skaka din RUMPAAAA

lagar helt gudomlig mat med Sara.
ska bli gott.............. JA
har faktiskt inget viktigt att säga men vill bara uppdatera.
Faktum är att vi försökte få igång grillen i typ 20 min utan någon framgång så vi får köra på "grillen" i ugnen.. haha, hur som helst ser det ofattbart gott ut. Meningen var att vi skulle göra grillspett så det är massa grönsaker och kött blandat! åååååh så gott. Efterrätt blir glass och film :D GÖTT

dunkar just nu:
Sean Banan – Skaka Rumpa
heheheh helt klockren

DONE

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
jag har haft en helt underbar helg i Undersvik, precis som vanligt.
Är helt klar med ledarutbildningen.. Släppte ner några tårar när vi skulle åka hem för jag insåg att vi faktiskt är helt klara och vissa av dom jag gjort utbildningen med kommer jag inte träffa på 1-2 år! helt galet när man träffats flera gånger varje år i typ 2,5 år nu!
Nu är jag i alla fall hemma dåra.. Eller inte riktigt, jag är i skolan och fixar lite med sista arbetet på musikproduktionen. Fick sluta FETT mycket tidigare lektionen innan och jag är klar här om typ 20 min så då sticker jag. Sara är på väg hit nu, hon ska vara ett råd med ett lyssnande öra sen så taggar vi. Vi ska grilla idag hon och jag. Så mat ska inhandlas, sen ska jag SLINGA HÅRET.. Blir blond igen, hehehehe..
Nu ska jag jobba! vi hörs senare :)
puss

WASSSSSAAAAAAABI

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha... *andas* HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA! Anna Bergendahl..... eller hure nu stavas, vilket skämt. Eurovision songcontest är ett skämt. Alltså... WTF? Varför vann in Salem för? Aja, skönt att man slipper den där skiten nu i alla fall.. Det finns ju ingen värre musiktävling? :S
I alla fall.. här är något RIKTIGT kul:

paper, plastic or me

haha till min älskade hanna:
du stod i mattesalen med den väskan när jag skulle komma på rubrik så ja, jag tog det från din väska ;)

resa med kören!

TJA GRABBAR!
Dagen igår var så himla kul.. Jag trodde det skulle vara tråkigt och att typ gamlingar skulle kolla på vår konsert men det var typ bara ungdomar(?)
meeen innan vi kom till kyrkan, Gryta Kyrka som den heter, så var vi på typ ett slags museéum (hur stavas det?) och det var asnice. Ett gammalt slott som byggdes 1654. Där hade det varit en massa kungar och drottningar så vi fick lyssna och kolla på orginalmöbler osv. Jättecoolt faktiskt!
Efter det drog vi då vidare till Gryta kyrka. Där hade vi genrep och sen konsert vid 6-tiden och efter konserten så åt vi grillad korv och lekte massa lekar och hade allmänt kul. Vi halv 9 åkte vi hem, tråkigt nog, men skönt också! Så fort jag kom hem (22.50!!) så däckade jag i sängen helt slutkörd. Drömde konstiga drömmar i natt dessutom ;o

Bilder kommer förhoppningsvis :)

PS. mitt solo gick jättebra den här gången! Satte alla finska orden korrekt och blev jättenöjd :) DS.

SÅÅÅ KUL!

HAHAHAH SITTER MED HILDA I DATASALEN!







Vi skrattar typ ihjäl oss!

goder morgon i denna sal(?)

GOD MORGON! :D
Åh gårdagen var ju så skön. Nu är en ny dag och jag är i skolan 1 timme och 15 min tidigt... Känns ju värdelöst. Glömde totalt bort att vi faktiskt haft vår sista sångensemble (som vi har varje onsdagsmorgon) och så kom jag hit i tid och var duktig... Aja, IDAG SKA VI RESA IVÄG MED KÖREN! Kör A alltså.. Blir nog roligt det. Jag har till och med kirrat matsäck den här tidiga morgonen..
Men lyssna på detta då: jag var så stressad när jag skulle sticka att jag GLÖMDE MIN MOBIL, helt i onödan i och med att jag faktiskt inte ens hade bråttom :( Så jag är utan min mobil idag. GALET! Jag sa det till min fina vän Pelle nyss och han svarade: VA? Du utan mobil är ju som en giraff utan hals?!?!?! ... och det stämmer ju.. aja

Fick i alla fall sällskap med Anna till skolan. Nu ska jag sätta mig och skriva klart svenskauppgiften vi fått om Martin Luther King, så gör jag lite nytta i alla fall.

