jag kommit hem och städat på mitt rum lite fort. Så jag åkte hem, städade rummet, bytte om sen tog jag något att äta sen drog jag hit. Vi bråkade lite nyss men snackade ut om det och (såklart) så löste det sig - vad annars liksom? det är helan och halvan vi pratar om. I alla fall, nu håller galningen på att städa sin garderob. hahaha alltså ni kan bara ana vad man kan hitta där inne! Väldigt kul är det i alla fall! Jaja, nu ska jag hjälpa henne sen ska vi se filmen "dumpad" och sen... sova? :)

Bilder från hennes garderobsstädning kommer! puss på er

ibland älskar jag min skola

Det är så underbart att gå i en musikskola. Just nu står min lärare och även mentor Linus en bit bakom mig och spelar gitarr och sjunger med två elever som också går i nian. Man blir så glad av all musik runt omkring. Ibland vill jag verkligen inte sluta på Kulturama, men ändå så längtar jag som mest efter att få börja gymnasiet. Fast det blir ju sånglinje, så det är väl ännu mer sång där, I guess...

anyways.. har en till sak att berätta: Jag ska träffa min storasyster Mathilda efter skolan! Har inte träffat henne på flera veckor så ni kan ju bara gissa om det ska bli mysigt. Åh då har man allt något att se fram emot för dagen. Hon kan ju hjälpa mig med matten *blink blink* Mathilda vad säger du? hihihi....

pusshej

skolan

Igårkväll var ju lite sjuk... eller, egentligen var det JAG som var sjuk. Faktum är att jag spydde 4 gånger på 1 timme, jag verkligen hatar att spy. Men efter det så mådde jag bättre, det var antagligen något jag ätit som behövde komma ut igen, och i morse mådde jag knappt dåligt längre så jag bestämde mig för att åka till skolan, fick inte missa no'n. Haha, min no-lärare Johan (som vi även har i matte) berättade att jag nästan hade alla fel på matteprovet, så ja, jag ska göra omprov nästa vecka. Hade inte räknat med något annat direkt, bläää!

Nu har jag precis ätit lunch, nästa lektion är engelska. Äntligen något som är värt! Sen har jag håltimme, sen matte och sen svenska. Slutar kvart över fyra -.- jippie! Jaja, hoppas ni har haft en bra dag hittills. Sara är bäst. Pyss o kram

dumma Theo

justeja, Theodor du ska få sota för att du FORTFARANDE hackar min facebook. Ibland får jag lust att åka till norrtälje och ge dig en käftsmäll :D
men det kan jag ju inte :(((((

back in town

Då var man hemma i storstan igen då. Min älskade Bönsara mötte mig vid tåget, sen gick vi och tog en fika. Gud va jag älskar den människan! ååååhåhåhåhå :D

Jag har i alla fall haft en underbar helg! Jag fick en massa smycken av mormor, gissa om det gjorde mig glad? Dessutom var allt i guld, och jag bär bara guld (förutom min frälsarkrans) så det var ju pööörfekt. Minns ni läsare som har hängt med ett långt tag att jag tappade mitt guldarmband på stan förra året? I alla fall så fick jag ett nytt av mormor nu. Blev så glad att jag hade tårar i ögonen! Min mormor är så underbar (inte bara för att hon ger mig smycken) men hon är verkligen en grym mormor! Dessutom börjar hon friskna till efter att hon varit på sjukhuset (faktum är att det är prick en månad sen idag som hon opererade bort tumören i magen!) så det glädjer mig!

nejni, nu ska jag gå upp på övervåningen, fortsätta sjunga på "mama who bore me" och ja, hoppa i min pyamas och bums ner i sängen för om 20 min börjar ju Wipeout, sen är Sanningens ögonblick tillbaka ju! haha underbart! :)

ha en fin kväll så hörs vi i morgon! pusspusspuss



vad ska man skriva här?

Igår hackade theodor min facebook och bytte lösen och allt så jag blev ju skapligt sur.. menmen, nu är den i mina händer igen och jag har ett lösen som snubben aldrig kan lista ut!

Sitter i skolan nu och har precis ätit lunch. Vi gjorde nationella proven i engelska idag och det gick bättre än jag trodde. Vill ba ha tillbaka proven i svenska, min lärare är ju hyfsat seg som aldrig rättar klar skiten! Justeja, man har ju valt ut några testskolor som ska ha nationella prov i No, min skola är en av dom.... *jippie*,.... sajk...

