mot söderköping!

Jag berättade ju för två inlägg sedan att jag kanske ska med till Viktors landställe i Söderköping på måndag. Har pratat mer med honom nu och det ser ut som att det blir som planerat! Då åker han och jag ner på måndag morgon och då är hans mamma redan där. På lördag förmiddag åker jag därifrån men inte hem. Då ska jag till... vet inte vilken stad, och fira min mammas vännina Sussie! Ska bli värsta feta partajet för hon fyller 40 år och det är skitmånga som kommer :D Ska bli jätteroligt! Jag har ju nämnt att jag brukar vara barnvakt åt hennes barn Minou och Isabelle. Vi kommer sova över där borta och åka hem på söndagen. Förstå hur trött jag kommer vara veckan därpå? Haha, men det är så SKÖNT med sommarlov och ledighet. Hallelujah!


familj!

Rotar lite i farfars dator och hittar lite mysiga bilder på familjen

Här är pappa förra sommaren:


Och så min fantastiska bonusmamma Loulou:


Herregud, Den här bilden måste Kajsa se!
Min halvbrorsa Alex (Loulous son) tog studenten last year:


Min superhärliga farbror!




farfar har internet!!

HEEEEEEEEEJ :D
Jag är hemma hos farfar och Lena (hans fru sedan typ 30 år tillbaka) i Kilafors, Hälisingland, nu! SÅ himla härligt. Kom hit igår efter 5 fantastiska dagar på Emelies landställe.
Midsommar var nice. Vi blev 19 pers där borta :) Vi badade med alla kläderna på i havet. Gud va varmt det var i havet där förresten! Emelie och jag var själva sista 3 dagarna. Under den näst sista dagen hoppade vi i och badade igen och det var SÅ varmt. Galet.
Är i alla fall hos farfar nu som sagt. Stannar här tills lördag. På fredag kommer pappa hit och sover här också och på lördag åker vi tillsammans till Undersvik. Kan ska jobba lite och jag följer så klart med. Sen åker vi hem på söndag och om det blir som planerna ser ut nu så åker jag ner till Söderköping redan på måndag. Ska nämligen med Viktor i min klass ner till hans landställe. Superkul :D:D


Ellen och jag i Undersvik


jag och emelie på hennes landställe

På deras brygga :)


älska sommaren!!


twilight-fan

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Bella Swan så klart? 
2. Bästa scen i boken/filmen? första kyssen, vad annars? :P
3. Favorit citat från boken/filmen? Ingen aning, har inte boken här.
4. Bästa låten i filmen? I caught myself - Paramore.
5. Favorit outfit från filmen? Ínte en aning, haha.

New Moon / När jag hör din röst:

6. Favorit karaktär i boken/filmen? Jacob Black i filmen, Bella i boken.
7. Bästa scen i boken/filmen? Månaderna när Bella är ensam
8. Favorit citat från boken/filmen? inte boken här
9. Bästa låten i filmen? The Meadow - Alexandre Desplat.
10. Favorit outfit från filmen? Bella, Födelsedagsklänningen!

Eclipse / Ljudet av ditt hjärta:

11. Favorit karaktär i boken? Bella Swan.
12. Bästa scen i boken? När Edward friar!!! SÅÅÅ fint, grät jättemycket och läste stycket om och om och oooom igen!
13. Favorit citat från boken?
Isabella Swan? I promise to love you forever — every single day of forever. Will you marry me? Edward Cullen
14.Vad ser du mest framemot i filmen?
Förlovningen.
15. Vad ser du minst framemot i filmen?
triangeldramat

Breaking Dawn / Så länge vi båda andas:

16. Favorit karaktär i boken? Bella, Edward & Renesmee ♥
17. Bästa scen i boken?
oj men gud... När Bella och Edward har sex första gången tror jag... Eller kanske när Renesmee föds, helt magiskt!

18. Favorit citat från boken? Now you know. No one’s ever loved anyone as much as I love you. Bella Cullen, Breaking Dawn & I love you, too, Momma. We’ll always be together. Renesmee Cullen, Breaking Dawn

19.Vad ser du mest framemot i filmerna? AAAAAAAAALLT!