Vi hörs senare! Kanske skriver ett inlägg innan vi sticker med kören.
PUSS


igår innan konserterna på vår fina läktare :)
Bild tagen från Annas blogg

STEG är BÄST!

Hej på er!
Vi har ätit nu, och typ.. jag har haft mitt rep också. Det gick helt okej, kommer bli jättegrymt sen :) Har i alla fall the time of my life med Anna och Marie. Vi stojar SÅ mycket, massa klipp på annas blogg kommer komma upp. Hennes blogg hittar ni HÄR.

Nu ska vi i alla fall fortsätta göra videor och typ, chilla galet.
Konserterna börjar inte först om 2 timmar så vi har loads of time.

Vi hörs senare eller i morogn!
eller juste.. Vi ska på utflyckt med kören i morgon -.- Vi ska typ till uppsala eller något, heeela dagen. Till någon kyrka och något sånt. Blir ju gött! ... eller?
aja, puss


jag och Marie på resturangen(?!?!)

intervju

Till sist:
intervjun med mig och anna :)
Så himla överdrivet seriösa XD

HAHA NUMMER

Såhär ger vi (eh dom?) nummer till killar ;)


UNDERBARA STEG

Här kommer lite från dagen!
ÄLSKAR ANNA OCH MARIE :D hihihi


först en bild på Martin och mig :)


haha jag och anna!


haha jag och anna igen! Marie smygfilmar(?)

KOMMER MER MINA FINA LÄSARE :D


Paper, plastic or me?

TJENNA! Är i skolan och har lunch. Har precis blivit intervjuad av Anna i M3:an, till hennes sångcoach-blogg. Vi var typ hur seriösa som helst, haha, men det är ju bra! Länkar till hennes blogg sen när hon lagt upp den så ni får de om ni vill. Hon frågar mig om min sång och lite sånt. Musikfrågor helt enkelt (a)

I alla fall.. Idag efter skolan har vi rep.. Jag ska repa min låt med lärarbandet som ska spela med mig på konserten den 2:a :D Är jättetaggad!

Nu ska i alla fall Marie följa med mig ner och ha musiklektion med mig. Har ljudteknink och ska fortsätta mixa min poplåt som typ är klaaar snart! Så jävla grym den har blivit, stolt stolt stolt!

Måste gå nu :D puss på er


härligt mixerbord, ge mig det eller?

iphonen såld! :D

YO!
Jag stack ju hem till Louise igår. Vad gjorde vi? joo.. jag bakade kladdkaka, vi åt den.. Sen lyssnade vi på musik, eller, ja, vi lyssnade på människor vi känner som hade framträdanden som filmats. Härligt med lite inspiration.
I alla fall, åkte hem vid 9-tiden och kom hem och la mig i sängen och somnade dirr.
Nu är jag i skolan. Väntar på att samhällskunskapen ska börja, sen har vi inval. MÅSTE GÖRA KLART MITT ARBETE NU! japp, så det ska jag göra :) Efter skolan ska jag jobba lite. Jag och Philip fick ett extrapass som Mike ville ha oss med i, så det är skönt. 250kr extra bara sådär :) DESSUTOM har jag sålt min iphone. Vill ni veta för hur mycket? hehehe, 300kr till min käre vän Elias. Jag tänkte ge bort den men sen så sa han att han kunde betala så jag sa 200 men då sa han 300, gulligt va?
Anywaaay, nu ska jag chilla inne på facebook.
Vi hörs senare, efter jobbet typ. PUSS

