i'm fallin

Åh sådär! nu är jag hemma på södermalm. Väntar på att Loulou ska komma hem. Vi blir själva ikväll för pappa är på en kurs, så det ska bli jättemysigt! Vi ska nog se en film och bara ha det jätteskönt. Loulou är verkligen den bästa bonusmamman som finns i hela världen. Fatta att dom blev tillsammans 2000. Det är hela tio år sedan! Mer än halva mitt liv.

Nu ska vi i och för sig inte gå in på det.. hehe
Fick stå och vänta på Lina i 35 minuter i kylan (OCH REGNET!) förut.. Vilket gör att jag mår ännu sämre nu. Så jävla trött på att männskan alltid blir sen -.-

Nu kommer Loulou! Så mycket han jag blogga..
haha, vi hörs i morgon. Hoppas ni får en toppenkväll som jag :)
puss och kram

sjuklingen

jag är sjuk.. hemma, liggandes och typ, hostar och snyter mig och... är tyst. Så fort jag börjar sjunga så säger jag "håll käften förfan" till mig själv... sen börjar jag igen, efter några sekunder. Det suger att inte få sjunga :(
Nu har i alla fall sett en film. "Imagine me & you". Den var jättemysig, typisk romantisk film. Jag behövde det, haha. Jag ska faktiskt pallra mig iväg till skolan sen och skriva ett hemsk omprov i matte. Känner mig rejält duktig om jag får säga det. Kan ju låta bli också, och skriva det senare... ja, så blir det nog. Jag ska träffa Lina faktiskt. Ska ge henne lite pengar som jag är skyldig henne, så ska vi ta en fika och prata..
Nu ska jag äta lunch.
Vi hörs!

Line Näslund

jag älskar dig


skolavslutning 2008

19/4 -10

GOD DAAAG!
Jag kom hem från gymmet för typ 30 min sen. Så himla skönt att börja träna igen. Efteråt bastade jag också, så himla avslappnande att bara sitta där i värmen för en gångs skull (jag brukar nämligen tycka att det är obehagligt och jobbigt)
Nu tänkte jag bara skriva ett snabbt inlägg, berätta hur dagen varit och sådär. Faktum är att den varit riktigt bra. Har känt mig fin idag och då så blir man ju automatiskt gladare. När jag slutade så trodde jag att jag var för trött för att träna för jag och Sebastian hade suttit i studion hela sista lektionen och finulat lite men så åkte jag dit ändå, hämtade min ring som jag glömde där igår, och gick in och träna.
Nu ska jag snart gå och byta om till myskläder, lägga mig i sängen och se på top model som är i full gång. Eller, matchen är nog viktigare. SM-GULDET ÄR SOM GJORT FÖR DJURGÅRDEN!

MASSA KÄRLEK, vi hörs i morgon :)

god natt folket

aaaaaah, hej på er!
här sitter jag och är kissnödig efter en stor kopp te. Jag som aldrig dricker te, tycker inte det är så gott... Men det blev en kopp ändå, och den var god för det var svartvinbär, det enda jag gillar typ <3
Funderar på att dra mig mot sängen snart faktiskt, men jag är inte tillräckligt trött, och då kommer jag bara ligga där och vrida och vända på mig... väldigt jobbigt. Satsar nog på en film inne i Måns rum i den underbart sköna soffan i stället... åhåhåhåh
I morgon börjar jag kvart i 11, väldigt skönt. Stiger upp vid åtta, tar en dusch och chillar mig mot skolan. Låter underbart. Träna efter skolan sen hem och plugga.............. jag har inget liv, okej?
fan va tråkigt inlägg... yeahyeah
vi hörs i morgon, skulle ju bara uppdatera
puss
uppsalaaaaa! <3

back in town

Hej på er!
Kunde inte blogga igår. När vi vaknade hos thyra åt vi en brakfrukost och chillade sedan vidare i vardagsrummet. Sen blev det av hemåt.. Men jag åkte aldrig hem, utan stannade i stan med min käre Frida (inte frida som var med till thyra, utan min närmsta vän frida) Var med henne tills jag skulle jobba, 16.30. Slutade 21.50 och stack då hem... När jag kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen nästan på en gång..
Men nu är jag här!
Jag har precis ätit frukost, ska gå upp och göra mig i ordning för jag ska iväg och träna snart, sen hem och plugga... weeeeeey va kul! -.-
Vi hörs nog senare :D
puss

