bloggpaus(?)

Förlåt för att jag aldrig bloggar... Känner typ aldrig för det längre. Nu så är jag i skolan 30 min tidigt så jag tänkte att jag kunde sätta mig och skriva några rader.
Natten har varit kaos, sov verkligen inte bra och drömde jobbiga drömmar. Jag gillar inte när obehagliga saker händer :(
Hur som helst ska jag försöka låta bli att tänka på det och ha en skön dag! Ska sova hos pappa ikväll också, så dagen får sig ett bra slut

Har sångensemble nu, eller ja, om 25 min. Vet inte vad vi ska göra faktiskt, tror vi ska börja med något nytt nu men är inte säker.

Alltså märker ni? Jag har ingenting att skriva om.
Ska nog ta en bloggpaus ett tag, tills jag känner att jag faktiskt VILL blogga. Vi hörs sen då, nån dag. Kanske.
Puss och kram så länge!

säkert råtta, säkert.

I natt var det ett svin som gjorde fel.
Ett äckligt svin som gjorde sånt som man inte får göra.
Ett svin jag aldrig kommer förlåta.

mot jobbet!

TJA! Är hemma hos världens sötaste Frida. Kom hit igår och slaggade här.. Nu ska jag snart sticka till jobbet i gamla stan.. Jobbar till sent ikväll, känns inte så kul för jag får bara 200kr idag. Asuselt, menmen, engångsförteelse, sen får jag vanlig lön igen *pjuh*
Förlåt att jag inte bloggat! Pallar aldrig riktigt
Nu måste jag sticka
vi hörs, jag lovar! puss

we live for the fame

aaah tjolahopp! här är jag och jag chillar galet :D
Sitter i mina jeans fortf(?) med sovtröja och tjocktröja på mig, taggad inför kommande program på tv: Grey's anatomy. Som ni vet så är det lätt min favoritserie genom tiderna, ni får gärna köpa alla säsonger till mig i födelsedagspresent, för nu är det då inte långt kvar ;) "när fyller hon år" tänker ni nog nu: 12 april är svaret, alltså måndagen efter lovet. Har sovmorgon till kvart i 1 - helt random - den dagen. Det är ju typ soft? Då är det bara ett år kvar tills man får sopa klubbarna då, hahaha! Ska ju också bli typ soft :)
nej nu måste jag gå, måste borsta tänderna först ju!
puss och kram, vi hörs i morgon sötisar ;)

what a beautiful nightmare

Hej på er! Blev inget mer bloggande igår, var ju tvungen att se dating in the dark, desperata och COUGAR town - som för övrigt äger. Hade en drömfylld natt i alla fall.. Drömde typ att jag missade ett tåg som var jätteviktigt att hinna med, och att jag gav bort ett brev till en gammal tjejkompis(?) Älskar att drömma om nätterna! :D

Vi hade sångensemble hela förmiddagen, i övr 2,5 timme! sjöng sjöng sjöng, för fulla halsar. Det var jättekul :) Nu har jag haft engelska precis och nästa lektion är svenska, sen samhäll. HATAR onsdagarna för det är då vi har vårat teoripaket på eftermiddagarna :( Meeen svenskan äger, så jag har något att se fram emot nu i alla fall!

Kanske bloggar senare när jag kommit hem, vi får la se :)
Puss och kram

supersöt drömbild!


sweet home

Hej på er alla sköningar!
Idag var värsta chilldagen i skolan. Hade matte, sen satt jag och tog emot nior när dom sökte och sen hade jag lunch sen skulle vi ba fylla i en sak på internet sen slutade jag. Satt kvar i skolan och chillade ett tag, hade tänkt träffa Lina och Greta men det blev inte av så jag stack hem. Nu är jag hemma och hade tänkt sätta mig och plugga lite svenska. Blir ju soft -.- bajs också. Men det måste göras!
Kanske bloggar senare! Puss på er :)