Åker till Dalarna idag! Tåget går 15.45 och tills dess har jag inga planer. Drar väl hem till Söder och gör ingenting, vettefan alltså! Har verkligen inget att göra. Om jag skulle åka hem till Huddinge hinner jag vara hemma i en timme sen måste jag dra igen, rätt onödigt. Får se hur jag gör!

Nu ska jag bege mig från den här hålan i alla fall, måste hitta min söta lillebror och säga hejdå till honom först. Önska mig lycka till, han har säkert sin lärare Malin som hatar mig så får jag inte säga hejdå -.- kulkul!

vi hörs när jag är tillbaka i Sthlm igen på söndag! HA EN BRA HELG

090312

Sitter här vid datorn med Sara. vi gör typ ingenting, kollar videos på youtube och äter nyttiga saker (6) vi SKA plugga engelska senare :)

hade matteprov idag, gick bättre än förväntat
sen så redovisade jag min egen skrivna låt på musiken, höll fan på att svimma så nervös var jag. (ta det med en smula salt)...

har verkligen inget att skriva
hejsvej

reggae

Jag har aldrig varit den typen som lyssnat på raggae. Då menar jag
Marley-raggae.. Men min bror har laddat ner skitmycket av honom och nu sitter jag och lyssnar i försök att faktiskt börja tycka om det. Det går ganska bra! Det är ju faktiskt helt ok ändå.

Vad tycker ni om raggae?



(en sak är säker: jag har kunnat "No woman no cry" i flera år tillbaka)

FAME THE MUSICAL

Idag hade vi precis som vi alltid har på onsdagar profil/estet/fame-dag (call it whatever you want to call it!) och efter sånglektionen så bad min sånglärare Ylva mig att stanna kvar och jag täntke "omg vad har jag nu gjort?" och när vi väl står där ensamma i rummet så ger hon mig en allvarlig blick och säger "Ebba jag ska berätta en sak för dig" just då pumpade mitt hjärta 180 slag i minuten! sen sa hon "Du ska få ett till solo" (alltså ett till solo i våran produktion, musikalen Fame") och jag bara sken upp. Blev så otroligt lycklig! Låten heter "Hot lunch jam" och är sjukt cool. Vi började med dansen idag och det kommer bli så perfekt! ÅÅÅÅH VA GLAD JAG ÄR :D

här har ni låten (sången kommer inte först efter 1,40 min):




VIRAL TRAFIK!

BLI MEDLEM GRATIS OCH DU KAN FÅ ÖVER 1 MILJON LÄSARE PÅ DIN BLOGG, DAGLIGEN! DET ÄR SANT, EBBA NYMAN LJUGER INTE! :D

här är länken:
http://www.viraltrafik.se/?eppah

JAG HATAR SKOLAN IBLAND!!!!!!!!

Jag gick upp 06.30 i morse och var så jävla stolt över att jag klev upp! Allt för att komma i tid till skolan kl 08.50 då jag skulle börja! Jag kommer hit och får reda på att min lärare är sjuk och att det inte finns någon vikarie. Dessutom så är det b-språk efter denna lektion, och i och med att jag inte har ngt b-språk ¨på mitt schema så har jag inga lektioner innan lunch. I och med att lektionen efter lunch börjar kl 12 så kan ni väl förstå vad detta betyder:
JA, jag hade kunnat sova till kl 9 och komma hit kl 12 i stället för att det är DÅ jag börjar idag! helvete va sur jag blir. När jag pallar ta mig upp så gör jag det i onödan. Vafan ska jag göra i tre timmar nu liksom? Blir väl av att skriva noter till min låt på musiken, sen plugga matte -.- wihuuu


vilken bra början på dagen, not!

Dalarna here I come

hej allihopa!
Nu har jag precis bokat biljett hem till mormor på fredag! Ska bli så skönt att få träffa henne. Första gången sen hon kom hem från sjukhuset. Vi har en tradition att se melodifestivalens final tillsammans varje år (även fast jag inte följer det) så då åker jag alltid dit :) hahah visst är vi schööönaaa?

Ska i alla fall bli jättekul att få träffa min mormor. Hon är världsbäst! Sen ska jag och Sara åka till hennes mormor nån helg också har vi snackat om! ruuuuuuuuuuuligt. Justeja, mormor har inget internet. Eller hon har men kostnaden sätts på hennes telefonräkning så jag kommer inte blogga under helgen. Skriver ett sista inlägg i skolan och sen ett när jag kommit hem på söndagen vid typ kl 18.