sommar, sommar, sommaaar

Haha, igår bestämde jag med min käre far att jag ska åka på både nytta och nöje-lägret 1 och 2 i sommar till Undersvik! Vilket innebär att jag kommer vara där följande period: 18/6 till 24/6, är hemma i fyra dagar och åker igen 28/6 och kommer hem 4/7! fattar ni hur nice det kommer bli? kommer vara helt Undersviksfierad när jag kommer hem.. nästan som ett extra konfaläger, fast man slipper alla långa lektioner ;o
LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKEEEEET!!
Sommaren är bäst i Undersvik!

uppsala, here i come!

Det fick bli Alladin i soffan, halvt sovandes.. Efter det så vart det lite Ellen Degenerees(?) show och sen la jag mig i sängen och somnade på en sekund! Helt utvilad ska jag om 1 timme börja röra mig mot Uppsala. Faktum är att jag mår mycket bättre efter att jag vilat upp mig, så jag kände att kvällen inte skulle gå till spillo!
Nu hade jag tänkt fixa mina naglar faktiskt.. något jag funtat på hela veckan men aldrig tagit tag i :) Sen ska jag stoppa i mig något att äta också, sen far jag väl iväg antar jag.
Hoppas ni får en lika toppenkväll och helg som jag kommer ha!
Vi hörs senare, eller i morgon :D
puss

bästa dagen ever?

Då har man fått världens konstigaste start på dagen då!
Börjar med att jag går upp, har precis ställt fram frukosten då jag plötsligt var tvungen att springa och spy för att jag hade en sån fruktansvärd mensvärk. Har aldrig hänt förut, men någon gång måste vara den första...
Ringde mamma, som påminde mig om att jag skulle till tandläkaren nu på morgonen.. ååååååååååh underbart, det bästa jag vet... naaat -.- Så jag åkte till tandläkaren med otroligt magont och gjorde det som behövdes. Fick dock tänderna polerade och så berättade hon att mina tänder är så vita som dom kan bli så tandblekningen kan dra åt skogen :) Det var ju gött i alla fall (a)
Nu är jag hemma.. mamma sjukanmälde mig för dagen för jag mår så illa.. Ska precis sätta mig och se en film på datorn men tänkte att jag kunde skriva ett inlägg först. Vilken film ska det bli då? känner mig ganska sugen på något romantiskt.. eller mr & mrs smith.. Ja, så får det nog bli :)

trött men nöjd

Hej på er söta läsare!
Sitter här hemma hos mi padre och chillar. Har precis skrivit klart min svenskagrej så läxorna är förbockade och fixade. Känns otroligt skönt! Måns sitter kvar och gör sin matte han, duktigt duktigt.
Efter skolan stack jag som sagt och tränade, kändes så himla frigörande. Behövde verkligen träna, även fast det bara var några dagar sen sist. Ska allt träna lite i morgon innan jag sticker till Uppsala också, helt underbart!
Nu hade jag tänkt gå och lägga mig i soffan och se tv och försöka sluta tänka på min fruktansvärda mensvärk. Har haft ett rent helvete hela veckan faktiskt, hoppas det är sista kvällen nu alltså! Aldrig varit med om liknande, fy farao.
Vi hörs nog lite i morgon tror jag, kan nog skriva ett inlägg eller två i skolan och sen möjligtvis ett när jag kommit hem till Thyra, vi får se :)
Ha det toppen så länge! PUSS
sötaste thyra närmast på bild :)
sen hanna och lisa till vänster så klart! wiiih

this is my life

Sitter i skolan och chillar.
Kom 35 min sent i morse, hehe, eller ja, i morse? kom tjugo över elva i stället för kvart i elva :D Visste inte ens om att jag var sen först jag var i skolan, då är man verkligen inte kompis med klockan?

