bilder :D

Frida Tofft bad om lite biler, så here it comes:




hoppas inte felicia (måns bästa tjejpolare, som är på bilden, obviously) läser min blogg, man vet ju inte hur hon kan reagera på det här :D


sebastian och rickard. tack för att ni står ut med mig nere i studion! jag vet att jag är pain in the ass sometimes, men jag vill ha det perfekt! *puss*


jag, sebastian och victor - "rocking haaaard" haha


världens bästa Jenbert :D

grovhångel - nej tack!

Nu har jag ett ämne jag vill ta upp och sprida mina åsikter om:
människor som grovhånglar offentligt!

När jag satt på bussen på väg hem idag så satt det ett par faramför mig som verkligen GROVhånglade. Och det var ju inte bara jag som la märke till det heller, utan folk vände sig om.

Det är så ofräsht tycker jag. Nu träder jag fram som värste "I'm single, and I'm proud of it"-typen men det är inte det som är meningen. Jag vill bara påpeka att jag tycker att det är respektlöst att grovhångla offentligt.

Självklart ska man få kyssas och pussas och mysa, men ja, ni förstår nog vad jag menar. Jag menar att de som grovhånglar, kan spara grovhånglet tills dom är hemma, punkt slut.

Jag antar att jag inte är den enda som tycker såhär?
Men det finns ju inget att göra åt det heller, för den delen. Jag känner inte riktigt för att be folk sluta hålla på, dom kanske gillar det, så jag får väl lida på min egna bekostnad, helt enkelt.


så äcklig bild :D hahah

"I just can't stop loving you"

okej. jag måste bara säga att jag har konsert i morgon. och jag börjar bli nervös nu. tonartshöjningen är så galen, är fasen rädd för att min röst ska spricka. det har aldrig någonsin hänt att min röst spruckit, men tänk om, mot alla odds, att det sker i morgon?

måste lyssna på pappa: mental träning. se mig själv, stå där och köra låten som en jävla singning God och se att jag klarar det alldeles utmärkt, trots att den är så hög i tonarten. jag vet att jag klarar det, har ju för fasen sjungit den hundra gånger utan problem! jag är grym på att sjunga, goooosh! what's the problem? nothing. jag lever för det här, musiken, sången... it's my life. I LOVE IT!

god natt, nervösa ebba
och god natt, kära läsare


spärrar hit och dit

Nu känns detta så fånigt, att jag ska sätta mig här och skriva ett jätteseriöst inlägg om något allvarligt. Men bara för det kom jag på ett ämne jag tänkt på, men som kanske inte är så jätteseriöst trots allt :P

De nya spärrarna som finns lite här och var (i sthlm, för er som bor i en annan stad) är så himla värdelösa! När man ska dra igenom åkkortet så börjar det pipa 3 gånger av 5. Man måste hitta tekniken, inte dra för fort och inte för långsamt, inte trycka ner kortet för mycket, men inte hålla det för högt upp heller. Dessutom är själva dörrarna så himla höga, är tusan rädd varje gång jag ska gå igenom! Jag vill ha kvar alla de gamla! dom är perfekta, jättebra och jättefina(... hmm?) och fungerar ju alldeles utmärkt. Antar att de nya har gjorts bara för att man inte ska kunna planka så lätt, men det stör ju bara dom som faktiskt inte plankar.


BEHÅLL DE GAMLA SPÄRRARNA

värdelös blogg? byebye

God morgon.
Jag ska berätta en sak för er:
Igårkväll när jag satt med Sixten och väntade på bussen för att åka hem så snackade vi om bloggar. Om hur (faktiskt) värdelöst det är att sitta och skriva om sitt generellt ganska ointressanta liv. För vem (förutom min farfar) vill egentligen veta vad jag gör exakt varje dag? Det kan inte vara många. Så sa han att det är mer värt att ha en blogg om man skriver få men intressanta inlägg, i stället för många ointressanta, och det är ju helt sant.

Men vad är då intressanta inlägg? Är det om vad jag köpt den senaste månaden? Är det något som hänt i världen? Är det något ämne som jag själv tycker är intressant och gärna diskuterar om? Allt från t.ex. våld och krig till det senaste modet och utseendefixering?

Jag har ju ingen aning om vad ni tycker, och det är ingen idé att jag frågar heller för ni är så usla på att kommentera att jag vet att jag ändå inte kommer få något svar. Jag får helt enkelt gissa mig fram, testa lite, och se när jag har som flest läsare.

Sen är det klart att jag kommer skriva om vad jag gjort den senaste tiden också, och inte bara ta upp en massa ämnen hit och dit! Jag skriver trots allt för att jag självklart vill berätta om mitt liv också, men jag kommer inte uppdatera flera gånger om dagen framöver.