20. Vad ser du minst framemot i filmerna? ingenting

21.Team Edward eller Team Jacob?
TEAM EDWARD.
22. Favorit skådis?
Kristen Stewart.
23. Vem skulle du vilja spela?
Bella, haha 
24. Vilken är din favorit bok?
Breaking down

25. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Helt galet sjukt fantastiskt underbart bra. HELT rätt!


galen morgon

GOD MORGON!
Vi har haft en fruktansvärd väckning bestående av att två av våra ledare vid namn Nils och Cristian gick in i våra rum med hardstyle-musik dunkandes i en bergsspärngare (två eller ett s?) Efter det hade vi morgongympa. Liksom, what the hell? Och det ska vi ha varje morgon.......... Blir ju roligt.
Har i alla fall ätit frukost nu också och morgonbönen börjar inte först 09.10. Det är så många läger här på gården just nu: förförläger, förläger, konfirmander och så vi, nytta&nöje1. Gillar våran grupp, bra människor. Vi är typ 5 93or och ca 20 94or. Kul att lära känna de yngre också :D

på resande fot

Pjuuh.. Fick en kick av att skriva förra inlägget! ;D
Idag åker jag till Undersvik. Närmare bestämt om 40 min och jag sitter här i pyamas och inte gjort ett skit. HEHEHE. Bokade biljetter nu på morgonen också!! SÅÅ olikt mig. Jag brukar vara tidig med sånt! Ska som sagt gå till bussen om 40 min. Ska bli SÅ kul att få komma iväg. Efter Undersvik (på torsdag) så kommer jag ju inte hem utan åker med Emelie hem. Hon var med på Majas landställe i våras om ni minns? Hon bor i Sundsvall och vi åker så klart tillsammans dit från Undersvik. Och efter Emelie så ska jag till farfar. Där finns det garanterat inte internet så då blir det inget bloggande där på 5 dagar typ.

Hur som helst kommer jag inte blogga så mycket i Undersvik, blir väl några inlägg typ. Hos Emelie ska jag försöka blogga lite mer men jag kommer nog inte vara så sugen :P Ska ju njuta av att få vara med henne också, right?
nu MÅSTE jag gå och fixa mig! puss och kram <3

Familjen och Salem

LOVE 2010! Har varit skeptisk till detta event sedan start. Tycker det är töntigt. Fram till igår. Igår spelade nämligen Familjen och Salem Al Fakir där. Två av mina favoriter i svenska gobitar! ÅÅÅÅÅH Det var så sjukt bra! Helt otroligt. Salem Salem Salem Salem Salem <3 KÄRLEK! Och när Familjen körde Det snurrar i min skalle, sista låten, blev det heeeelt crazy!! Ni som inte var där missade något helt sjukt bra!

DÖDA MIG ELLER GE MIG DESSA!

Är inne på Galmour.se och tittar lite mode och sånt. Och helt ärligt: KOLLA VILKA VÄSKOR!!! Skulle kunna göra typ vad som helst för att få dom? (dom kostar nämligen 2495 kr/st.)Finns i jättemånga färger. Jag tar gärna en av varje. TACK!

Gudinna!

Lyssnar på "I am... Sacha Fierce" och njuter av Beyonce's röst. Helt ärligt så är hon den bästa sångerska jag vet. ÖNSKAR JAG VAR LIKA BEGÅVAD SOM HON ÄR! (ska bli, ska bli, SKA bli!) Får fortsätta kämpa med Halo och bli BÄST på den så kan jag komma i alla fall någonvart.

my ears are on fire

Har precis duschat och när jag skulle torka håret så inser jag att mina öron är jättebrända! Bara liksom där uppe. Gör så JÄVLA ont att nudda :( Hur ska jag kunna somna på min älskade högra sida i natt då? Måste jag ligga på rygg då eller? sjukt oskönt! :(

Ska nu packa inför Undersvik på fredag. Och inte nog med det: jag åker ju till världens finaste Emelie efter, uppe i Sundsvall, och sen åker jag till farfar i Bollnäs. Ska bli så himla skönt att komma bort i typ två veckor! kärlek kärlek till denna sommar <3
Älskade älskade Undersvik!

Zlatan camp dag 3

Det lönar sig att vara ute från halv 9 på morgonen till kl 5 på eftermiddagen när solen skiner! GISSA om jag har fått färg?!? Dock är den bara röd ännu, men i morgon har den allt blivit brun. Glömde totalt bort att smörja in mig i morse så jag får stå mitt kast. Min nacke bränner som om jag hade ett varmt strykgärn där. Näsan är lite röd också men annars blir ansiktet brunt. MYCKET FRÄKNAR! Börjar faktiskt tycka om att jag har fräknar. Mina armar få sånna pytte pytte små, som inte syns på långt men när man är ganska när så ser man dom. Jättesöta :D hihihi

Malin tog ju med sig systemkameran idag så hon ska lägga upp bilder på facebook (ikväll förhoppningsvis) så kan jag lägga upp några här :D JAG HAR FÅTT JOBB IGEN OCKSÅ! Till nästa Zlatan camp i augusti. OCH DÅ FÅR JAG LÖN! typ 1000 spänn. Då ska jag vara huvudtränarna till tjejlaget (i och med att det kommer vara ca 120 deltagare så är det en del tjejer med) Ska bli superkul! :D