Har i alla fall haft naturkunskap i 25 min, ätit lunch och snart har jag ppens. Prova på ensemble som det heter, då man har ensemble med klassen. Det är kul! Efter det har jag gehörs och musiklära sen matte sen slutar jag tjugo över fyra. Klockan 16.30 ska jag vara på Sats och träffa en som jobbar där och sen träna :)

Slaggar hos pappa ikväll och i morgon efter skolan sticker jag till UPPSALA! Ska vara med mina älskade Thyra och Frida. Vi ska ha en toppenkväll hos Thyra och sova över :) Kommer bli supermyz!

Nu har jag inget mer att säga.
TTYL!

mätias

Matias Mara
En av de skönaste människorna jag känner
Vi har snackat på msn i över 3 år nu, men aldrig någonsin träffats. Helt otroligt enligt min åsikt men bor man sisådär 40 mil ifrån varandra så blir det inte av?
Vi har haft perioder då vi snackat i telefon varenda kväll, i flera timmar. Orden tog aldrig slut och vi hade ba så himla kul!
Just nu sitter vi och snackar om allt som vi faktiskt delat under åren. Trots att vi inte träffats så är det så sjukt många minnen. Om alla youtube-klipp vi skrattat åt ihop i timmar. Om när vi alltid snackade i telefon samtidigt som vårat favoritprogram Prison break gick på tv.
Det finns så många saker att nämna, tar liksom aldrig slut!
Mätzää, Mätäääzzz... finns fasen hundra varianter av det där smeknamnet, vill ba säga att du är så jävla grym! och nu ser jag framför mig hur du svarar "jag vet" och gör din stolta smilie... haha!
ville ba säga det här till er läsare
av ingen som helst anledning!
haha :D puss på er

gillar bilder huh?

nu gör jag det där inlägget fast med bilder... fan
tårtan jag fick i måndags :) SÅ HIMLA GOD!!
och så gitarren jag fick av måns - inslagen som ni ser
den sjukt konstiga klädseln jag valde att ha idag :D
och här har vi gitarr-givaren i sin ära: min käre bror måns!
KLART FÖR MIG!

HATE MY LIFE

ALLTSÅ OMG DAAAAMP!!
skrev ett inlägg... råkade på något vis markera skiten
och så vips, råkade jag trycka på en tangent
HEJDÅ INLÄGGET!

presenter!!

herre jösses min gud!
jag har fått så fruktansvärt många gratulationer på facebook att jag inte håller koll på vilka som sagt grattis och inte!
TACK till er som sagt grattis och läser min blogg!
Ercan skrev så himla gulligt, 00.00 i natt typ:
"Ett stort Grattis till en person som betyder mycket för oss alla och har plats för alla i sitt hjärta! Grattis på 17-årsdagen!"

Ni kanske vill veta lite vad jag fått och sådär?
om inte så kan ni ju sluta läsa nu.. eller nått..
av mamma fick jag ju arvikafestivalsbiljetten, barcelonaresa i sommar, tandblekning (som jag för övrigt börjar med på lördag!) och mina nya converse och ett par söta trosor och lite smått i morse bara för att :)
av pappa fick jag 1000 kr. Dom la jag på Undersviksvistelsen som gick på 3000kr den här gången (sammanlagt med resor, och pappa betalar ju alltid 2/3'delar av det så det blev 1000 för mig, förträffligt!)
av min bror max fick jag en D&G-parfym och av måns fick jag en jättesöt topp från carlings! jaani, sen fick jag två svincoola böcker av min farbror också.
pengar av typ alla släktingar!
gud va mycket när man ser det sådär framför sig
åååh helt underbart :D

12 april IS THE DAY!

IDAG ÄR DET MIIIIN DAG!
senast det låg snö på marken på min födelsedag var 1998, jag fyllde fem och jag minns det faktiskt inte ens. Faktum är att det var min pappa som berättade det för mig för någon vecka sen!
Idag är året 2010, det är 12 år senare och jag fyller 17. Det finns fortfarande en liten mängd snö på marken, helt otroligt. Men nu ska jag ju inte prata om vädret utan om typ.. vad jag gör :)

Är i skolan, har svenska men vi gör inget särskilt så jag sitter i datasalen med jacob och han spelar något flippat spel på facebook och vi är typ helt inne i det! Svinroligt :D

Snart har jag samhällskunskap, sen musikproduktion och sedan slutar jag! Då ska jag träffa min käre vän Jon en snabbis, sen hem till en underbar middag, tårta och självklart min fina familj! Ska alltså ha en jättebra dag, eller vad säger ni?

what about daddy cool?