Nu ska jag plugga matte! cya

YEEEY! MINA BÄSTISAR

Har precis pratat med min käre bästa vän Theodor i telefon. Jättekul att få höra lite (väldigt väldigt lite) om Kina-resan. Han berättade om allt han hade köpt, vilket inte var lite. Sen berättade jag lite om vad som hänt i skolan idag och sen så sjöng vi lite (HAHA) och ja, sen så la vi på (fast allt i tvärtom ordning! om ni fattar). Skönt att få höra hans röst! Sen bestämde vi att vi ska ses på torsdag (om han inte har något att göra då!) Det ska bli jättehärligt att få träffa snubben igen! var ett jävla tag. Tar liksom 2 timmar för mig att åka till honom i Norrtälje, beror nog mest på det.

I alla fall! då var samtal nr 1 avklarat. gissa vem jag ska ringa nu? JO, tänk för att jag ska ringa min andra bäsa vän. Vem kan det vara? Någon som vill chansa? RÄTT! SARA AHTONEN!

puss på er

Till Sonja Livbom!

Här har du bilderna vi tog för eeeevigheter sen på gårn!
hahaha, vilka tider det var! saknar dig

......................................


döda mig om du vill men jag hittar inte bilderna!
jag lovar att jag ALDRIG raderat dom. måste hitta dom!
ska leta lite till, lägger upp dom om jag hittar dom! :O

5 saker...

... som ingen bryr sig om men som jag skriver ner ändå

1. jag vet inte vad tugga betyder. jag sväljer maten så fort den hamnat i käften!
2. messmör och gräddfil kan jag äta/dricka utan något till! så jävla goooott
3. jag umgås hellre med killar än tjejer. det funkar bäst så!
4. jag älskara att rapa! det är ju mänskligt! äckligt? who cares(?)
och till sist:
5. Sara Ahtonen är det bästa jag har! jag älskar dig väääärldens bästa vän

skulan

Jag är i skolan och smittar alla med min hosta. Hade tänkt nysa någon i ansiktet också och hoppas på att den människan blir förkyld. Nej nu skojar jag lite. Alla har spanska nu men i och med att jag inte har något språk längre (thank god!) så har jag eget val. Jag och Maja (som inte heller har ngt språk) har en egen lektion med våran no-lärare Johan och får göra precis vad vi vill så jag ska plugga matte inför matteprovet på torsdag! kommer faila som fan.

inte meningen att jag skulle skriva så långt
nu ska jag i alla fall gå in på lektionen för maja väntar
och johan också, antagligen

pusshejsandåsan tjena tja

Daniel

Daniel...
alltså jag är så glaaaad

jag berättar mer sen, kanske (a)

fuck blogg.se ännu en gång!

...eller det kanske är fel på mitt internet? i alla fall, nu lyckas jag äntligen logga in och skriva ett inlägg! Jag har precis storstädat mitt rum(!!!!!) Varför gör jag bara sånna saker när jag är hemma och är sjuk? Jag storstädar alltid mitt rum när jag är sjuk. Är det inte då man ska ligga i sängen och ta det lugnt? Jag är helt tvärtom. Sara kommer få en chock när hon kommer hit efter att hon slutat skolan. Hon kommer träda in i mitt rum med hakan i golvet och ögon lika stora som två bowlingklot. Ska bli kul att se kan jag lova! kan försöka fota så får ni se :F hahahaah, nejrå.

Nu ska jag se en till film sen hade jag tänkt göra lite lunch också. Vad sägs som nudlar? haha! Ha en bra dag allihopa så hörs vi laaaateeeerrrrr...

puss och kram, cool banan!

god morgon friska människor!!!

Idag väckte mamma mig när hon skulle åka till jobbet 07.25 och jag kunde inte somna om! kul va? :O Så jag har legat och tittat på tv ett jävla tag och sedan ringt ett samtal till Fryshuset Gymnasium och fått ny tid till intagningsprov i och med att jag hade fått kallelse till två skolor samma dag. Så nu ser mitt gymnasieintagningsprovsschema (längsta ordet i världshistorien???) ut såhär:

Stockholms Estetiska Gymnasium (sång och teater) 18 mars 08.30-17.00
Fryshuset Gymnasium (sång - soul) 19 mars 12.30 - 16.00
Scengymnasiet (artistlinje, dvs musikal) 20 mars. 08.00-12.30
Värmdö Musikgymnasium (musik - sång) 23 mars (kan ej tiderna)

Sen ska jag få kallelse till Rytmus Musikgymnasium också, kommer väl i veckan typ
Gissa om jag är nervös liksom! Snacka om att jag måste vara fokuserad, sheeeet
Tack Sara för att du aldrig slutar peppa mig, det hjälper som bara den :D




music is my life

vad är äkta vänskap?

