Bra size translations

  • Aalmost there
  • B - barely there
  • C - cant complain
  • D - dang
  • DD - double dang
  • Eenormous
  • Ffake
  • G - get a reduction
  • H - help! I’ve fallen & I cant get up.

filmdags!

Ah, jag har ju då studiedag i morgon!
Så ja, nu fick jag ett ryck av vilja att lägga mig i sängen och se SATC nr 1. Så så får det bli. Kul att dom ska komma och inpsektera varje rum kl 08.00 i morgon bitti för att se om det tagit skada av sprängningarna dom gjort 20 meter bort där de bygger nya villor......................... KUL! verkligen -.-

höstläger i Undersvik!

Om jag längtar? njaaeee asså... typ.. FETT GALET MYCKEEEEETTT!!!!!
ledare: Anna Lie, Nils, Sixten och Astri. Seriöst, bästa ledarna av dom alla!
Kommer ha 3 fantastiska dagar <3

inplanerat

Kommande 4 veckor:
v.40 - prov matte och kulturhistoria på tors.
Åka till mormor i Dalarna under helgen
Emanuel kommer till Sthlm på söndagen!

v 41. - Emanuel i Sthlm hela veckan (praoar)
Prov i Historia på torsdagen
ÅKER TILL SPANIEN PÅ SÖNDAGEN
v.42 - Spanien fram tills onsdagen
v.43 - operation på måndagen (benen)
inget annat planerat

SPANIEN:


LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!! Saknar min syster och hennes underbara kille Martin. Kommer ha så fina dagar med henne där nere <3 Snart flyttar hon hem till Sverige igen - äntligen

i'm bored

Vilken svordom använder du mest? fan, jävla skit och fucking
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:20 eller 06:40 (dusch/ej dusch)
Var köper du dina matvaror ifrån? coop forum :P
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? både :D
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? iphone 4, resa, kamera
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? hihi yes
När var senast någon stötte på dig? idag, hah
Vad åt du till middag senast? fläskfilé och massa
Kan du vissla? oooooom jag kan.
Tittade du på tecknat när du var liten? JAA, framtidsfamiljen på Catroon network.. gud, vad hette det? BÄSTA EVEEEER! Eller alla program på Fox Kids. Emma Sporre och jag var helt späckade, varje dag!
Äger du några popband t-shirts? Coldplay så klart :D och britney, HAHA
När flög du senast? 2006(!!!) men snart igen, bara 2 veckor!!
Pratar du några andra språk? jaa, engelska då :D
Har du gråtit offentligt? flera gånger, im a girl, daah! hahah driver
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? tattoos
Vad har du med dig in på bion? en fin vän/vänner
Vad har du för väder? mörkt och +8
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? just nu: kulturhistora och typ, ja, alla musikämnen faktiskt :) hehehehe
När sov du senast på golvet? aldrig hänt
Vilken är din favorit drink? dricker inte speciellt mkt..
Gillar du din boendesituation? nej, vill ha eget. åh..
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 9 -.-
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ja.. fast idag var jag ledig :D
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? skolans pratkvarn
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18!!!!!!!!
Tror du på liv på andra planeter? nope :)
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "it'll all turn out good in the end. If it's not good, it's not the end"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ja, trots höjdskräcken. Pappa har för tusan varit fallskärmshoppare, jag ska också!!
Tycker du om att krama folk? älskart
Äger du en digitalkamera? typ alla kameror är ju digitala nu för tiden? men ja, jag har en digitalkamera.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? många det
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja? hatar människor som är respektlösa och gör lite vad dom vill. Uschanibuschani!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? NU KÖTTAR VIIII
Är du mörkrädd? eh mest på jorden.
Tre saker du alltid har med dig? mobil, ipod och pengar

Gefle:

Saknar det redan :(

byebye

HEJ! alltså.. vi "försov" oss i morse så jag tog inte det tidiga tåget. Men nu ska vi åka, tåget går om tjugo minuter... Alltså halv 3.
MÅSTE RUSA!!!! HEJDÅ GÄVLE!!! <3<3<33<3<3<3<3<3
Emanuel är så jävla strssad,,... hahahahaha


kvar i Gävle <3

Men alltså gissa vad då? Jag och Emanuel kommer till stationen, och ska kolla vilket spår mitt tåg kommer in på.. Vad står då där? "Inställt" så vi typ: ööööh? Så skulle inte nästa gå först kl 23.00.. Så jag är helt enkelt kvar här en natt till. Inte för att vi klagar direkt :P
tåget går dock 10.30 i morgon, ganska tidigt men jag måste hem för jag har en massa plugg. Säääämst. Menmen, worth it!
Nu sitter vi här i hans vardagsrum och ser på Transformers och spelar the sims. Snart hade vi tänkt ta lite äppelkaka och chilla. Vi hade ett underbart vaniljsåskrig förut, hehehee... Bilder kommer, jag looovar! :D
Vi hörs senare eller i morgon. Puss och kraaaaaaam


projektet för denna helg:

Väldigt normala människor:


u wanna be on top??