Det var det jag ville få sagt för tillfället, hoppas ni läste allt!
Vi hörs :) Ciao

hos sixten

hejhej hemskt mycket hej! Nu är jag hemma hos Sixten och.... PLUGGAR! och det är sant. Fast kanske inte precis just nu alltså men förutom när jag suttit här så har vi pluggat, och ätit och sånt. Han ligger på sin säng och pluggar genteknik, stackars sate.. Själv förbereder jag mig inför den äckligt stora engelskaskrivningen i morgon. Vi ska sitta och skriva en book review på 3 timmar. Känns ganska jobbigt faktiskt, fyfasen.

Sticker hem om sisådär 1,5 timme, vi var ju barnvakt sedan kl halv 3 idag, till kl halv 7 typ.... Sen åkte vi hit, kom väl hit vid tio i 7 kanske... Gud, ingen bryr sig!

Nu ska jag forstätta läsa och grejer
PUSS

frunken 129, jaoo

TJOOO!!!! (som Cissi ALLTID säger btw) Jag är hemma hos sara :D Sover här i natt, vilket ni kanske förstår med tanke på tiden på dygnet, palla åka hem kl 11 liksom! haha... Vi stack iväg och solade(?!?!?! hej aslänge sen?!?!) efter skolan, fick fan färg (OCH FRÄKNAR IGEN, damp!) sen stack vi hem till henne. Har chillat framför datorn med henne sedan dess, vilket faktiskt inte är tusen timmar om ni tror det! Vi har dessutom varit ute med Erooossss..

Nu ska vi faktiskt snart sova! tuff dag framför mig i morgon. Efter skolan ska jag träffa Sixten och vara barnvakt åt hans lillkusin med honom, ska iofs bli riktigt roligt :)

Vi hörs i morgon då! puss på er

jag är snabb!

god morgon i alla stugor, lägenheter, radhus, villor, skolor... you name it! Jag ska snart dra mig mot skolan. Blev klar ovanligt tidigt den här morgonen så jag tänkte att jag hinner faktiskt blogga :) bussen går inte först fem över halv, så jag sticker om 20 min. Fatta då hur snabb jag var den här morgonen, och jag har till och med duschat!

Nu på morgonen har jag ljudteknik, TEORI! vi har det varannan vecka, sen eget arbete varannan vecka.... Det suger att bara sitta där hur länge som helst och lyssna på vad ljud är, blablabla.... Jenbert är frisk nu i varje fall, äntligen!

Efter skolan ska jag antingen vara med Sara eller Sixten. Beror sig på om jag ska vara med Sixten idag eller i morgon, och om jag är med honom idag är jag med Sara i morgon i stället, och tvärtom :D

Nu ska jag kolla facebook, sen går jag upp och tar på mig ytterkläderna
vi hörs senare när jag är i skolan, puss!


en gammal cambild, gissa om jag saknar mitt blonda hår?

jag har megaboring

Visste du...


att jag vill ha - ett förlåt

att min senaste kyss - var med freddan

att jag lyssnar mest på - coldplay, ja klart du visste!

att jag pratar - mer än de flesta

att jag inte gillar - folk som smaskar! det äcklar mig

att min första riktiga kyss - var med min bästa kompis

att jag avskyr när folk snackar - skit

att kärlek är - något jag behöver

att jag gillar att -  sjunga om det jag tänker på

att jag alltid kommer att - drömma om ett liv i musikbranshen

att jag är hemligt förälskad i - (tänker inte avslöja något hemligt här inte)

att sist jag grät var - igår

att min mobiltelefon är - en iphone

att när jag vaknar på morgonen - så går jag alltid upp på toaletten

att innan jag går och lägger mig - speglar jag mig i tio min

att idag har jag - bestämt mig för att storstäda rummet

att jag just nu tänker på - honom

att ikväll ska jag - ligga i sängen och slappa

att imorgon kommer jag - gå i skolan

att jag hoppas - att han känner detsamma

lite småbabbeeeeel

god morgon :) eller, god dag kanske? Vaknade vid halv 12, gjorde frukost och la mig i sängen och läste ut min engelskabok. Kunde inte hålla mig ifrån Om jag kunde drömma igår så jag började läsa på den ändå :) Tog mig sisådär 30 min att läsa ut engelskaboken i morse. Låg och grät för mig själv i slutet, så himla sorgligt och vackert slut! LÄS DEN, om ni inte har ganska svårt för engelska vill säga. Ganska många svåra ord må jag säga, men jag förstod i stort sett allt (måste faktiskt få skryta lite, jag älskar att jag är bra på engelska :P, hah)