Jag börjar fundera på vad äkta vänskap är. På hur en äkta vän är. Är det en vän som finns där för dig jämt? Är det en vän som du skrattar och alltid mår bra med? Är det någon du kan lita på? Är det alla tre?... Antagligen det sistnämnda. Har man någon riktig äkta vän då?

Jag minns när jag och en vän hade haft ett jättestort gräl för 1 år sedan. Vi hade varit ovänner i flera månader men sedan blev vi vänner igen. Till en början var jag riktigt osäker på om hon utnyttjade mig eller om det faktiskt var så att hon behövde mig. Efter ett tag insåg jag att hon behövde (behöver) mig lika mycket som jag behövde (behöver) henne. Jag anser att hon är en äkta vän. Trots att vi tjaffsar ibland så löser det sig alltid.

Men så är det ju inte med alla vänner man har. Hur många riktigt bra vänner har man egentligen? Såna som aldrig skulle snacka skit eller göra något bakom ryggen på en.  Jag tror faktiskt att jag har 4 stycken sådana vänner. Men ingen av dom känner varandra. Men jag vet inte, jag kanske har fler, eller färre? Jag vet i alla fall helt säkert att jag har två och det är Sara och Emma. Men de andra då? Varför har man vänner som man faktiskt vet inte alltid finns där för en, eller som kan göra en riktigt ledsen och sen låta bli att säga förllåt? Är det för att man känner sig mer älskad av att ha fler vänner? Jag vill lista ut det där. Komma underfund med varför man har vänner som gör en ledsen.

Vad anser ni vara äkta vänskap? Kan man lita på någon?

"Vänner är sådana ovanliga människor som frågar hur du har det
och sedan väntar att få höra ett ärligt svar."

"Du vet inte vem som är din vän förrän du behöver henne."

"Till en vän ska man komma bjuden i medgång och objuden i motgång."


"Vi är skyldiga att säga våra vänner sanningen, hur behaglig den än må vara."

råsjuk

Blir bara mer och mer sjuk för varje timme som går. Mitt huvud värker, jag hostar och nyser stup i kvarten och är hur seg som helst. Skönt att få vara hemma från skolan i morgon men jag borde egentligen åka dit och hämta mina matteböcker för vi har prov på typ torsdag, och så borde jag hämta min musikmapp och göra klart min låt som jag ska redovisa på torsdag. Men jag tror inte jag kommer palla åka ända till skolan och göra det, tar sån tid ju! Får se hur jag gör

Nu ska jag se på The Wrestler, sen blir det antagligen sängen efter det. Är så sjukt seg att ni inte anar! jaja.. krya på mig!
kram på er


jag och Greta, på Kenny Starfighter-utställningen förra helgen
visst är vi roliga som drar på museum?

en sjuk ebba är hemma!

Snackade med Theodor på msn nyss :) Nu håller han på att packa inför hemresan från Kina så jag sitter och lyssnar på "Mama who bore me". En låt som min sånglärare tycker att jag ska söka gymnasiet med. Jag är lite osäker... Den är verkligen jättehärlig och så men jag tycker verkligen om "Unwritten" och "Mabels bön" (en låt från våran produktion i skolan som jag har som solo) som jag hade tänkt söka med. Vi får se vi får se...

Ska nu maila bilder på mig till mamma så hon kan skriva ut dom på jobbet i morgon i och med att vår skrivare inte funkar. Detta för att jag måste skicka in bilder på mig till vissa gymnasier nu innan jag ska dit på audition. Men tänk om jag blir så sjuk att jag inte kan sjunga? herregud... får inte tänka tanken!

jaja... skriver senare! puss



här är "Mama who bore me"... dåligt ljud men bättre än inget!
visst passar den min röst? (för er som vet hur jag sjunger...)

god morgon folket!

