you are my all in all

tack för de här dagarna alla höstmysare!
saknar er redan

you are my all in all


good

shit vad jag mår bra
trots alla tårar som rinner så har jag nog
aldrig mått bättre än vad jag gör nu.
jag älskar undersvik
jag älskar alla människor här
det finns inget bättre!

tack för allt, för att ni är så fina!
tacktack

kreativitetsdag

Det är verkligen skönt att vara här! Alla känslor bara kommer upp, sköna som jobbiga. Allt bara öser ur en! Och vad som än händer så har man faktiskt alltid kul :) Vi hade morgonandakt i "källaren" idag, minns inte vad det heter... ett litet rum som är under huset som man går in i utifrån. Iskallt, ofc, men gissa om vi hade mkt kläder? Och trångt vare också! haha... Sen hade vi massa ljus, sååå mysigt.

Idag har vi kreativitetsdag btw. Jag och Klara försökte skriva en låt som handlar om Undersvik förut men det gick inte så värst bra, så vi la ner det. Saknar Jenbert, vill skriva låtar med dig juuuu jennyyyyy! Men just nu vill jag bara vara här sista dygnet :) Staffan åker hem ikväll, det suger ju :( Och han bor i Gävle, så ofta kan man inte ses direkt...

Nu blev det långt här! Vi hörs senare eller i morgon typ
kanske i morgon, tveksamt men kanske! om inte så hörs vi på söndag
puss och kram


livet är helt okej

Allt rullar på, det är verkligen underbart här uppe! Tackar alla som är här för att dom är så himla snälla och fina :) Det älskar jag med undersvik, alla är snälla mot varandra :D Finns verkligen inget bättre plats än här! ALL KÄRLEK TILL UNDERSVIK. Som matilda sa idag: man ska inte åka härifrån :( man borde stanna här för evigt! Ja, det borde man verkligen ;o

Nu ska jag sticka, sixteeeen och staffaaaaan ska ta datorn -.-
puss på er


kapellet

nu ska jag hämta mig ipod, sen ska jag lägga mig på en bänk i kapellet och bara ta det lugnt! typ sova(?) tills alla andra kommer!

undersvik är bästa stället i hela världen. punkt slut.


UNDERSVIK!!!!!

HEEEEEEEEEEEJ :D:D:D:D:D JAG ÄR GLAAAD :D Jag är i Undersvik och det är inte niiii! *lalalalalal* (retas enormt mycket just nu!) Ni måste vara avis, hehehehe. Det är hur underbart som helst här uppe, preciiiis som vanligt :) Har typ ingenting att göra än först alla andra kommer vid kl 2, det är chill. Har faktiskt damsugit en massa, var 80 ungar här på gården igår, gissa om det var grus öööverallt? haha, men det var bara härligt att få hjälpa till :D

AAAH! JAG ÄR I UNDERSVIK! :D Det är bäst här alltså
Johannes, som var min ledare när jag konfirmerades, är ledare nu också :) Har inte träffat honom sen vi hade återträff för över 1 år sen så när vi sågs igår så blev det en lång mysig kram :D Sen är det ju alla andra som är här också, åååh :D

Märks det att jag är på gott humör eller? :D:D:D:D:D

Nu ska jag kolla fb, bdb och lite sånt! Skriver senare tyyyyyp
CIAAAAOOO


hejdå stockholm!

Ja, det får bli ett snabbt litet inlägg, ska nämligen sticka hem till pappa och hämta min iphone snart, sen hem till lina :)

Vill bara säga att jag hoppas ni alla får ett bra lov, och för er som inte har lov utan jobbar eller något annat: ha det bra ni med! Farfar, önskar jag hade kunnat träffa dig nu när jag åker upp till Hälsingland :( saknar dig! *kram*

nej, nu drar jag! bussen går tio över 11, jag måste småfixa lite innan
Vi hörs i veckan, kommer blogga någon gång eller två, så stay here!

puss och kram

ebba, heeelt osminkad! pusspådenva?

natti, bajbaj sthlm

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt! ska upp vid 9 typ, fixa mig och kolla det sista sen åker jag till söder, hämtar min alldeles laaaaaagade och helt fungerande iphone sen åker jag hem till lina. Ska vara med henne i morgon innan jag åker till Undersvik! thank god att jag har henne :D

vill bara säga en sak innan jag säger hejdå:
sixten elmstedt, jag är coolast, du är inte cool! <3
ses på tisdag, jag ska visa vem som bestämmer :D

såååååå, då var det klart! vi hörs nog någon gång i veckan
det finns nämligen en dator där uppe! (WoW!)

puss och kram så länge, ha ett gött lov

Undersvik sommar 2008! åååh så härligt
(har gråtit massa när bilden togs, därför är ögonen som bollar!)

packning!

då har man packat det mesta då! har bara lite småsaker kvar, skönt :)


packningslista:

  • 2 jeans - check
  • 1 par mjukisbyxor - check
  • överdelar så det räcker - check
  • 3 tröjor - check
  • munktröja (syns ej på bild) - check
  • underkläder - check
  • tofflor att ha när man springer mellan husen - check
  • handduk - check
  • pyamas - check
  • shorts - check
  • vikingahjälm - check
  • nessesär (syns ej på bild) - check
  • lakan (syns ej på bild) - check
det som ej syns på bild har jag inte packat ner än :D
dags att fixa klart allt då :D ciao

 


home sweet home

Nu är jag hemma! Har haft en underbar dag :) Efter några timmar drog jag och emma till väsby för att möta jenbert. Jag behövde en vikingahjälm, och jenbert har nämligen en sån så jag fick låna den. Nu tror ni säkert att jag hittar på men det är sant! Berättar inte vad jag behöver den till, det får ni veta om någon vecka eller två ;)

Sen åkte vi i alla fall till Huddinge och väntade på våra bussar. Iskallt ute, men emma är så het att jag blev varm, hahaha! Ja så nu är jag hemma och måste packa! ÅKER JU TILL UNDERSVIK I MORGON!!! can't belive it, kommer ha det så hiiiimla skönt där uppe :) Jag bloggar sen när jag packat klart, kan ta bild på min fina packning så ni får se hur duktig jag varit, haha!

hörs sen då :D pusspuss

sen vill jag säga till jenbert: JAG ÄR STOLT :D


världens bästa emma <3

Fruängen!