Nu sitter jag och chattar med min lilsis maja (som jag la upp bilder på häromdagen, från 1996 och 2008, eller hur det nu var) och berättar vad hon ska göra på dansprovet när hon söker min skola! Förstår ni? min maja vill börja på steg! blev aslycklig när hon sa det, hon gör heeeelt rätt :D

Idag ska jag storstäda rummet, byta lakan osvosv
kommer sova gott inatt!

hörs senare :) ciao


Såhär ser bokomslaget ut!
ser jättetråkig ut, jag trodde den skulle vara askass, men icke :D

my boyfirend

92an som är min största dröm

varje "nakenscen" med honom i filmen fick mig att dööö typ! gash! han är ju i alla fall min pojkvän, fast han vet inte om det själv :)

filmen var hur bra som helst, men jag gillar nog ettan mer alltså! Läääängtar till att trean kommer, vad vare, 220 eller 260 dagar dit? AAAAH, ska bli lovely :'D Ska börja läsa första boken nu också, den ligger och väntar på mitt rum, men jag måste läsa ut min engelskabok först, vilket jag är klar med om sisådär 1 timme :D heeej läsa twilight hela natten ohyesohyes!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, och läsa som sagt
ha det gött så hörs vi i morgon
puss

...

Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du

just wondering


sixten!

GRATTIS GULLET, 18 ÅÅÅR! ÄNTLIGEEEEEEN!!!!
typ så stort är det för mig, han verkar inte ens bry som om att han är myndig. Konstig grabb det där!

kunde inte blogga igår. Efter skolan drog jag som sagt till gymnasiemässan för att stå i vår monter ännu en gång. Det var roligare igår än i torsdags i alla fall :) Kajsa följde inte med hem, hon var tvungen att plugga ikapp några saker, men det var chill ändå. Låg i sängen och såg tv och läste hela kvällen, jätteskönt.

Idag ska jag i alla fall iväg och se New Moon med Mathilda!!!! åååååh, det ska bli jättekul :) Berättar efteråt hur den var (inte vad som hände, men ja, hur den var som sagt så få inte panik)


i mitt hjärta kommer ni bo för evigt


jag, Maja och Emma, 1996


Maja, jag och Emma, 2008


systrar
, ni gör att jag växer
can't take a single breath without you


älskar er och saknar er jämt


god kvölla

ja, dags att sova faktiskt! Om bara sixten kunde svara liiiite snabbare på msn. Vi sitter nämligen och planerar när vi ska ses, tänkte bli klar med det innan jag lägger mig i sängen men det verkar nästan omöjligt.

I morgon är det fredag, det innebär:
4 lektioner, varav 3 är musik (låtskriveri, gemu och kör)
sluta 14.15, stanna kvar i skolan tills kajsa slutar, åka till gymnasiemässan IGEN och stå där till kl 18, sen åker vi hem till mig och sover här :)

Nu ska jag vibba sixten sen sova
god natt :)


vet att bilden är skitful men jag saknar min älskade Ina :(

god mörga

haha, det blev allt ett konstigt inlägg igårkväll! Vi var helt enkelt väldigt trötta :P Menmen, nu  är jag pigg igen!
Gick upp för sisådär 45 min sen, låg kvar ett tag sen så stack Jon iväg och jag gick in i duschen. Har fixat mig nu och ska gå om typ 20 min, hoppas mitt hår hinner torka i alla fall liiite innan dess!

yähyäh, nu ska jag typ stoppa i linserna och ta en macka!
hejsvejs

eeeee???

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
NEeeeeee?
YEEEEEEEEEEEE. OKEEEEE!!!
neeee?
AAAAAAA
NEEEEEE, BARA EEEEEEEEEEEEEEE

/jon
nu kommer ebba:

JA! hej... jon och jag har e-marathon! typ... EEEEEEEEE? Vi har inte sett disney faktiskt, utan vi har sett Tjenare(eeeeeeeeee) kungen. Helt okej film ändå! Jag hade velat leva på 80-talet, daaamn! (och då skulle jag lätt varit punkare)
Nu ska vi bre mackor, gott! fint

sen ska vi sova. Vi ska upp kl 9 båda två faktiskt
HEJDEEEEEEEE

mögelost

fortfarande i skolan. sista lektionen. mår som ett as, på riktigt. Min arm gör så himla ont och så typ känns det som att jag ska spy snart(?) Behövde inte vara med på lektionen, min lärare är snäll.. Fick ingen skolk heller, bara jag var kvar i skolan vilket jag inte tackade nej till.

Vill ha kväll och ligga i Jons säng och se film
ska bli härligt :D Jon är en vän man ska ta vara på
CIAO

och så onsdag!