it can't be up to me

I tried to sing, but I could'nt think of anything
and thats the hardest part

Jag sitter här och chillar gärnet. Borde egentligen gå och ta bort sminket och lägga mig i sängen och sovaaa, är ju rätt trött, men jag kände mig tvungen att blogga först. Var faktiskt till och med sugen på att blogga, den ni! ;D
Har verkligen haft en otrolig helg. Så otrolig att jag är glad över att skolan kommer, för helgen har gett mig bra vibrationer. hahaha, nej men vatusan, det ska bli skönt med skola. Massa nior som söker den här veckan, ünderbart! Får hoppas på några snygga musikkillar ;) hehe!
sötelias och jag i skuuulan
Line, med sin pimpring, för typ 2-3 veckor sen :D
Nejni, nu ska jag tagga iväg till övervåningen och börja göra mig i ordning för natten! Vi hörs i morgon, förhoppningsvis ;)

helgen dudes

så himla stekigt att jag aldrig bloggar! blir ni inte typ överlyckliga nu när jag dyker upp och skriver ett sött litet inlägg? jooooooooooo, klart ni blir :D hahahaha
har haft bästa helgen på länge!
i fredags var jag först hos en polare vid namn peter, stack hem till lina på kvällen och mina kära storebror hämtade mig där. Kom hem vid 4 tiden, på natten, hemkörd av storebrorsan.
i lördags vet ni redan vad jag gjorde: var med line!
igår så åkte jag hem till fina lina. Ina var också där, fast hon stack vid 6-tiden. Då stack vi hem till Peter igen. Vi var där och chillade, sen gick vi iväg och hyrde en rulle. Det fick bli 2012, och den sög ju(?) så ovärd film. Jag och Lina kom hem assent till henne för ett äckel följde efter oss i fruängen så vi hann inte med tuben. Vi fick liksom ta nattbussen hem! fruktansvärt läskigt. Men det spelade ingen större roll för jag började kl 13 idag. Soft.

Idag hade vi en lektion, på eriksdalsbadet. När den var slut, efter typ 1 timme, stack jag till Saras skola och mötte upp henne där. När hon slutade stack vi hem till mig, åt kycklig med potatissallad och låg i sängen i tusen år pga ont i magen (ja, vi var jättemätta!) Nu har hon åkt hem :( suger :( Tror vi ska träffas i morgon igen :D
Nu blev det mycket här!
bloggar sen igen
puss

soeder

Tjotjo! Ebba är här igen. Gillar inte att blogga så mycket har jag märkt. Gör det mest när jag känner fört, typ nu.
Är hemma hos pappa nuuu... Line är också här :D FÄST! Vi ska ta fina bilder med camen (... är det cam när det är macdator??) och det blir säkert några som kommer upp här :D heheheheheheheh...
vi håller på att baka bullar, men just nu så jäser degen (line jäser också, ahahah) Jag har btw gjort mitt vårskrik nu... BÖÖÖÖRP! hahahahah
Måste gitta jao. shuuuue

17 mars, onsdag.

aaaaah!! Igår sov jag inte hos pappa, utan jag sov hemma hos lina. Vi gick och fikade med Greta, Åke och Santos. Kära södervänner alltså! :D Vi var hemma hos henne redan vid 9, för då började ju desperata hemmafruar. Åt lite chips med dipp och chillade. Somnade kanska sent så idag är jag typ astrött ;o

Idag, onsdag, har faktiskt en massa nior sökt in till vår skola. Sen blir det typ hela nästa vecka (förutom onsdagen, för då har niorna nationella prov, därför blev det denna onsdag)

Nu har jag haft matte i 1,5 timme och ska ha naturkunskap i 1,5 timme om 10 min. JAG TAR LIVET AV MIG! ååååh, orkar inte. Vill hem... Och i morgon har jag matteprov. geometri. Shit vad jag kommer faila!

Nu ska jag gå, hinner inte blogga ikväll för jag måste plugga.
puss och kram till i morgoooon

snabbloggning!!

Jag har panik, har bara åtta minuter kvar på min tid av datorn idag. Vill ni veta hur mycket tid jag lyckades förhandla mig själv till då? 20 minuter. Min brorsa är ett as och ännu mer envis än vad jag är - hur det nu är möjligt? Men här är jag i alla fall, bloggandes.

