go natt

Nu hade jag tänkt sova folket!
känns som att min kropp längtar efter sängen, trots att jag legat ner typ mer än halva helgen. Ska bara läsa en av mina kompis Rasmus noveller först :) Rasmus är ett underbarn som går i min klass, han har typ absolut gehör och kan spela miljoner instrument. Kiiiind of avundsjuk.

I morgon ska jag vara med Line efter skolan!!! ÄNTLIGEN! typ en vecka sen, börjar kännas som att det är lite för lång tid. Sen ska jag självklart vara hemma kl 20.00 då mampi kommer hem. o em ge, längtar så mycket efter att få krama hemme, känna hennes doft och typ höra henne ropa när det är middag osv. INTE LAGA MIDDAG SJÄLV!! heaveeeeeen.

Vi hörs i morgon om ni har tur vill säga.
natti natti sötisar


somras, INNAN BRITNEY SPEARS! haha

hehehe

Jag ÄLSKAR såna här sjuka människor
dom gör mitt liv snäppet roligare att leva


ARVIKA 2010

För er som inte visste detta så ska jag till Arvikafestivalen i sommar! Ska boka biljetter i veckan! Kommer bli så jävla grymt. Typ alla tjejer som var här i fredags från Undersvik ska dit. Kommer äga :D


påsk i undersvik

you think i'm exited? well you've got right


the best one

Tack för att du står vid min sida i alla lägen.
För att du förstår när ingen annan gör det.
Du är den bästa vän man kan önska sig.
En sån man kan bråka med och veta att allt ändå kommer lösa sig.
En sån som man skrattar med även om man mår dåligt.
En sån man önskar att alla andra också kunde få ha.

Jag älskar dig mer än du någonsin kan ana!
Sara Karina Ahtonen


since 1999 and 2006 - in our own way

the day

ojojoj, upptagen dag må jag säga!
jag och sara vaknade, gjorde frukost, la oss i sängen och såg harry potter 6... phenix orden alltså. Men vi  pallade inte se hela, så det fick helt enkelt bli halva, sen började vi göra oss i ordning. In i duschen, fixa sig och sånt. Sen stack vi till Kungens kurva. Köpte två filmer till mamma, och nytt raklödder för jag har tagit slut på hennes :D Sara köpte en bh också, jättefin!

Sen åkte jag hem. Blev glad direkt när jag steg in i vårat mysiga hus. Måns och hans kompis Robin var hemma och såg en match på tv i vardagsrummet. Blev så glad av bara det liksom, jättehärligt. Lagade middag och vi tre åt och kolla på matchen samtidigt. Typ finalmatch a lá Afrika... whatev.

Nu har jag kört igång tvättmaskinen och sånt. Känner mig så duktig :D

MAMMA KOMMER HEM I MORGON!!!!!!!! ÄNTLIGEN!!

jag och mamma, midsommar förra året :)
bilden är superskarrig på mig men whateva

Harry Potter

Hej folket! Förlåt att jag inte bloggat, har liksom inte haft tid.
Igår var tjejerna från undersvik hos mig som sagt! Hade sjukt kul. Maten var lovely och stämningen likaså. I morse åkte tre av dom astidigt, två stannade kvar för dom hade inte bråttom. De två (hanna kanon och frida tofft) stannade till typ 11-tiden och då var jag och sara kvar. Vi "fixade" oss och stack till huddinge centrum. Kollade lite underkläder sen åkte vi hit hem till henne.

Vi har precis sett klart Harry Potter och den flammande bägaren, första gången jag såg den faktiskt! Riktigt bra! Rob Pattionson <3<3<3 hahaha... Sen ska vi se femman också, har (obviously) inte sett den heller. Niceprice!

Bloggare lite senare, nu ska jag kolla läget på fejjan och sånt!
puss så länge

hos majiii

är hemma hos fina maja dosthe :D
JÄÄÄTTELÄNGE SEN!

Vi har varit på Kulturama! Vi gick runt och typ whinade hela tiden över att vi vill gå nian en gång till. Alltså, jag saknar verkligen Kultruama!!! Inte liksom sådär att jag hellre är där än på STEG, men fortfarande. Vi typ stod utanför klassrummet (det är glasväggar) och kollade in och ba "åååh kommer du ihåg när Linus (vår förra lärare) alltid satt på bänkarna och spelade gitarr och sjöng för oss när vi inte hade något att göra" ÅÅÅH

Hur som helst. Vi ska äta middag nu sen ska jag hem till pappa!