JARRÅH... emanuel avslutade förra inlägget.. hahaha, gud va jag skriver! I alla fall, har som sagt duschat nyss och nu ska manne också duscha sen ska vi ner på stan. i regnet.. och äta luuuunch! Han bjuder, gulliiiigt. Sen ska vi väl göra massa videos och greja, toppenkul!
nej nu måste jag kila, sminka mig och sånt skit.
Hejråååååååå

ASDF

Alltså heeeeeeej! Vi har så himla kul här i Gävle. Discobowlingen gick väl inte så bra för min del.. gjorde 3 strikes i alla fall. Emanuel gjorde typ.. jättemånga :( MEN DET GÖR INGET :D För det var kul ändå!! Bilder kommer, jag lovar. Men jag lägger upp allt när jag kommit hem, typ i morgon!
Nu har jag duschat EBBA ÄR EN FIS

papparazi

HEHEHEHEHEHEHE JAG ÄR I GÄVLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! ALLTSÅ LYCKLIGAST I VÄRLDEN. Har så himla kul. Alltså. Från studen att jag fick en kram när jag kom så har jag lett. Eller vare heter. Kan inte sluta le :D Kommer ha världens bästa dygn....  HHAHAHA, har försökt stämma hans gitarr, gick inte så bra.. Bättre än om han gjort det själv ialf (a)

NU SKA VI SPELA OCH SJUNGA! HEJDÅÅÅÅÅ

mooooot gävle

Om 24 timmar kör jag bowling med Emanuel! DISCOBOWLING! Alltså, det ska bli så himla underbart roligt. Jag är verkligen sååå exited. Vad heter exited på svenska? eeh... Gud, jag kommer inte ihåg, hehe. Uppspelt? nej? hahah! Whatever! Men ja, först måste jag ju vara i skolan hela dagen.. kul... not.. fy. Jag kommer missa matteprovet dessutom, för tåget till Emanuel går 15.50 och matten slutar 15.45... faktiskt ganska nöjd (a)
Men ni, nu måste jag packa! Bloggar hos emanuel nästa gång.
CIAAAAAAAAAO

Manniiiis

mampi

inte finaste bilden men i alla fall, mamma och jag i somras
Ville bara typ lägga upp den för jag blir glad av den :)

stört

"If you live in the Northern Hemisphere, today is the autumnal equinox and a Super Harvest Moon will cross the sky after almost 20 years since the last time it happened. When the Sun starts to set on the Western horizon, a full moon will rise opposite to it on the East, reflecting the light of our home star. Being close to the horizon, the orange Moon will be gigantic thanks to a psychological effect called the Moon illusion. The sky will be illuminated by the Sun and the Moon at the same time, creating a weird 360-degree effect that is rarely seen.”

gävvvvvvvvvvvle

Har haft den värsta dagen på länge typ. Inte kul. Varför är mitt liv så vider nu för tiden? Tur att jag har fina vänner, skulle inte klarat mig annars. Åt lunch med Philip idag också, länge sen sist. Skönt att prata av sig.
MEN I MORGON BLIR DET SKILLNAD! Jag är i Gävle om 24 timmaaaar!!!! Alltså jag är så himla taggad :D Kommer ha det fett gryyyyyyyyyyyymt. Längtar massor. Ska ha bästa helgen på riktigt riktigt länge. Underbart!

you can travel the world but nothing comes close to björnö naturreservat(?) ohohohoo

Spindlar, gräshoppor, kyla, dryg människa och jävla massa skoj. Det är vad jag upplevt senaste dygnet. Regn också, glömde det! Har i alla fall haft sjukt roligt trots typ bad mood hit och dit.
Vi var ute på ingarö i Björnö naturreservat eller vare nu var. Verkligen mitt ute i skogen. Fyfarao va mycket spindlar det var och jag verkligen verkligen AVSKYR spindlar. skojar inte. Vaknade med en långben 1 dm ifrån mitt ansikte. Vrålskrek. Panik. Marie min ängel räddade mig (a)
Är så himla trött nu. Verkligen slut i hela kroppen. Var ju uppe ganska länge framför elden med fina vänner. Gissa om jag typ stank efter? (precis som the rest of us... hehe) Så himla gött det var att komma hem och ta en kall dusch. Gud! Vi satt och väntade på bussen i över 1,5 timme idag. Bara väntade där på asfalten mitt ute i ingenstans. Love. Eh?
TAGGA GÄVLE I HELGEN! Alltså, längtar!!!