Vill bara uppdatera lite. Datorn är fuckad, helt körd... Vi måste ominstallera hela operativsystemet och grejer men dom skivorna är borta så mamma är typ jättesur(?) och tror att världen gått under och jag blir sur för att hon blir sur och jag och måns typ tittar på varandra och suckar och går emot henne. Shit, hon beter sig som att hon vore fem år ibland. jävla fkalklökgejkln... aja.

Jag har målat mina naglar jättenoga. Det fick bli klarrött den här gången. När jag skrev det där med jättenoga så var det för att jag typ aldrig gör det. Brukar bara kleta på och så försvinner det efter en dag. Men nu gjorde jag två lager plus ett lacker med skyddslack. Vi får väl se om det gör någon skillnad.

Nu ska jag kolla bloggar i fem minuter... sheet...
Vi hörs i morgon! ska hem till pappa och sova där i stället för på torsdag (torsdag är min dag hos pappa, lite fjompit kanske ni tycker men i love it!)

puss och kram


it's gone

På riktigt, detta är ju sjukt för vet ni vad? jag har raderat typ 14 tusen bilder, i mina mappar. Ändå har jag kvar så hiiiiimla mycket. Fatta då hur myckeet bilder det var på datorn förut liksom! Och nu ska måns rensa sitt också... Herregud vad vår dator kommer må bra sen känner jag! Tyvärr försvinner all musik. Jättrtråkigt men det är sant. Fatta ångest för mig liksom, musikens musikslukerska öööh...

nu ska jag gå upp och duscha typ, eller göra fotvård <3
Skriver i morgon igen! puss på er


död dator. död

Hej på er! Här sitter jag och gör backup på vår dator.. eller vad man nu säger. Den har crashat typ femtio gånger senaste månaden (men vi lyckas alltid få igång den igen?) fast idag sa den stopp typ. Så nu gör jag en backup så att inte allt försvinner. När det är klart (om tre dagar?!?!?!) så ska några dudes hämta upp den och så ska den in på lagning. Bloggtorka för ett tag alltså.. Hoppas ni håller ut, hehehehe... Jag är ju så van vid att inte sitta vid datorn jämt så det ska nog gå utmärkt för min del.

Usch datorn fuckar så mycket att det tar mig tusen år att blogga (den stannar liksom upp hela tiden) så jag orkar inte skriva mer. Vill bara göra klart det här och typ, dööö..

hej på er


upptagen tjej

hehehehe! FREDAG! (eller nej, det är ju faktiskt lördag nu när klockan passerat 00.00) Jag är hemma hos Hanna Astrologo (alltså inte hägglöf) Denna hanna går i dans TVÅAN, and not ettan. Har liksom inte kunnat blogga för igår (torsdag) så gick jag på folkoperan med pappa och loulou och såg silversjön. Kom hem typ... vid den här tiden. Idag efter skolan stannade jag kvar och väntade på Hanna (som slutade en timme senare) och PLUGGADE.

Vi åkte hem till henne här i Täby, la oss direkt i soffan och glodde tv. Sen åt vi middag vid 7-tiden, och kvart i 8 satte vi oss och pluggade ännu mer. Fick rejält med matte gjort alltså. Anser att hon är bra för mig, haha!

Nu ska vi sova, vi sitter i myskläderna och däckar äny säcånd.
Vi hörs i morgon, om inte annat (a) Ska på bio med a loooot of people from the class i morgon kväll, vi hade tänkt se Alice i underlandet. Nice.

Måste gå. God natt. Puss


cool in school

FÖRLÅT! F Ö R L Å T!
När jag skrev, den 7e mars, så funkade datorn. Tio min senare så crashade den(?!?!?!?) Måns fick igång den igen typ den 8e, då kunde jag inte sitta vid datorn och igår, den 9e (för er som inte har koll :D) så åkt jag hem till Sara, var med henne och slaggade där! så HÄR ÄR JAG! ... i skolan...

Har haft håltimme sedan halv tio, den fortsätter till kvart i 1 -.- LAME!