JA! idag då:
Skola, har haft gympa nu och ska iväg och äta lunch. Kvart över 12 har jag rep, min egna låt faktiskt, som jag ska köra på konserten nästa fredag!!! weeei.. Eller den är ju inte min, det är ju michael jacksons låt, men ni förstår.
Efter skolan ska jag iväg på en grej sen hem, byta om, äta, sen åker jag hem till Jon och ska sova där :) VI SKA SE DISNEY IKVÄLL SOM VANLIGT! Mycket kul att kolla gamla barnfilmer, mår bra i hjärtat av det <3

Finns väl inte så mycket mer att säga.
Måste sticka till matsalen nu, hinna äta innan repet
puss och kram :)

tisdag

FÖRLÅT att jag inte skrev igår! Jobbade efter skolan och kom hem jättesent. Underbart på jobbet faktiskt, i och med att det bara är 6 månader-19 åringar som får vaccineras nu = MASSA SMÅBARN! Och jag äääälskar ju småbarn. En liten söt sak som hette Max, 3 år, ville sitta i mitt knä och inte i sin pappas knä när han tog sprutan. Sen hade han en lillebror som hette Felix som var typ 1,5 år som också var dundersöt! Sprang runt och lekte med dom lite också, hihi!


JAG TOG VACCINET IGÅR PÅ JOBBET OCKSÅ! (för er som inte vet så jobbar jag ju på vårdcentralen i Gustavsberg, Värmdö) Alltså, Ebba Nyman tog sprutan! Jag har sån hiiimla sprutfobi, ni förstår nog inte. Satt och grät och grejer :( Haha, astöntigt. Och idag har jag så himla ont. Kan knappt röra armen liksom, bläää!!! Men nu är det fixat i alla fall, wihu.

nackibacki

jag är kär
vill bara att ni ska veta det
jag är så himla kär

håltimmeeeeee

HEEEEJSAN!!!!! Jag kunde inte somna i natt, var ju så himla utvilad. Låg och lyssnade på Left right left, en av Coldplays skivor, man fick den GRATIS efter konserten i augusti, hihih.... Somnade kanske vid 3-tiden eller något sånt. Gick upp vid 7 i morse, hoppa in i duschen, eller nej, jag gick in i duschen, osvosvosv...
Har precis haft ljudteknik i alla fall. Vår uppgift just nu är att skriva en låt till en reklam. Varan man ska göra reklamlåten till får man välja själv. Min vara är ett stenplektrum! Ascoolt blire i alla fall, höhö.
Nu har jag håltimme, Jenbert med (vi är 3 i klassen som har det just nu -.-) så vi ska väl hitta på något som vanligt! (egentligen hatar jag henne, men det förstår inte hon) PUSS
hehehehehehe
hejsvej så länge

I love the life I live..

.. I live the life that I love
så lyder en rad ur typ, hmm, adam tenstas låtar. Eller någon annan hiphop-artists låt, kommer inte riktigt ihåg som ni märker.
Idag har varit ett helvete, och så har det varit en underbar dag också. Helvetet behöver jag inte ta upp så speciellt mycket, kan nämna ordet gräl och lite tårar, och that's it typ. Det underbara kan jag säga var j*vligt bra. Jag har nämligen gått runt i pyamas hela dagen, låg i sängen till typ halv 4 idag, skönt må jag säga. Så jag är typ fullständigt utvilad, men kan sätta pengar på att jag kommer vara astrött i morgon i skolan -.-

i morgon EFTER skolan ska jag vara med min bästa vän. Sara heter hon. Vi ska förbi Lina, ska hämta och lämna lite grejer, sen sticker vi hem till far min, och sover typ över där. Very mucho cosy mysigt.

Har inte så mycket mer att säga. Jag ska snart lägga mig i sängen och se heartbreak hotel som går på 4an kl 21. Jenberts pappa (som är värsta dilfen) är med i den förfan! Han är en av motorcykelkillarna, han dejtar hon huvudrollen typ. Fick jag reda på för sisådär 30 min sen. HÅLL UTKIK!


trött är bara förnamnet

jag är trött som en björn är på vintern, utan överdrift. När jag kom hem från Uppsala idag så somnade jag typ dirr. Sov i 1,5 timme, sen var jag tvungen att gå upp och åka till jobbet. Jobbade från halv 7 till kl 22 ungefär. Filip från teater2an (remember him?) och Sanna från dans1an jobbade också idag så det var en trevlig kväll.