Hej på er sötnosar :) Förlåt att jag inte bloggat än idag. Gick upp jättetidigt och åkte hem till pappa för att jailbreaka min iphone men det gick inte så bra.... Sen åkte jag till Fruängen för att vara med Emma. Nu är jag här, Emma, Maja, Jesper och jag är på Majas rum, lyssnar musik och snackar. Jättemysigt :) Snart blir det fika (y)

Vi hörs senare! PUSS

emma för sisådär 1 vecka sen.... HÖHÖ


sex and the city

Ni har nog hört talas om mina två favoritserier Grey's anatomy och Sex and the city? ja, så klart ni har! Just nu sitter jag och kollar säsong två av Satc och bara njuter! fast de två första säsongerna är mycket sämre än dom andra, men det var så länge sedan jag såg de här avsnitten så jag kände mig sugen :)

Har verkligen inte gjort någonting idag känns det som. Möglat vid datorn, kul, verkligen -.- Aja, i morgon ska jag träffa min älskade bästa vän Emma Sporre. Längtar efter henne så mycket, vi ses så sällan att det är tragiskt :( Sen måste jag packa också, bläääää!

Vi hörs senare, nu ska jag fortsätta kolla på Satc. PUSS!


THE BEST DAY OF MY LIFE?

jag gick in på mailen och kollade inkorgen och hade fått en mail från undersvik
kolla detta, och giiiissa om jag är glad??!?!?!?!?!??!?!?


DOM VALDE MIG! jag ska bli ledare :D:D:D:D:D dom valde bara ut 21 stycken
alltså ååååh så jädra härligt!

dags att handla!

Nu är jag hemma! Ja, redan faktiskt. Vi drog iväg till kickboxningen men insåg att det var fel pass... Så vi stack hem åt varsitt håll. Nu har jag varit hemma ett tag men ska snart iväg med mamma och handla. Typ två underbara tidningar, blir nog Glamour (som vanligt) och så.... cosmo? eller? hatar alla andra tidningar typ, men behöver fler än 1 nu när jag ska resa så mycket! Sitta på resande fot i hela 3 timmar och 40 min på måndag = 1,5 tidning! Något råd? :)

Får se vad jag väljer, så visar jag sen!
vi hörs senare då, pusspuss


Sen blir det kanske en sån här också! sååå gott

JENBERT VASAAAAATEEEIIIIN

ebba (sjunger): I, hate to see you
jenny (säger kort): gråta
ebba (sjunger): cry


fetstilat =
samtidigt

förstår ni?
jag är så trött att jag asgarvar åt det här


nattdags?

Alltså nu så typ har jag och jenbert varit uppe lite fööör länge! Vi har bara suttit och chillat vid datorerna och typ lirat lite låtar och bara sånt. Vi ska upp kl 10, sen åker vi iväg mot söder och tränar kickboxning. Hade tänkt börja, oooom mitt ben inte ger vika. Ebba och killsporter går ihop! rugby <3<3<3<3<3 hahaha nej va töntigt med sånna hjärtan, fy! jaaaarå!

Nu ska vi sova! Jenbert är och borstar tänderna, jag ligger i hennes säng och typ håller på att somna! Ska bli skönt att ba så slumra till och däcka totalt :F

Vi hörs i morgon! Hinner inte blogga innan träningen

HAHAHA nu kommer jenbert in, jätteoseriös, öppnar dörren och ba: ebba, har du somnat? så ba: jag ska bara smyga in här *går på tå* jag ska inte väcka dig! Så kollar hon på mig när hon står bredvid och småplockar, ni vet som man kollar mot en människa som sover som man är orolig att man ska väcka så ba gör hon så att det hon plockar med låter jättemycket, som för att "råka" "väcka" mig! Hon är så galet rolig, typ garvar ihjäl mig jämt!

GONATT!'


upplands väääääääsby

GALET MYCKET HEJ! Jag är hemma hos Jenbert i Väsby. Vi hade ju lunchkonsert idag, gick åt skogen, sjöng fel och hon spelade fel och en massa, men sånt händer. Första pannkakan blir alltid dålig som man brukar säga :) Blev meganervös innan också, sådär töntigt nervös, brukar verkligen inte bli så för min del men jag triggade mig själv i guess.

Nu är vi hos henne i alla fall! Vi har kollat på en asdålig film. Vi kunde inte välja när vi stod i videobutiken så jag drog fingret längs filmerna vid thrillerfilmerna och så sa Jenbert stopp och så tog vi den fingret hamnade på. Någon med Colin Farell, den var bara allmänt dålig. Vet inte ens vad den heter, vi ba tog den och betala, haha!
GÖR INTE DET, råder jag er!