Västertorp IGEN assooo

God morgon!
Igår åkte jag aldrig hem utan gick hem till världens bästa Emma (som bor i Fruängen vilket ni säkert redan vet, alltså en station från Rikard) Vi åkte till hennes pojkvän där det var massa folk och hade jättekul. Vid tolv tänkte jag dra hem men så bestämde jag mig för att åka till Rikard i stället så nu sitter jag här, helt nyvaken, hemma hos Rikard.
I natt när jag kom hit satte vi igång filmen "Gamer" som var skitbra! Synd att jag typ var helt veck i slutet.. Blev tvungen att be honom väcka mig så fort jag somnade (a)
Nu ska jag snart åka hem till Louiiiiiise. Tusen år sen jag träffade henne typ så det ska bli jätteroligt! Synd att vädret är så dåligt bara för vi brukar alltid ligga på hennes studsmatta och chilla på somrarna. Det får bli en annan dag helt enkelt.
Nu måste jag fixa mig, ska gå om 20 min.
Hoppas ni får en great day! PUSS

I Västertorp manneeen

Tja tja tjenareee..
Nu är jag hemma hos Rikardo, vi chillar galet. Han ligger bakom mig i sin soffa och vi ska alldeles strax sätta igång transformers!
Vi låg ute och solade i typ en timme sen gick vi och åt mat, och nu är vi här. Jag tog en barnpizza som var lika stor som.. Ja Gud vet vad! Verkade ju inte vara en barnpizza i alla fall ;o
Jag har faktiskt inget mer att säga, ringer Sara nu för att kolla om hon vill ses efter jag varit med Rikard som ska sticka iväg vid 20-tiden. Men ja det gick tydligen inte för hon ska också iväg. Kul liv. JAJA..
Vi hörs senare gullisar.. PUSSI

wtffffffffffff

HATAR att raderna försvinner när man lagt upp inlägget!
hatar blogg.se :( hehehe

22/05/10

Åh jag somnade så tidigt igår! eller ja, relativt. Ungefär vid halv 12 låg jag däckad i sängen och hade både tånaglar och fingernaglar fixade. Fick ett ryck igårkväll och ba: Nej nu jädrar ska jag fixa naglarna! Så det gjorde jag, färgen blev... hmm, hur ska man förklara den? rosa-orange.. Lite både och typ, men mest orange :)
Idag ska jag hem till en old friend of mine, nämligen Rikard Kedert. Det slog mig för några dagar sen att jag snart känt honom i 4 år, det är ju cool. Vi var tillsammans i sjuan också, HAHA, fast bara superkort XD I alla fall.. Förra sommaren så var vi hos mig, bakade chokladrutor och såg transformers, och idag tänkte vi vara hos honom och göra detsamma, minus chokladrutorna :P
Jag älskar att jag har så många bra killkompisar! Jag fungerar så mycket bättre med killar för med dom så är det inte så mycket drama jämt. Man bråkar aldrig med dom och allt är bara soft. Önskar jag var kille ibland alltså ;o
Men ni, nu ska jag kolla facebook lite sen tänkte göra mig i ordning.
Vi hörs senare, lär skriva ett inlägg hos Rikardoooo.
haha Rikard, bara för att!
PUSS OCH CIAO!

konseeeert

HEEEEEEEEEEEJ.
Jag är i skolan och övar lite på mitt finska solo jag ska sjunga ikväll. Går inte så jävla bra faktiskt, hehehehe.. Kören börjar om 10 min och då ska vi ha rep sen blir det självklart genrep i kyrkan innan konserten ikväll. Inte minsta taggad än, men det ska bli kul att min sångensemble har första numret :)

Det är så varmt idag! Jag och Philip gick ner till kajen förut och tog en promenad, sen gick vi lite på bron (från liljeholmen över till hornstull ni vet?) ner mot liljeholmen och sen tillbaka till skolan. Höll på att dö av värmeslag men det var ju så skönt också! ÄLSKAR VÄDRET... Synd att hela nästa vecka blir regning :( skittråkigt..

Aja nu måste jag gå och öva mer på solot!
Hoppas ni får en underbar fredag :D
HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

yesterday, today and tomorrow

Sry att jag inte bloggade igår! När jag kom hem från jobbet var klockan kvart i nio, så jag fixade mig, la mig i sängen och såg på grey's anatomy!
Hade en skön dag igår, jobbet var kul. Trodde bara att det skulle bli jag och tjejerna men när vi kom dit så var Philip också där. Vi körde lite dramaövningar och gick igenom sommarens jobb. Naaaajs.

