Eclipse <3

Har haft en skööön dag. Åkte aldrig in till stan för att kolla på paraden, orkade verkligen inte. Låg hemma och såg en bra film på tv i stället. Sen hoppade jag in i duschen, fixade mig och åkte och mötte Rikard. ECLIPSE VAR HELT UNDERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! Sa jag att vi skulle se den ikväll? Alltså äntligen har jag skådat denna underbara film. Har ju varit bortrest hela sommaren så jag har inte haft tid att se den. Gud bevare mig att inte säga hemska ord så bra den var. Kan knappt hålla mig tills "första" fyran kommer (sista boken ska ju delas upp i två filmer för den är så lång) ... BRÖLLOP! Barnet kommer väl inte först i sista filmen :( (heheehe, nu har jag förstört för så många! *ond*)
Så vackeeeer!

Första scenen i filmen

Han är så galet snygg men jag kommer alltid vara team Edward!

Hanniii

Saknar-listan (utan rangordning.Tillägnad Hanna Hägglöf)
Emma Sporre, Swinghead<3<3<3<3, Maja Dahlbom.
Kommer inte på fler. HEHE, driverrrrrrr.
så himla trött, dags att sova! Natti!


30/7-10

Hade supertrevligt med Patrik. Fattar dock inte vad jag fortfarande gör vaken för jag borde verkligen sova med tanke på att jag gick upp kl 4 i morse för att åka hem......
Hur som helst: Vi möttes upp vid Sthlm Södra och gick iväg till Nytorget för att fika på Gilda's och sen så gungade vi lite i Nytorsparken. Till sist började jag frysa så vi gick snabbt hem till mig så jag fick hämta tröja. Sen chillade vi mest, åkte till Gamla stan ett tag och sånt.
I morgon ska vi ses och kolla på pride-paraden! Kommer bli störtkul. Måste verkligen sova nu dock.
Fick ett mms av min kollega Thomas. Jag har nämligen tjajat på att vi ska äta tacos hela veckan, så gör dom det IKVÄLL! (bilden var på bordet med all tacos!) Blev ledsen :( Men han sa att han saknar mig så ja, då blev jag ju glad igen. Saknar alla så mycket, speciellt min älskade team leader Malin. Världens bästa chef!
Titta så fin hon är!
Alla är vi som en enda stor familj. Helt underbart hur fort man kan komma in i gruppen. Dom är alla så mysiga och snälla!

träffa Patrik! :D

Tjennnaaa! Patrik Strahl, en underbar vän från Undersvik skrev nyss till mig på facebook och så bestämde vi oss för att ses. Så jag ska rusa in i duschen nu, göra mig i ordning och sen ta mig in till stan för att hänga lite med den pricken. Har inte träffat honom sen nytta och nöje, det är ju ett tag sen nu. Ska bli gött :)
Vad ska ni göra ikväll?

För alla vädurar där ute!

Väduren är verkligen iverns och aktivitetens tecken. Allt som gäller eld gäller särskilt tydligt för Väduren, som kan ägas vara det mest typiska eldtecknet. Med Väduren går allt fort och entusiastiskt, gärna improviserat. Hastigt påkommet och lika hastigt överståndet. Vädurkaraktären är rastlösheten, som ständigt är i gång och ofta förivrar sig. Utmaningar, tävling, stordåd är i Vädursmak. Att kämpa och segra, chansa och våga. Väduren spränger genom alla hinder och vänder sällan påhuvudet, för att se vad han lämnat bakom sig.
Ett typiskt Väduruttryck är: "Än sen då!" 
Kärleken är viktig för dig. Du värdesätter trohet högt och förväntar dig att även din partner gör det. Du är stark, fantasifull, passionerad och har inga hämningar, men du är också öm och mjuk när du verkligen älskar. Vädurar brukar vara självupptagna, självsäkra, viljestarka och ofta djärva. Väduren styr huvudet, och helt konsekvent är detta tecken känt för sitt envisa sätt. Men Vädurar kan vara mycket sårbara, och om de inte är medvetna om sina stora kvaliteter, blir de ofta sårade. Väduren gillar att hålla hov och vara auktoritativ i alla sammanhang. Han är aggressiv och envis och går alltid rakt på sak. Vädurars önskan att styra och bestämma gör dem inte sällan till svartsjuka älskare. Om de inte får din odelade uppmärksamhet, känner de sig åsidosatta. (hehehhehehe) Vädurens symbol är bagghornen. Vissa ser dem som en ungdomens källa, andra som tecken på det idealiska ledarskapet. Hemma kan Väduren göra allt för den han älskar. Han har lätt att uppoffra sig, men har gör inte om det om han inte får erkännande för det.