Kuckelikuuuu

Haha, när jag skulle logga in på blogg.se så tänkte jag ut vad jag (egentligen) skulle börja mitt blogginlägg med och det var "jättenyvaken" Så skrev jag "jättenyvaken" i rutan där man ska skriva sin hotmail för att logga in. Då är man verkligen jättenyvaken! Trött som ett as är jag, men piggnar nog till snart. En kaffe, en macka och lite gröt så. Sen kan jag hoppa och jobba några timmar.
Hittade inte mina fotbollsstrumpor när jag gick upp(?!?!) Så gick jag ner till brorsans garderob, då ligger dom där så jag tänker "ÅH nice!" Så kollar jag på dom och dom är skitsmutsiga och STINKER! OCH HAR LEGAT DÄR JÄTTELÄNGE! Hur äcklig är inte han då? Så jag tog hans i stället :D ... som är trasiga och självklart för stora. ÅÅÅÅH va sur jag blir på honom
Aja, ska äta frukost nu sen packa väskan sen sticker jag om 50 min! Faktiskt skönt att vara uppe med tuppen, då missar man inget av dagen!

Lista igen (a)

En helt random snubbe kommer fram till dig och frågar vem du är, vad svarar du?
- haha... ebba

2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?
mellis på jobbet: macka, mer och en banan

3)
I ditt senaste sms står det?
"Okej det är lugnt" från mamma

4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
inte en aning.. någon igårkväll

5)
Var är din pv/fv just nu?
vet inte :)

6) Välj ett ärr på din kropp?
långfingret på vänster hand

7)
Vilka är dina favoritfärger?
-Gul! :D

8)
Vilka i ditt liv litar du på?
pappa, måns och emma sporre

9) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?
Moa tror jag.


10) Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?
beror ju sig helt på vem människan var. Men antagligen bli smickrad.

11) Hur ofta svär du?

alldeles för ofta..

12) Litar du på alla dina vänner?
verkligen inte :P

13) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
gud ja!

14) Tror du att allt som händer har en anledning?
yes, helt klart!

15)
Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?
vänstring och lögner


16) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
haha inget namn

17) Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?
generös, rolig och romantisk. Utseendet är också viktigt!

18) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?
Yesbox!

19) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?
Pappa och Måns

20) Tror du att du skulle bli en bra förälder?
Den bästa! hehe

21) Vart togs din profilbild?
hos pappa med photobooth


22) Ärligt, vad tänker du på just nu?
zlatan camp, haha

23) Vem känner dig bäst?
Sara och familjen.

24) Vad är helgens planer?
VARA I UNDERSVIK! :D:D:D:D:D

25) Vad har du på dig just nu?
-shorts, sport-bh, linne och två tjocktröjor

26) Har du någonsin slagit ett träd?
Har jag väl :P

27) Har du någonsin smygit ut ur huset?
behövs inte ;D

28) Aldrig sova eller aldrig äta?
aldrig sova, helt klart!

29)
Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?
inget av dom.. Men mer kvälls

30) Finns du där för dina vänner?
så gott som jag kan

31) Gillar du att umgås med andra människor?
bäst jag vet :)

32) Har du lätt att förlåta andra?
tyvärr skulle jag vilja säga

33) Skulle du någonsin dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?
HAHA vad är det för fråga? verkligen inte

34) Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
på chatt ja :P

35) Finns det någon du bör reda ut saker med?
ja det gör ju det

36) Kommer någon ringa dig ikväll?
Garanterat. Maja Dahlbom MÅSTE ringa mig (kärlek!)


zlatan camp dag 2 (igen)

BLEV INGET MAJA IKVÄLL!!! Hatar mitt liv nu.
Dagen var superbra! Gick jättebra med grabbarna. Vill ju bara leka med dom hela tiden, SÅ söta. Kul att få köra med dom lite också, straffa lite med extra fys! (a) hihihihih.. Fatta att man hinner komma så nära folk på 2 dagar. ROLIGT! :D
Ikväll kommer jag i alla fall somna hur tidigt som helst. Somnade på bussen hem och vaknade i panik och trodde jag åkt för långt, men icke. Typ 200 meter kvar till min station! Garvade smått åt mig själv. Helt slut! Och vädret var inte på vår sida idag. Trodde det skulle bli varmt för i morse vid 9 var det ju inga moln och solen sken. Så ba spöregn?! Hemskt. Dessutom hade jag bara shortsen -.- men i morgon ska det bli varmt i alla fall, NICE!
I morgon tar Malin (tränare till de mindre killarna) med sig systemkamera till jobbet för att ta en massa bilder så jag kommer lägga upp några på bloggen så får ni se hur det är :)
Hörs i morgon! puss

