jdksjklsdjks

Kan inte fatta att jag bloggar igen, men ja, här är jag!
Sov hos älskade Frida med Agnes och Elise igår. Vi hyrde Remember me, åt godis och grät tillsammans till den där hemskt sorgliga filmen.
I morse gick jag upp tidigt och drog till jobbet och dom sov vidare. Halv 1 var jag I SKOLAN(!!!) och hade öppet hus. Eller ja, skolan hade det.
Nu ska jag springa  till bussen och möta mig fina barndomsvän Eveline i Huddinge. FF här hemma och vi ska bara chilla och se film.
Ciaoooo


bilder typ


what to do?

Ni vet när man inte mår nå bra och känner att allt är rätt pissigt? Så känner jag nu, och har gjort senaste tiden. Och så säger ens finaste närmaste (och mest underbara) vänner att det går över och att man måste hitta något att ersätta känslan med. Göra något man tycker är roligt, något som gör en lycklig.
Vet ni vad jag gör då? Jag har en liten lista:
1. lägger mig sängen och läser en fantastisk bok
2. lägger mig sängen, ipoden nära hjärtat och lyssnar på bra musik
3. sjunger
Men när dom sakerna inte funkar då? När botemedlet inte längre kväver problemet. Vad ska jag då göra? Ska jag bara låta tiden gå, se en bra serie och tänka på annat? Alltså, det kan man ju inte göra, kan man?
Grubbel grubbel, utan att komma någonvart.

pistol dreams

- The tallest man on earth...
rysningar, låten igenom

bettan vabbar

Kom på mig själv med att gå in på blogg.se för att blogga men stoppade mig själv och tänkte "nej men jag ska ju inte blogga" varpå min käre vän Florian klappar på min rygg. Okej, jag ska väl tydligen visst blogga. Men jag har ju inget viktigt att skriva om?
Jag kan berätta att jag kom till skolan 30 min tidigt för att vara duktig och fixa saker som behövdes fixas... När lektionen skulle börja, halv 9, så får jag reda på att min lärare är hemma och vabbar. VAFAN! Kunde ha sovit fram till typ kl 7 i stället för att gå upp kl 6. Ska väl plugga lite ljudteknik i stället, eller spela piano. Will see...
Ja rå.. Ska jobba ikväll för Cissi som skulle ha passet är sjuk så jag tar hennes. Ska faktiskt bli skönt att göra något meningsfullt i stället för att bara sitta och se på Sex and the city hemma i sängen.
Ja okej. Dags för ljudteknik. TJARRÅH!

lägga ner bloggen?

Jaani, den här bloggen bara kommer och går..
Funtar på att bara sluta blogga här helt och hållet för det är så värdelöst och just nu så känner jag bara att jag måste skriva för att jag har en del trogna läsare som besöker denna tragiska hemsida om och om igen utan någon som helst uppskattning. Fast tänk om jag verkligen vill skriva av mig någon gång då? så ba läser ingen. blööö. Det blir ju supertråkigt!
Kan berätta att jag befinner mig hemma hos pappa på världens bästa Södermalm. Lyssnar på musik som jag spelade på repeat i somras och är nostaligsk. Funkar för att glömma andra saker som jag måste tänka på. T.ex: öva låtar inför produktionen och alla rep vi ska ha framöver, hehehe... Och plugga ljudteknik för på onsdag är det förhör på hela jädra kursen (som vi gått sen första terminen i ettan....) Men ni som känner mig vet att jag inte är en plugghäst så vi vet hur det kommer bli med den saken.
Nu ska jag gå. Hejdå :)

hej bäst i världen

den mest störda grejen någonsin:
Igår var jag och fikade med Agnes efter skolan. När vi skulle gå till Skanstull och dra hem så gick vi förbi ett fik. Där inne, vid fönstret, satt en snyggaste killen mina ögon skådat. Söderkis så klart, uppkavlad mössa, skjorta, blont hår... perfektion helt enkelt. Jag kunde inte låta bli att stirra och det var det exakta han gjorde tillbaka.. Jag typ dog. Så, vi fortsatte att gå men jag kunde inte släppa det där. Efter typ tre minuter sa jag "Agnes, vi måste gå tillbaka, jag kommer ångra det här annars" SÅ VI GICK TILLBAKA!!! Väl inne på fiket ångrade jag mig och fick panik, liksom, vafan höll jag på med? Men Agnes övertalade mig att gå fram och be om hans nummer. And so I did. HALLÅ!?!?!?! Vafan?!?!?! så jävla stört. Och han blev fett glad ;o Så ja, jag fick hans nummer. Snyggaste killen jag ever likzzzooommmm. JAG HAR ALDRIG KLAGAT! hahaha

RSS 2.0