Hemma från Skåne!

HEMMA FRÅN SKÅNE ÖVER HELGEN! Så himla skönt att få åka hem idag och inte i morgonkväll. Jag och Peter (chefen) lämnade Skåne klockan 5 i morse och vi var framme kl 11. Ska snart äta frukost igen (hehe) och sen ska jag duscha och lägga mig i sängen.
Har haft det skönt där nere i alla fall. Men man blir så utmattad av jobbet. I och med att det är heltidsjobb så är det en del arbete, och jag måste åka ner på måndag morgon igen för att jobba en vecka till. SEN ÄR DET ZLATAN CAMP! Längtar :D
Ska bli skönt att få vara hemma två nätter i alla fall. Ska ÄNTLIGEN få se Eclipse i morgon. Har längtat så mycket. Det blir jag och Rikardooo som åker iväg och ser den. Ska bli nice :)
Förresten, har jag sagt vad jag jobbar med? Om inte så kan jag berätta att vi åker runt i olika städer (just nu i skåne), knackar dörr och säljer billig el. Får 190kr per sälj som går igenom (alltså att kunderna inte ångrar sig innan första fakturan) så man vet ju inte riktgt vad lönen kommer ligga på. Hoppas på en 5000 efter skatt. Får la se :)

jobb jobb jobb!

Är på väg ner till Trelleborg och Ystad för att jobba i två veckor.
kommer inte blogga! ha ett bra liv. PUSS


I can feel a hot one

Lyssnar på min "Stay hard" lista på spotify och försöker må bra.
Ska snart åka hem till pappa och Loulou men det är bara Loulou hemma, vi ska ha en toppendag! Ska träna idag också, skönt som fasen. Sover där ikväll och tänker vakna i morgon och vara den lyckligaste tjejen på jorden. Sånt bestämmer man nämligen själv :) Praktiskt va?
Nu ska jag fixa mig. TTYN!

dreaming

Kan inte logga in på facebook? Något är helt fel och det känns inte så roligt.
Är så himla trött, orkar inte åka hem. Sitter själv på Viktors rum och hade tänkt ta en tupplur men tänkte att jag kunde  blogga innan.
Vi gör inte särskilt mycket faktiskt. Antingen ligger vi här i hans säng och lyssnar på massa musik eller så sitter vi i hans trädgård och tar det lugnt. Riktigt skönt faktiskt.
Dom (han och hans familj) ska typ till Barakby sen, så jag måste hem. Så jobbigt att det  är långt hem. Önskar jag bodde här på gatan. Soft det skulle vara!

Porcupine love

Tjabba tjena hallå!
Sitter här hemma hos Viktor och chillar. Hade supernice  hemma hos Anna igår. Kladdkakan blev fett fail (sry babe) för hon skulle bestämt ha den i ugnen "lite till"... Synd. Torr kladdkaka... ehm?
Nu har vi ätit middag här i alla fall. Tacos. Jättegott! Vi ska se Ice age ikväll, med hans småsyskon, och sen ska han och jag se  Shutter Island. Nice.
Har inget att skriva om egentligen..................

dagen i sin ära

God morgon!
Mamma väckte mig vid typ 11 ....... Bara för att fråga om jag ska sova hemma eller borta de här två nätterna hon och Hasse åker bort. Så himla ovärt. Så jag satte mig här vid datorn i typ 30 min sen tog jag en dusch. Är nu duschad och halvt fixad, lovely. Ska åka in till stan och träffa Maja Dosthe tror jag, sen ska jag vara med Viktor :) I eftermiddag, eller ja, typ ikväll(?) vid 6 åker jag till Uppsala. NICE! Längtar så mycket efter Anna, kommer stå och krama henne i tusen år när jag kommit fram!
grym är hon!