Nu ska vi snart se Twilight tyyyyyyp! Ba sådär för att vi satt i korridoren idag så spelade en tjej "Bellas Lullaby" (på piano, obviously)... typ den bästa låten ur filmen, så vi blev sugna på att se den!

TJOFADDERITTANHEJ! .... eh fel? HEJDÅ
(förlåt för att det inte kommer några bilder,
lovar er att jag fixar så fort det går!)

småtjat (och alex, läs längst ner)

Förlåt att jag inte skrev igår! Hade inte tid i skolan för det var ju musikens dag (YEY!) sen efter skolan åkte jag hem till Martin, kände inte direkt för att blogga när jag var där :P
Åkte i alla fall hem till pappa efter Martin. Nini var också där! Så himla mysigt :) Vi åt middag och tog det lugnt.

Nu är jag i skolan. AAAAAlldeles för tidigt, kom hit för typ 10 min sen ;o Spelar ingen roll, hade ändå inget att göra hos pappa. Börjar halv 9 i alla fall, har låtskriveri. Jag och Jenbert har lunchkonsert idag! Är tack och lov inte nervös än men det kommer. Jag uppträdde igår också, på öppen scen inför i stort sett hela skolan. Jag brukar inte bli så himla nervös men igår var jag typ nära på att spricka, haha! Men det är kul :D

Nej nu ska jag gå ner till musikytan och kolla vilka som kommit.
Lovar att höra av mig senare!

Och till Alex: Jag vet att Andy Mckee inte är en av dom bästa i världen, det gör jag. Och jag vet att du är mycket bättre på musik än mig (så klart) så du behöver inte vara sådär megaseriös hela tiden, okej? :) Och nej, jag är inte sur, jag är bara en dryg styvsyrra :D

dans ;O;O;O;O;O;O

Det är en himla träningsvärk jag kommer ha i röven i morgon! Dom körde nämligen "lite" styrka i min dansgrupp, men det var nice! Efter dansen var det underhållning på scenen. Jag, katja och martin satt och småsnacka hela tiden och efter ett tag tyckte martin att vi skulle gå och äta lunch så så fick det bli. Sen övade vi massa inför lunchkonserten på fredag, jag och katja alltså, men martin joinade :) sen vare en kvinna som höll en föreläsning för alla musikare på skolan. Hon pratade om tinnitus och decibell och så, galet intressant. Sen övade jag och katja lite till sen stack vi :)

härlig dag vill säga :D
nu ska jag tyyyyyyyyyyyp, hmmm, venne, bara chilla

vi hörs lite senare tror jag allt!
(tänkte lägga ut en bild men blogg.se är seeeegt!)

dansens dag!

God morgon! Jag är i skolan :) Vi börjar om 5 min, dans dans dans i två timmar! Kommer säkert ha dött efter den här dagen, så jag säger adjö just in case. Nej men jag ser faktiskt fram emot att ha dans, HOPPAS att mina ben inte sviker mig och jag känner av den här helv*tes skadan! Håll tummarna för mig!

Nu ska jag kila, tänkte ba uppdatera lite såhär på morgonkvisten
vi hörs senare :)

IKVÄLL ÄR DET GREY'S ANATOMY! BÄÄÄÄÄST

pappsen

man kan inte önska sig en bättre pappa än dig!
jag älskar dig daddy cool :)

heart of life

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around

No it won't all go the way it should
But I know the heart of life is good

M

jubileumsdagar

Jag har nog glömt bort att berätta varför jag kommer ha teater, dans och musik den här veckan. Det är för att skolan jag går på (sthlms estetiska gymn, även kallat Steg) fyller 10 år i år. Det firas med att vi alla får testa på alla linjer, så idag hade vi teater, i morgon har vi dans och på torsdag har vi musik. Dessutom är det en massa underhållning och på torsdag blir det även tårta, yeeey! plus att jag idag, och i morgon, fick/får sluta kvart i 12, hur nice är inte det?
Men jag ville bara förklara detta så ni inte tror att vi inte har några lektioner på min skola, för det har vi! faktum är att jag har 10 teorilektioner (ShA, EnA, SvA, MaA, och NaA) i veckan, och 9 estet. Otroligt underbart att gå estet faktiskt, känner mig så positiv inför att gå i skolan nu för tiden! underbart :)


teaterdag!

Ojojoj, vilken dag! när jag kom hem var jag så trött att jag satt vid datorn i typ 45 min sen la jag mig i sängen och slagga i 2 timmar ;o
galet kul att ha teater idag! ibland, men bara iblaaaand så undrar jag varför jag inte går teater i stället för musik, men sen blir jag påmind (av mig själv, ofc) att musik är det absolut bästa som finns :) Vi gjorde i alla fall en massa roliga "lekar", eller övningar kanske man borde säga(?) i två timmar! efter det var hela skolan vid scenen för lite underhållning. Världsmästaren i trolleri kom och körde lite, han är svensk och gick faktsikt på Steg!


här har vi en bild på honom :)

frunken jao!

hello! Åh vilken underbar dag! :D:D
Skolan var soft, sådär lugnt och skönt. Martin försökte hjälpa mig med iphonen, gick ju inte så jävla bra, nu när jag försöker fixa allt på itunes blev jag tvungen att ringa honom för att få hjälp (a) Gullig som han är så hjälper han mig också, nuttenutte!