Vi hörs senare ikväll eller så bloggar jag i morgon.

BTW, undersvikstjejerna kommer i morgon! MYYYYS


jag och maja, balen -09

samhällskunskap

Detta arbete, jämföra USAs och Sveriges riksdag/regering/whatever they call it. JAG KAN INTE JOBBA HEMMA. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu är jag hur som helst kvar i skolan och pluggar, medans alla andra gått hem -.- Känns ju bra att jag får något gjort i alla fall, det skadar aldrig.

Saknar pappa, funtar på att sova där i morgon! Måste ringa honom.
Nu måste jag fortsätta plugga, saateeeeeen va trist.

vi hörs i morgon!


school

HEEEJ. Jag är i skolan, fyfansiken vad jag hatar att min dator har kraschat. Pallar verkligen inte att jag måste skriva mitt hemarbete i skolan nu, det suger!

Mamma och Hasse kommer hem från Brasilien på tisdag. SEX DAGAR! Längtar så mycket. Ska bli skönt att få slippa laga middag, köpa mat och tvätta... Dessutom så plockar ju undan Måns saker också, i och med att han är nyopererad i axeln. Tycker dom kan komma hem idag till och med!

Jag och Sanna hade mysigt igår :) Vi såg PH när vi kom hem sen la vi oss i min säng. Hon slockna efter 45 min så jag satte på SATC-filmen och försökte somna... gick inte. Somnade vid tre. Är trött nu. Skit.

Nu ska jag kolla facebook lite, sen börjar engelskan kvart i 1
Vi hörs senare/i morgon. sry!

fj sdklhgjkshdw

hejhejehjhejhejhejehe... tja!
MIN DATOR HAR KRASCHAT!!! Verkligen alltså, den går inte att sätta igång ;o så jävla uselt, har precis fått en fet hemuppgift i samhällskunskapen.. asjobbigt!
Jag är i alla fall hemma hos Sara idag, var nämligen ledig! Äckligt skönt att få stiga upp kl 1, göra sig "i ordning" och åka och möta Sara.
Vi har skrivit varsitt cv som vi ska lämna på olika fik osv i stan, och skicka in till lite matbutiker och sånt, för att få sommarjobb.

Snart ska vi åka iväg till Nybrokajen i stan för att kolla på skolans föreställning. TACK GODE GUD att min klass inte ska vara med... Känns bara som att det blir så himla mycket att öva till hela tiden. Fast det är trist också, att inte vara med alltså...

Efter det följer Sanna i D2'an med hem till mig så ska vi slagga där, jääättemys :D Hoppas vi börjar samtidigt i morgon bara :|

Jag skriver igen i skolan i morgon... jävla skitdator :(

bildbomb

blir visst ett till inlägg
kollade igenom bloggen och märkte att jag knappt lägger upp bilder
känns astrist
här kommer viktiga och oviktiga bilder because of that:


jag och sara, hennes birthday 2008


jag lina och greta, oktober 2008.. alla ser ut som as :D


fotbollslaget mitt hjärta slår för


min fina kajsa :)


Undersvik, världens bästa ställe


jag och sara på terassen i somras... åh vill ha sommar NU!


jättehemsk bild på mig och min käre emma i somras
tiden då man faktiskt hade lite färg på kroppen -.-


sur tjej(?) i Ryssland i somras :P

nu börjar blogg.se fucka, kan inte lägga upp fler bilder :S
aja hoppas dessa räcker! lovar att bli bättre med bilder...
puss och god natt folket

I know I will be there at the end of the day

Hoppas ni uppskattar att jag lägger upp lite videoinlägg till och från. Känns SÅÅ mycket roligare att göra det, för jag själv som läsare av andra bloggar tycker det är mycket roligare med videoinlägg lite då och då. Då får även ni som aldrig träffat mig en lite bättre bild av hur jag är.

Nu har jag färgat håret klart och det blev fint :) Bild kommer i morgon för jag har inte pallat fixa det nu och jag vill ju att ni ska få ett bra "första intryck" eller vad jag ska kalla det.