Ghosts 'n Stuff

Deadmau5. bäst.
Sitter och chillar och ska snart kolla på SATC season 5. Den äger. Gillar den fett. Aidan är knappt med i den va? Så länge sedan jag såg hela boxen, typ när jag gick i sjuan, åttan eller något sånt. Skönt att få vila armarna i alla fall. Sån galen träningsvärk efter gymmet häromdagen. Och det blev faktiskt inte bättre av att måla idag. Crap.


My day in Nackaaa

Tjenamors i stugorna! Hur har eran dag varit?
Min har varit skön. Jag träffade aldrig Thyra och LW i stan utan jag åkte tidigare, bytte en tröja och köpte nya shorts sen åkte jag hem till Martin. Var där redan vid halv 2 faktiskt. Vi åkte och köpte mat på en gång, sen åkte vi hem till honom, åt, och började sedan måla hans staket. Det har vi gjort hela dagen. Typ. Nej, inte riktigt kanske (a) Vi har typ legat ner på hans altan, suttit lite vid ett bord och typ gått runt lite hur som helst. Inte så mycket jobb alltså :D
I morgon far jag till Uppsala, mycket nice!


tönt? du ja!

Den personen som kommenterat att jag är en tönt på inlägget till "K" kan ju kyssa sig själv i röven för du vågar inte ens berätta vem du är. I don't care what u think liksom. Get a life!


how about..

.                             så himla förvirrad just nu

Listor på lager

Jag har insett att min senaste kyss: något jag inte minns
Jag pratar: alldeles för mycket
Jag tycker om: lojalitet
Jag avskyr när folk: går andra bakom ryggen
Min bästa vän är: Emma Sporre
Min första vän heter: Som jag har kvar: Emma Sporre, Matilda Allansson
Kärlek är: just nu: förvirrande och härlig
När jag borstar tänderna: går jag alltid rung
När jag lagar mat: så blir det alltid gott!
Jag tänder på: omtänksamhet och goa ryggar
Det sexigaste yrket är: strippa?
Det är charmigt när: killen kommer och håller om en bakifrån
Jag är rädd för: småkryp och mörker
Den värsta känslan är: ånger, ilska och att bli sviken
Den bästa känslan är: när man är lyckligt kär
Jag är bäst på: att sjunga :D
Jag är sämst på: att rita! haha
Om jag va ett djur skulle jag vara: panter, lätt! hah
Jag kommer alltid att vara: galen
Det finaste som finns är: äkta vänskap
I sommar: ska jag fortsätta chilla och älska livet!
Sist jag grät var: eeehm.. minns inte :P
Jag kan: skratta mer än de flesta
Jag kan inte: sluta lyssna på musik
När jag vill tänka: ligger jag på sängen och lyssnar på Coldplay
När jag bakar så bakar jag: bullar, muffins eller kladdkaka
Min mobiltelefon är: en LG touch, helsvart
När jag vaknar på morgonen: kollar jag på mobilen
Innan jag går och lägger mig: smsar jag ofta med ngn
Just nu tänker jag på att: jag kommer ha en underbar dag i morgon
Bebisar är: helt jävla underbara! :D
Idag har jag: solat och badat med de finaste killarna i världen
Ikväll ska jag: hmm.. i natt ska jag sova!
I morgon ska jag: träffa girlsen, vara med Martin & kanske träffa Viktor
Jag vill verkligen: ha han den där killen.

oooooh my god double rainbow

ÅH sötizmartin ringde nu. Har saknat honom. Kommer sakna honom resten under mina två år på Steg. Fan att han gick ut :( Aja. Vi bestämde att ses i morgon! Först ska han måla lite staket hemma typ, sen efter det så ska vi ses. Han ska hämta upp mig så tar vi bilen hem hit tror jag. Aschill.
Martin och jag i skolan för typ.. 2 månader sen kanske?
Ska dessutom träffa Thyra baby och Louise i morgon. Dom ska åka ner hit till Stockholm och shoppa. Saknar alla uppsala-chicksen. Ska ju till uppsala på torsdag, NICE!