Zlatan camp dag 2

God morgon sötizar. "Ebba Maja Newman har ett förhållande" hah.
Vill åka till jobbet typ NU! Ska bli mycket härligt att få stå ute i värmen idag? För visst är vädret så mycket finare än igår? Blev så glad när jag gick upp och såg att solen skiner :)
Idag blir det av att jobba från 9-16, inte 8-16 som igår.
Efter jobbet sticker jag hem till Maja men det sa jag kanske igår? Ska i alla fall sova där och vi ska ha en myzkvell. Leka lite med Fabian också <333
Nu måste jag gå och byta om!
Vi hörs när jag kommit hem till Maja :)
massa pussar och kramar

killing you

Ah men visst såhär kul har vi (börja nedifrån som ni ser):
Helt seriöst, jag kommer dö! AV GARV!

hiss och diss

Hej Maja, jag härmar dig:
Dagens dissssss:
  • var tvungen att gå upp kl 6 för att hinna duscha
  • solen har knappt visat sig och vi har varit ute hela dagen
  • träningströjan jag fick på jobbet var för liten och shortsen var för stora, kan man byta?! *hoppas verkligen*
  • Måns har åkt iväg till Östersund för att jobba.. (kommer inte träffa honom på typ 2-3 veckor, HEMSKT!!)
Dagens hiss:
  • småttingarna är små änglar!
  • jag har varit glad HELA dagen
  • Dahlbom är en riktigt söt fjärt, BRA vän!
  • dom andra tränarna på jobbet är SUPERSNÄLLA!

Zlatan camp dag 1

Zlatan camp: störthärligt! Grabbarna är för underbara :) Synd att man alltid gillar vissa mer än andra.. Men alla är jättegulliga! Några börjar ju gråta för småsaker också, man vill ju bara sätta dom i knät och hålla om dom, tötisaaar (a)
I morgon ska Philip inte jobba för han ska operera foten, så jag och Daniel (som är den andra hjälptränaren) ska sköta jobbet själva. Kommer nog gå utmärkt! 20 ungar är väl inte så svårt? hah..
Zlatan, mannen himself!
Sitter här och lyssnar på "we no speak americano" Helt ärligt den låten är så skön. Älskar att dunka den så att man känner basen i bröstet.LOVE LOVE!
Kommer ha en helt underbar vecka. Eller nej, två helt underbara veckor! ÅKER JU TILL UNDERSVIK PÅ FREDAG! Sen efter det så åker jag inte hem utan hem till Emelie i Sundsvall! Sen hem till farfar i Bollnäs. UNDERBART! Så sommaren ska vara.
Ska ringa Emma Sporre nu och ser hur det blir med att åka till hennes landställe i början av juli. *hoppas hoppas* Hon sa att det nog skulle gå utmärkt. Skulle ju vara SÅ kul!
Nu blev det mycket här! Vi hörs senare. KRAMISAR!

Zlatan camp

Såhär ser dagens schema ut!
Blir säkert skitkul! :D
Kan tyvärr inte blogga mer nu, MÅSTE fixa allt och rusa till bussen!
Vi hörs när jag kommer hem i stället :)
PUSS

tjejmiddag

Jag, Erika och Emilotte :)
Några flickor sådär
Maja sötnos :)
kärlek!
Maja och Erika
Dansa lite sådär
Alla sötnosar :) fr vänster:
Linn, Erika, Jackie, Elvia, Michis, Anette, Emilotte, Petra, Louise och Jag
Maja tog kortet! :)
Hinner inte visa mer nu, Måns ska ha datorn! puss
(ps, blir inget gästinlägg!)

oh boy you make me feel like no boy

What's up med att Peter Andrén är så söt? HALLÅ?
Jajo, nu vet ni det också. HEHE!
Har sett New moon för sjuttioelfte gången. Den här gången såg jag den även med Måns. Fan, den börjar liksom bli tråkig. Sett den för mycket. Twilight är ju SÅ mycket bättre. Varför måste jag vänta 17 dagar till tills Eclipse kommer på bio?! Inte Ok!
Ska i alla fall inte göra något mer under denna dag. Typ ligga i sängen, se en till film och sova. Börjar jobba kl ÅTTA i morgon till och med. För att det är första dagen. Kul. Eller inte.
Måns hade typ tänkt skriva ett gästinlägg.
Är det okej eller? ... blir nästan rädd.
Får väl se hur det blir med det.
JUSTE, bilder från tjejmiddagen. NÄSTA INLÄGG!