Jag och Sara vaknade för några timmar sen. Gick upp, åt frukost sen så fick jag värsta rycket och ville se film. Så vi såg The Notebook.. första gången jag såg den! skitfin film verkligen, ni som inte sett den borde se den! (speciellt ni som har någon pojk-/flickvän, den är så mysig att se på!)

Jag har blivit sjuk också. Jippiiiie! Vilken tajming med alla intagningsprov till gymnasiet. Alla mina auditions (förutom Rytmus) ligger de närmaste 3 veckorna. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt alltså. Ska snacka med mamma om att vara hemma någon dag från skolan så jag kan vila och bli frisk.

Ska väl dra hem snart. Sara har prov i morgon så hon måste plugga.
Det var nog allt jag hade att skriva. PYYYYSS O KRAAAAAAAAM

090307

sitter hemma hos Sara och vi är helt nere för att vi inte har ngt att göra ikväll... sitter vid varsinn dator och är typ helt döda. shit va rooooligt 8-) Sitter och snackar om gud-vet-vad med Mr R. hahahah (nej, inte mr right, utan mr han-som-börjar-på-r)

jag har inte bloggat så mkt idag, sorry sorry! har inte haft tillgång till dator... eller... där ljög jag, jag har helt enkelt inte suttit vid datorn! menmen

nej.. tack för mig! hejsvej

GästbloggarN

Tja alla coola och ocoola, Sara som skriver.

Vi åt som fan på asiatresturangen idag. Efterätten bestod av massa goda frukter och glass med sås. Ebba stod dock och dreglade över tabascosåsen och funderade på att hälla den över sin glass. Men så insåg hon att det skulle smaka as rent ut sagt. Då växte hennes djävulshorn och hon berättade om en plan att ge en härlig efterätt till sin käraste storebror Måns. Så lassa hon glass på ett fat, och hällde över tabascosås. För att dölja den lite så garnerade hon med chokladsås och till slut lade jag lite annanas vid sidan om.
Sen bar det av mot vårt bord. Det va omöjligt att hålla masken, men med en tveksamhet i blicken stoppade han in en sked glass i munnen. Vi kunde läsa hans tankar vid den sekunden han insåg att det va tabasco och inte jordgubbssås över glassen. Den löd ungedär "det här ska ni få sota för era jävla snorungar".

Det slutade med att våra magar blivit så fulla att vi fick rulla till bussen mot Fruängen, för att åka hem till mig. Så.. Nu sitter vi här och chillar. Men bara nån minut framöver, för sen ska vi gå ut med Eros, min jycke dårå.

Det var allt för mig. Kramar från Bönsara

utgång

Vi är hemma hos mig nu men ska bege oss till hennes käre "vän" Matte om 30 min. Stannar där tills sista bussen går kl 12 och då beger vi oss hemåt! Bloggar inte då för då kommer jag vara slut (vilket jag redan är!)

vi hörs i morgon i stället! cyyyyyaaa

världsbäst

världens bästa...

...utan att tveka en sekund!

bönis!

Är hos min böna sara. Vi har varit i stan hela dagen efter skolan. Hon köpte ett par skitsnygga kilklackar, svarta, från h&m. Jag har ju inga pengar (för dom spenderar jag så fort jag får dom) så jag hängde bara på. Har fucking ont i mitt knä sen igår.. Jag skulle byta om från byxor till strumpbyxor nyss och sara säger "oj helvete va svullet ditt knä är ebba!" nämen vilken nyhet(!!!!!)

so-provet gick bra... fast alltid när det känns bra så blir det bara G, men inte en chans att jag bara får G i religion, då kommer jag bara garva

Sara sitter med beslutsångest på sin säng och kan inte välja vilka kläder hon ska ha i morgon. Vi ska nämligen dra hem till mig nu och sova hos mig. Sen blire resturang i morgon sen hem till henne igen, sen drar vi ut! Vi ska vara med snygg-kedde och hans polare. Han har kommit upp till Sthlm över helgen så det ska bli kul (han bor i Malmö :D)

shit va jag skriver mycket i varje inlägg varje gång nu.. blire för mkt?
pusspuss

skuuulan

Bloggade inte igår i och med att jag var i Romme med skolan. När jag kom hem gick jag raka vägen in i duschen, sen åt jag, sen pluggade jag äääännu mera so (vilket jag hade gjort hela bussresan hem - stolt!) och sen somnade jag vid 10-halv 11... jätteskönt!