jobb på g

Juste: Max är lite högre uppsatt på sitt jobb, som försäljare. Han jobbar för ett elbolag, och då åker man runt i Sverige och knackar dörr. Både Max, Måns, Jonas, Fabbe och Felix jobbar där. Så frågade jag Max idag om han kunde fixa jobb till mig. Han tror han kunde fixa så jag kan börja jobba redan nästa vecka. SÅ SKÖNT! Man får 190kr per grej man säljer, och så säljer man kanske 7 per dag och är borta i ca 5-10 dagar varje gång. ASNICE!


sommarlov äger

Skönt att det inte är så många som läser min blogg. Kan skriva om mina känslor utan att typ, någon bryr sig. Love it :D
Idag har varit en sån grymt skön dag. Först satt jag lite här vid datorn och chillade lite, sen la jag mig ute på verandan och solade i typ 1-2 timmar. När jag ligger där, halvt sovandes, så hör jag plötsligt en röst "Men tjeeeeeena snygging!" och då är det min bror Max som kommit förbi. Han tog lite käk sen stack han, jag, Måns och Felix (Måns bästa vän) till Gömmaren. Där var Max bästa polare Jonas och hans polare Fabian. Så var vi där i några timmar. Badade och solade en massa. Helt underbart!
Sen åkte vi hem. Jag tog en lååång dusch och skrubbade hela kroppen. Tog bort gammal hud så färgen sitter längre! Sen smorde jag in mig efteråt, och nu är jag mjuk som en bebis! Great :D
Ska nu se en film, faktiskt. Ikväll blir det Juno.
Puss

Till K.

Okej K, såhär är läget:
Jag kanske pratar mycket om mig själv, men mina närmsta vänner vet att jag lyssnar bättre. Många av dom har sagt att jag är den enda vännen de litar på, den enda de kan prata ut med. Så vad vet du egentligen?
Jo du vet det som du har upplevt, och det som alla andra av de där tjejerna har upplevt. Men ska jag vara ärlig så är du inte så himla mycket bättre själv. Du har gått mig bakom ryggen, av vilken anledning? Du har helt plötsligt slutat prata med mig, slutat titta på mig och bara totalignorerat mig, av vilken anledning? Jag har då aldrig gjort dig någonting hemskt illa, vad jag vet? Kanske sagt något som jag absolut inte menat som något illa. Vad vet jag? Du sa något på skolavslutningen och det har jag bett om ursäkt för. Vad mer har jag gjort? Inte ett skit.
Jag förtjänar inte det här för jag är en snäll människa. En människa som bryr sig mer om sina nära än om sig själv. Men du känner inte mig. Vi är olika. Du lärde aldrig känna mig. Du lärde känna den där galna konstiga ebba, men inte den lugna kärleksfulla ebba. Det är lite skillnad på dom två sidorna men det fick du aldrig se något av.
That's about it. Det ville jag få sagt.
Enough with this shit now. Pallar inte.

it's all about me


Annie pannie <3

chilla softa mycket nice dag.
På torsdag ska jag till Uppsala och vara med världens bästa Anna Lie! Vi ska ha myskväll ända in på natten på hennes balkonie! Baka kladdkaka och dricka saft. Can't wait! Miss her SO!
Idag så skulle jag varit med Viktor men det blev inställt, fredag i stället. Så jag har alltså inget att göra idag. Ska storstäda rummet tror jag, men ah. Ringa elgiganten och kolla vad dom kan göra åt min dator också. Sen ska jag nog träffa Ronja ikväll! Mys

ego ego ego!!

shit va snygg jag är!

Brother

Mamma kom och berättade att Måns kommer hem IKVÄLL!
I stället för på torsdag! Detta innebär otrolig lycka för mig.
Jag har inte träffat min älskade bror på över en månad.
Saknar honom <3


hade aldrig trott det!


satisfied

Sådärja!
Nu har jag kommit hem från träningen och shoppingen. Båda dera gick jättebra! Kom hem med ett par shorts från Monki, ett linne och en t-shirt (inkomna idag!) från H&M och en body och två solbrillor från Bik bok. Är fett nöjd! Vet dock inte vad hela kalaset gick på och vågar nog inte riktigt kolla på kvittona heller.. Allt är totalsnyggt hur som helst och jag ska inte lämna tillbaka ett enda plagg :D


Nu när middagen är uppäten så ska jag se en film. Ska nog lägga mig på rummet och sätta på Juno. Men jag vet inte om jag är så sugen på den.. FINNS DET NÅGON SOM INTE SETT ECLIPSE ÄN ELLER? Heeeeohoo, vill se den NUNUNUNUNU!