i västertoooorp

God morgon! Eller.. God dag.
Sitter här hos Rikard och tar det lugnt. Mamma och Hasse kommer med bilen och hämtar mig om typ en kvart, RÅ nice.
Sov inte så bra i natt :( Det var jättevarmt och jag vaknade typ varje timme.... Så segt. Fast hans säng är fett skön, tur det. Ajaaa..
Vet ni vad? Jag ska vara hjälptränare till Philip typ hela veckan. Från 09.00-16.00 måndag till torsdag. Utan lön?!?! Hoppas på bra väder så man får lite färg :D Fast jag kommer få träningskläder för att jag hjälper till, det är ju bra. Jag som kan NOLL om fotboll? Okej lite överdrivet.. har ju faktiskt gått på fotboll :P Det blir nog skitkul :)
Nejni, nu ska jag sluta skriva.
Hör av mig senare :) PUSS

she is a hero

Världens bästa kväll igår! Ser ut som att jag är typ skitfull på bilderna på facebook(?) Så var det i alla fall inte! Vi hade jätteroligt och det var såååååååå skönt att träffa tjejerna igen! Jag lovar att bilder kommer, men just nu är jag ju hemma hos emma så jag har ingen lust att typ spara bilderna på deras dator bara för att lägga upp här! Lovar att göra det när jag kommer hem i morgon!

Ska sticka till jobbet om 2 timmar. Helt värdelöst.
Orkar verkligen inte jobba men jag behöver pengarna!
Bajs också... Aja! Kan blogga hos Rikard sen :) PUSS

Mot Gubbängen till gummorna

Ska nu borsta tänderna (lite väl sent) och sen fixa håret. Efter det beger jag mig mot Louise och hennes hem för att ha en trevlig kväll med tjejerna! Hoppas ni får en fin kväll som jag kommer att ha. 
I morgon ska jag träffa världens bästa vän, Emma Sporre. Sen jobba, sen åker jag hem till Rikard efter och sover nog över också. Tre toppendagar på rad ser det ut som.. Söndag = inga planer! softilisious :D SHOPPA?! <3

värk värk värk. whatever.

ONT I HELA JÄVLA KROPPEN!
Galet vilken träningsvärk....... Och GISSA om det var svårt att sova igår när man hade tinnitus som lät som fucking visselpipor? Haha, helt galet! Men i alla fall... Vaknade typ 4 i natt och hade så fruktansvärt ont i nacken, kunde helt enkelt inte vända på mig... Träningsvärk är INTE ok tycker jag!
Vaknade vid tio, såg lite på sunes sommar, somnade om och vaknade för 20 min sen (a) SÅ skönt. 13 timmars välförtjänd sömn.
Ska hem till Louise ikväll! Middag med mina älskade brudar från Kulturama. Så länge sedan vi sågs! Alla gick ju helt olika vägar i gymnasiet. Helt underbart med lite återträff :D

Robiiii <3

Vill somna, tittandes på twilight.
ÅH, god natt käraste läsare, JAG ÄR SLUTKÖRD!


åh min älskade pojkvän <3

för er som orkar

1. Vem är du? EBBA NEWMAN!
2. Ålder: 17
3. Personlighet: totalflippad och galen (samma sak?)
4. E-post: [email protected]
5. Stjärntecken: vädur, det säger väl det mesta om mig
6. Jag kommer från: pappas pung, in i morsan, sen ut (dvs sthlm)
7. Jag bor: I Stockhoooolmis
8. Mentalitet: ÄR FETT NÖJD OCH GLAD!
9. Civilstatus: snygg sexig singel
10. Spel? inget... brukar inte sådana ting
11. Mac eller PC? spelar ingen roll faktiskt!
12. 1024*768 eller 800*600? hahaha wtf?
13. Internet Explorer eller Netscape? GOOGLE CROME!!!???
14. Din bästa egenskap: utåtriktad och galen!
15. Din sämsta egenskap: kort stubin! hehehe
16. Husdjur: nej varför?

17. Familj: mamma, pappa, deras fästman och fästmö, 5 syskon
18. Kroppsdel du har mest nytta av: mun, näsa, ögon och öron?
19. Kroppsdel du tycker bäst om: underarmarna och brösten ;)
20. Jag sover: hemskt gärna i min egna säng!
21. Djur jag är lik: tiger, RAWR!

22. Tror du på något? Gud förfan! hahaha

23. Frisyr: typ halvlångt, lite ljust!

24. Hårfärg: don't know... brunett med ljusa slingor
25. Ögonfärg: grågröna.. mest gröna
26. Längd: 1,67
27. Hur lång vill du vara?: 1,70
28. Skostorlek: 39/40
29. Gillar: kattiga pojkar födda 92/91

30. Ogillar: slampor och tinnitus :(

31. Favoritmat: bonusmammans fläskkotlett i ugn!
32. Favoritglass: ingen favorit faktiskt
33. Favoritdessert: tårta(?!?!?!)
34. Favoritpizza: Blonognese (ingen aning om hur det stavas)
35. Favoritdryck: Cider och mjölk! (mjölk är underskattat!!)
36. Gillar du godis? vem gör inte? daah!
37. Isåfall vilken sort? lakriiiiiiiiiits <3