Nu hade jag tänkt kolla på New moon för trettionde(?) gången. Den kan helt enkelt inte ses för många gånger :)

Vi hörs i morgon! Då ska jag vara med Emma, ska föreslå bio.
puss


världens bästa sara!

video



ett videoinlägg för att jag inte bloggat i helgen!!
puuuuss

the night

Sov hos min käre "moster" i natt... I och med att jag faktiskt inte har någon riktig moster och Mona, som hon heter, och mamma har varit bästa vänner i typ sjuhundra år så är hon typ min moster :) så från och med nu så är det henne jag syftar på om jag nämner moster igen.......
Whatev, sov där som sagt. Bandit var också där! Hennes sons hund, fast ja, det är typ hon som har honom hela tiden för hennes son jobbar så mycket :P Det är en pitbull rednose, världens finaste! lägger upp bilder sen :)

Katträdd som jag är, så vågade jag inte sova själv i gästrummet för där inne sover katterna också (nu kanske ni undrar hur dom kan ha katter och en PITBULL i samma hus... Bandit älskar katter, haha!) så jag sov bredvid Mona i hennes enorma säng med Bandit nere vid fötterna :)

Nu är jag hur som helst i skolan och har lunchrast. Rasmus sitter bredvid också, fast vid en annan dator ofc... Aja, efter lunch har jag kör sen har jag inså.. sen slutar jag = träffa Line och åka till henne :D wiie. Fast vi sover hos mig ikväll.

Vi hörs väl senare eller nått.
puss

mattttteeee

Har matte, sista lektionen! Vi har rast i tio min, fast det är ju bara sisådär 40 sekunder kvar så det här inlägget blir sannerligen kort.

Ina kommer om 30 min eller något sånt, Lina kommer också! Greta kan inte vara med idag, jättetråkigt. Så det blir jag, Lina, Ina och Frida.

Shit nu måste jag gå!!!!111oneoneone

puss och vi hörs sen


skolan

Sitter i skolan och börjar om 10 min. Kommer ha naturkunskap = prov om rymden, marken, luften och vetenskap. SÅ TRÅKIGT! har inte pluggat, "satsar" på ig så jag kan göra omprov. Kanske skrev det igår? (mitt minne har försvunnit)

Vet ni vad? Jag har kommit fram till en jobbig sak... alltså.. jag ska lämna tillbaka skorna!! Får ångest av tanken men jag behöver pengarna mer än skorna, suger ju! Jag vet att jag får lön/studiebidrag snart men jag behöver ändå pengarna... Är så van vid att alltid ha typ 1000 kr över varenda månad nu och tanken av att jag inte kommer ha det om jag inte lämnar tillbaka skorna är läskig :'( haha! Så skorna ska tillbaka i morgon, men jag lär ju köpa dom igen, senare.

Nu har jag 5 sidor kvar i Breaking dawn
försöker att inte läsa ut den, vill inte att allt ska ta slut!
Vilket jobbigt liv jag har(?!?!) hahah

Nu ska jag sticka! Vi hörs senare, puss.

skorna

in love




för er som observerar:
prislapparna är kvar, men dom ska tas bort..
så slösa inte energi på att kommentera det :)

kvällsinglägg

Hanna fina Hägglöf! Du vet att du får låna mina skor, du vet du vet! och vi båda vet att du kommer i dom, så det är liksom ett löfte! (btw så älskar jag att vi har samma sko strl)

back on track:
Nu har jag gjort klart lukasgrejen och ska skicka den till min fina ledare Anna. Sen hade jag tänkt gå in i tvättstugan och stänga av torktummlarn, sen ska jag röra mig mot sängen och typ läsa ut(?) Breaking dawn. Nej, jag har fortf inte läst ut den trots att det gått typ 3 veckor? JA, jag är seg.. and i hate it (har aldrig hänt förut... hehehehe) Tack hanna bebyyyy för att jag fått låna den under denna långa period.

Har inte så mycket mer att säga nu riktigt.
Inget annat än god natt :)
(fast snart lägger jag upp bilder på skorna, ÄR SÅ KÄR)

my girls rules the world

hej sötisar :) hoppas ni gillade videoinlägget! ....

Sitter här och möglar lite. Ska skriva lite om lukasevangeliet hade jag tänkt, få det gjort inför ledarutbildningens nästa helg!