Hade i alla fall jättekul igår. Finns verkligen inget bättre (förutom musik och att sjunga) än att åka snowboard. Känslan att veta att man har kontroll och bara åker, asfort, ner för backen. ååååh det är så härligt! Fast jag skadade knät (precis samma knä som när jag åkte med agge och robban för 1 månad sen) men det är det ju värt... svullnaden och det blåa försvinner om några dagar :D

I morgon fyller min Hasse (min styvpappa) och min storebror Max år och vi ska iväg och äta på kinaresturang. Max ska dock inte med för han vill ju ut med polare. Så det blir jag, mamma, Hasse, Måns och min älskade bästa vän Sara ska också med. Efter drar jag hem till Sara och sen ska vi ut på kvällen :) Jag sover hos Sara i natt också, så det blir en helhelg med henne - precis som vanligt, även fast det inte varit så på länge - och det ska bli häääärligt.

Nu blev det mycket här, men en sista sak bara:
Idag har jag namnsdag, för det är nämligen Ebba idag!

puss på er

hos bönsara!

Är hemma hos Sara. Har legat och småsovit i hennes säng ett tag. Nu ska vi åka hem till min far på Södermalm för att hämta mina snowboardskor och "skid"jacka (man kan ju inte säga snowboardjacka?!) som finns där (skulle ju egentligen sova hos honom men alltså... jag måste få vara med min bästa vän!) I morgon måste jag gå upp typ kvart över 5... stackars henne, men men, hon låter mig sova här ändå :) ÅÅÅÅÅH VAD JAG ÄLSKAR HENNE! *får ryck* och vi ska ha en sån jävla ba sommar har vi planerat. Älskar dig min lilla sköna böna!

nu drar vi, tjarråååååhhhhh

pluggoffer

Sara har pluggat i 8 timmar idag
jag har pluggat i.. låt se... 0 timmar

jävla skit va dålig jag är på att ta ansvar näre gäller plugg. jag orkar bara med musiken, sången och ja.. det där roliga! Fast No'n är äntligen kul, i looooooooooove biologi!
vem bryr sig? ingen? ååååh jag är bara så himla rastlös! har inget att göra, förutom att sova, men det går ju inte för jag kan inte somna! ibland är livet allt trist! ska nog typ.. eeeeh, spamma sara på msn!

jag orkar inte bära på brädan och allting till skolan i morgon! men jag är illa tvungen... jag vet att ni lider med mig men vad är inte en heldag i backen värd? ååååh, snowboard är bättre än livet!

jag har bloggat mycket idag... skönt

chillipill

har duschat nu, men inte pluggat ett dugg.. riktigt jävla dumt gjort om man säger så, så nu ska jag gå upp och läsa lite so innan DH börjar... oooooh premiär för nya säsongen ikväll, ska bli nice!

kanske borde föna håret också så man inte vaknar med superfrillan nr 1 i morgon? hahah... får se hur jag gör! puss på er

ps. vill bara säga en sak till theodor:
ha så jädra tråkigt i Kina!
jag är verkligen
inte alls avundsjuk... inte det minsta
ds.
(ta det med en smutta salt och ironi tack)

header!

alltså... varför fixar jag aldrig nån header?
jag är värdelös

helt död!

ja så känner jag mig... helt jävla död. i alla fall till hälften, är nog på väg att bli medvetslös! eller.. nej nu ska jag inte överdriva. Men jag är helt slut efter skoldagen. Började extra tidigt för vi som ska söka sång i gymnasiet hade sång med vår sånglärare Ylva kl TIO ÖVER ÅTTA i morse... och inte nog med det, jag hade extradans i slutet av dagen också så jag slutade KVART I FEM! ja.. ni förstår nog, jag är helt slut. Ska hoppa in i duschen snart, ska bara kolla min fb, sen blir det plugg plugg plugg! (och packa allt inför Romme!!! blääääää)

skriver inte mer idag tror jag!
så hejsvej


bildtext!

datasalen

nu ett vanligt inlägg..
Jag sitter i datasalen med maja. Vi börjar om 5 min (har lunch) och ska ha... hmm, matte tror jag! funtar på att smsa sara och kolla om jag kan dra hem till henne efter skolan. har asmycket plugg men jag måste verkligen träffa henne innan jag tar livet av mig pga saknad! :) Annars så åker jag väl hem och pluggar råmycket So... kul...