Igår, sååå, köpte jag även en jacka! En vårjacka. Den är typ rosa-röd, en blandning liksom... något mitt emellan. Den är jättefin :D (kanske inte låter så snyggt, bild kommer!) Mycket nöjd. Köpte den på statsmissionen, 300 spänn. Total värt pris, även om det var dyrt för att vara köpt där.

Ikväll hinner jag inte blogga heller. Kommer hem typ halv sju, då ska jag städa rummet (noga) och sen ska jag plugga musikteori. Känns mysigt.... inte.. Sen matte också, BLÄ! Sen så börjar ju grey's anatomy :D

måste kila!
blev låååångt nu. PUSS

7 mars

God dag. Jag har popcorn i mitt tandkött, liksom, typ, under tanden. Det gör fruktansvärt ont. Vaknade och typ grät :( menmen, det försvinner väl. Har kämpat med tandtråd, plackers, tandpetade och tanborste... Ingenting funkar. Attans bäverås.

Jag kan dessutom inte sluta tänka på prinsesstårtan som står i köket. Idag fyller nämligen min styvfarsa år, och Max, min storebror, fyller TJUGO. The years are just flowing by... höhöhöh...

Nu ska jag se klart Up in the air som jag började se igår.
puss.


en liten lista

jag är väldigt uttråkad, detta blir resultatet.
(kanske skulle se en rulle, ändå?)

DIG
1. hur lång är du? - 167,5 (obs! 0,5)
2. vad vill du bli när du bli stor? - rik
3. har du jobb? - vafan ska jag med det till? haha
4. har du långt hår? - nej gud nej, kort
5. vilken hårfärg har du? - brunt
6. sminkar du dig? - när jag känner före
7. har du haft sex senaste månaden? - nej
8. hur många personer bevakar du på bdb? - (tog listan från bdb)
9. vilken deo använder du? - ldb, den rosa. helt underbar <3
10. vad har du för färg på dina underkläder? - svart bh, svarta trosor


FAMILJEN
1. bor dina föräldrar ihop? - det var lääänge sen
2. vem är bäst, mamma eller pappa? - pappa (a)
3. hur många syskon har du? - 2 riktiga, 3 på köpet
4. vad är det senaste du sa till din mamma? - puss!
5. vilken mat lagade din pappa senast? - laxsoppa, skitgod!
6. hur många ställen har du bott på? 4
7. vem i din familj stör du dig mest på? - min styvpappa, hasse, haha!
8. vilken familjemedlem är snällast? - min extramamma, loulou.
9. när hittade du senast på något med ett syskon? - förra helgen, bio med måns
10. hur gammal är din mamma? - 47
11. hur gammal är din pappa? - 40

KOMPISAR:
1. dina närmaste vänners namn? Sara, Emma och Line
2. när var du senast med nån kompis? - idag, louise :)
3. vem sov du hos senast av dina kompisar? - louise
4. har du kysst nån kompis? - yes
5. har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - yepp
6. vem har du varit kompis med längst? - Emma <3
7. vem känner dig bäst? - Sara
8. längsta tid du varit osams med en kompis? - halvår, med sara
9. skulle du säga till en kompis att du hatade hennes tröja? - beror sig på vilken kompis, kan ju säga till sara om det är en tröja som inte faller mig i smaken, så att säga
10. känner du dig tvingad till att umgås med nån vän? - säkert nån

KLÄDER:

1. vad hade du på dig idag? - svarta jeans, linne och kofta
2. har du bytt om idag? - tusen gånger, innan middagen
3. favorittröja? - skitsvårt, har många "favoriter"
4. sexigaste klädesplagget på andra könet? - v-ringad vit t-shirt
5. har du gett bort kläder nån gång? - ja
6. har du ångrat ett klädköp nån gång? - varför finns öppet köp tro?
7. har du handlat kläder genom internet? - nope
9. fulaste plagget andra könet kan ha? - fula skor! *spyr*
10. vad använder du för skor? - just nu : svarta kängor och låga reebook