Ina min fina ringde precis. Vi bestämde att hon skulle komma till min skola i morgon när hon slutat, sen ska vi vidare och träffa resten av chicksen. (Vilket innefattar Lina, Greta och Frida) Sen åker vi hem till mig och några av dom ska i alla fall sova här så mycket jag vet :) Vet att vi kommer ha grymt roligt i alla fall! brudarna rockar min värld, no doubt.


jag och Ina i lördags :)

Fyfasen... kom precis och tänka på att jag har naturkunskapsprov i morgon, som jag knappt pluggat till... Men faktiskt, så bryr jag mig inte. Får jag ig så gör jag omprov och pluggar till det i stället, för jag har inte ork att plugga nu när jag måste ta hand om allt här hemma! Blir ju genomtrött av allt...


skriver innan jag lägger mig! kramiiis


videoinlägg

alltså jag ser jätterisig ut, men jag bryr mig inte faktiskt :)
tyck vad ni vill om mig, superheroes. puss



ps. ja, jag har gosedjur i sängen för annars är det ensamt ds.

superkort

skriver ett snabbt inlägg för snart kommer ett videoinlägg till er!

köpte skor idag, svarta pumps, SVINSNYGGA, dom visas i videon :)
för övrigt har jag haft en jätteskön dag, typ somnat(?) i skolan idag igen.

Jättemysig kväll med sara igår btw, vi älskar att bitas :F

nejni, nu kommer videon! puss

lördagsöndagmåndagtisdag

I'm back, har inte pallat skriva så mycket, don't know why! :) Lördagen var jättenice, härligt med fina vänner. I söndags såg jag pappa och hans fru (känns som att hon betyder noll för mig när jag skriver så, men faktum är att hon är som min egna mamma) Loulou Snabba cash på bio. Riktigt bra gjort, fast så himla trist att dom tagit bort så mycket från boken... Men I guess att det behövdes, den var ju ganska lång trots allt...

Igår gick vi halvdag för vi hade ju öppet hus i lördags, superskönt!
Idag så var det en soft dag i skolan, fast jag typ sov på exakt alla lektioner. Galet trött bruuud! Efter skolan var jag med SAAAAARA (eller ja, vi är fortf) Vi drog in till stan och jag shoppade massa saker :D:D:D:D:D

En skjorta, ljusblå, från gina för 199kr
en svart bh från twilfit för 149kr
vit spetsbody från bikbok för 199kr
två-pack tights på h&m för typ 79kr
knästrumpor, svarta, också h&m för 49kr
och sist men inte minst en svart kofta från h&m 149kr


Asnöjd med mina köp i alla fall, fast i morgon ska jag byta bodyn till en mindre och bh'n till en större.. Blev asbesviken när jag insåg att jag var tvungen att åka in och göra det i morgon :( bajs! Anywaaay, bara att få det gjort helt enkelt

FYFAN, långt här
nu ska vi typ, venne vad... jag slaggar här.. måns är nyopererad och jag vågar INTE vara helt ensam hemma, no way at all!

puss på er

lördagsöndagmåndagtisdag

I'm back, har inte pallat skriva så mycket, don't know why! :) Lördagen var jättenice, härligt med fina vänner. I söndags såg jag pappa och hans fru (känns som att hon betyder noll för mig när jag skriver så, men faktum är att hon är som min egna mamma) Loulou Snabba cash på bio. Riktigt bra gjort, fast så himla trist att dom tagit bort så mycket från boken... Men I guess att det behövdes, den var ju ganska lång trots allt...

Igår gick vi halvdag för vi hade ju öppet hus i lördags, superskönt!
Idag så var det en soft dag i skolan, fast jag typ sov på exakt alla lektioner. Galet trött bruuud! Efter skolan var jag med SAAAAARA (eller ja, vi är fortf) Vi drog in till stan och jag shoppade massa saker :D:D:D:D:D

En skjorta, ljusblå, från gina för 199kr
en svart bh från twilfit för 149kr
vit spetsbody från bikbok för 199kr
två-pack tights på h&m för typ 79kr
knästrumpor, svarta, också h&m för 49kr
och sist men inte minst en svart kofta från h&m 149kr


Asnöjd med mina köp i alla fall, fast i morgon ska jag byta bodyn till en mindre och bh'n till en större.. Blev asbesviken när jag insåg att jag var tvungen att åka in och göra det i morgon :( bajs! Anywaaay, bara att få det gjort helt enkelt