Sara var i skolan sista lektionen i alla fall, det var ju nice. Låtskriveri, jag och Jenny lirade bara en massa gamla låtar (a) Sen stack jag och sara hem till pappa efter skolan, gick och handlade mat och lagade värsta goda middagen! Alla blev mätta och belåtna.
Sen stack vi över till Lina, jag hämtade mina tights, hängde lite med dom (lina och ina) ett tag sen stack jag och sara hem till henne. Nu har vi varit här sen typ 21, ska lägga mig bredvid henne i sängen nu hade jag tänkt.

i morgon börjar jubileumsdagarna på skolan = tisdag teater, onsdag dans och torsdag musik! SÅ SOFT VECKA! Har teaterlektion i 2 timmar i morgon sen slutar jag *yey*

vi hörs i morgon då! PUSS

mot söder

jahaaaaaaaapp! nu sitter jag här vid datorn igen och bloggar lite. Lyssnar på underbar musik, nämligen Foo Fighters. Ska sticka hem till pappa om sisådär 45 min eller något sånt, ska ba kolla sl först :) såhär ser kommande resa ut för mig, gaaalet många byten, men whatever:


Ta buss 740 från Gustav Adolfsvägen mot Huddinge station.
Den går från Gustav Adolfsvägen 16:09 
och kommer till Hälsovägen ca 16:19.

Vid Flemingsberg byter du till pendeltåg 36 mot Märsta.
Det går från Flemingsberg 16:29 
och kommer till Stockholms södra 16:44.

Vid Södra station (på Rosenlundsgatan) byter du till blåbuss 4 mot Gullmarsplan.
Den går från Södra station (på Rosenlundsgatan) 16:52 
och kommer till Rosenlund ca 16:54.

Vid Rosenlund byter du till blåbuss 3 mot Karolinska sjukhuset.
Den går från Rosenlund ca 17:01.
Du är framme vid Gotlandsgatan ca 17:07.

Restid 58 minuter.

Trevlig resa!


så ja, jag sticker om sisådär 50 min tydligen :)
innan dess ska jag ta på mig ett par strumpor och äta middag
nu ska jag kolla facebook lite!

skriver när jag är hos pappa.. fast kanske inte, får ju min iphone idag
YEEEEEEEEEEEEEEY


this ain't no heaven

att glömma någon man älskar
är som att komma ihåg någon man aldrig träffat

ni älskar mina listor

1. Fullständigt namn? Ebba Nyman
2. Exakt ålder?
16 år och 6 månader, dvs 16,5 år
3. Vart bor du? Huddinge (fast lite med pappa också, på söder)
4. Bor tillsammans med?
mamma, hasse måns
5. Husdjur? måns, hahaha
6. Färg på ditt hus? svart, grått och rött
7. När är du född? 12 april 1993
8. Klass? 1M (hellre M1 om vi i klassen får välja)
9. Vilket år tar du studenten? 2012!
10. Något jobb?
nästa vecka
11. När ska du sova ikväll? runt 11 antagligen
13. Duschat idag? Nej inte än
14. Kramat någon idag? nope
15. Pussat någon idag? inte det heller
16. Vad har du ätit? ingenting
17. Dagens klädsel? pyamasbyxor och t-shirt (båda är måns)haha, ingen hittills
19. Dagens sötnos?
haha, ingen hittills
20. Dagens roligaste? inget har varit kul :(
21. Har du många vänner? Helt perfekt lagom
22. Hur många har du kysst? Haha det har jag ingen koll på
23. Vem kramade du senast? Frida
24. Hur många vill du ha sex med? hur många jag vill? vad är det för fråga?
25. Hur många har varit otrogna med dig? ingen vad jag vet(?)
27. Har du pojk-/flickvän? Singel
28. Vem pratade du med i telefon senast? pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? raderade precis alla meddelanden

FAVORIT:
31. Film? pearl harbor... nej men det finns flera bättre, har ingen favorit
32. Låt? oooj, just nu: all that I wanted was you - erik hassle

33. Mat? loulous fläskkarré i ugn med sås
34. Dryck? inte en aning, mjölk tror jag :)

37. Stad? av alla de jag besökt: Madrid, i Sverige: Sthlm
38. Land? Spanien
39. Ämne i skolan? inså (privat sånglektion med min sånglärare)
40. År? 2008 tror jag

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? pappa, snackar med han i telefon nu
42. Personen du kysste? F*****
43. Gången du spydde? Ingen aning, tusen år sedan
44. Gången du grät? igår, flooooder
45. Pizzan du åt? typ 1 månad sen
46. Gången du var i göteborg? förra året :)
47. Gången du var i stockholm? är där nu :P
48. Gången du var full? länge sen ;o
49. Gången du var hög? Aldrig hänt
50. Personen som såg dig gråta? Lina

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? don't care
53. Ut och festa eller hemma och mysa? hemma och mysa
54. Tv-spel eller datorspel? datorspel ftw ;o
55. Singel eller upptagen? hellre upptagen för tillfället
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? fejsbuck
58. Ragga eller bli uppraggad Båda
59. Big brother eller paradise hotel? Big Brother
60. Svart hår eller blont? jag passar i båda :D
61. Blåa ögon eller bruna? på killen: bruna, sådär fint djupa
62. Choklad eller lakrits? lakrits!!!!!!!!!
63. Göteborg eller stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? vänsteeeeeeerrr, dendu!
65. Coca cola eller fanta? Båda :)
66. Pizza eller kebab? kebab, always in my heart
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Älskas..
69. Leva eller dö? LEVA TILLS MAN DÖR

ANTAL:
70. Personer du älskar? närmaste släkten och mina bästa vänner
71. Personer du hatar? hatar inte en enda själ, förutom mig själv ibland :P
72. Personer som sagt jag älskar dig? ofta jag räknat?
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? elverket.... omg
74. Glassar du ätit på en dag?
3 som högst ;o
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? vill i sommar

76. Gånger du haft minnesluckor? ingen vad jag vet, haha
77. Piercingar har du? inte en enda
78. Personer du saknar just nu? sara, mest av allt och alla!
79. Gånger ditt hjärta brustit?  3 gånger...