38. Min favoritdrink: brukar inte dricka drinkar alltså...
39. Min favoritfilm: OJ, listan är lång! VILL SE ECLIPSE NU!
40. Min favoritdag: lördag, och det är det nu i 3 månader!!
41. Mitt favoritklädesplagg: jeans, lätt!
42. Min favoritbok: Ljudet av ditt hjärta, Så länge vi båda andas (Twilight, 3'an och 4'an) och Boktjuven!
43. Min favoritmusik: Coldplay!
44. Min favoritlukt: kill(mans?)parfym
45. Min favoritblomma/planta? haha ingen
46. Öl eller vin? inget av dom faktiskt
47. Liknar du en kändis? haha nej, tack och lov! jag är egen :D
48. Senast köpta skiva: haha köpta? no idea
49. Senast film på bio: Kick ass!!! GRYM film
50. Bästa låten i världen: lätt någon av Coldplay ialf!
51. Senast lästa bok: Läser "Linda Skugges dagbok år 93-94", innan det läste jag "Brees andra liv" för en vecka sen :D
52. Favoritförfattare: Stephanie Meyer I guess...
53. Skriver du dagbok: FAKTISKT! började i tisdags :D hah
54. Bästa årstiden: Alla årstider har sina goda och dåliga sidor
55. Älsklingsfärg: skrikgul, som stångarna på tuben/pendeln
56. Skulle aldrig ta på dig: leggings och t-shirt - TÄCK RÖVEN!

57. Vad ville du bli när du var liten? delfinskötare och artist
58. Blev du det? inte delfinskötare ialf!

59. Brinner för: musiken, sången och min familj!
60. Sportbil eller familjebil? sportbil <3<3<3<3
61. Katt eller hund? jag? jo jag är fett katt
62. Har du nån noja? bikininoja......
63. Fobier? insekter och mörker
64. Deppig eller glad?
SJUKT glad
65. Politiskt insatt? pffft, jag önskar att jag brydde mig..
66. Värdesätter du ärlighet? något så fruktansvärt
67. Brukar du dra “vita lögner”? kan hända ibland
68. Är det ok med vita lögner? inte alltid faktiskt
69. Känner du en mytoman? oj, minst 3
70. Har du pojkvän/flickvän? nej :(
71. Är du kär? NEJ! galet skönt
72. Hur tidigt stiger du upp? typ 10-11
73. Är det bra eller dåligt? funkar utmärkt!
74. Vem/vilka vet mest om dig? Måns, Sara och Emma.S
75. Gillar du att slåss eller? ohyes it's my passion -.-
76. Vad har du på dig just nu? trosor, mjukisar, linne och tröja
75. Vad ska du göra i kväll? se film nu, sen slaggaaaa!
78. När var du senast riktigt full? minns helt ärligt inte ;o
79. Är du seriös? haha nej jag hittar på förstår du..
80. Hur många väskor äger du? 10-15 typ
81. Hur många bilar har du/ din familj: tre sammanlagt
82. Hur många biologiska syskon har du? 2
83. Isåfall, vad heter de? Måns och Max
84. Hur många timmar sover du per natt? typ 8-9
85. Vem är snyggast i världen? Kristen Stewart
86. Vad är du allergisk mot? pollen, många nötter, kärnfrukter
87. Ska du duscha idag? redan gjort
88. Vad är det för veckodag? Torsdag
89. Vad är det för datum idag? 10 juni 2010
90. Vad gör du nästa år? BÖRJAR TREAN PÅ GYMNASIET!
91. Är du likgiltig? likgiltig mot vem/vad?
92. Hårdrock eller synth? inget av dom
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? in the city
94. Har du utländska föräldrar? svennisar
95. Gillar du att laga mat? älskar är rätt ord
96. Märkeskläder eller secondhand? Secondhand lätt
97. Hur många par skor har du? oooooj, ingen aning. MÅNGA
98. Är du sexuellt frustrerad? njae not really
99. Vem är snällast just nu? Pappa och Måns <3 alltid!
100. Var har du ont? hela kroppen!


måns studeeent

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! DAGEN HAR VARIT SÅ JÄVLA NICE! Eller ja, rättaresagt: FLAKET VAD SÅ JÄVLA NICE! Hade sjukt roligt och nu är mina ben, låt mig säga: fruktansvärt trötta och sega. Älskar att mitt tinnitus har blivit tusen gånger värre också, hoppas VERKLIGEN att det har blivit "som vanligt" i morgon (dvs två olika tjut och inte FEM!)
Här är lite bilder från utspringet:
STOLT LILLASYSTER!!

fråga på!