Hinner till och med blogga lite här hos pappa!
Sitter och väntar på maten, den är klar om bara någon minut. Okej, nu är den klar, haha! Vill bara säga att det är jättemysigt här. Så härligt att träffa min farbror david! Han är så coooooool!!!
Jaja, nu är jag snorhungrig ;o
Bloggar i morgon igen, förväntar mig ett grattis eller två
puss och kram skumbanan :D

vita händer är en självklarhet

åååh så skönt! Jag har varit ute i trädgården med mamma och fixat! Först så krattade jag lite löv och kastade i komposten, sen fick jag för mig att vi skulle flytta på en bänk som vi har i trädgården. När vi höll på med det så sa jag till mamma att den behöver målas om! Så jag började först slipa bort det som började falla av och sen så började jag helt enkelt måla :) Har varit ute i 1,5 timme och fixat! Jätteskönt
ganska sliten sådär, men det bjuder jag på! ;D
Nu ska jag göra mig i ordning och sen bege mig till min fader
Hoppas ni får en underbar dag!
puss och kram

nile cityyyyy

Åh god morgon god morgon, nile city 105,6 här!
Morgonen är ganska småkall och fötterna dom fryser... Jag är full av yoghurt och macka och är ganska nöjd so far. Försöker få brorsorna att komma ihåg att vi ska till vår käre far 16.30 idag FÖR ATT FIRA MIN FÖDELSEDAG. Fast det kanske jag redan sagt? hihihihih
Min älskade, verkligen mest underbara farbror kommer också! Och möjligtvis min sköna faster. Hoppas så innerligt på att båda kan komma, har inte träffat dom på evigheter. Min farbror är pappas lillebror, han är typ 20-någonting och är så himla cool. Jag har avgudad honom sen jag var liten! Ska se till att ta några bilder så får ni se hur cool han är också :D hah
Nu måste jag kila upp och lägga mig i sängen
fryser ju ihjäl annars!
vi hörs senare tror jag allt :D puss och kram

tio små rosor

Mamma kom nyss hem med tio fina födelsedagsrosor till mig!
Jag älskar blommor så jag blev självklart väldigt glad :)
titta så fina dom är:
Tack mamma!

messmör <3

jag äter messmör med macka
det är det godaste jag vet!
ni vet att man har så mycket messmör, att det nästan blir mer messmör än macka. Då äter man messmör med macka. Fast det är ju inte riktigt så men min familj säger jämt att jag äter messmör med macka för att jag tar så mkt... MEN DET ÄR JU SÅ GOTT!

today is gonna be the day

Det här med att ligga i sängen hela dagen gick ju inte så bra....
Låg och pratade med freddan i telefon hela natten, eller inte, i alla fall till 2-tiden, och vi bestämde att vi skulle ses idag... Så jag går upp tidigt (ställde till och med alarm) och ringer honom. Våra planer gick i kras på en gång. Jahapp, då får jag väl hitta på något annat då tänkte jag.
Så nu ska jag ringa Frida först hade jag tänkt, eller Line?
Jobbigt val det där... dom är ju så jävla bra båda två..
vi får väl se hur det går!
Vi hörs senare (idag är jag på bättre humör btw)
mina fina lååååga converse som mamma köpte mig igår :D

dampbarn1

ååh jippie börjar bråka med min syssling såhär på kvällskvisten också. PRECIS vad jag behövde -.- hahaha... herregud vad jag är trött. trött på allt. trött så trött att jag vill sova. I morgon gott folk, då ska jag ligga i min säng hela dagen så förvänta er inte ett enda blogginlägg!
GOD NATT


Lackar bäver på blogg.se nu... går inte att förminska bilden
shit dåligt humör, märker ni det eller?
NATTIIIII

undersvik :(

jag går inte isär när jag går med dig...
ÅÅÅH KAN JAG BARA LÄGGA NER MED ALLT DEPPANDE?
jag är kvar i undersvik i sinnet, men är hemma fysiskt. Det är fruktansvärt förvirrande och typ väldigt jobbigt... Ärligt talat så fattar jag inte att jag är hemma på något vis. Som att hjärnan gjort en twist? Jag är kvar där med alla känslorna och alla människor, sen är jag här hemma samtidigt. Ni kan liksom inte förstå hur bra det är där borta. "En gång undersvik, ALLTID undersvik" .. Jag vill hem dit :(
SLUTA DEPPA EBBA!!!!
(okej, nu slutar jag!)