Idag ska jag iväg och träna efter skolan sen åker jag hem till pappa som jag gör varje torsdag. Vill träna NU, åååh, så himla skönt.

I morgon är det konsert i uppenbarelsekyrkan.. Har jag berättat om det finska solot jag sagt att jag kan ta? HERREGUD, varför gjorde jag det? Det är i morgon och jag kan veeeeeeeeerkligen inte texten.. Haha, hoppas inte jag måste sjunga ALLA delar. Ska snacka med vår körledare (och även rektor, Mats) om att jag bara vill sjunga i början och slutet... ihihihihi

Måste gå nu! Naturkunskapen börjar. NÄST SISTA LEKTIONEN!
alltså.. näst sista naturkunskapslektionen, I MITT LIV! HEAVEN!

utmattad men nöjd

Hej på er!
Jag mår bättre idag, vilket är superskönt.
Blev i morse påmind om att jag har ett solo att sjunga på en konsert vi har på fredag........... Hade helt glömt bort att det var på fredag, och vem glömde noterna i skåpet? JO JAG! hehehehe.. Fy vad dåligt gjort. Menmen.

Träffade Sara efter skolan. För första gången på typ två månader tror jag. Det var skönt, ta upp sånt vi missat liksom. Jag köpte en klänning på h&m, shortsen var nämligen inte alls så fina som jag tyckt. Dom satt jättefint osv men sen så ba "ah fast neh.." Men klänningen är köpt, och så lämnade jag även tillbaka min avslutningsklänning (a) Vet ärligt talat inte vad jag ska ha på mig då, men jag orkar inte bry mig heller. Det får bli som det blir helt enkelt :P Går ju bara ut ettan liksom, whatevaaaaaa!

Aja vi hörs senare! pöss


you can call me Al

Har haft den bästa dagen på länge
men också den sämsta kvällen...
Let me tell you this: I'm sick of crying.
meeeeeeeeeeenmen, it's over now.. right?
jag ska i alla fall unna mig sängen nu. Gud så skönt!
God natt och så hörs vi i morgon :D PUSS

lycklig? ohja

Är hemma, färdigpluggad med arvikabiljetten såld.
Undrar ni om jag mår bra? ja visst fan gör jag det! hehehe
Gud vad skönt med en extra 1000-lapp i fickan.
Ska jag iväg och köpa shortsen jag vill ha på H&M i morgon? JA
Livet leker, jag mår så himla great! WOHO :D
kolla på denna så blir ni kanske också avundsjuka
på hans underbara röst... Ge mig dina stämdband boy!:

I'm cool in school

Sitter i skolan, sista lektionen har precis börjat. Inval, musikproduktion/låtskriveri, kalla det var ni vill.. Dagen har varit chill, inte alls mycket att göra. Fick dock tillbaka mitt gehörs och musikläraprov, en fet aning missnöjd. Men jag ska få skriva om en del av det för jag vet hur man gör men hade gjort massa slarvfel.. Älskar min lärare, ohyes!
Efter skolan ska jag hem och tyvärr sätta mig och plugga......... Gjorde ju aldrig det igår (a) hehehehehe... Man får stå för sitt kast helt enkelt. Tänker låta bli att gå på mattelektionen i morgon bitti också, vi har matteprov.. "oj jag försov mig" får jag dra med... mamma kommer lacka, hehehe. Jag skriver provet på lektionen på torsdag i stället! :)
Haha, ni skulle ha hört Daniel idag! Jag han och Martin (båda två går i teater 3:an, har nog nämnt dom några gånger förut, vi umgås en del) sitter vid scenen och snackar. Så jämför vi mina ben med Daniels, vad gäller hår.. Jag har shorts idag, han med, och jag har helt nyrakade ben. Då skulle ni hört vad han sa "herregud, dina ben känns ju som stearin!" Kanske inte låter så kul men det var ganska roande faktiskt :P
YEAHYEAH, måste jobba nu... skit också.
PUSS