Alexis  (Alexandra_gsson@******) om taggaaaar:
Hej jag skulle vilja få kontakt med dig ang en fråga.

Maila mig på [email protected]! Eller så kan du kommentera frågan här i bloggen. Gör som du vill! :)

taggaaaar

TJA! Känns som att det var ett tag sen.. Eller?
I alla fall, gick ju ut ettan igår! Hade en great time på långholmen med fina kompisar och det blev väl lite fest tyyyyp. OCH I MORGON TAR BRORSAN STUDENTEN!!!!!! Tagga flak!! Kommer bli så jävla roligt. Vi var precis iväg och köpte varsitt flak 2,8or för att stänka! Så jävla värt :D Så jävla sjukt för när vi kom hem med bilen så insåg han att han hade tappat sin plånbok på parkeringen vid coop forum. Nice om någon baxat den(?) Han åkte tillbaka och har inte kommit hem än. Stackarn! Hoppas på det bästa :/
I ALLA FALL! Vi kommer ju ändå ha kul i morgon!
Antar att vi hörs i morgon kväll. Fast nae, ska ju iväg till långholmen igen och fira med mina andra polare som går ut i morgon. Satte, vi hörs på fredag!
PÖSSAR!



sommarloooov

glömde säga:
har köpt tre nya böcker idag...
"Kroppsspråk", "Jag vill egentligen bara hångla" (tror jag den heter) och...... eh, en till. Men minns inte vad den heter. Ska bli gött att läsa lite kommande månad! Ligga i solen, softa, HA SOMMARLOV, vara i Undersvik. OMG! SÅ skönt. Åker till Undersvik igen redan den 18e, sååå gött. Sen i augusti igen. Ännu mer soft.
Åh, taggaaaaaa

kirra sommarlov

Fan va kefft allt är.
I morgon går jag ut ettan, på torsdag tar brorsan studenten och det blir till och med flakåk för min del. Ska bli fett najs.. Men ja, ettan är avklarat. Känns ju jävligt bra men är inte redo för tvåan alltså.. "helvetes-året" KUUUUUUUUUUL.
Aja.. Blir inte speciellt uppklädd i morgon. En aprikosfärgad klänning med svart kofta och svarta stilettklackar. Bryr mig inte speciellt mycket om det där, går ju faktiskt bara ut ettan. En sak är säker: treorna kommer vara sjukt fina och jag kommer fälla en tår eller två. SÅ TRÅKIGT ATT DOM FÖRSVINNER. Martin, Anna och Steffi framförallt. Sjukt tråk.
Aja, ska lägga mig i sängen och se Titanic nu.
VI HÖRRRRRRRRRRRRRRRRRS!

I love u channing

Det blev ingen Hitta Nemo, utan det fick bli Dear John. Och nu är jag så himla opepp på att somna att jag ska besöka omegle (since my cam doesn't work anymore???) och typ försöka hitta någon skön människa från andra sidan jorden att snacka med.......... Snackade med en kanadensare förut, innan jag såg dear john, vi snackade skitlänge.
Hur som helst. Sen ska jag sova.
TRÄFFA SYRRAN I MORGON SOM SAGT: TAGGA!


satte, channing tatum är min nya pojkvän btw

bokälskarN

HEJ! TJA! SHO!
Jag är här igen, stammis? typ inte..
I alla fall så har jag haft en go dag. Igår så åkte jag hem redan vid 11-tiden, brorsan hämtade till och med upp mig vid pendeln, gulleponken! Åkte hem och började se första säsongen av grey's, som jag för övrigt lånade hem från Maja (a)
Idag gjorde jag detsamma, såg grey's alltså, tills mamma kom hem med den nya boken av Stephanie Meyer som släpptes IDAG! Blev så hiiiiiiiiiiiiimla glad, och den äger. För er som läst "ljudet av ditt hjärta" (alltså boken som nu blivit filmen Eclipse, som boken heter på engelska) vet ju om vampyren som var med i Victorias armé och anföll? Det är en bok om hennes liv, hur det var att vara med i hennes armé osv. DEN ÄR SKITBRA! Kul att läsa en bok av Stephanie som är ur en vampyrs ögon. åhåhåhåhå... Älskar hennes böcker! hon skriver som en gud. KÖP BOKEN!

såhär ser boken ut med engelskt omslag
Jag satt ute i hammocken och sträckläste i flera timmar, tills mina ben började bli kalla för solen försvann... Då gick jag in och såg på Grease, sen fick det bli Grey's igen..
Nu sitter jag här, och ska snart se Hitta Nemo, hehehe..
I morgon ska jag träffa min syster(!!!!!!!!!!!!!) som gjort en liten mellanlandning hemma under hennes världen-runt-resa med sin pojkvän. Hon åker igen på torsdag. Saknar henne supermycket så det ska bli jätteskönt! Har ju en del att berätta liksoooom.
Aja, ska inte uppehålla er mer, det blev rätt långt nu!
Vi hörs i morgon :D puss

värd dag.........