time to work out

God dag!
vaknade för 1,5 timme sen, alltså kl 12. Sov 12 timmar! Behövdes verkligen. Vaknade, gick upp till köket och såg att vår nya diskmaskin stod på plats. Den var skitfin! Och snart kommer nya spisen också. Fattar inte varför mamma och hasse införskaffar allt detta INNAN vi river väggen till matsalen? Aja, nice med nytt i alla fall :)
Ska snart gå upp och äta "frukost" och sen ska jag byta om sen sticker jag iväg till gymmet. Har inte tränat på en månad för jag har ju varit bortrest så vi får se hur detta går. Behöver verkligen VERKLIGEN träna. Det ska bli grymt skönt. Åh. Sen basta (i typ 5 min, hehehe men ändå) efteråt, chilla och göra mig i ordning sen ska jag kolla lite på stan :) Ska bli jätteskönt!
Vi hörs senare, när jag kommit hem i eftermiddag!
SAKNAR MIN STOREBROR! han kommer hem på torsdag
Har inte träffat honom på över 1 månad. GALET!

partaj

Jaa.. bilder då. Sen god natt!
Hasse och mamma
obadad men nöjd (y)
Emmy :)
Jag och Freja
sötizronja
Ronja, Borre och jag dåraa
superglad ebbapebbaaaa
jag och mamma

true

Have you ever heard a song from so long ago with so many memories tied to it that it made you cry? and didn’t you wish that you could go back in time when everything was simpler and carefree? Those are the songs that are the soundtracks of our lives..the ones that bring back our childhoods, best friends, first love, first broken heart, and the memories. 

tumblr

Så himla mycket fint

kärlek



important

To the girl that’s reading this, just thought you should know how gorgeous, intelligent and beautiful you are everyday of your life and don’t ever let one boy change you.


Hemma - för alltid(?)

GALET kul igår alltså! hade en helt sjukt rolig kväll/natt. Och den här morgonen... ÅÅÅH, vaknade, varmt, gick ner till vattnet och solade några timmar. Brunch, sen åka hem! Så himla soft :D Orkar faktiskt inte lägga upp bilder nu, dom kommer väl upp i morgon eller något.
Vill ha tisdag - nu!

Von Wolf

Vi träffas. Vi umgås. Jag tycker så sjukt mycket om dig. Faktum är att jag älskar dig. Du har blivit en så sjukt bra vän till mig, jag kan verkligen snacka med dig och du förstår mig jämt.  Och det sköna är ju att du gör detsamma med mig. Och när vi säger hejdå, så saknar jag dig redan efter 1 minut. Om inte mindre än så. Helt ärligt, jag har aldrig varit med om det förut! Men nu ska ju vi gifta oss också så allt är cool. Nej men ärligt, Maja, du är helt fantastiskt! Ring mig under Regina Spektor, Ok?
Tack för att du är en awesome vän!

I'm mr lonely

Tjenixen! Hemkommen från Tanto. Hade det helt underbart med majsan. Hon köpte först lite vindruvor och jag lite ramlösa, sen gick vi och satte oss i kvällssolen och pratade om en massa saker. Efter det tog vi en ganska lång promenad, och på väg till tunnelbanan så stoppar en kille oss. Per är hans namn och han var ganska dragen. Rolig var han hur som helst och efter ett tags pratande så spelade vi kubb med han och hans polare. Riktigt trevligt faktiskt!
Ska snart gå och lägga mig i en hemskt tom säng. Vill tillbaka till Viktor och Söderköping och ha sovsällskap. Aja, hur som helst bär det av till Enköping i morgon. Jag, mamma och Hasse ska iväg och fira mammas väninna, men det har jag redan sagt va?! Det blir över 100 gäster. Kommer bli skitkul! Tydligen en del ungdomar också, thank lord in heaven.
Nu ska jag röra mig mot sängen. som är tom. utan sällskap.
god natt.

Till M.