Kom hem för typ 40 min sen, satte mig här för typ 20 min sen sådär... Har fört in bilderna från Uppsala till datorn och lägger upp några på facebook just nu, tråkigt men resultatet blir ju bra :) Hade verkligen världens bästa kväll med brudarna, älskar er flickor!

Nu ska jag fixa klart med bilderna sen sova. sova sova sova!
i morgon ska jag vara med lina, sen sover jag hemma hos pappa
ååååh ge mig sängen nu! (ska sova i måns säng i natt = lovely, den är så skön)


bjuder på en bild så länge
thyra är snyggo :D

bajstråkigt

Hej :) Jag har lunch! Hade ingen gehörs och musiklära idag innan lunchen, jätteskönt för jag var så hiiiiimla hungrig! Fläskkarré och potatisklyftor med svampsås åt jag idag, mumma! Har liksom lunch nu, har precis repat lite med Hilda i musik2an. Hon och Natalie i min klass ska köra mig när vi har konsert den 27 november, plus att sebbe i klassen ska spela bas och min sånglärare kör piano. Asnice!

VILL TILL UPPSALA NUUU!!! Min brorsa är där för tillfället, han hade tydligen tid hos akademiska, stackarn! Det är något fel med hans vänstra öra och han har redan varit på sjukhuset tre gånger här hemma... Får ont i hjärtat </3
Jag har verkligen ingenting viktigt att säga idag känner jag!
ska ha en fantastisk kväll/natt med brudarna, WIIIE!!!

TILL JON SJÖBERG:
Jag lyssnar på Unicorn Kid, UNDERBART! tänker på dig galning :D

jag är bäst och coolast

pluggade en hel timme, väldigt bra för att vara mig, speciellt om det gäller matte ;o kokade te(?!?!?!, jag som aaaldrig dricker te, kaffe in my heart liksom) och åt frukt. Dessutom lyssnade jag på michael jacksson samtidigt, så det blev ganska skönt. Jag förstod faktiskt allting, can't belive it! haha :D men i alla fall, så det blev några sidor gjorda.

Nu hamnade jag här igen. Sitter och snackar med thyrasnyggis och sötlouise på msn! Louise är kär och Thyra saknar mig, viiilken bra kväll? :D Thyra träffar jag ju i morgon, ska ju till uppsala och vara med mina brudar <3<3<3 lovely! Jag och Thyra paxade precis varandra, alltså, att sova bredvid varandra i morgon, haha.

i morgon har jag i alla fall låtskriveri på morgonen, sen typ, hmm, samhällskunskap(?) sen gehörs och musiklära, lunch, sen lunchkonsert sen kör sen slutar jag! älskar fredagar, massor av musiklektioner :F

men nu ska jag kolla bdb och lite sånt, sen packa inför i morgon och sådär, sen ska jag lägga mig i sängen och sova hade jag tänkt, är riktigt trött!


åååh, sommar 2008! från v: thyra, linnea, hanna och lisa
ska få njuta av alla dessa tjejer i morgon, men sen är det ju flera till ;)

pluggaaa

sorry, kan inte blogga ikväll!
dejten var ju lite intressant, så mycket kan jag säga ialf
måste verkligen plugga nu, matte matte matte -.-
fyfasen va tråkigt, men det måste göras!

vi hörs i morgon, typ i skolan, för när jag slutat ska jag till uppsala!
aaaaiiiihhhh..
pusshej

hos storasyster

Hej på er :) Jag är hemma hos min storasyster Nini i Bagarmossen. Vi har varit här i sisådär 1 timme nu. Bara pratat en massa om killar och hennes jobb och sånt hit och dit och det är så underbart! Älskar att ha en (fast faktiskt två ju) syster (systrar, haha)
Nu står hon i duschen och sjunger :) Hon sjunger också jättebra, just like me! När hon duschat ska vi se film, I taket lyser stjärnorna. Vi hyrde den i centrum förut, det ska bli jättemysigt. Sen får vi se hur länge vi är uppe, hon ska upp vid halv 7-7, jag ska upp typ 9, börjar ju inte först 10.50 så jag sticker väl vid 10.
Idag var skoldagen låååång.. Hatar onsdagseftermiddagar, tre teoriämnen på rad, man svimmar nästan. Först engelska, sen svenska sen samhäll... Somnade under samhällen, fast bara de sista 5 min. Vi såg en dokumentär om Berlinmuren och jag var inte speciellt intresserad :P Sen åkte jag till huddinge, sen hit!
Nu ska jag kolla facebook och bilddagboken, vi hörs i morgon
puss och kram

spa-kväll!