mot skogen

Ja men tjabba tjena hallå!
Vet ni vad eller? Jo men det var ju konsert idag efter skolan. Allt gick så sjuuukt bra, förutom att ljudet fuckade. Men åh, riktigt nöjd med min insats hur som helst. Gud, sjunger jag bäst eller? ja? HAHA.
I morgon är det "läger" för tvåorna... kul... not. Vi ska åka iväg i morgon bitti, typ till.. jag vet inte. Vi ska ut till skogen i alla fall och resa upp tält, vindskydd, fixa mat osv för vi ska nämligen CAMPA! Och sova över. Utomhus. I denna kyla. Dunjackan och täckbyxorna är nerpackade. Ska fasiken inte frysa.
Vi hörs på onsdag när jag är tillbaka.. om jag inte är FÖR mörbultad då. (eller typ inte har dött av köld) Ska tälta med Rickard som det ser ut just nu. Fyfan. Kommer bli så kallt.......

bilder

Bilder från idag:
Nu är det verkligen dags att sova..
Ska orka med morgondagen också! God natt :)

i wish i knew how it feels to be free

Hemma!
Åkte inte hem direkt utan åkte till Tullinge där jag blev upphämtad av Rickard i min klass och hans polare Jakob. Vi åkte hem till Rickard, kollade runt lite, hämtade en film sen blev jag körd hem. Filmen jag lånade var Watchmen. Ska typ lägga mig i sängen och se den nu hade jag tänkt..
I morgon ska jag möjligtvis lämna in min dator på lagning. Efter det åker jag hem till Cecilia i min klass. Vi ska plugga massa matte och kulturhistoria. Prov i veckan!! Inte redo. Bajs. Sedan blir det härlig familjemiddag hos min älskade far. Ska bli helt lovely.
Jag och Måns är vänner igen. Bara så att ni vet. Syskonbråk.. Vi har fan aldrig bråkat på riktigt förut. Riktigt läskigt. Nu saknar jag honom så in i bövelen. Måns om du läser det här så vill jag bara säga att jag älskar dig. Massor.

Mayhemkvällen 2009


Thyra och Louise, taggade!

Thyra jag och Linnea... alltså.. fråga inte

fest på ballen?

Louise, Linnea och jag... herregud alltså

alltså små?!?!

alltid redo

alltså mitt hår var låååångt...

Tog en dusch 4 på natten.... (?)

och festen fortsatte efter det...

Galen kväll. Bara förnamnet


Uppsala

Hej på er! Har haft en underbar dag hittills med Klara. Vi fikade i några timmar och sen så gick vi till domkyrkan och kollade lite. Efter det drog vi hem till hennes kompis Julia där två andra tjejkompisar till henne också var. Efter ett tag så började jag smsa lite med Thyra som kom hem från Holland i natt. Åkte hem till henne nyss och är nu. Ska åka hem om typ en timme :)


konfirmation 2008. thyra och jag längst fram

smååååå

haha linnea och jag... leker såååå...

jag säger bara: wtf?
Älskar verkligen mina konfavänner! underbara

Stranden i Undersvik. Minnen <3


tell me when you hear my silence


words

Det mest korrekta jag läst på länge:

Its another sleepless night. You come home from a long day and all you want to do is knockout. Your body is trying to tell you that you’re exhausted, but you try to deny it. You want to go to sleep more than anything, but for some reason you just can’t. So instead you look for every possible excuse to stay up. Only because you know that the moment you rest your head on that soft pillow of yours, all the thoughts that you have been trying to avoid throughout the day, suddenly find a way back to you. Even the type of things that never mattered come to mind. And that person you promised yourself you would edit out of your mind, you start to miss them more than ever. No matter how bad they hurt you. You start to think about how your day was, but it was no different than the day before that. Then you start to think about how your day will be tomorrow since your going to be tired if you don’t fall asleep now.

Instead you catch yourself staring at that the ceiling. You decide to sleep on your left side and hug a pillow, pretending that it’s the person you want to be with the most. Then about ten seconds later, you’re sleeping on your stomach. After that you’re sleeping on your right side and the next thing you know, you’re laying on your back again, staring at the ceiling. You toss and turn so much that you suddenly start to sweat a little. And you find yourself waking up in the middle of the night just to check what time it is. When you finally do fall asleep, it’s a brand new day and you have to wake up in a couple of hours. Then you get out of bed and you feel like shit. And when someone asks why you look so tired, you don’t know what to say to them. It was just another sleepless night.

Exactly.