VEM:
80. Vill du kyssa nu? fyfan, låt mig slippa tänka på det
81. Ska du träffa imorgon? ingen bestämd
82. Sjöng du senast för? jag sjunger ju jämt, utan att tänka på det
83. Hade du senast en msnkonversation med? Floppan Rosén
84. Spelade du tv-spel med senast? sara, fast jag tycker det är tråkigt :(
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ingen. Det finns ju ingen att ta med?!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på?
Martin :D
87. Förtjänar att dö? ingen
89. Vill du sova brevid inatt? Me myself and I


VAD:
90. Gör dig glad? Roliga människor!
91. Gör dig ledsen? inget specifikt
92. Vad vill du helst göra nu? äta frukost, är vrålhungrig
93. Önskar du att du slapp göra? bära upp disken sen igårkväll :F
94. Vill du ha nu? iphone! hej ikväääääääääääll :D:D:D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? en ny säng
96. Längtar du till?  att få åka snowboard, ååååh! och undersvik :D
97. Tycker du om dina betyg? dom duger gott och väl
98. Ångrar du i ditt liv? Gjort är gjort
99. Är det bästa som har hänt dig? konfan 2008 och coldplaykonserterna


inget viktigt alltsååå

god morgon i stugorna!
var ju på bio med lina igår, helt ärligt så grät jag som aldrig förr. Den var så vacker, så hemsk och så fin. Jag satt liksom och hulkade nästan hela filmen. Det tog liksom 15 min sen grät jag första gången.
NI MÅSTE SE DEN!



sen träffade vi frida efter bion. Allt var jättesegt och mina aggressionsproblem(?) började visa sig lite grand. Förstår inte hur jag kan bli så sur så lätt ibland. Nu var det inte dom jag blev sur på utan en situation som uppstod så tro inte att vi bråkar eller så bara :D jag åkte i alla fall hem. Pratade med Freddan i telefon hela vägen hem och längre än så. Jätteskönt faktiskt :) vi ska ses nästa lördag, wiiie.

ska vara hos pappa kl 17 idag! jätteniiiiice :D
nu blev det många smilies :P höhö
nej men vi hörs senare vavava? puuusss

hair


haha ser typ ut som att jag är gravid!
men whatever, liten bild på håret


THIS IS IT

JAG SKA GÅ OCH SE MICHAEL JACKSSON-FILMEN MED MAMMA!! fast inte först den 2a november! men vi ska hur som helst se den. Så himla nice, den går ju bara i två veckor! kuuuuul :D


jag får rysningar när jag ser trailern
kommer gråta som en dåre när jag ser den på bio! fyfasen
rest in peace

they both look pretty good baby girl but then so do you

förlåt förlåt förlåt förlåt! min blogg har stått tom och samlat damm! jag har verkligen inte pallat blogga, och det är inte ens jobbigt? tragiskt. Men nu är jag tillbaka, bättre än någonsin(?)

sov hos louise i natt. Var med massa folk som går på rytmus igårkväll. Jättetrevligt, kände mig dock lite utanför, ensam steg'are. Fast i stort sett alla som var där hade sökt steg, så dom förstod i alla fall var jag gick och så (fast man känner nog till det ändå, om man går musik vill säga) Vi hade jättetrevligt, Farsta var stället. Galet snygga killar dom har på rytmus alltså, fick lite ont i magen som inte valde den skolan ändå (jag driver nu, okej? alltså, driver att jag ångrade mig, för snygga killar finns det allt!) hur som helst så gick jag upp svintidigt i morse och åkte hem! nu har jag duschat och sitter i myskläder. Ska på bio med lina ikväll sen ska vi nog ut ikväll, mysigt!

vi hörs senare :) puss
'
Ryssland i somras

svenska A

Hej på er! Idag började jag kvart i 1, kanske skrev det igår? Så otroligt skönt. Jag och Lina gick upp halv 11, åt mysig frukost och tog det lugnt. Vi såg den nya filmen Upp igår, kommer ut på bio på fredag, jag somnade efter kanske 45 min, var så himla trött. Så jag somnade väl vid halv 12 kanske, 11 timmars sömn vill säga. Känner mig ändå inte helt utvilad, det är ju nästan omöjligt...

Just nu har jag svenska i alla fall. Vi skiver ett arbete om ett skolminne eller om en tid i skolan. Jag skriver om i åttan, när jag mådde jättedåligt. Hela texten handlar i stort sett om Frida och pappa. Tror jag ska låta Frida läsa arbetet sedan, fast jag et inte om jag vågar. Kanske blir lite genant :$ Får se, får se!

Nu måste jag fortsätta skriva, CIAO

världens bääääästa

HEJJJJJJJJJJJJSAN! jag är hemma hos Linapinafinadinaminatinapina..... osv... Vi har ätit middag, varit en sväng i tvättstugan, handlat choklad och kollat tv. I morgon börjar jag kvart i 1 fast vid halv 12 ska jag möta jenbert i stan, vi ska nämligen ställa oss och lira lite för folket, tjäna lite cash sådär :) Ska bli jätteroligt, första gången jag gör det.