in das älvsjö

Tjenamors i stugorna! Här är jag, i Älvsjö, hemma hos min sk storasyster Mathilda. Hon är ju inte min syrra egentligen men hon har alltid varit som en syrra för mig, så vi liksom säger lite att vi är systrar.. Faktum är att min brorsa var tillsammans med henne för typ 2 år sedan, och det var så vi lärde känna varandra (a)

Sitter i alla fall här och chillar. Hon är i duschen och jag väntar på att hon ska duscha klart, för sen ska vi käka, sticka hem till mig och fixa lite sen ska vi på bio. Av någon anledning går vi alltid på bio. Vet inte hur många filmer vi sett ihop på bio, men många är det :D

JAg sitter och kollar på fyran, något tråkigt program om australiens stränder. Typ vad som händer där och skador osvosv... Har redan sett avsnittet förut så det blir ännu tråkigare.. Dags att byta kanal då kanske? Yes, i guess so..

Aja, vi hörs senare vettja!
puss på er


Mathilda :D


that's it

Supervärt:
Jag har haft ett underbart lov än så länge
Om fyra dagar fyller jag år!
Jag har världens bästa vänner som stöttar mig

OVÄÄÄÄRT:
Jag fyller 17... ETT HELT ÅR KVAR JU!
Jag saknar att vara i Undersvik så hemskt mycket
Lovet är dessutom slut om 4 dagar... fasiken

back on track

Hejsaaaaan!! Jag har inte haft tid att blogga tyvärr men nu är jag här igen :D
I förrigår var jag med Louise och vi sov hos henne. Spelade monopol genom halva natten (kändes det som, jag var ju svintrött efter Undersvik) och dagen därpå så åkte jag hem vid 3-tiden.
Igårkväll så åkte jag hem till Sara och träffade henne och hennes boyfriend Oddie! Skitkul, första gången jag träffade honom (han bor i Norge och hon har åkt till honom förut) Var hemma redan till kl 21 i och med att Grey's anatomy gick på tv då :D
Idag har jag varit med Maja. Hon är ny för er alla, även för mig! Lärde känna henne nu i Undersvik i helgen. Hon konfirmerades förra året, också aprigusti (jag gick ju margusti, samma läger fast jag var där i mars och inte i april, och jag var där 2008 :P) - FÖRVIRRANDE! (för er alltså :D hah) Vi gick lite på stan sen satte vi oss på taco bar i slussen och åt lunch. Efter det stack vi till älskade café string här på söder och fikade i sisådär 2,5 timme! Underbar dag helt enkelt.
Jag och Maja i lördags - SAKNAR IHJÄL MIG EFTER UNDERSVIK!

tack då, coldplay ;)

Mitt liv enligt Coldplay

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor.
Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".
Är du man eller kvinna?
Yes
Beskriv dig själv:
High speed
Hur känner du dig?
Lost!
Beskriv stället där du bor:
Square one
Platsen du skulle resa till om du kunde åka vart du ville
Amsterdam
Hur du helst transporterar dig:
I ran away
Din bästa vän är:

Death and all of his friends - ahahah!

Du och dina bästa vänner är:
Swallowed in the sea
Hur är vädret?
Rainy day
Favorittid på dagen:
1.36
Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?
Life in technicolor
Hur är livet enligt dig?
A message
Beskriv ditt nuvarande förhållande:
See you soon

Din rädsla:

We never change

Ditt bästa råd:
Help is round the corner
Hur du skulle vilja dö:
A rush of blood to the head

Din själs nuvarande tillstånd:
Low
Ditt motto:

Don't panic!