FYFAN, långt här
nu ska vi typ, venne vad... jag slaggar här.. måns är nyopererad och jag vågar INTE vara helt ensam hemma, no way at all!

puss på er

mini-one

hello mina fantastiska läsare!
whats up?

ikväll blir en soooft kväll. Inget speciellt som händer alltså. Några av måns polare har kommit hit och så kommer mina fina tjejkompisar. myyys

Öppet hus idag var kul! gick asbra när jag sjöng på scenen, faktiskt riktigt bra och jag är nöjd :) stack hem vid 3 tiden och fick sällskap av måns och hans polare olle, behagligt värre.

Nu ska jag gå och byta om, har typ myskläder på mig ;o

massa pussar

leave this world behind

FEEEEEEEST!!! Måns och hans två kompisar felix och sebbe var nyss här hemma och har taggat inför deras utgång i några timmar... Sebbe var så JÄVLA jobbig, fyfan.. sliskig typ :) haha!

Nu är jag och emma i alla fall äntligen ensamma hemma och ska snart sätta igång en rulle, jättemys. Det blir baksmällan, har aldrig sett den så det ska bli kul. Har ju hört så mycket bra om den.

HAHAHA, jag och emma bakade en sockerkaka som jag skulle ha med mig i morgon på öppet hus.......... Ni ska bara veta om den blev lite fail? Vi gick ner hit och var med grabbarna och glömde totalt bort den uppe i ugnen i köket, hah! Ganska torr, ganska svart(?) den hamnade i papperskorgen DIRR.

mer har jag inte att säga!
vi hörs senare eller i morgon? PUSS



krävs att bli körd på högsta volym. NIIICE


today was gonna be the day

ojojoj, sorry!
idag efter skolan var jag med line och vi stack iväg för att köpa mina glasögon som ÄNTLIGEN blivit klara :D Gillar dom men faasen va ont det gör i bihålorna att ha dom på sig. Kvinnan som jobbade där sa att det skulle ta typ 1 vecka för mig att vänja mig att få från linser till glasögon... Hoppas innerligt att det går fortare!

Efter det stack vi hem till mig, lagade middag, åt och sen har vi bara pratat pratat prataaat. Underbart! Fanns en hel del att säga efter att inte ha träffats på 1 månad (hon var ju i indien i 3 veckor, minns ni det?) Jätteskönt att träffa min fina vän igen ialf :)

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova.
Är nyduschad också, så himla skönt.

Vi hörs i morgon, då ska jag vara med emma efter skolan, bäääst.
Vi sover här, supernice.. OCH PÅ LÖRDAG ÄR DET ÖPPET HUS = jag ska uppträda = kul men läskigt!


vi lekte lite med maten efter att vi ätit :D


mina brillooor!!

sjuk? ;o

på engelskan, lektionen efter lunch, så började jag må lite dåligt... När lektionen närmar sitt slut kommer min lärare Alexandra fram till mig och frågar mig väldigt gulligt hur jag mår och föreslår att jag nog ska gå hem resten av dagen... Hon sa åt mig att snacka med Kuno, som sitter i receptionen (OCH är musikläraere) och det gjorde jag så jag fick åka hem. Ska dock sticka om 15 min igen, fast vart säger jag inte...

lägger in lite bilder från dagen:

dagens klädsel:
vitt linne - vet ej
persikofärgad blus - vet ej heller, haha... mitt minne
blå tröja - h&m
jeans - tiger of sweden
sjal - h&m, divided


världssöta katja :)


jag och marie under lunchen

skola

Hejjjj! Sitter i datasalen med Katja.. Fast vi är iofs typ 50 pers här inne, haha men whatev. Sebastian sitter snett mitt emot och typ, klagar på ditt spel... Han spelar stress, på datorn(?) ahja..

Slutar tidigare än vanligt idag, min lärare är sjuk! Ska snabbt in till stan och köpa bootsen sen åker jag till huddinge. Sen ska jag och brorsan iväg och handla mat idag också, känns så konstigt att göra allt sånt här själv. Men jag är glad som har honom, han är bra på att hjälpa till (tack och lov)

Har inte så mycket mer att säga... engelskan börjar NU!
pusshej

natti babys

snabbt inlägg nu, PH är ju igång.. tiden då jag och bror min ligger i soffan och har vår lilla tid under dagen, haha!

tänkte bara skriva att jag är härligt nyduschad och luktar underbart - så klart. Vill bara önska er god natt för efter PH så lägger jag mig i sängen och läser breaking dawn (nej, jag har inte läst ut den även fast jag började för 1,5 vecka sen och ja det är pinsamt... så shut up) och sen somnar jag!