...


sången

En helt vanlig hemmakväll sådär. Har bara suttit och sett massa klipp på tv4 play och mtv.se hela kvällen. Jätteskönt. Relax. Den här veckan har varit alldeles för jobbig. Har bestämt mig för att nästa ska bli bättre. Ska ju till och med till Emanuel i Gävle nästa helg. Längtar helt galet mycket! 
Det jag egentligen ville skriva i det här inlägget var att när jag som alltid sitter och sjunger här vid datorn så slår det mig hur mycket jag verkligen älskar det. Att sjunga. Ni förstår, jag brukar leta upp några random låtar, kollar upp texterna och bara sjunger.
Jag är så lycklig som har min sångröst. Den förtjänar jag väl efter att jag hållit på med musik sen jag varit 6? Ja det tror jag allt! Alltså har jag hållit på med det här i över 11 år. Det är vad jag kallar hobby!
Det är ju ofta så, när man träffar nya människor och dom frågar vad man pluggar och sysslar med. När jag då säger att jag sjunger så är det ungefär i 85% av de fallen som jag får höra "åååh, min dröm är att kunna sjunga!" eller dylikt. Självklart blir man ju liksom lite smickrad eller vad ni nu vill kalla det på en gång. För ja, jag kan ju verkligen sjunga och det finns människor som drömmer om det. För mig är det verklighet.
Tack mamma och pappa för att ni satte mig i kör när jag var liten. Tack pappa för att du alltid pushat mig att gå ett steg till. Tack Ebba, ja tack mig själv, för att jag inte slutar. För att jag vet vad jag vill och att jag kommer att lyckas.
Tack!

STEG!

Min älskade skola har fått en ny dörr idag:
Sjukt fint :D och ja, min skola är bäst bäst bääääääääääst!

pärlans birthday

God dag!
Hade jättetrevligt igår! Vi var 11 pers som var ute och åt middag för det var även vänner till emmas familj där. Har aldrig ätit så god mat i hela mitt liv hur som helst. GALET! Entrecot (stavnig?) med potatisgratäng och pepparsås. Köttet var stekt medium.. Vill hellre ha superblodigt, menmen. Det var svinigt gott. Alltså. Galet. KDPSKGLSDKSLÖG. Vill gå dit igen!
Skrattade i alla fall massor. Ulrika, emmas mamma, hade tydligen glömt en massa saker från när vi var små. Jag, Emma och Maja (lillasyster, född 94) satt och pratade om maaassa saker vi gjorde när vi var små. Gud så härligt! skönt att ha kvar dom två <3

Har hur som helst slutat för dagen. Två lektioner. Nice?
Ettorna är på läger så massa lärare är borta. Jättesoft.
Ska plugga matte nu sen åker jag hem, tjoheeeej.

MIN PÄRLA FYLLER ARTON

I morgon fyller min andra halva 18 år!!!
OM jag inte hinner blogga i morgon så skriver jag grattis nu.
Kan inte fatta att tiden gått så fort. Känns som att vi nyss var 6? Jag minns när jag gick sista året på dagis och du gick sexårs och du var så himla kaxig för du gick i skolan. Gud vi har så många minnen ihop. Svårt att förstå att vi hållit ihop i 17 år.
Det finns ingen vän jag värderar så högt som dig. Du har ALLTID funnits där för mig. Jag kan inte minnas en enda gång du svikit mig eller jag dig. Du är det bästa man kan önska.
Grattis på din 18 årsdag älskling.

hur gamla är vi här tro? 3-4 år kanske?!
ÄLSKAR DIG SÅ JDKLSGJLDKSKLSDG MYCKET!

provschema ht-10

har många härliga torsdagar framför mig. Love it...........

indestructible

Det blir lite bättre med bilder.

vi två hej då fuck off du dog

Allt är verkligen kaos.
Gråtit massor.
Varit på SöS hela dagen.
Hej då.

.

Det gör fortfarande lika ont

retarded

Försöker plugga, men det går inte.
Kulturhistoria OCH gehörs och musiklära..
måste verkligen plugga musiken, men jag orkar inte?
MÅSTE BLI TAGGAD! ....... fasiken..

5 saker du gjort idag
1. läst en bok
2. lirat bossa på livekvällen i skolan
3. sjungit en massa
4. pratat med pappa i telefon
5. tagit Agnes på brösten

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Mobil
2. ipoden
3. en bra bok
4. min säng
5. mina glasögon i guess

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Emma Sporre
2. pappa
3. Måns
4. -

Tre filmer du kan se om och om igen
1. Titanic
2. Pulp fiction
3. Pearl harbour

Två saker du inte kan lämna bostaden utan
1. Mobil
2. Ipoden

din mamma

Vi två, hej då. Fuck off, du dog.
Men inga tårar når min kind.
Den rådjursblicken så gjord, så gjord.
Oss bar ett kors som blev för stort,
visst du kan gråta om du vill.
Jag har synat dina kort, dina kort.