Hur som helst, nu ligger jag här i linas säng med henne, kollar desperata hemmafruar och busar med henne. Låter som att vi är kära, ibland tror jag nästan att vi är det, HAHA! Nej men seriöst, det är så kul för vi retar varandra hela tiden, hon är mig kär alltså....... NEJNI, nu ska jag kittla henne
peace

picnik

sitter och gör om en massa bilder i picnik. en webbsida man kan bli medlem på och som gör att du får fri tillgång till att redigera dina bilder på en massa roliga sätt! kan lägga upp några jag fifflat med tidigare och nu:
(här kommer det komma bilder snart, så fort blogg.se börjar rulla på som vanligt. det går nämligen jättesegt. Detta sker antagligen i morgon, så ni får helt enkelt vänta ett tag)

jenbert

Jag har berättat att jenny är grym på gitarr va? De av er som också är intresserade av musik vet antagligen redan vem gitarristen Andy MacKee är, men för er som inte vet det så är han en av de bästa i världen på aukistisk gitarr! Jenber, min Jenny alltså, brukar spela två av hans låtar för mig. En gång började jag till och med gråta, och jag har aldrig gråtit annars än när någon sjungit förut. Helt magiskt! Lägger upp de två låtarna här, och lyssna på dom heeela, inte bara början, för ju längre han spelar ju bättre blir det.

She:


For my father (den jag grät till, haha):


Läser du det här Jenbert så vill jag att du ska veta att jag ser upp till dig. du är så äckligt bra på gitarr, det vet du, och jag verkligen längtar tills du visar alla att du är det! än så länge är det bara jag i skolan som fått höra men jag vet att när alla andra också hör så kommer dom ha hakan i golvet. ÅÅÅH DU ÄR BÄST

the movie

galet mycket hej på er allesammans! nu har jag varit hemma ganska länge faktiskt. Kom hem och satte på mig myskläder direkt, usch så mycket det regnar ute, blev ju iskall! Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt, vårat vatten kommer nämligen vara avstängt från kl 07.00 i morgon och framåt under dagen, iiiilla! jag som älskar att duscha på morgonen, fasen då :( (ska ju gå upp efter sju, palla gå upp tidigare bara för att duscha)

vi hörs i morgon alltså!
hoppas ni haft en härlig helg btw!
puss och kram


gammal bild, sommar 2008. mitt gamla guldarmband :(
shit vad jag saknar det, det jag har nu är mycket tunnare... blää
(ger mig själv ett minus som har bh med band till en tubklänning -.-)

kvällen!

hejhej. Nu är jag faktiskt hemma hos ina. Jag och matilda följde med henne hem igår och sov här i stället för hos lina. Kvällen var i alla fall ganska lyckad. Det kom några kompisar till Greta, bara fyra pers så det var verkligen inte fullt hus. Bilder kommer i alla fall.

Nu har vi ätit frukost. Jag ligger i inas säng och hon går runt och småfixar lite. Matilda står i duschen. Klockan halv 2 ska jag träffa Frida. Hon var med igår men åkte vid tio, fast det har jag sagt va? Trist som attan, men life is life liksom.

Ikväll efter bion ska jag hem till Sara. Hon ska klippa klart mitt hår :)
Vi hörs väl någon gång runt då

puss och kram, ina hälsar!

här är hon, underbara älskade! ;)


the reader

Filmen var ju helt underbar! Ni som inte sett den måste se den. Tänker därför inte avslöja så mycket då dom som faktiskt inte sett det inte borde få allt förstört.
Jag har snackat med lina. Ska vara hos henne vid halv 6. Ska verkligen bli en toppenkväll! Frida ska dock sticka redan vid 10, hon ska vara barnvakt åt sin systers barn. Väldigt tråkigt :( menmen, resten stannar ju.
Jag har faktiskt inte så jättemycket att säga för tillfället, pappa är uppe på vinden och håller på med en massa kartonger och grejer hit och dit, duktig kan! Kanske ska laga ihop något litet till oss, det skulle nog inte skada. Ja, så blir det allt, nu ska jag se vad vi har i köket.
Vi hörs senare innan jag går till Lina (härligt att jag kan gå till henne, tar bara en kvart till medis faktiskt) kramkram

på söder

god morgon! jag sov hemma hos pappa i natt, orkade inte åka hem till huddinge efter att jag varit med line och södermalm var inte speciellt långt bort i och med att vi mest var i gamla stan och slussen. Det var jättehärligt att träffa Line igår. Gissa om vi hade mycket att snacka om! Vi satt utanför slottet på en bänk i två timmar och bara pratade. Sedan kom det två killar från lumpen springades till oss (dom var ute och joggade) och sa att de två vakterna som stod längre bort kände en av oss... ja dom drev, men vi gick dit i alla fall. Snackade ett tag med dom tills dom skulle byta plats med två andra. Jag och Line garvade som två idioter, såg så himla roligt ut. Tårarna började spruta så kul var det, haha. Till och med vakterna garvade när dom skulle byta!
Har bilder på det så det kommer XD
Nu ska jag se The Reader i alla fall, sen ska jag åka hem, duscha och sånt sen åka till lina. HON FYLLER JU ÅR IDAG! Grattis grattis min solstråle :)
nejni, hej tv'n nu alltså! puss och kram

mot stan!

blev då inget sänghäng ikväll inte, nej nu ska jag in till stan och ta en lååång och mysig promenad med line näslund. Har inte träffat henne sedan Coldplay, ska bli mysmysmyyyys. har inte tid att blogga mycket mer, måste rusa upp och fixa mig det sista! vi hörs i morgon tyyyp, pusspuss





jag och line var bästa vänner för sisådär 2 år sedan
goda tider det där!
älskar den flickan, det gör jag verkligen. PUSS

fame!

på söndag ska vi ha återträff med alla förra nior. Eller inte alla, men många. Vi ska tillsammans gå och se filmen Fame, så klart! vad annars när vi hade den som produktion i nian? det allra sista vi gjorde ihop liksom! ska bli galet kul, undra om alla andra som ser på bion kommer haaata oss när vi typ sitter och sjunger med och blir helt hyper när alla låtar osv som vi kan kommer! Ser verkligen fram emot det :)








bilder från en av våra föreställningar! :)

helg!