Vi hörs i morgon
DÅ ska jag och kajsa iväg och köpa snowboardboots till mig, haha

puss och god natt :)


sommar 2008 :D

hassela :D

kom på att om jag duschar så kommer jag inte kunna sitta vid datorn efteråt för då sitter måns här - garanterat!

så nu kommer några bilder från min weekend med kajsa
(alla bilder är tagna med min iphone så det är ingen bra kvalité)


on our way to the north




skoltröjan - newman fo' sho'! haha


liften upp - första åket! weei


kajsa <3


så vackert... ÅH jag älskar det här


c00lest_g1rls_1n_th3_w0rld - haha





värmestugan <3<3




finns typ inget bättre(?)


cool tjej


coolaste tjejen.... heehheh


trött eller trött?

watcha say?

alltså shooo!!! SRY för att jag inte bloggar....... damn! nu gör jag det i alla fall, bättra än inget ju :D

dagen har varit totalt sämst och jättebra. Sara slaggade ju här i natt, och det var mys. Fast jag fick nästan ingen plats i sängen, som vanligt då :( haha! Men så vaknade jag på typ "fel sida" idag och i skolan var jag typ skitsur och sånt... samtidigt som jag var glad(?) det typ kom och gick. Tror ett annat namn för det är humörsvängningar... haha

Hanna fina Hägglöf följde med hem hit efter skolan. Vi typ lagade mat, åt med måns och gjorde en video :F Sen låg vi i soffan resten av tiden, skitslappt! Nu har hon precis åkt hem.. boooring men sant :( fast vi ses ju i morgon som vanligt ofccc.

Nu ska jag duscha! skriver mer sen.
ska lägga upp bilder från helgen! JA!

PUSS


jag och lina last week :)

gräddfil och messmör

TILLBAKA! till och med i skolan, vad säger ni om den?
Har håltimme, därför har jag tid att sitta lite här vid datorn.

Helgen var helt F A N T A S T I S K! without a doubt. AMASING! Ah jo, men jag skadade ankeln lite.. pga mina boots, så jag ska iväg och köpa nya i morgon! Asvärt faktiskt, även fast jag åker så sällan.. Sen ska jag chacka ny bräda också, fast inte i morgon dock -.-
Berättar mer sen när jag har tid, pallar inte skriva allt när jag sitter i skolan liksom. Dessutom kommer det självklart en massa bilder :D

Håltimme nu som sagt. Snart har vi inval, och jag går låtskriveri (mpr) som sagt. Det nämnde jag ju som senast i förra inlägget.... Känns konstigt att inte ha skrivit på hela helgen, haha. När jag slutat ska jag träffa SARA!!!!!!! Vi sågs ju inte förra veckan för hon var sjuk och jag ville inte bli sjuk till helgen. Hon slaggar hos mig ikväll också, myspys.

Mupr

Har musikproduktion (låtskriveri) nu och det är galet kul! Vi började precis med ett nytt projekt: vi ska välja en musikgenre och skriva en egen låt i en genren. Själv har jag valt electro/chop musik (lyssna på bandet Unicorn Kid för att förstå mer) för skojs skull :) Ska bli skitkul och jag ska precis sätta mig och börja göra låten...
Om jag blir tillräckligt nöjd när den är klar kanske jag lägger ut den här
får se får se...
Nu ska fantasin flöda
puss

today is yesterday tomorrow

heejjjsan. Har inte suttit vid en dator idag så jag har inte kunnat blogga och just nu är mina linser i ögonen så grumliga och smutsiga att jag typ inte ser vad jag skriver... not good!

hur som helst så sov lina här i natt.. vi hade sjukt kul :D
lägger upp bilder från natten senare, hihihi...