2008

Jag gick självklart inte iväg och pluggade...
vad tror jag om mig själv? typ att jag är en Gud eller? HAH!
I stället satt jag kvar här (vilket ni kanske förstår) och pratade lite med som friends på msn och hade det roligt i stället för tråkigt! Sen fick jag för mig att installera min cam, men i stället för att hitta skivan till camen så hittade jag skivan med alla mina konfirmationsbilder på! Kan inte förstå att det i sommar är 2 år sedan jag konfirmerades i Undersvik! Blev helt till mig när jag såg bilderna, skrattade massa för mig själv åt gamla minnen och kollade på bilderna från själva konfirmationen. ÅH SÅ BRA ALLT VAR!
Här har ni några pics:
nykonfirmerad och jättenöjd!
världens bästa präst Eva-Lotta och jag
på väg hem då.. söndergråten men det syns inte(?) :D
hehehe bara bilder på mig typ, kommer kanske fler sen!
NU måste jag plugga :D hej på er!

your heart is like an ocean: mysterious and dark

Hej på er! Har ni det bra? DET HAR JAG :D
Idag har varit den mest chillade dagen typ? Vaknade vid 9. låg kvar i sängen och läste till 10, åt frukost, gick och la mig för att läsa igen sen stack jag till gymmet. Var där i typ 1,5 timme sen åkte jag hem och åt underbar lunch: grillad lax och potatis! muuums. Fick till och med bli efterrätt: kladdkaka med skivad banan och grädde, åhåhåhå..
Sen la jag mig i sängen.. Kollade på life of Ryan i typ två timmar, duschade (ja, lite sent kanske, hehe) och sen gick jag och la mig där igen. Till sist kom Måns och Felix och gjorde mig sällskap, och vid 5-tiden åt vi middag.
Nu sitter jag här, måste typ röra mig mot rummet och plugga...................... blääääääää.... Jag orkar inte, men måste ju verkligen! Fasiken :(
Jaja, plugget ropar på mig!
Vi hörs senare eller i morgon :D puss

(jag lägger knappt ut bilder, jag vet, men vi har ju inga på datorn i över huvud taget för den är ju helt omformaterad men snart så!)

en dag på söder

Åh tjenamors i husen!
Vilken underbar dag det har varit, eller hur? Första riktiga sommardagen! Hoppas på likadant väder i morgon.. Tänkte gå upp tidigt och träna, sen åka hem, duscha och ligga på verandan och steka hela dagen (fast tyvärr med en mattebok i handen)
Idag tränade jag tidigt, mötte pappa och vi hade en helt fantastisk dag ute på underbara södermalm. Vi gick först och kollade i butiker vid ringen och sånt där, sedan gick vi hem, åt lunch och sen gick vi och satte oss på det fullsatta nytorget med en varsinn glass i handen. Där satt vi i flera timmar, lyssnade på musik och bara tog det lugnt. Sen gick vi hem och för några timmar sen kom min bror Max och hans polare Nico hit. Vi har grillat och ätit underbar middag!
Nu ska vi sätta oss och se tv och ta det ännu mer lugnt
Jag har alltså haft en helt sjuhelsikes bra dag, åhåååå!

Hoppas ni haft det bra ni med :) Vad gör ni om dagarna?
Vi hörs i morgon!

hejdå arvikafestivalen!

JAG SÄLJER MIN BILJETT TILL ARVIKAFESTIVALEN 2010
Lägger priset på 1000kr, köpte den för 1050kr.
Den som vill köpa kan kontakta mig här och på facebook..
Där jag för övrigt heter "Ebba Dif Newman"
Du kan även maila mig på [email protected]!


coolt fan

Om dig och ditt favoritband:
Namn: Ebba
Band: Coldaply

[ ] Du har fler än 10 posters på bandet. - en räcker väl?
[x] Du kan minst 5 låtar utantill.
[x] Du har sett dom live.
[ ] Du har deras autografer.
[ ] Du har deras adress.
[x] Du känner fler fans till bandet.
[x] Du känner folk som avskyr dom.
[ ] Dina närmaste vänner gillar dom. -
[x] Någon i din familj kan minst 1 låt utantill.
[x] Är dom med i en tidning, så köper du den.
[x] Du har skrivit ett skolarbete som har med bandet att göra.
[x] Du har fler än 40 låtar med dom.
[ ] Du har flera remixer till låtarna. - haha hell no?
[ ] Du har varit i landet som dom kommer ifrån.
[ ] Du har/kan den svenska översättningen till deras låtar.
Hur kommer det sig att du började lyssna på bandet?
Under svenskalektionerna i Fruängsskolan i sjuan så brukade min lärare sätta på just Coldplay när vi satt och skrev.. Jag började lyssna på dom och blev kär!