Å det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min
Och du får ingen tår, ingenting.

För din mamma borde lärt dig litegranna, Tönt
Säg till din mammama att vi inte är tillsammans
Hälsa från ditt ex.

since 1994


händig kvinna

Goder dagens!
Vaknade vid 10 idag och gick ut och började riva vårat garage. Vi ska få ett nytt liksom. Eller ja, få och få.. ^^ Så jag har stått med kofot och rivit hela dagen (läs: 1,5 timme). Har ätit lunch nu och sen suttit här ett tag. Funderar på att gå in och ta en dusch.
Skulle ju träffa Patrik idag men det hinner jag inte :( Trist.
Ska skriva om något intressant sen. Måste bara komma på något först.
Vi hörs senare dååååh. Pössar

Gävle here I come!

Något jag inte skrivit om på bloggen (först nu) är att jag om två veckor ska åka upp till Gävle för att hälsa på en av mina absolut skönaste kompisar Emanuel. Jag skrev om honom i somras när jag varit i Undersvik för då var vi där samtidigt. Vi är typ ultrataggade båda två och har suttit och planerat hela helgen typ hur länge som helst nu. Kommer bli sjukt galet awesome och jag längtar big time! Skönt att ha polare som är precis lika galna som jag, Emanuel är garanteeeerat en av dom. Han är typ värre än mig. Love it!

99 frågor om mig

1. Fullständigt namn: Ebba Ulrika Ofelia Nyman
2. Ålder: 17
3. Vart bor du: Huddinge, sthlm
4. Bor tillsammans med: mamma, styvfarsan och Måns
5. Husdjur: Måns(?) hehe
6. Färg på ditt hus/lägenhet: vitt/brunt typ
7. När är du född: 12 april
8. Klass: ES2M
9. Vilket år tar du studenten: 2012
10. Något jobb: tyyyp, som försäljare
11. När ska du sova ikväll: när jag inte orkar vara vaken längre
13. Duschat idag: yepp
14. Kramat någon idag: eveline och emma :)
15. Pussat någon idag: inte på munnen
16. Vad har du ätit idag: frukost (bestående av nudlar) middag och snacks
17. Dagens kläder: mina kulturama-mjukisbyxor, stor t-shirt
18. Dagens raggningsreplik: ingen
19. Dagens sötnos: emma emma emma emma
20. Dagens roligaste: jag och emma garva en del men minns inte åt vad
21. Har du många vänner: skulle jag vilja påstå ja
22. Hur många har du kysst: jag har inte räknat riktigt
23. Vem kramade du senast: empsi
24. Föredrar du tjejer eller killar? killar
25. Hur många har du varit otrogen mot : ingen
27. Har du pojk-/flickvän: single, indeed
28. Vem pratade du i telefon med senast: empsiii i morse
29. Vem fick du senast sms ifrån: Måns


FAVORIT
31. Film: pulp fiction, twilight.. har fett många
32. Låt: har ingen
33. Mat: husmanskost
34. Dryck: mjölk (GRÖN!)
35. Färg: yellow
37. Stad: i sverige: sthlm, världen: malaga

SENASTE
41. Personen du tänkte på: emma, hehe
42. Personen du pussade: Elise *blink blink*
43. Gången du spydde: typ några dagar sen
44. Gången du grät: i torsdags
45. Pizzan du åt: oooooooj, länge sen.. minns inte
46. Gången du var i Göteborg: 2008
47. Gången du var i Stockholm: är här nu jö
49. Gången du var på konsert: veronica maggio, 2 veckor sen
50. Personen som såg dig gråta: Agnes

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt: svart
52. Hund eller katt: som att välja mellan pest och kolera
53. Ute och festa eller softa med vännerna: softa
54. Tvspel eller Dataspel: data
55. Singel eller upptagen: upptagen
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: none?
58. Ragga eller bli uppraggad: ragga tror jag allt, eller, båda..
59. Big Brother eller Paradise hotel: BIG BROTHER FTW!
60. Svart hår eller blont: blont
61. Blåa ögon eller bruna: isblå <3
62. Choklad eller lakrits: lakrits är bäääst
63. Göteborg eller Stockholm: Sthlm
64. Höger eller vänsterhänt: vänster
65. Coca Cola eller Fanta: Fanta
66. Pizza eller kebab: kebab
67. Randigt eller Prickigt: inget
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: leva 

ANTAL
70. personer du älskar: en del.
71. Personer du hatar: hata är ju ganska stark..
72. Pesoner som sagt, jag älskar dig: ah för det räknar jag..
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: -.-
74. Glassar du ätit på en dag: 3 typ?
75. Festivaler du ska på detta år: ingen
76. Gånger du haft minnesluckor: inte en enda
77. Gånger du har slagits: inte en enda där heller
78. Personer du saknar just nu: mååånga
79. Gånger ditt hjärta brustit: en handfull kanske?