VÅGAR DU:
1. vågar du skrika åt dina föräldrar? - vågar: ja, gör det: nej
2. vågar du klä dig annorlunda? - ja för tusan!
3. vågar du vara dig själv? - nästan alltid
4. vågar du gå omkring naken? - nej
5. vågar du fisa inför din pojk/flickvän? haha nej ;o
6. vågar du pierca dej? - vågar ja, gör det: nej, hahah
7. vågar du dig på utmaningar? - ja, lätt
8. vågar du ha sex på offentlig plats? - beror sig på
9. vågar du vara omogen? - givetvis!
10. vågar du äta småkryp? - GDKGJKFDCASFEB NEEEEEJ


SKOLAN:
1. vad heter din skola? - sthlms estetiska gymn. (steg)
2. vad heter din favorit lärare? - agneta lange och emelia blablabla
3. vad är ditt favoritämne? - musikteori (gemu) och inså ("sångpedagogik")
4. snyggaste läraren på skolan? - "snyggjohan" - som han kallas
5. har du bra betyg? - dom går uppåt!!
6. tråkigaste ämnet? - matte, naturkunskap. usch fy
7. har du skolkat mycket? - skolkar i stort sätt nevah
8. har du fuskat på prov? - haha har väl hänt nån gång
9. hur tar du dig till skolan? - buss och tuben
10. har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - nope

RANDOM:
1. vet du vem FATO är? - haha nepp
2. när tuggade du tuggummi senast? - ingen aning
3. när var du på semester senast? - somras
4. vilken färg är det på din tandborste? - vit och röd
5. är ditt hår tråkigt? - njae, inte direkt
6. vad har du för påslakan just nu? - vitt/blårandigt
7. när var du naken senast? - i duschen, igår
8. hur ofta duschar du? - varje/varannan dag
9. när ska du gå och lägga dig? - när jag vill, får väl se


kläder!

Lite nya kläder jag lovat visa bilder på!


vitt spetslinne från vero moda, 100kr
svarta jeans från gina, 200kr (eller ja, 199 för att vara exakt)
om ni undrar så är linnet "genomskinligt", men så här på vintern har jag ett linne under, så det är alltså inte sådär det ser ut riktigt


halsband från ur&penn, på rea: 25kr
brun kjol från monki, också rea: 40kr (hade kostat 300, FYND!)
där ser ni även linnet igen, fast med vitt under, som ni ser :)

Sen vare ju ett par jeans till, från monki. Boyfriend-modell, alltså baggy, men har inte tagit bild på dom än. Det kommer!

proppmätt!

ÅH så gott det var! det blev inte den resturangen vi tänkt, utan vi gick till Söder kisen. En jättemysig resturang på mariatorget. Vi satt där i över två timmar och åt gott och pratade. I love my family :D

Nu är jag hemma. Mamma, Hasse och Måns åke till Fruängen för att gå ut och ta en öl efter maten och jag kände att jag inte pallade sitta med och typ dricka loka, så jag tog mig hemåt. Funtar på att sätta igång en rulle faktiskt, men man kanske borde kolla om det är någon intressant människa online på msn först, haha ;)


mamma på resturangen


såhär såg jag ut idag då (plus ett vitt linne som inte syns)
fick alltså bli nästan helt svart, förutom halsduken också, så klart

on our way

God morgon! Jag och Louise bestämde oss för att gå upp vid tio, ställde alarm halv och somnade om. Vi vaknade igen halv tolv och ville inte gå upp... Till slut tog vi oss upp, åt frukost och sånt. Nu är vi redo för att sticka härifrån. Hon ska jobba och jag ska hem och fixa lite innan jag och resten av familjen sticker iväg och äter, som sagt.

HAHAHA, nu sitter hennes storebror och spelar på undervånigen och skriver "MEN FÖR I HELVETEEEEEEEEEEEE!!!" riktigt roligt att höra på.