Hur länge har du gillat dom?
sen 2006 blire väl då? :)

Vilken är din favoritlåt med bandet?
har ju så många... green eyes, death and all of his friends osv..

Finns det någon låt du inte gillar?
haha ja en: brothers and sisters

Hur många cd's har du av bandet?
inte en enda :D hahah

Har du något mer än cd's och posters som har med bandet att göra?
tröjor, eller ja, t-shirts. 2 stycken, en från varje konsert
Har du en konsertbiljett tll bandets nästa konsert?
Har någon i din omgivning sagt till dig att sluta prata om bandet?
nej, jag umgås inte med töntar
På skala 1-10, hur mycket tycker du om bandet?
11?

dagens fråga(?)

"har du någonsin gjort en ":P" i en riktig konversation?"
dagens fråga då, ställd av Mathilda Anderzon

here you go fellas

Mitt liv är ganska omtumlande just nu.
I skolan, där är det ju skitkul och så, men jag trivs tyvärr inte så jättebra längre. Fast det börjar bli bättre. Det är absolut inget fel på skolan, det är mest klassen.
Utöver detta så har jag slutat umgås med en nära vän också.. Skriver aldrig om henne längre, vet inte om ni kanske tänkt på det(?) Fast vi ska ses på tisdag och snacka, får ju se hur det går. Ni som är riktigt smarta förstår nog allt vem det handlar om, heh ;)
Men trots att det är lite kaos såhär så mår jag så bra!
Jag är stolt över mig själv som verkligen börjat träna igen. Jag kan riktigt längta till gymmet ibland och jag har saknat den känslan. Dessutom har jag en underbar familj som jag älskar över allt annat. Världens bästa pappa som hjälper mig med (ursäkta ordvalet) fan allt! Brorsor som tar hand om mig och en underbar bonusmamma som är den snällaste, goaste människa jag vet.
Jag ville bara dela med mig lite av känslor också..
Det är väl en del av att blogga också, bara det att jag inte utnyttjat den.
ciao.

I'm back!

DATORN ÄR TILLBAKA!!
äntligeeeeeeeeen..
Sitter här och tar det lugnt efter en fullspäckad dag!
Vaknade i morse, kollade på SATC the movie och grät typ tusen tårar som vanligt.. Efter det åkte jag in till Huddinge centrum, mötte mamma och kirrade en ny mobil! Så hejdå min älskade iphone, du är lite för repig för mig.. Har nu en LG i stället. Den svarta, längst fram i bild, också touch tack och lov!
Efter det skulle jag åka till banken med pappa för vi skulle fylla i några papper... För att dra en lång historia kort åkte jag till Årstaberg där jag blev tvungen att vända för att åka tillbaka till Huddinge och hämta papper på banken där som mamma var tvungen att fylla i först, sen åkte jag hem, lät mamma skriva på, åkte tillbaka till Huddinge, sedan mot Södermalm igen. När jag och pappa är på banken så får vi först reda på att jag fick fel papper av personalen på banken i Huddinge som mamma fyllde i, sen fick vi reda på att det inte behövdes några papper alls.. Jag som hade åkt fram och tillbaka, sur och ledsen och glad på samma gång.. Vi fick oss i alla fall ett gott skratt jag och min käre far.
Sen åkte jag in till stan efter detta och letade jobb. Hittade en hel del som var intresserade faktiskt! Sen åkte jag till Huddinge centrum IGEN och sökte jobb där också. Lämnade ut kanske 10 cv'n, hoppas på att i alla fall någon vill ha mig i sommar! hah
Nu hade jag tänkt se en film i sängen, kanske Avatar för 5e gången? Kan aldrig skada alltså! Blir hur som helst en lugn kväll.. Ska upp tidigt i morgon, iväg till gymmet sen vara med pappa under dagen :) Kommer bli toppen!
Vi hörs förmodligen i morgon!
puss