Har inte bloggat för innan jag slutade så kom sara till skolan, så direkt efter drog vi hem till mig, chillade där, hämtade lite kläder för två dagar framåt. Ikväll sover jag nämligen här och i morgon ska jag sova hos min syster Nini :)
Jag och sara har precis badat i typ 1 timme, om inte mer(?) Har varit jätteskönt! Ansiktsmask, peelat hela kroppen, inpackning i håret och nu några saker som rensar porerna, tummen upp (y) Dessutom en massa gott att äta :) hihi! Så vi har verkligen lyxat till det såhär på tisdagskvällen. Hon är bäst :D Sara du är bäst!

Nu ska jag fortsätta vara social, kan ju inte bara sitta här och skriva!
Vi hörs i morgon, sry för typ bara 1 inlägg, men sara är viktigare än bloggen

puss på er :)

god natt, secret guy

nu ska jag sova, men jag kan berätta en liten småhemlig sak först:
på torsdag ska jag på dejt ;) åhåå tänker ni nu (förhoppningsvis), men ni får inte veta vem killen är - än. Nu är det ingen mr secret dock, men jag väntar med att säga vem han är till efter torsdag! Ni har aldrig hört talas om honom i bloggen förut i alla fall, så mycket kan jag säga, så ni behöver inte försöka fundera ut vem det kan vara :)

nejni, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa
vi hörs i morgon snyggingar
ciao

this is it

var på bio med min far ikväll! vi såg This is it! jag vet att jag skrev att jag skulle se den med mamma men så blev det inte, så jag och pappa såg den i stället :) alltså... okej, vilken människa. VILKET GENI! han har alltid varit en människa jag sett upp till i och med att han har klarat av all media genom alla år, hur han visat att han är en kung inom musiken. Ganska många tårar rann ner för mina kinder, blev så himla berörd av den där filmen! för er som inte sett den: PASSA PÅ SÅ LÄNGE DEN VISAS! verkligen inte bortkastade pengar.
"God bless you all, I love u"

shoppning

igår shoppade jag som sagt, och nu kommer en bild :)


kängorna från skopunkten(?!?!) för 399kr
trosorna från cubus, 79kr - älskar dom!
dessutom köpte jag som sagt en för liten bh -.- den kunde jag lämna tillbaka idag :D blev jätteglad, och så haffade jag en rosa i stället (en sån som du har sara, sorry, men kunde inte motstå den!) som passar till trosorna :)

omprov

alltså, jag blev precis ganska förvånad när jag gick in på min skolas hemsida, loggade in och läste att ojoj, provet i matte (bråk) gick ganska dåligt och att jag ska skriva omprov i morgon! och wtf, vadå i morgon? hur fan ska jag kunna plugga inför det då? btw trodde jag att det gick bra ;o arsle också! jaja, så i morgon blir det omprov i matte, matte fucking A, fattar ni då hur mycket jag avskyr detta ämne? haha fyfan, och jag som var mattesnille för bara några år sedan, vad hände? skit också..

sixten får nog hjälpa mig, snillet går väl typ matte F eller något(?) ;o

studion

hej på er! galet mycket hej för jag bloggade ju inte igår, ajabaja! Var ganska upptagen igår assååå.. Åkte till skärholmen och shoppade med sara. Blev ett par nya dojor, nya trosor och en FÖR LITEN bh... Så om någon har 70B så kontakta mig så kan ni typ få/köpa den (om ni köper så får ni den självklart för billigare pris) Den är svart och jättefin :D Hur som helst, sen drog vi hem till mig och åt middag, låg i sängen och såg film och bets. Hon bet mig jättehårt i mitt vänstra pekfinger, började fan nästan böla!
nu kan jag inte blogga mer dock! Sitter i studion med jenbert och gör lite musik alltså :) Vi har håltimme så det är ju fett soft, har precis haft ljudteknik i 1 timme... lunch kvart i 1, blir ju soft!

HÖRS SEN DÅRA! hejsvej leverpastej
(btw, kommer bilder på grejerna, PUSS)

7 november

hej på er! åååh hejhej ja verkligen hej :D
idag har jag unnat mig lycka i ca 5 dagar framöver, jag har nämligen shoppat lite! lyckan räcker inte länge, för sen inser man att man blev av med en hel del pengar :) dessutom var jag ju med sanna också, vi hade det jättemysigt. Först gick vi på bio och såg trubbel i paradiset, och jag rekomenderar den verkligen! shit vad rolig den var, vi skrattade så mycket så :) sen gick vi runt på stan som sagt, mötte upp sixten och linnea en snabbis, sen så gick vi vidare och mötte en annan kompis dessutom!