i morgon ska jag äntligen få träffa min bästis igen! looking forwaaaaaaaaaaaaard to it :D:D:D vi har en hel del att prata om alltså, gal1 ;o kommer inte kunna sluta krama om henne är jag rädd för :$

i morgon äre ju skola också! ÄNTLIGEN! alltså det går inte att förklara hur mycket jag avgudar min skola och mina fina vänner som finns där. Ska bli härligt att komma tillbaka och allt blir som vanligt igen.
STEG ÄR BÄST :D

Jag tar med mig brädan till skolan i morgon så jag slipper släpa på den OCH packningen samtidigt på fredag. Känns väldigt smart faktiskt... Jobbiga är ju att brädan inte väger så lite. Har dessutom med mig kängorna, hjälmen och ytterkläderna, så det blir en del. Men iofs ligger allt nerpackat i bagen jag har brädan i.

Nu ska jag gå upp till mitt rum och S O V A! somnade framför tv'n för nån timme sen... är osannoligt trött faktiskt. Behöver denna efterlängtade vardagsrutinen igen alltså!

PUSS OCH KRAM

shorty's like a melody in my head

hej på er :) igen...
sitter och snackar med floppan på msn, han är i sälen. Han och hans polare oscar har tappat bort sina liftkort, väldigt tragiskt alltså, heheheheh *skadeglädje*

Idag ska jag vara med Lina... Ringde henne kl 12 men hon svarade inte och sedan dess har jag inte tittat till mobilen så i guess att hon har hört av sig. Dumma mig, hehe. Ska lämna datorn nu och gå upp och hämta min mobil och ringa henne, and i better do it fast.

Om jag träffar henne så åker jag alltså in till Söder, mycket härligt. Men ärligt talat så vet jag inte om jag orkar, för jag måste faktiskt börja packa redan nu. Kommer inte ha tid i morgon för då ska jag vara med min barndomsvän Matilda och på torsdag ska jag äntligen äntligen ÄNTLIGEN få träffa sara!!

så ja, ringa lina och packa då!

puss


twice as much aint twice as good

yo! jag är gladare idag. jag är riktigt rejält mycket gladare idag :D vill ni veta varför? ja klart ni vill:
JAG OCH KAJSA SKA TILL HASSELA REDAN I HELGEN!!!!

alltså, det ska bli så himla nice. Vi åker direkt efter skolan på fredag, vilket tyvärr innebär att jag måste släpa med mig packningen + brädan till skolan på fredag = tungt = besvärligt = jobbigt.. meeeeen, fett värt det. SKA BLI ASGÖTT! åka bräda hela helgen, alltså, ni förstår inte hur mycket jag längtar.

jag och min fina kajsa :) wiiie



asgamla bilder, whatevaaaa!

angry girl

ÄR FETT JÄVLA SUR.

skrev typ flera inlägg men tog bort alla innan som skulle publiceras.

det här går ju fan inte -.-
pallar verkligen inte

är fett sur.

hejdå

snowboooooooard

Hej på er!
idag har jag rensat mina garderober, känner mig stolt faktiskt. Fick ihop tre stora påsar med kläder jag inte vill ha kvar, asbra! Känns bra att äntligen ha fått det gjort. Superstädat i dom nu :D

i alla fall.. Sen har jag snackat med kajsiii idag också. Vi planerade vår snowboardweekend lite, ska bli så himla nice. Vi bästämde oss också för att sticka till Flottsbro och åka lite på lördag också, såååååååå skönt. Längtar efter att få åka bräda alltså, finns inte så många saker som är bättre en det.

Nu ska jag typ sätta igång harry potter och chilla.

ÅÅH, måste bara säga att jag ställde klockan idag för att jag inte ska sova så länge.. Den ringde kvart i tolv, så tänkte jag att jag kunde ligga kvar till kl tolv men självklart somnar jag om och vaknar typ 1,5 timme senare. Ikväll ska jag lägga mig tidigt för i morgon MÅSTE jag gå upp tidigt, och med tidigt menar jag typ innan kl 10.......... damn