helgeeen

Helgen var verkligen den bästa på länge!
Hade så jädra kul där borta med mina härliga vänner. Vi blev bara 6 pers faktiskt, men det var helt perfekt! Jag, Emelie, Agnes, Maja, Moa och Henning. Ni vet inte vilka dom är, hehehe, men ja, värt att skriva ändå. Har lärt mig spela schack igen, och så har vi sett massa film, badat i havet(!!!!), jag har snortat socker och vi har studsat studsmatta och så himla mycket mer :D Vill verkligen tillbaka..
När jag kom hem igår så blev jag uttråkad på en gång. För vi hade liksom alltid något att göra där, så kom man hem och ba: jaha, packa upp väskan då... booooring!

Nu är jag i alla fall i skolan.. Sitter och gör musik till en scen i filmen Simple plan.. Det går inte så bra för hela låten fuckade upp sig och jag vet faktiskt inte vad som hände... därför började jag blogga i stället (a)

Slutar tidigare idag, 15.50 faktiskt, och efter skolan sticker jag och tränar hade jag tänkt. Kommer kännas toppen efter en sån här köttig helg, haha :D

Hoppas ni haft det bra ni med!
Puss 

(DET GÅR INTE ATT CENTRERA TEXTEN?!)

FREDAAAAAAG!

TJAAAAA!
Sitter i skolan och chillar. Har precis ätit lunch och väntar nu på att klockan ska bli halv 1 för då ska vi (sångensemblen) repa med stråkensemblen. Vi håller på med en GRYM Elvis-låt.

Idag ska jag till Majas landställe!!!!! AAAH, har taggat i flera veckor. Vi blir inte så många som vi trott från början men sisådär 7 pers har vi lyckats skaka ihop, hehe. Vi ska köra första doppet också, kommer DÖÖÖ! Men jag antar att april är ganska sent för det(?) men jag har typ inte hört att någon badat än? Förutom typ artikeln i Metro i februari? haha mitt minne alltsååååå.

Efter skolan ska jag först vara med Theodor Isbjörnen Förberg. Ska möta honom vid Danderyd sen tar vi bussen aaaaall the way to Norrtälje och gittar hem till honom, om det blir som vi sa igår i alla fall.. Sen två timmar senare ska jag möta upp resten och åka till Majas landställe (som ligger just utanför Norrtälje, i typ Alsvik?)

Shit, fattar ni vilken grym helg jag ska ha? *peppar peppar ta i trä*
Hoppas ni också kommer ha det people!
PUSS


Jag och Maja i Undersvik i påskas :D


dator på lagning, ohyes!

Tycker ni är söta som fortfarande går in på min blogg för att se om jag skrivit något.. Min dator är på lagning hemma hos mamma och jag pallar inte blogga när jag är i skolan. Inläggen blir allt för tråkiga då :)
Så ja, som ni märker så bloggar jag inte i över huvud taget men jag tänkte att jag kunde skriva nu i alla fall, bara för att.
Igår var jag på min brors studentmiddag! Hade det jättetrevligt. Den inträffade sig i Södermälarstrand vid München bryggeriet för er som vet var det ligger. Fyra låååånga bord dukade jättefint. Jag satt självklart med brorsan och familjen och hade härligt sällskap av Måns bästa polare och hans familj och polare. Synd att maten bara var sådär god.. Förrätten vet jag inte ens vad det var ;o .. Varmrätten blev kyckling med sås och klyftpotatis, vilket låter jättegott men kycklingen var torr.. Efterrätten var delicious! Nått chokladskum med björnbär. MHMM!
Nu är jag hemma hos pappa i alla fall.. Vaknade sisådär 2 timmar tidigt och kunde inte somna om.. Ska egentligen gå upp om typ 10 min, hehe..
Helt ointressant inlägg.
Vi hörs!



RSS 2.0