Du-vet-vem-du-är, Måns jobbar i Malmö just nu och inte ens jag pratar med honom. Han kommer hem på torsdag. Hör av dig då! :D

hemma igeeeeen

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Hemma från Viktors landställe! Fast det suger till 95% faktiskt. 5% av mig är överlycklig för jag ska iväg och träffa älskade älskade Maja Dahlbom nu. Can't waiiit!
Hade hur som helst underbart nere vid Söderköping med Viktor och hans familj. Igår badade han och jag, 13 grader i vattnet.. ISKALLT. Eller det kanske var i förrigår? ja så var det nog. Vi har haft det kul och supermys i alla fall. Älskar hans småsyskon, Gustav och Ellen. Gustav är 7 och Ellen är 9. Helt underbara!!
Nu måste jag äta, sen träffa majsiii! min girlfriend. Puss.
Här är hon, min babe!

weekday

VILL HA VILL HA VILL HA!!! SKA KÖPA! SKAAA KÖPA!


Annie Hall

SÅ VARMT UTE! Låg ute och solade i en timme och sen så orkade jag inte mer. Blev helt utslagen. Tål typ inte värme? Tycker inte speciellt mycket om att basta heller... Ligger något i det där med värme och mig.

Om några timmar ska jag och farfar åka in till "stan" (Bollnäs!!!) och hämta pappa vid tåget. Supermysigt :D Fick reda på att vi måste ta ett sent tåg på söndag så jag kommer nog inte åka hem till mamma. Vilket bara är skönt för då får jag sova längre på måndagsmorgonen när jag ska iväg och möta Viktor och åka till hans landställe för det går snabbare att åka in till t-centralen från pappa än mamma. Toppen! (y)

Nu ska jag gå ner till köket och ta ett glas juice och sen försöka vara ute igen för att få lite mer fäääääärg. PUSS


Come up to meet you, tell you I'm sorry - you don't know how lovely you are.

Det var dags nu. Dags att säga hejdå.
Vi delar så många minnen du och jag, så många att jag även kan se på oss och känna mig lycklig. Sedan 1999 har vi känt varandra. De första åren var lite knakiga och det var inte först på senare tid som vi började umgås. Jag hittade mig själv i dig, men även så många andra saker som jag saknar. Under de här 3,5 åren vi nu varit bästa vänner så har det hänt så mycket. Jag vet att jag talar sanning när jag säger att jag älskar dig och har gjort det hela tiden under den tid vi haft ihop. Du gjorde mig hel när jag var halv och du kan läsa mig som en öppen bok. Ingen vän känner mig så väl som du, därför blir det här väldigt svårt och jag hoppas att jag talar för oss båda när jag säger det.
Sara, tack för allt det goda du gav mig och jag förlåter dig för allt det dåliga. Du har varit en underbar vän.


"Den jag litar på, den som känner mig bättre än jag själv gör. Den jag älskar av hela mitt hjärta och som jag skulle kunna göra allt för.
Sara Ahtonen, det finns ingen som du!"


vintertid

Såhär ser det ut hos farfar under vintern
Kunde inte hitta några sommarbilder så det får duga :)


bodarna som jag låg utanför och solade vid idag :)


väggen till vänster är sidan på huset och så bodarna som ni ser :P


Loppisboden

Haha, va sjukt.. Jag kan verkligen inte hitta bilden på själva "huvudhuset" som jag vet finns! Synd för det är ju så fint :/


lift me up

God dag! Vilket underbart väder :D Har legat ute och solat i gräset i några timmar. Har precis duschat. Skrubbade hela kroppen, det sägs ju att färgen sitter längre då. Varför blir inte mina ben bruna? Bara överkroppen? Ser ju helt mongoliserat ut..

Just nu är farfar och Lena iväg och fikar och handlar. Jag ville inte följa med, det var ju så skönt att ligga där i gräset och läsa i min bok. Läser Anne Franks dagbok faktiskt. Fast det kanske jag sa igår? ... Minns inte :P

När dom kommer hem ska Lena börja med middagen: laxsås med pasta! Alltså hur gått ska inte det bli då? Njuter fullständigt av bara tanken :)

Alla har ju tydligen sett Eclipse nu också. Fan. JAG VILL OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! Så kommer jag inte få se den på typ två veckor heller. Känns ju kul -.- Längtar något otroligt. Blir ju inte bättre av att alla säger att den var helt otrolig och typ den bästa hittills! GASHII.