Det var något speciellt jag skulle skriva om men jag minns verkligen inte vad det var... Känns jättekonstigt att bara glömma sådär.. :(

kan berätta en kul sak i stället: i natt, när louise skulle sova (jag hade redan somnat) så vaknade jag, helt plötsligt (eller ja. jag vaknade inte, jag var typ borta i huvudet bara) och sa (jättepiggt): Varför så många papper? louise frågade: vadå varför är det så många papper? jag svarade: ja, men varför är det så många papper? boken är för lång. sagan om ringen.
Louise skrattade lite, vände sig om och somnade! Detta berättade hon för mig i morse och det enda jag minns är att jag vaknade och sa något, men ingen aning om vad jag sa

matvrak

Tja! nu är jag hemma hos louise och har varit det i några timmar. Vi lagade middag i tusen år, åt på 30 min, haha. Blev så mätt att jag typ kan spy... åt TVÅ stycken tacosrullar (ni vet runt bröd) och min mage kan typ sprängas any second.

Ville bara uppdatera lite så att ni inte tror att jag dött eller något. Pallar inte skriva mer för ikväll har jag ett liv! Vi hörs i morgon, eller något liknande. puss och kram, skumbanan

today!

Jag har tagit en massa cambilder, i väntan på att åka och möta louise
dagens kläder:
brun kjol - monki
vitt långt linne - bik bok
vitt spetslinne - vero moda
kavaj - kappahl
halsband - ur&penn














och ta fula bilder, det är jag bäst på! njut fellas :D hahaha





syssling konfa, 2008

pappa har bilder från min syssling olivias konfirmation, typ maj 2008!
måste lägga upp några! bara för skojs skull :D


olivia och jag!


hahaha, pappas kusin (olivias pappa) ska alltid göra sånt här!


jag och andra sysslingen, therese :D


änglar!


liiiite av släkten också! mysigt

färdigstädat!

NU ÄR JAG KLAR! Hade glömt bort badrummet också, så jag gjorde både det och köket. Just nu känner jag mig bara fööör äcklig, ska hoppa in i duschen när jag skrivit klart!

Louise ringde nyss, ska möta henne i gullmars om typ 2 timmar, perfectooo! Vi ska som vanligt laga tacos ikväll, det gör vi jämt, verkligen JÄMT. Att vi aldrig tröttnar, haha!

I morgon ska familjen (mamma, hasse, måns, jag - inte max tyvärr, han är i norrland och jobbar - min morbror och hans fru) iväg och äta middag för att fira mammas födelsedag (ja, lite sent, haha) Vi ska till en kinesisk/japansk/mongolisk resturang i stan och äta. Kommer bli hur mysigt som helst :D

Nu MÅSTE jag duscha, innan jag dör, haha!
vi hörs nog senare, puss och kram


haha titta! hittade en supergammal bild på mig och max :D


städarN

Hej på er! Jag är helt slut, vill ni veta varför? Jag städar hela pappa och loulous lägenhet (för pengar, wonderfull!) Har dammat, damsugit och nu även torkat golven. Allt har gått på 2 timmar, och jag ska snart gå in i köket och rensa där (typ göra rent skåpen - luckorna alltså - och lite sånt) sen så är jag klar. Tog bara en paus nu medans golven torkar.

I morse vaknade jag halv åtta, helt av mig själv, och kunde inte somna om. Gick och la mig i soffan och kollade på Public enemies, ni vet den med johnny depp! Shit va snygg han är den mannen, och filmen var svinbra! Precis min stil på film (a)

Idag ska jag hem till Louise, och sova där. För er som in vet så gick jag i grundskolan med henne, men hon går på rytmus och jag på steg så vi gick skilda vägar, haha. Vi har varit asbra vänner sedan typ åttan, hon är en grym tjej! Så vi ska ha vår vanliga tjejkväll som vi brukar ha då och då - speciellt på somaren, då typ bor jag där! haha :D

Nej, nu väntar köket på mig! Hare gött. PUSS

silent night

Såg precis valentines day! Den var helt okej... Hoppades på bättre i och med att det bara var kända skådisar(?) men den dög långa vägar. Mitt i filmen kom Måns hem, var hemma i typ 15 min sen så gick han hem till sin polare Robin som också bor här i vårat söta lilla villaområde -.- Innan han gick så fick jag en jättesöt puss på kinden á la syskon, sånt blir jag alltid glad av (yeah, he knows me)