äntligen helg. äntligen äntligen äääntligen! fast ändå inte, för visst trivs jag i skolan. Men den här helgen kommer bli bra, det vet jag, för i morgon fyller lina 16 år! alla vi tjejer (jag, lina, greta, ina, frida och matilda) ska först äta en mysig tjejmiddag och sen vet jag inte riktigt. Vi får se vart vinden för oss.

Idag ska jag bara vara hemma, har inte varit det på sisådär 3 dyng typ. Jätteskönt att komma hem och bara packa upp väskan, galet mycket kläder i. Dessutom har vi fått skolkläderna nu också! Dom är svinnice faktiskt, kan ta en cambild och visa (tar bild nu) ... jaaa, såhär då:

tycker att själva "10 år" märket förstör jättemycket :(
men skön är den, byxorna också, fast dom ligger uppe på rummet, orkar inte hämta dom och ta bild på dom också. På luvan på tröjan så har jag texten "Newman", fast det kanske jag redan sagt?

och så ska ni få en bild på mitt hår:

superstylat på bilden, sådär ser det iiinte ut ofixat
fast det är inte klart än, ska bli kortare i nacken och lite sånt

nu ska jag äta! vi hörs senare :)
pusspuss

skolan

sorry för att jag inte har bloggat, har liksom inte haft någon lust! Igår var jag hos sara och hon klippte mig, wiiie. Har värsta pagen nu, fast det ska bli ännu mer. Alltså, när man har kort bak och så blir det längre och längre framåt. SKITSNYGGT! har bild så ni ska få se :D men inte nu, vill inte spara en bild på mig själv på en dator i skolan liksom men jag kan berätta att det är 8 cm kortare där bak i alla fall

Nu pallar jag inte skriva mer, lusten att blogga har försvunnit lite som ni kanske förstår.

mina tjejer

utan oss så vet jag inte vad jag tar mig till!
det är vi mot världen tjejer
Frida, Ina, Greta, Lina och Matilda






mooorning

god morgon god morgon! hoppas ni sovit gott, det har jag.
jag är lite tidig den här morgonen, gick nämligen upp redan klockan sju för att duscha. Ska åka med bussen som går tjugo i, men jag åker nog med den som går halv. Därför kan jag inte skriva ett långt inlägg så det får bli såhär typ, och sen så hörs vi sedan. Kan i alla fall berätta att jag har ljudteknik nu på morgonen. Varannan vecka har vi teori och varannan har vi fri tid. Idag har vi fri tid, det innebär att vi får göra egna låtar i ett program som heter logic. Asroligt faktiskt!

nej nu ska jag rusa, men jag bjuder på en mysbild:

fick denna underbara morgonrock av pappa och loulou i julklapp!

erik hassle

fixade precis erik hassles skiva! kände att min ipod saknade den
grym kärlek till hans röst ;o


sunday bloody sunday

jag tycker verkligen att söndagar suger. det är den typiska slappa/städadagen. jag skulle ha träffat kajsa idag men hennes mobil har gått sönder så hon kan inte ringa mig och vise versa. hon mailade mig, söt som socker, och bad om ursäkt en massa, sen sa hon att hon ska bjuda mig på en bulle i morgon, åååh så gott (y)

jag har inte varit ute en endaste gång idag. ska faktiskt gå upp och ta på mig kläder och gå ut och ta en långpromenad. jag håller tummarna för att mina benhinnor inte tar livet av mig! ska bli härligt att gå ut och gå, jag har sådan huvudvärk, den kanske försvinner när jag rört på mig i den friska (= äckligt kalla) luften.

bloggar kanske senare, will see, will see!
massa skumbananer till er alla. puuuuuuss

bildlista

En bild på dig arg

jag är inte arg, men hittade ingen bättre -.-

En bild på dig glad


En bild på dig som ledsen


En bild på dig och en barndomsvän


En bild på dig från i somras



En bild på dig onykter


En gammal bild på dig och någon du älskar

hahaha sara, vilka tider!

En ny bild på dig och någon du älskar


En bild på dig för länge sen


En bild på dig som ful

hej rött hår.........!!!