jason mraz - live high

1. Fullständigt namn? - Ebba Ulrika Ofelia Nyman
2. Ålder? - 17
3. Vart bor du? - Huddinge, Stockholm
4. Bor tillsammans med? - mamma, styvpappa och bror
5. Husdjur? - nope thank god
6. Färg på ditt hus? - vitt och brunt
7. När är du född? - 12 april
8. Klass? - snart ES2M
9. Vilket år tar du studenten? - 2012
10. Något jobb? - yep, teater i gamla stan
11. När gick du upp i morse? - tjugo i 10
12. När ska du sova? - gärna inom 20 min
13. Duschat idag? - nej
14. Kramat någon idag? - ja
15. Pussat någon idag? - noope
16. Vad har du ätit idag? - lång lista
17. Dagens klädsel? - jeans, linne, skjorta & hängslen
18. Dagens smink? - solpuder, rouge och mascara
19. Dagens sötnos? - Jason Mraz och John Mayer
20. Dagens roligaste? - ... ingen

SOCIALT.
21. Har du många vänner? - allting är relativt
22. Hur många har du kysst? - ingen aning
23. Vem kramade du senast? - farfar
24. Hur mår du idag? - fint! är nöjd
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - 1
27. Har du pojk-/flickvän? - singelitoooo
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Maja <3
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Viktor: Aha, men vi får kolla på söndag då :)

FAVORIT.
31. Film? - titanic, hehe
32. Låt? -  just nu: John Mayer - Comfortable
33. Mat? - Loulous!
34. Dryck? - hallonsoda!!! ååhåhå
35. Färg? - skrikgul :)
37. Stad? - Sevilla i Spanien
38. Land? - Spanien (Sverige så klart)
39. Ämne i skolan - Musikämnena :P
40. Människa - pappa

SENASTE.
41. Personen du tänkte på? - ingen och alla
42. Personen du kysste? - hmm, Peter(?)
43. Gången du spydde? - oj, minns inte
44. Gången du grät? - i Undersvik nån vecka sen
45. Pizzan du åt? - bolognese (hehe?) länge sen
46. Gången du var i Göteborg? - 2008
47. Gången du var i Stockholm? - tors. 17 juni
48. Gången du var full? - läääänge sen
49. Gången du var hög? - aldrig varit

ANTINGEN ELLER.
51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - mysa
54. Tvspel eller datorspel? - dator
55. Singel eller upptagen? - upptagen
56. Hångla eller en puss? - pussa
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - fb
58. Ragga eller bli uppraggad? - båda ;D
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - paradise
60. Har du svart hår eller blondt? - blondt
61. Har du blåa ögon eller bruna? - gröngråa
62. Choklad eller lakrits? - LAKRITS!!
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - vänster
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - kebab
67. Randigt eller prickigt? - inget :P
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - leva!

ANTAL.
70. Personer du älskar? - inte räknat 
71. Personer du hatar? - ingen ? :P
72. Pojk-/flickvänner du haft? - inget långt och seriöst
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? -.-
74. Glassar du ätit på en dag? - 3 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? - aldrig
77. Gånger du varit hög? - aldrig
78. Personer du saknar just nu? - Måns och Maja
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Ingen
81. Ska du träffa imorgon? - ingen speciell
82. Sjöng du senast för? - Mig själv i guess
83. Hade du senast en msn-konversation med? - minns ej
84. Spelade du tvspel med senast? - ingen aning
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - haha ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - många
87. Förtjänar att dö? - alla äckel
88. Är söt? - jag är ganska söt emellanåt
89. Vill du sova jämte inatt? - men Guuud, ingen.

VAD:
90. Gör dig glad? - musik och kärlek
91. Gör dig ledsen? - as!
92. Vill du helst nu? - sovaaaaa
93. Önskar du att du slapp göra? - städa rummet(?)
94. Vill du ha nu? - riktig innerlig kärlek
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - inte tänkt på än
96. Längtar du till? - Undersvik i helgen!
97. Tycker du om dina betyg? - man ska inte klaga
98. Ångrar du i ditt liv? - gjort är gjort
99. Är det bästa som hänt dig? - jag har en begåvning: min sångröst. Det är väl det bästa för det är inget som gör mig så lycklig som att få sjunga fritt.

RSS 2.0