sen drog vi till hennes jobb (som för övrigt nog kommer bli mitt jobb också inom kort tid, mer om detta någon annan gång) och hjälpte till med att plocka småsaker i 1,5 timme, sen drog jag :)

nu har jag varit hemma ett väldigt långt tag, ska nog lägga mig i sängen och se en film snart. Har finulat med musik till iphonen ett väldigt långt tag, tröttnat nu faktiskt... -.-

i morgon ska jag nog träffa sara, var så äckligt länge sen! sara jag älskar dig och jag saknar dig och du är den bästa vän jag har och jag kommer aldrig glömma dig <3 hihih, haha va hyper jag blev :)

och  jag skriver mycket nu, sorry! bilder kommer här:

sanna testade en utomordentligt söt hatt.....


linne från gina, 149kr! "LITTLE BLACK TOP" kedjor i ryggen


lacktights, bik bok 149kr dom med


filmen: trubbel i paradiset
SE DEN!

kvällslista

Jag har insett att min senaste kyss: var för ett tag sen
Jag pratar: för mycket och jag vet om det
Jag tycker om: folk som är lika galna som mig
Jag avskyr när folk: snackar skit om andra
Min bästa vän är: fantastiskt, bäst och helt underbar
Min första vän heter: Matilda Allansson and we are still tight
Kärlek är: underbart och svinigt jobbigt
När jag borstar tänderna: brukar jag gå runt i huset
När jag lagar mat: så blir det fan alltid gott!
Jag tänder på: självsäkra, smarta killar som klär sig bra
Det sexigaste yrket är: sexigaste? brandman kanske :P
Det är charmigt när: killen har ett mysigt leende
Jag är rädd för: småkryp och mörker
Den värsta känslan är: ånger, ilska och att bli sviken
Den bästa känslan är: när man är lyckligt kär
Jag är bäst på: att sjunga, helt klart... och att prata
Jag är sämst på: att rita! haha
Om jag va ett djur skulle jag vara: en hingst, HAHA
Jag kommer alltid att vara: skrattglad, i hope
Det finaste som finns är: äkta vänskap
I sommar: ska jag till grekland med lina och greta! (ja, det är bestämt)
Sist jag grät var: av sorg: i undersvik
Jag kan: berätta en sak för er: jag är uttråkad!
Jag kan inte: springa 1 mil! haha
När jag vill tänka: ligger jag i min säng och lyssnar på Coldplay
När jag bakar så bakar jag: alltid i köket
Min mobiltelefon är: en iphone
När jag vaknar på morgonen: stänger jag av alarmet och reser mig upp
Innan jag går och lägger mig: lyssnar jag på coldplay
Just nu tänker jag på att: jag ska sova snart
Bebisar är: helt jävla underbara! :D
Idag har jag: bl.a berättat för min bror att han är bäst!
Ikväll ska jag: sovaaaaaaaaaa
I morgon kommer jag: vara med Sanna från dansklassen :D:D
Jag vill verkligen: vara tillsammans med the guy

Coldplay

I förväg vill jag bara säga att jag råkade trycka på någon jädra knapp så hela texten blev kursiv och jag vet inte hur man ändrar tillbaka, sorry!

Minns ni att jag skrev en recension om Coldplays konsert i augusti? Om inte så gå in på kategorien "musik" till vänster så ligger den där om ni rullar ner lite. Hur som helst, jag har skickat den till sixten så han läser den nu (förhoppningsvis, höhö) och ska typ hjälpa mig med småfel och sådär (kan ju säga att jag redan ändrat en massa) och sen ska jag skicka den till min svensklärare, toppen toppen!
nu kanske ni anser att det är fusk att låta en kille som går natur i trean ska rätta den och göra så det blir rätt, och vet ni vad? det tycker jag med! men det är faktiskt ingen uppgift som vi fått i skolan utan något som jag gör frivilligt, så det är rena rama lungan :)

sova. ja varför inte? eller...?

sova. det snurrar runt i mitt huvud. sova
det skulle vara så underbart skönt att lägga sig i sängen och bara sova! pusta ut och bara soooova. Men det tänker jag inte, det är nämligen natten som är till för sömn :( får la vänta några timmar till

Jag har ingen aning om vad som händer i helgen faktiskt. sova? ja typ! om nååågon vill hitta på något så är jag fett öppen för förslag, ba satt ni vet :)

tänker visa er två fina bilder:


Jon och Sixten igårkväll :)


underbara sanna och jag idag i skolan (OBS! BRUNT HÅR!!!)
Vill bli blond igen -.- känns ju inte så nice

nu ska jag kolla runt vad som händer med folk i helgen
känner mig frukansvärt rastlös faktiskt, bläää

vi höres! ciao

god morgon

ååååh, TRÖTT ÄR JAG! JA! Sov två timmar i natt -.- Sixten och Jon lyckades sova hela 4 timmar, jag är lagom avis :( Hur som helst så gick jag och sixten upp vid halv 8 (då kan ni själva räkna ut när vi somnade....), tog pendeln kvart i 8(!!!!!!!!!) och så åkte han med mig enda till liljeholmen :D Jättegulligt ju :D

Vi hade sååå kul igår i alla fall. Såg väl sisådär tusen filmer och så, och gottade oss med en massa onyttigt :F Grabbar, DET MÅSTE GÖRAS OM!