Måste gå, hämta böcker osv!
puss så länge

kNullturama? hmm

Det är lite kaos i skolan idag! Det har kommit ut en ny blogg som handlar om årskurs nio på våran skola... Det är någon som snackar dåligt om andra människor i nian och säger sig "berätta sanningen" om deras privatliv. Vilken jävla bullshit. Vem människan som skapat bloggen är vet vi inte än men det lär vi väl få reda på rätt snart (CK ringde telia och frågade vem som skapat bloggen, det enda dom kunde se var att den blir skriven från en dator i Västerås, what!?). Så jävla tragiskt att det inte finns. Dessutom nämner bloggaren inga riktigta namn, utan istället smeknamn om de omtalade. Väldigt patetiskt! hoppas att människan växer upp. (bloggen: http://knullturama.blogg.se för er som är intresserade.
OBS!
att det är bullshit!)

blandade känslor

shit... jag är både lycklig och otroligt jälva arg just nu! alltså jag håller på att lacka sönder! fast jag börjar lugna ner mig lite nu men för typ 30 min sen höll jag på att slå sönder hela huset. Har snackat med Theodor, berättat om allt som hänt och det hjälpte verkligen! (Gud linnea, ta vara på honom! hahahahaha) Så nu mår jag snäppet bättre! Tack Theo för att du lyssnade och snackade, du vet att jag uppskattar det :)

Ska nog ta och sova snart! fast jag kommer inte kunna somna ikväll heller för jag har för många tankar som går runt i skallen på mig. Natti natti i alla fall <3

my very best friend

du ger mig styrkan att orka
du ger mig hoppet att fortsätta
du ger mig det bästa jag har:
dig själv!




Jag älskar dig!

Ebba Ulrika Ofelia Nyman
Helan&Halvan
since 1999

rubbig dag!

Min dag har varit helt jävla sick.. känns som att jag dragits åt olika håll. Blev för mycket i skolan, hade ingen ork att vara kvar så jag skrev till mamma att jag mådde dåligt och sa att jag ville vara med henne. Så jag åkte till hennes jobb och vi pratade om en massa och skönt vare kan jag säga. Sen pluggade jag en massa engelska och sedan åkte vi hem vid 5. Kom hem och däcka i sängen, sen satte jag mig här vid datorn för typ 20 min sen.

Ska upp och göra klart min låtanalys i svenskan snart sen blir det väl säng för mig! somnade jättesent igår för jag låg och vände och vred på mig och sen sov jag dåligt. Dessutom hade vi beep-test idag på gympan! hahahaha, hemskt att få sin dåliga kondis bekräftad. Fast jag ska ju få gym och träningskort av far min när jag fyller år så jag och sara ska börja träna nu, tillsammans! hihihi

skriver mer snart! puss

coldplay

finns inget bättre, inget finare, inget mer oslagbart - än deras musik




(bilder från mars -08)


mammas jobb

sitter på mammas jobb... har inte riktigt tid att blogga för vi ska åka hem nu. Har varit här i två timmar och pluggat.. skolkade lite från halva skoldagen och fick åka hit! måste rusa, puss

allt möjligt :)

oj... nudå! godnatt!!!!

Jag gillar hår som är
[X ] Brunt
[X ] Blont
[ ] Rött
[X] Svart
[ ] Färgat i en galen färg
[X ] Kort, eller "normal längd"
[ ] Långhåriga

Jag faller för ögon som är..
[X ] Blå
[X ] Gröna
[X] Bruna
[x] Bakom glasögon (om brillorna är snygga!!)
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[ ] Stora
[X ] Normalstora
[ ] Små
[X ] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är...
[/] Långa (definera ordet "långa")
[ ] Lika långa som mig
[X ] Längre än mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[ ] Blyga
[X ] Vältränade
[/] Smala (definera ordet "smala")
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[X ] Fotbollsspelare
[X ] Ishockeyspelare
[ ] Orienterare
[X ] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[X ] tränar på gym

Det är snyggt när killar...
[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[ X] Inte har allt för många tatueringar
[ ] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[X] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte (hahaha what?)
[ ] Rakar kroppen (vad menas med kroppen..? haha)
[ ] Använder kajal
[ ] Alltid har keps på sig
[X] Har märkeskläder
[X ] Är modenörd
[/ ] Har häng (då menar jag lagom mycket snyggt häng)

Detta säger allt om en kille...
 [X ] Hans kläder
[ ] Hans moppe (haha!)
[X ] Hans leende
[x ] Hur ofta han är med kompisar
[X ] Hur han behandlar sin mamma
[X ] Hans personlighet