En bild på dig som fjortis


En bild på dig som emo



En bild på dig och en ny vän



En bild på dig som du aldrig kommer radera

tråkigt liv

Hur gammal är du om fem år? 21
Vem var den sista du träffade? måns
Hur lång är du? 167 typ
Vilken var den senaste film du sett? the express igårkväll
Vem ringde du senast? kajsa, utan svar -.-
Hur löd ditt senaste sms och till vem? "jag saknar dig. kan vi inte bara ses lite ikväll? :) vid åtta typ" till sara
Vad är dagens planer? inga.........
Föredrar du att ringa eller skicka sms? doesn't matter to me
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? separerade
När såg du senast din mamma? 30 min sen typ
Vilken ögonfärg har du? gröngråblå.... typ
När vaknade du idag? 12.28 för att vara exakt
Har du någon gång hittat en katt? brukar inte leta
Vilken är din favoritplats? undersvik!!!
Vilken plats föredrar du minst? skoltoaletterna
Var tror du att du befinner dig om tio år? pluggandes i typ uppsalaaaa
Vad skrämde dig som barn? mörker
Vem fick dig att skratta senast? minns inte ;o
Är du för ung för att äga vinylskivor? haha gudja
Har du stationär eller bärbar dator? stationär
Sover du med eller utan kläder på dig? med
Hur många kuddar har du i sängen? 3
Hur många landskap har du bott i? ett
Har du någon gång spytt på fyllan? njae, i sånt fall pyttelite
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
Är du social? översocial
Vilken är din favoritglass? svår... sia knäck tror jag
Vad skulle du göra om du vann en miljon? shoppaaaaaaaa
Tycker du om kinamat? ÄLSKAR
Tycker du om kaffe? ohja
Vad dricker du till frukost? mjölk
Sover du på någon särskild sida? somnar alltid på höger
Kan du spela poker? njae, lite
Tycker du om att mysa? lovely
Är du en beroendemänniska? not that i know
Känner du någon med samma födelsedag som din? typ 4 pers
Vill du ha barn? jaa, massor
Kan du några andra språk än svenska? Engelska
Åkt ambulans? på skoj
Vad spenderar du helst pengar på? kläder och skor
Gillar du dyra smycken? priset spelar ingen större roll
Har du någon gång testat narkotika? nej
Vad var det senaste du stoppade i munnen? godis
Roligaste människan du känner? martins kompis claes för för skön!
Välj ett ärr på din kropp? ett på knät som er ut som en 7a
Vad har du för ringsignal ? erik hassle - hurtful
Flirtar du mycket? så lite som möjligt
Har du fått fortkörningsböter? har inte ens körkort
Vilken var den senaste bok du läste? inte en aning
Prenumererar du på någon veckotidning? nope
Vilken radiostation lyssnade du på senast? lyssnar inte på radio
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en blogg
Brukar du sjunga i duschen? gissa 1 gång? JAAAAAA

ingen fantasi idag!

förlåt för att jag inte bloggat idag. jag har legat i sängen exakt hela dagen och kollat på film. sex and the city fick det bli, för typ 10e gången eller något. jag kan se den om och om igen och fortsätta älska den lika mycket varje gång.

har inte så mycket att skriva om egentligen. har sådan huvudvärk att jag undrar om mitt huvud kommer sprängas any second. sitter och lyssnar på joshua radin, älskar hans lugna musik.

vi hörs senare när jag kommit på något att skriva om
puss och kram


fulaste bilden ever, men det kan jag bjuda på

ballerina kex, pepparkaka

hejhej. jag sitter precis och äter ballerinas nya smak: pepparkaka. av mig får den ett minus, eller två faktiskt. 1, det är tusan inte vinter ännu? varför släpps smaken så tidigt? 2. den är alldeles för stark, det blir liksom för mycket. så av mig blir den dissad! smaka själva så får ni se vad ni tycker. smaken är ju som baken - delad!



(förlåt att jag inte skriver med stora bokstäver i början av alla meningar, men jag har som sagt förstört vårat skrivbord så den shift-tangenten jag brukar använda inte funkar och den andra (till vänster) är så seg att jag inte orkar använda den när jag bara vill skriva på)

byebye väsby

hejsan hoppsan. Jag och Jenbert har chillat heeela dagen. Legat och kollat på film och tv, och spelat och sjungit ofc :D Sen har vi åkt moppe till donken också, hehe. Ska sticka hem om tio min, tänkte att jag kunde uppdatera lite innan dess! När jag kommer hem ska jag ta och städa mitt rum, det är nog på tiden alltså. Sen blir det väl en lugn kväll som vanligt, ska försöka hålla Måns hemma så vi kan typ hyra film eller något. Önska mig lycka till, lär verkligen inte gå som jag vill...

Vi hörs senare!
prettynose

extraknäcket

btw, pappas chef ringde mig idag och berättade att jag fick exktraknäcket! Ska dit på måndag, 17.30, för att ha genomgång och sånt där. Ville bara berätta det! Hoppas ni blev glada för min skull ;) haha

hemma hos jenbert!

HEJ PÅ ER GALNINGAR! Jag är hemma hos Jenny, aka Jenbert, i min klass. Vi har lirat massa musik, hon spelar gura och jag sjunger, as you may know. Det är fruktansvärt kul! Vi har gjort hamburgare också, och kollat på Idol, och nu satte vi oss för att lira ännu mer musik. Vi kör Coldplay faktiskt, vilken låt och till VAD kommer jag inte avslöja. Det är i alla fall helt sjukt kul, flickan är så äckligt bra på gitarr att ni inte kan förstå. galet.

Nu ska vi fortsätta
cya

i <3 music

Den här låten, So do you av Hoffmaestro, ska jag och Jenny köra på lunchkonserten vecka 43 i skolan. Skulle egentligen bli en överraskning till Kajsa då det är "vår" låt. Texten i verserna är cp men refrängerna stämmer så bra :D Jenny är grym på gitarr för övrigt! Det låter inte sådär toppenbra än för den är så jääädra svår att sjunga. Om ni lyssnar noga och försöker höra hela texten så går inte det så jättebra i och med att sången går så fort (det gick inte så bra för mig att höra i början i alla fall, sen fixade vi text så klart). Det är så GALET kul med utmaningar.

RSS 2.0