Vi hörs senare :)
puss


skulle inte banga på ett par sprillans nya snowboardkängor
ååååh, ska önska mig det i födelsedagspresent!! wiiiee

haha omg

[x] Du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong-Bara ljudet..
[ ] Du har mer än 200 kontakter i din telefonbok
[x] Du stänger inte av mobilen på natten när du sover
[x] Du skickar över 100 sms om dagen
[x] Du skickar sms när du är ute med vänner
[ ] Du kan skicka sms utan att kolla - kunde förut, sen fick jag touch
[x] Du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
[x] Du svarar i mobilen även om du är ute med vänner (hahah wtf?)
[x] Du bär med dig mobilen var du än går
[x] Du bär med dig mobilen även när du sitter
[x] Du har mobilen med dig på lektioner
[x] Din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen när du har suttit o skickat sms på lektioner
[ ] Du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
[x] Du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute o tror att den är stulen (vem blir inte det?)
[x] Du har kallat din mobil älskling, bebis osv
[x] Du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
[x] Du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller nånstans i sängen när du vaknat
[ ] Du har somnat med mobilen i handen under tiden du har hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat
[ ] Du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
[ ] Du tycker/har tyckt att din mobil är bäst i hela världen
[ ] Du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
[ ] Du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden" flera ggr om dagen för du har haft för många meddelanden (iphone fungerar inte så :D)
[ ] Du skriver ner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i din mobil
[ ] Din mobil ringer oavbrutet

Totalt: 14

0-8; din mobil betyder inget för dig. varför inte sälja den istället?
skulle inte förvåna mig om du knappt vet hur man skickar ett sms.

9-17; du använder din mobil sådär lagom.
du är inte beroende av din mobil, du har ett liv!
(- jag är i chocktillstånd... min mobil är ju mitt allt
detta var ju bra i alla fall :D:D)

18-24; mobilen är ditt liv! du är besatt på riktigt


thäjodår

ÅÅÅH, måste få skriva av mig lite ilska!
Är sur på theodor. Jag hatar att tjafsa med honom. Det suger att tjafsa med de vänner som står en närmast. För trots att jag och theodor typ aaaaldrig ses så står han mig så nära för han vet ju typ allt om mig och mitt liv. Jag säger allt till honom... fan, det suger att tjafsa.

Theodor, vi ska vara vänner tills vi dör. Undra sa flundra hur många gånger vi måste påminna varandra om det... Jag påminner dig nu, om du nu läser det här, att vi ska det. Hahaha, det här gör mig glad nu faktiskt. Vi som "planerat" så mycket, hahahaa... omg... du är bra, trots att du suger ibland! PUSS

music

one republic - come home
can't find words to describe how beautiful this song is



underbar låt att lägga stämmor till, ååh love it!

the sex is on fire

tja hej hallå sho tjena!

Känns typ som att livet är meningslöst idag! Fast jag har i alla fall kommit ihåg att sätta i linserna idag och det känns ju stort, slipper huvudvärken liksom. Har kanske inte berättat att den där brillbutiken jag gick till och köpte mina glasögon hos glömde bort att skriva upp i datorn att jag gjort en jävla beställning så brillorna är ju inte fixade. Jag som skulle fått dom för en vecka sen -.- Aja, ska dit i morgon och fixa den där beställningen i alla fall.

I morgon ska jag även vara med Emma :) Hon kommer hit på dagen, sen på kvällen ska hon jag och hennes underbara pojkvän Jesper på bio. Vi ska självklart se Avatar, vad annars liksom? Ska bli jättemysigt.

Nu ska jag gå och läsa breaking dawn. Gjorde inte det förut, utan försökte läsa ut lukasevangeliet till ledarutbildningen och nu har jag bara några sidor kvar, wiie

Gud va mycket det blev nu, sry!


saknar sara så himla mycket... hatar verkligen egypten :(

happiness feels a lot like sorrow

till hanna: jag tog inte alls den fulaste bilden! sluta muppa dig :D

HEJHEJHEJ
förlåt att jag inte bloggat på tusen år alltsåååå, men jag har inte suttit vid datorn speciellt mycket! Hur som helst så var nyår jättemysigt :D var med en massa människor från rytmus, sen drog jag och louise hem till henne och var själva där, supermys!

Igårkväll låg jag och läste Breaking dawn (fyran i twilight-serien) och kollade på sex and the city säsong fyra. Åh va äckligt bra den serien är

Nu ska jag typ gå upp och fortsätta kolla på den eller så blire någon rulle... will see will see!

Skriver senare typ :)
puss


klädseln på nyår fick bli:
svarta tights från indiska
knästrumpor från h&m
ballongkjol från h&m
linne från spanien
kavaj från kappahl


vi gillar att driva....

RSS 2.0