Tja folket!
jätteovärd dag fram till 1,5 timme tillbaka..
Vaknade och tänkte fortsätta sova men sen kom jag på att vi skulle ha hejdå-lektion med vår engelskalärare som slutar jobba på vår skola när vi börjar tvåan. :((((((((((((( Hon är den absolut bästa läraren på skolan så jag är very sad. Lämnade en liten tår längs kinden när hon berättade det för mig (jag var dessutom den första eleven som fick veta, hehehe den ni!)
I alla fall.. Det var iofs lite kul, vi åt tårta, kladdkaka, chokladbollar och massa.. Sen lekte vi en lek som vi kör i undersvik som jag lärde klassen. MYCKET KUL :D
Sen var det 2 timmars håltimme sen brännboll... Vår klass vann iofs mot musik2an, vilket ägde för dom trodde verkligen att dom skulle vinna..
Sen stack jag med min maja i alla fall, mötte upp hennes moster sen åkte vi hem till henne.. På vägen gick vi självklart förbi monki och REAN! herreguuuuuuuud.. Gick på moln. Köpte två likadana tröjor fast i två olika färger: svart och typ babyrosa. Jättefina! Jättenöjd!
Nu ska jag sluta skriva här, blablabla liksom.
Vi hörs i morgon.. Ska åka hem till en grabb i klassen med ja, typ hela klassen ikväll och grilla och så slaggar vi där. Venne om jag pallar sova över, sticker nog hem faktiskt. Får se. Ajaa, CIAO!

Wish our hearts can come together as one

Det får bli ett jättesnabbt inlägg för jag håller på att fixar mig!
Idag kommer gamlingarna i släkten hit för idag ska vi fira Måns student. Jag och mamma har piffat lite på inneverandan ett tag nu, jag har dessutom ställt ut kubb-spelet (?) ute i trädgården och nu fixar mamma klart det sista med maten. Jag måste sminka mig och fixa håret nu innan dom kommer om 50 min.
Då har jag ju iofs inte så bråttom trots allt (a)
Men jag vill inte sitta här ändå, hjälper hellre till där uppe.
Vi hörs kanske senare :)
PUSS

I wanna be a billionaire

KONSERTEN GICK SÅ FRUKTANSVÄRT BRA!!!
Är jag bäst i världen på att sjunga ibland eller?
eh ja? HAHA YEEES!
nej nu ska jag inte vara självgod men det gick så himla bra att jag är liksom.. SÅ glad? Är dessutom jättestolt över mig själv. Jag verkligen njöt under hela låten, var inte miiinsta nervös innan eller under eller efter (vilket jag ALLTID är) ÅH TACK GODE GUD! :D
Nuså är det snart Grey's anatomy. MISSADE FÖRRA VECKAN!!!! helt superhemskt, missade ju reprisen också för då var jag på väg hem från Undersvik. Hur som helst så kommer jag vara späckad framför tv'n i sängen om sisådär 25 minuter :D

I love the things I never had

God morgon!!
Jag är färdigfixad och Sara står just nu bredvid mig och bestämmer vad hon ska ha på sig. För mig blev det tights och en svart klänning från H&M som gällde idag. Allt jag kommer ha på mig idag (inkl väska och jacka) är svart förutom vita converse, FAIL. Men wateveeeeer.

Vi ska sticka om 20 min.. Måste gå och borsta tänderna innan det också. Det ska bli så himla skönt att får håret klippt. Det behövs på vissa ställen för mitt hår börjar bli lite slitet.

ÅH nu kom vovvarna hem från promenaden! PUSS

btw är jag helt beroende av låten "Billionaire"

fixarN

Hej på er :)
Sitter hemma hos Sara med ljusare hårfärg och halvt klarmålade naglar. Som ni förstår har hon fixat mitt hår lite igen :) Det är som sagt ljusare nu, lite guldigt faktiskt.. Funderar på att lägga in en toning som har lite askig färg för att få bort guldfärgen, men får se.
I morgon ska jag dessutom vara hårmodell åt henne. Hon ska kutta mitt hår lite i hennes skola, sen sticker jag därifrån raka vägen till min egna skola för att ha lite betygsnack med teorilärarna och sen repa! KONSERT I MORGON! För er som är minsta intresserade så är den 19.00 (tror jag, eller 18.00) i min skola. Kommer rocka fett med lite Amy Whinehouse! weeiii :D

Nu ska jag fortsätta måla naglarna. PUSS

Jag och Sara igår :)

RSS 2.0