VEM
80. Vill du kyssa nu: oho, den ni
81. Ska du träffa imorgon: Patrik Strahl
82. Sjöng du senast för: sjunger ju jämt?
83. Hade du senaste en msn konversation med: Patrik
84. Spelade du tv-spel med senast: haha aldrig?
85. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: Jaani..
86. Vill kasta en sten i huvudet på: många :D
87. Förtjänar att dö: alla våldtäcktsmän
89. Vem sov du med senast: Eveline :)

VAD
90. Gör dig glad: lojalitet och musik
92. Vad vill du helst göra nu: skriva poesi
93. Önskar du att du slapp göra: vakna halv 7 varje vardag
94. Vill du ha nu: kärlek
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: pengar pengar pengar
96. Längtar du till: GÄVLE om några veckor
97. Tycker du om din kärlek: que?
98. Ångrar du i ditt liv: inte mycket
99. Är det bästa som hänt dig: jag kom in på min skola

leker duktig

Sitter och fixar lite smått med några bilder, älskar det!
I morgon ska jag träffa Patrik, typ en månad sen sist. Galet.

snart vår snart lättar molnen

Gjorde DN's val-test och blev 58% Kristdemokrat... Ja, inget jag hade röstat på om jag var 18 direkt. Om jag fick välja skulle det nog bli miljöpartiet eller moderaterna. Men nu får jag inte ens rösta så ja, vi får helt enkelt se hur det blir och sen leva med det. Gött!

ser dig i mörkret

Hej på er!
Åh vilken fin dag jag har haft. Helt övertygad om att jag har den bästa vännen i världen. Vi kan bara slappa och se film och ändå ha roligt. Bäst är hon. OCH PÅ TORSDAG FYLLER HON 18 (vilket jag sagt tidigare...) Då ska jag och hennes familj ut och äta middag, supermysigt :) Emma Sporre, you are the one and only!
Nu har hon i alla fall åkt hem. Hasse skjutsade hem henne till Fruängen och jag hängde med. I bilen på väg hem bestämde jag och Hasse att det är dags för mig att verkligen BÖRJA övningsköra nu, så i morgon kör vi!
Nu tänker jag se någon serie eller något.
Puuuusss
Emma och jag i början av sommaren <3

kycklingnudlar

Ja, sådär. Nu fick jag ut det jag behövde också.

Är hemma hos min käre gamla barndomsvän Eveline! Åkte hit igårkväll och sov över. Supermyyyys. Fast nu ska vi snart bege oss för hon ska iväg och jobba och jag ska träffa min bästiiiissssss. Fast emma den lilla skiten sov inte hemma och jag vet inte var hon är och hon svarar inte på mitt sms...... hatar sånt. fan. aja, men jag ska ringa tills hon vaknar helt enkelt.

Jamen, ja. Jag sticker nog till Uppsala ikväll - kulturnatten!
lär bli nice.

hejråååh


ja men visst asså

Hej bitterfittan som kommenterade om adhd. Vad vet du om mig? Antagligen ingenting i och med att du skriver sådär. Jag håller på att utreda adhd och det var därför jag skrev "typ". Jag vet EXAKT vad adhd är, och det är ingenting jag "stoltserar" (vad det nu är för jävla ord?) med bara för att jag skrev om det när jag var frustrerad. Det är min blogg och jag skriver precis vad jag vill, jag tvingar dig inte att läsa.

Det enda som är ditt problem egentligen är att du inte kan komma över ditt tragiska beteende och måste klanka ner på andra som har det likadant. Det finns en försvarsmekanism som heter förskjutning och du använder dig klart och tydligt av den. Jag tycker helt ärligt bara synd om dig.

Kom fan inte hit och kommentera mer om du bara ska skriva såna där värdelösa saker. Och vafan, skriv vem du är så jag slipper kolla upp ip-adressen, tar ju bara tid :)


summer o-ten

vad hände liksom?
Vill ha sommmaaaaaarrrrr ju!

show me love

kirrar hårbottnen

a sexy motherfucker is speaking

May tell you I've colored my hair again..
Bilder kommer om någon timme. Kyssar.

lalalalala whatevaaa

Satt och lyssnade på body talk pt. 2 och gled sedan vidare på hennes gamla album. Så mysigt "do you really want me? Am I really speciaaaaaal?" Lätt en av mina favoriter som småunge!
Som ni kanske förstår så ska jag inte gå på Hoffe ikväll trots allt. Orkar inte stå och trängas med flera tusen fjortisar i regnet liksom(?) Hade varit stört kul att se dom men ja, whatever. Lär ju se dom många andra gånger liksom.
Sitter i stället kvar hemma med en fet toblerone, djungelvrål och ostbågar. Mamma och Hasse kom hem med massa från Tyskland. Eller om det var Danmark(?) Spelar ingen roll. Tjocka ska jag i alla fall!