Det är gulligt när killar...
[X ] Ringer ofta
[x ] Smsar non stop (jag är ju likadan...)
[/ ] Är svartsjuka
[X ] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[X ] Ger mig små presenter
[ ] väljer/köper mina underkläder
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[X ] Gråter till filmer
[X ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[X ] Kan sjunga riktigt bra (det är inte gulligt, snarare BRA!)
[X ] Skriver egna låtar
[X ] Är lite pluggis (han ska ju ha bra betyg?)
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[X ] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...
[X ] Kaxiga killar
[X ] Blyga killar
[X ] Killar som slår ner folk
[X ] Överbeskyddade killar
[ ] Killar som har nära tjejkompisar
[ ] Killar som kör moppe
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[X ] Som aldrig kan erkänna sina fel
[ ] Killar som röker och snusar

god natt tror jag!

jag måste sova... håller typ på att bli sjuk! mår jätteilla och är kallsvettig. FÅR INTE BLI SJUK I MARS! jävla skit... har ju alla mina intagningsprov den här månaden och jag måste öva öva öva! Om jag blir sjuk vet jag inte vad jag tar mig till :( peppar peppar ta i trä, låt inget hända!

jaja... i morgon börjar jag kvart över nio, då får jag sova till kl 7 i alla fall, tack och lov! jag tar samma buss som min asfina granne i morgon ju! shit, nu blev jag glad! ÄLSKAR MÅNDAGAR!!!!!! ska nog ta och be om hans nummer, eller fråga i vilken villa han bor i så kan jag hälsa på i morgon kväll ;) (han kanske är bra i sängen, ÅÅÅÅÅH!!! hahaha rawr) nej skämt åsido.. nu lämnar jag datorn! sov sött allihopa :)


i somras på lines balkong (som gjordes om!) ... saknar henne :/

jag är väldigt avundsjuk på....

...min käre vän... ja, vad ska jag kalla honom: isbjörnen, emil, huliganen eller kanske... hmm... sexgalningen theo(?!) för ja, som ni kanske förstår när jag skriver "sexgalningen" har underbart jävla sex! Visst, grattis grabben, det är ju asbra för dig (och för din flickvän givetvis!) men inte för mig! Jag blir ju bara suktad (inte efter att ha sex med dig dock, men med.. ja... någon som är bra i sängen) Senaste människan jag hade sex med (gud, det låter som att jag har haft sex med asmånga men att det har jag inte) blev det en jävla katastrof med då snubben inte kunde ett skit... trist trist, så ja, jag får väl vara avundsjuk och försöka låta bli att ta livet av mig, eller vad säger ni?

Grattis till er alla som har fantastiskt sex, keep it going on!



underbar dag och världens bästa pappa!

Jag och pappa hade så mysigt idag! vi tog en fika på ett jättemysigt café/bageri på mariatorget. Sen tog vi en låååååång promenad på Södermalm! Vi gick även på isen över årstaviken och tog en massa mysiga bilder som kommer så fort min kära far har lagt upp dom på facebook :) När vi skulle gå upp från årstaviken till Sös (sjukhuset you know) så fick pappa för sig att vi skulle klättra upp vid "berget" och i all lera i stället för att ta trapporna. Jag älskar sånt så självklart var jag på och visst så halkade jag i leran och mina chinos blev råsmutsiga... hahahah, pappa bara garvade och jag kunde inte heller hålla mig för skratt! När vi väl var inne på Sös så visade pappa mig runt lite (i och med att han jobbade där förut) och så försökte vi få bort all lera från mina byxor.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer för tillfället!
puss på er

igår och idag!

Bion var alldeles fruktansvärt hemsk. Jag satt och skrek hela tiden och var helt uppjagad. Jag ska då aldrig se skräckfilm på bio igen kan jag (nästan) lova er!

Idag ska jag träffa min pappa, vi ska ta en fika hemma på Söder. Träffar honom så sällan så det ska bli jättemysigt. Efter det blir det hem och råplugga matte och so... har so-prov nu på fredag och matteprov typ när som helst. På torsdag ska vi iväg till Romme med skolan också! åååååh, åka bräda :F Can't wait! jädrar va kul det ska bli.

Hoppas ni får en fin dag så bloggar jag när jag kommit hem
puss och kram på er alla!


en bild på mig och min älskade pappa
jag ser ut som en hummer, men men! tack för mig

RSS 2.0