nattlista

Min senaste kyss: var med Peter för sisådär 10 timmar sen
Jag pratar: oavbrutet
Jag tycker om: att sjunga... eller nej, jag älskar det.
Jag avskyr när folk: snackar skit om andra
Min bästa vän är: fantastiskt, bäst och helt underbar
Min första vän heter: Matilda Allansson sen augusti 1993 <3
Kärlek är: just nu: underbart :)
När jag borstar tänderna: går jag alltid runt
När jag lagar mat: så blir det alltid gott ;o
Jag tänder på: en fin personlighet och djupa ögon
Det sexigaste yrket är: musiker(?) ;o
Det är charmigt när: en kille tar tag i ens hand när man går
Jag är rädd för: småkryp och mörker
Den värsta känslan är: ångest, att bli lurad, sårad och generad
Den bästa känslan är: stolthet
Jag är bäst på: att sjunga
Jag är sämst på: att rita! haha
Om jag va ett djur skulle jag vara: en koala, seg som fan
Jag kommer alltid att vara: envis! hehehe
Det finaste som finns är: äkta vänskap
I sommar: ska jag på arvikafestivalen, till barcelona & undersvik :)
Sist jag grät var: idag
Jag kan: bli extremt nojig över småsaker...
Jag kan inte: ljuga
När jag vill tänka: ligger jag i min säng och lyssnar på Coldplay
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka
Min mobiltelefon är: så jävla repig... jävla iphone
När jag vaknar på morgonen: kollar jag på mobilen på dirren
Innan jag går och lägger mig: läser jag :)
Just nu tänker jag på att: jag hatar att sakna någon
Bebisar är: helt jävla underbara! :D
Idag har jag: åkt hem från undersvik :'(
Ikväll ska jag: hmm.. i natt ska jag sova!
I morgon kommer jag: vara med Louise!!
Jag vill verkligen: kunna lita på folk

old memories

Escape The Fate – Situations
(tryck)
The situations, are irrelavent now
She loves the way that I tease
I love the way that she breathes

I touched her oooo she touched my ahhhh
It was the craziest thing
I love the girls who hate to love
Because their just like me

A certain girl
She took my hand and ran it up her thigh
She licked her lips and pulled my hair
I fall in love for a night

She can't behave, and I'm just a slave
Don't worry I'll be gone when the morning comes

Darling, what is going on
Honestly that never happened
Lying is your favorite passion
Leave me, go where you belong
Higher heels and lipstick napkins
Dying is your latest fashion

The frustration, it's a regular thing
I hate the ones who love to hate
Because thier just like me

A certain girl
She took her hand and put it in my lap
It's way to ....
She said once you have me
You'll always come back

She can't behave, and I'm just a slave
Don't worry I'll be gone when the morning comes

I know, you love to resist
And all it takes is a kiss
And you just love to hate me
You know, you love all the lies
So don't act suprised
That I just love to hate you

I kissed your lips
You pulled my hair
It was the craziest thing
I love the girls who love to hate


I hang around, trying to understand whats happening

förra inlägget blev jättekonstigt...
brukar ju alltid skriva om själva bilden UNDER bilden men blogg.se vill leka dryg mot mig så nu kom texten ÖVER bilden, eller ja, bilderna.. Ni är ju inte dumma så ni fattar nog ändå :D

mitt tredje hem: Undersvik...

... för mitt andra hem är ju hos Sara :D
hur som helst: Undersvik var bäst. (som vanligt)
Kanske inte nämnde det förut men jag åkte ju till undersvik i torsdags, kom hem tidigare idag. Har haft den absolut bästa helgen på länge. Det sista jag ville var att åka hem idag :( Men nu är jag hemma i alla fall.. Så sjukt synd att tiden går som raketer när man har kul.
Några bilder kommer nu, fler kommer sen:
andakt
Anas bilder:
mina älsklingar: hanna, lisa och thyra :)
långfredagsvandring, eller vad det nu kallades :)
Nått som konfirmanderna drog ihop
boysss
babes!
som sagt, fler bilder kommer...
de där kanske inte var så intressanta

"lyssna bara på hjärtat och inte på hjärnan"

Snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och döda tid 

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst 

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar 

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han 

Valborgskaos på stora torget
rackarberget '95
vi bodde högst upp
vad mer vill du veta
jag berättar vad som helst 

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar 

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem 

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den
jag ville inte va den som blev kvar

RSS 2.0