Nejfan, nu ska jag kolla igenom gehörs och musikläran
prov om 1 timme typ. kommer lätt skriva mvg, det är ju nice :D

PUSS OCH GOD NATT... eller... GOD DAG

jakobsberg mannen

hej hej hemskt mycket hej! Nu är jag i Jakobsberg hemma hos Jon med Sixten. Vi kom precis hit. Jag och Sixten har handlat en massa mat! Jag är superhungrig så jag vill typ laga middag nuuu. Det blir tacos :D Mums! Sen har vi köpt chips och JULESKUM! Så galet gott! Sen ska vi se harry potter :( Tydligen inget disney, det sög ju... menmen

Kommer ha superkul ikväll och inte blogga ett skit
så vi hörs i morgon tyyyyp :D

PUSS OCH KRAM

tjuvkika

mer en detta får ni inte se för tillfället ;)
men jag lovar, snyggt är det!


wuuupsii

gissa vad jag ska göra? hmm, ett experiment med håret i alla fall...

.... ni kan nog alla ana vad!
ni får se senare ;)

KYSS

helgeeeeen???

Hej hej hemskt mycket hej! Jag sitter i skolan och har typ håltimme, skööönt! Till kvart i 1, FEEEST! Är inne på facebook och planerar helgen med uppsalabrudar! Ska dit i helgen och träffa alla mysiga undersvikflickor (dom som bor i uppsala alltså, vilket är typ 70% av alla, haha) Förhoppningsvis så kan typ alla?? come on girls :)
Ska i alla fall sova hos hanna (ni vet, jons tjej, min konfakompis) och det ska bli superskojjiiiiigt :D Fast jag har ju en rolig torsdag innan dess! Underbar vecka eller vad säger ni?
Nu ska jag facebooka lite mera, vi hörs sen! pussar

bajsinfo

förlåt, jag vet att jag bloggar för sällan, men jag har inte tid! Idag efter skolan så var jag med Jon och Sara. Det var jättetrevligt :) Ska vara med Jon på torsdag igen som sagt, niceprice! alltså jag är så himla glad att han och hanna kanon blivit tillsammans :D:D:D:D nu vet de flesta av er inte vilka det är så jag kan förklara kort: jag konfirmerades med hanna 2008, hon är världens mysigaste! Jon är en gammal konfirmand från undersvik, 90'a, och har liksom hållit sig kvar i undersvik (så som jag gör nu, åker dit på läger eeefter konfan) och så har dom träffats! fantastiskt :)

i morgon är det skola som vanligt sen iväg på möte...
saknar undersvik jättemycket faktiskt :(


jag och jon i somras :) (i undersvik, wiiiie)


hannaaaa i somras, också i undersvik haha :D

meeeeh ååååh rååååh

jag längtar till torsdag :D då ska jag träffa jon och sixten, mina favoritgrabbar från undersvik! vi ska se disneyfilmer och i alla fall jag ska sova hos jon. Fast sixten ska nog också göra det :) och det ska bli jättekul :D

i morgon ska jag också träffa jon! och sara! vi ska till pappas jobb. jon ska dit för han ska skriva om vårdcentralen där pappa jobbar, typ ett repotage... jag och sara ska med, sen måste jag plugga så jag ska plugga på pappas kontor och så ska nog även sara tror jag :) också mysigt faktiskt!

nu ska jag sova
god natt :)

hejbajs

blogg.se var så himla segt igår att jag inte kunde blogga när jag kommit hem! Har haft det jättemysigt hos mormor i alla fall. När jag kom hem var jag ensam hemma, hela kvällen och natten och morgonen... jätteskönt, lyssnade på hög musik och gick runt och sjöng fram till typ kl halv 2 i natt eller något. Insåg då att det var dags att sova, har ju för tusan skola OCH jobb idag.

Måste även säga att när jag kopplade in min iphone i datorn skulle den synkroniseras, så ALLA bilder från undersvik försvann... Och det var inte några bilder heller. Blev jätteledsen :( Sixten som skulle få en av bilderna och ha som profilbild, förlåt Sixten :)

Nu ska jag mobba martin
hejdå

RSS 2.0