Written in braille upon my skin

Har precis repat lite Braille (av Regina Spektor) med Linnea som spelar piano i min klass. Det börjar faktiskt låta riktigt bra för nu kan jag typ låten utantill. Tack! Om ni pallar så lyssna på den och hör hur svår den faktiskt är.. Blir riktigt stolt över mig själv :D
Har i alla fall kör om typ en kvart. Sjunga lite till, alltså, bäst är det! Sen har jag matte -.- Sen hade jag tänkt dra hem faktiskt. Inte så taggad på Hoffmaestro. Linnea, Rickard och Elias i min klass ska hitta på något ikväll och jag tänkte kolla om jag kan joina, om jag orkar.
MAMMA OCH HASSE ÄR HEMMA IGEN! jävlar va måns ska få.


cococococo

Ibland så är det bara Coldplay som gäller.
Coldplay Coldplay Coldplay.
Bugar och bockar för nya plattan som snart släpps.

Måns äckel Nyman(?)

Så stört sur på Måns alltså. Han vet typ inte vad städa betyder. Eller vad "plocka undan efter sig" innebär. För alltså, detta är helt otroligt. När jag lämnade köket och tagit min mat var det ordning och reda. Kommer tillbaka 30 min senare: KAOS! Och jag vet att dom (Måns och hans två polare Felix och Robin) inte kommer fixa det där under närmaste kvarten och i och med att jag hatar sånt där äckligt bajs så plockar jag undan det. Vill fan inte gå upp och äta frukost i morgon och ha kaos i hela köket. Fan. Blir ju så sur på honom. Omogen är han också. Ibland undrar jag om han verkligen är 19 år. Snarare 15. GUD, vill bara slå till honom. Eller dunka hans huvud i väggen så han får lite vett i skallen.

ups and downs

Så sjukt blandade känslor. Är jätteglad men ändå så himla nere. Och så kommer jag hem och så är Måns och 8 av hans polare (som jag aldrig träffat?) hemma och sitter och spelar fifa och har stökat ner som fan? wtf, bara för att vi är ensamma hemma så måste man inte stöka ner det totalt och vara sjukt respektlös. Hatar när han är sån. Fan alltså.
I alla fall.. stannade kvar i skolan till typ halv 6 idag. Pratade med Elise. Hon är för bra den tjejen. Sen så ja, åkte jag hem och tog sällskap med Elias och Viktor. Skönt.
I morgon äre Hoffe som gälleeeer! Råtaggad. Kommer väl dö när dom kör Desperado. OCH MAJA FYLLER ÅR I MORGON! myyyyyyys. Hon sov här i natt, skrev jag det? Nej kanske inte. Vi försov oss en timme i morse. När jag stod i duschen kom jag på att klockan var halv 8 och inte halv 7 och vår buss gick 07.50. hehehehe.
maja min snuffis <3

8/9 -2010

Onsdag. Jag gick inte på gympan. Så himla ovärt när jag ändå bara får sitta där bredvid i 1,5 timme liksom. Så jag tog sovmorgon. GICK UPP KL 9!! Så skönt. Asvärt :)
Nu är jag i skolan, börjar om 15 min och har då ljudteknik. Best lesson!
Idag åker mamma och hasse till danmark och kommer hem på fredag så jag och måns är själva hemma två nätter. Alltså, det är typ det bästa som finns! Vi kommer vara så glada :D yeeey. ttyyyyp.
Nu ska jag gitta till musikytan. Hejråååh.

operation:

Ja men oj, jag har glömt skriva varför jag ska opereras!
Jag har något som kallas benhinneinflamation (och har haft det de senaste tre åren) Vilket gör att jag inte kan/får springa och det gör dessutom ont att gå. Så ja, nu ska dom öppna upp mina ben, gå ner under benhinnan (som sitter på framsidan av smalbenet) och skrapa på den. Vet inte hur det kommer att hjälpa men ja, vi får väl se. Det trista är att jag blir garanterat frisk. Skadan kanske är kvar efter och då får jag bara lida med ett 15 cm stort fult ärr på benet. Hoppas på det bästa :)

vänner är bäst

Alltså har jag världens finaste vänner eller har jag det?
Jo men asså jag har faktiskt det!
Min pärla, underbara emma, skrev det här till mig igår:

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.
Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon få dig att våga.
Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt.
En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är.
Detta är en beskrivning av dig! (: Jag älskar dig ♥


Blev så himla glad! Gud så fin hon är! <3
Sen så har jag ju resten också. Så lycklig jag är tack vare mina vänner.
Ni gör mitt liv, okeeeeeeej? :D

Är hemma hos älskade Maja Dahlbom nu! Vi har pluggat och pratat massor.
Har liksom inte varit med henne själv sen sommarlovet.
I skolan är det ju liksom inte samma sak riktigt. Hon är totalmys.
Ska träffa pappa vid 9 och gå på Toy Story. Asfett!

Hare gött dåååh :D
PS. Robyn gör bästa musiken.

helgen i kort varsel

HEEEEEEEEEEEEEEEJ på er! :D
Min helg har varit awesome och jättechill. Frida Ovsiannikow, min älskade vän, sov hos mig i fredags. I lördags tog jag passfoto och det blev skitbra, och sen så träffade jag Line Näslund på kvällen. Nu är det söndag. Jag har legat i sängen idag, och bakat en god kaka. Nu är jag hemma hos bästa Frida Heimer som äntligen kommit hem från Chicago!! Gud vad hon har haft kul da, den bastarden. hehehehe. Fick ett par råsnygga converse, låga marinblå. Jättekär <3
Nu ska vi se Australia. Jobbigt att hon börjar kl 10.10 i morgon och jag börjar 08.30. Nice. HARE GÖTT! :D


JAG HAR SMITTAT ELISE :( Hon har feber och är jättesjuk.
Förlåt hjärtat <3


big deal

Nu ska jag ändra på mig, på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv.

taking photos

Har kul med syrrans dator:
Jag och min käre syster Nini på sista bilden dåra asså..

andas ut lite

Ja okej jag är inte riktigt som alla andra. Fast det har jag faktiskt aldrig nekat heller. Jag umgås med vilka jag vill för det är sån jag är. Jag hänger med folk hit och dit och känner mig ganska bekväm överallt. För det mesta i alla fall.
Jag gillar att känna många människor. Jag älskar att vara social och pratglad för sån är jag. Sen så låter jag nog för mycket ibland, ganska ofta alltså, men ja, jag är sån också. Och jag har typ ADHD, ja, det också. Men och? That's me och om ni inte gillar mig så behöver inte inte vara med mig :) Jag klarar mig nog alldeles utmärkt ändå.
Jag kan liksom inte fästa mig vid vissa människor och sen vara med dom jämt och ständigt. Vänner kommer och går och så är livet liksom. Fast då menar jag inte att dom försvinner bara för att jag umgås med andra. Det är väl nästan det jag vill komma fram till med den här texten egentligen. Vänner är fina saker som man ska ta väl hand om och ja, jag älskar att ställa upp för mina vänner. Det är bland det bästa som finns. Att ställa upp.
Jag har inget annat att säga för nu.
Hoppas ni lever livet. Gött mos liksom.

Mina gudar!

http://www.youtube.com/watch?v=iYuyar-rrNY&feature=related
helt seriöst: dom är verkligen bäst av alla band i världen!
Kärlek kärlek kärlek till dessa män. Till bästa Chris Martin!
Någon gång ska jag träffa honom och berätta att han räddat mitt liv med sin musik. Någon gång ska jag säga att jag är honom evigt tacksam! <3

Coldplay 2.6

VILL HÖRA NYA PLATTAN NUUUUU!
Det här är då en liten review men låten kanske inte ens kommer ut (som han säger i videon om ni är nog intresserade att lyssna!)


operation? va?

Var ju hos läkaren i morse och ja, det gick ju som det gick. Dom erbjöd mig operationstid redan i morgon, vilket jag tackade nej till.. Lite förhastat liksom? Så ja, operationen kommer ske någon gång i september eller början av oktober. Hoppas på efter 16 september för då fyller min bästis år jööö. HIHI, emma blir 18!
Men ja, så vi får se hur det blir helt enkelt.
Vi har precis haft klassråd och snackade om vad vi ska göra på fotot i år. Några alternativ är: Gudar, sitta "naken" bakom tidningar, leka att vi är Viktor Esgård (som går i musiktrean), Astrid Lindgren-tema... osvosv. Jag är mest pepp på gudar faktiskt. Verkar skoj. Eller Astrid Lindgren. PIPPIIII! Förra året var vi bönder, ganska snyggt foto faktiskt. Eller ja snyggt och snyggt.. men ni fattar ^^

RSS 2.0