Nu ska jag gå och sova, äntligen.. vi hörs i morgon! puss


svintrött ebba och glad måns i ryssland.. vill inte tillbaka! haha

it's back

Ikväll var ju grey's anatomy tillbaka! HÄRLIGT! Njöt av varenda sekund när jag tittade. Så sjukt tragiskt att det är slut mellan lilla grey och dr sloan :( dom var så fina ihop!! OCH HUR KUNDE HON OCH ALEX BA HA SEX? Ångest :| Hur som helst kan jag knappt hålla mig till nästa avsnitt... en hel vecka... fasiken


gammal bild i och med att dr burke är med, men whatever!

illa, vilken gorilla

Har lust att göra pannkakor... Så blir det nog alltså! nej fasen, nu skrev line på msn, jag kommer aldrig kunna lämna datorn då -.- fasiken...

träffar inte ina idag, vi hinner inte ses för jag ska iväg på en grej kl 5. Skittrist för jag saknar verkligen henne :( hmm, aja, får bli en annan dag.

lyssnar på shout out louds och njuter.
vill ha pannkaka ju, NU... Hej då line! *muhahaha*

ja juste en sak till: jag saknar sara så mycket! hon är ju i norge hos sin söta oddie hela lovet. jag gillar inte honom bara för det (a) vill ha sara här!

pusshej... gud vilket dåligt inlägg
hata mig inte


jag och lillkusinen hos mormor i måndags :)

dina tänder är som stjärnorna: gula och långt ifrån varandra...

... Eller inte! hah, för vet ni vad jag har önskat mig i födelsedagspresent? En sak som jag vet att jag ska få, dessutom. Tandblekning. Ni kanske tycker att detta är väldigt töntigt och fåfängt, men jag tycker verkligen om mina tänder men dom kommer bli PERFEKTA om jag bara bleker dom liite. Så det får jag i födelsedagspresent av mamma :) Ska boka tid typ idag med mamma, asgött. Så hejdå yellow-teeth!


okej, jag vet att jag knappt har gula tänder, men jag vill att dom liksom ska vara mer vita, sådär fint vita och inte överdrivet! (bilden är från i somras och jättekonstig, varsågoda!)

I wanna go crazy

Hej på er! jag sitter och fifflar med min ipod. RENSNING! Tar bort gammal dålig musik och lägger in ny... Det nya blir: mer av regina spektor, babyshambles, owl city, shout out louds, veronica maggio och massa annat. Skönt med lite ny musik i öronen! Eller ja, ny och ny, ny för ipoden åtminståne.

Jag ska träffa Ina idag! Hon ringde nyss men ska iväg på en sak så ska ringa upp igen sen så ska vi bestämma vad vi ska hitta på. Hoppas hon orkar ta sig hit för jag är fortfarande i pyamas och orkar inte duscha än, heeheh... Det gör hon säkert!

Nu ska jag fortsätta med ipoden. puss!


precis sådär ser min ipod (då menar jag allt, förträffligt att jag kunde hitta en bild på den med coldplay spelandes)... fast den är ganska repig dock (a)

home, and I love to go shopping

JAG ÄR TILLBAKA I STAN! såååå, bloggen ska alltså börja uppdateras också.

Hade inte tid att blogga igår, när tåget stannat så låste jag in min resväska i ett skåp på centralen sen gick jag runt på stan och shoppade. shoppade mycket. (mycket för att vara mig, jag shoppar ju liksom aldrig ;o)... Det fick bli ett par jeans på monki som jag velat ha superlänge, en kjol från monki (skitful men asball), tights, nagellack, rouge och eyeliner, allt från h&m (jag vet att det är b att köpa smink på h&m men whatever), sen fick det även bli ett halsband från ur och penn... hemma hos mormor i dalarna köpte jag även ett par svarta stuprörsjeans, två vanliga leggins(stavning?) och ett par tight med sånt därt strävt tyg som jag inte minns vad det heter... svarta dom också

nu blev det mycket om vad jag köpt..
DET KOMMER BILDER, PROMISE!


RSS 2.0