hemma hos babe

Hej sötnosar! Idag är jag stolt över mig själv. Efter skolan stannade jag kvar och rensade mitt skåp, efter det kom Ina och hon hjälpte mig att plugga samhällskunskap i ca 1½ timme. Hon går natur och är asbra på att plugga så när hon hjälper mig får jag verkligen saker gjorda. JÄTTEBRA! tack hun :D

Efter att vi pluggat så drog vi med Martin till Mcdonald's, köpte cheesburgare och sen drog vi till Slussen. Där sa vi hejdå till Martin och så gick vi till monki och Ina köpte en jacka. Nu är vi hemma hos henne, hennes pappa (som är grek och kock) stod som vanligt i köket och gjorde mat. Pasta carbonara (haha hej stavningen?) så jag ser verkligen fram emot middagen!

EN SAK TILL BARA:
pappa mailade mig om jobb. Ett litet extraknäck på hans vårdcentral i Gustavsberg. Dessutom ska Ina också kanske jobba då så vi jobbar tillsammans. Vi ska dela upp informationsblad och lite annat till folk som kommer för att vaccinera sig mot svininfluensan. Dessutom får vi sprutor på samma gång. OCH PENGAR! Gissa om det ska bli nice om vi får jobbet?

hörs senare om inte annat
kyss kyss morgondysch


nattyyyy

såååja! nu har jag tagit på mig pyamas, legat i sängen i tusen år, tagit bort smink, tagit ur linserna och borstat tänderna. Kan detta betyda sovdags kanske? tror det alltså. Jag är så sjukt trött, ska verkligen slumra djupt i natt hade jag tänkt.

i morgon ska jag gymma! vi har ju gym på skolan, gratis träning, galet soft. Ska bli soft att sätta igång kroppen igen efter en seg sommar! dessutom ska jag vara med min underbara Ina efter skolan, galet mysigt.

vi hörs i morgon, sov gott alla!
puss och kram

tua till sthlm!

jag är den sämsta bloggerskan i världen, typ ja sådär. Jag sitter helt enkelt inte vid datorn så speciellt mycket och då tar bloggen stryk. Jag har faktiskt inte så stor lust att blogga just nu, har så mycket att berätta så jag pallar inte sitta och skriva ner allting.
jag kan berätta en jättehärlig grej som att Tua, en kompis i göteborg, kommer till sthlm vecka 42 och 43. Ska bli så sjukt härligt att träffa henne faktiskt, var ju ett helt år sedan nu, och då var det jag som var nere hos henne i typ 1 vecka. Saknar tösen jättemycket! ska krama sönder henne när hon kommer!

göteborg 2008!


ser ut som ett as :P haha

uuuuups

åååååh förlåt för dålig uppdatering! jag hade verkligen inte tid att blogga igår. Sov hos jenbert, åkte nämligen hem till henne från uppsala för hon bor ju i väsby! Vi "såg" eragon, men båda somnade typ dirr.
Igårkväll vart det lite party, fast no alkohol för min del ofc! (jag är så stolt över mig själv, wiiie) mammas kompis bjöd på tacos, vi var skitmånga. Mest vuxna men så var de grabbarna också, så att säga. Mammas kompis son och hans kompisar. Skittrevliga människor, alla är 22+, sååå sexiga, hehehehe....

och nu ska jag snart in till stan och träffa kajsa, sen senare vid 6-tiden ska jag träffa skejtarn martin. Kommer hem ikväll och bloggar då!
pusspusspuss

I UPPSALA!!!!

heeeeeeeeeeeeejsan :D Jag är så glad som en människa kan bli. Typ totalt tillfredställd. Det är jag, hanna kanon, hanna danfors, lisa, klara, thyra och frida tofft här, hemma hos lisa. Eric var här också men han drog för ett tag sedan. Vi har lagat middag ihop, wok med nudlar och stekt kyckling, sedan marängswitz (hahahaha stavning?) till efterrätt. Efter det såg vi Fight Club. Första gången jag såg den, GALET bra film.

Det är så sjukt underbart att träffa alla. Vi har inte varit samlade alla vi sedan Nytta och nöje i somras, minns ni det? Det var liksom i början av juli ;o Vi bestämde då att vi tjejer ska ses och ha bring it on-marathon men så blev det inte så vi får ses snart igen och ha det helt enkelt!

Nu är vi alla i köket och fixar. Jag har faktiskt hjälpt till, sitter inte bara här som en oskyldig unge inte. Vi lyssnar på Lykke Li och njuter av varandras sällskap

nu ska jag kila! PEACE
(peace, love & undersvik... vilken glädje, vilka minnen)


gehörs och musiklära -.-

har gemu om en minut... håller på att hungra ihjäl så jag förstår inte riktigt hur jag ska palla en till lektion innan lunch ;o nu ska jag och jenbert rusa till lektionen

hörs senare
ciao

farmville

OMG, jag har 97000 på farmville :F
fyfan va fint! rik rik rik

tänk om man hade så mkt på riktigt
åååh leva livet

HEJDÅ

låtskriveri<3<3<3:F

tjolahopp! JAG SOV GOTT OCH LÄNGE! Fast jag och Jenbert snacka i telefon ett tag så jag somnade inte först typ 11, men ändåååå.. Nu är jag i skolan hur som helst, börjar om 7 minuter typ och då har jag låtskriveri. Jag och Jenbert ska typ skriva en ny låt IGEN. Vi börjar på vår tredje :F Eller så fortsätter vi med nr 2 som vi aldrig kommer på en bra refräng till. ÄLSKA LÅTSKRIVERI!

Tar sällskap med henne till Väsby efter skolan och därifrån tar jag upptåget till Uppsala. 1. sällskap halvvägs, 2. mycket billigare! Bra för plånboken :D

Nu ska jag kila, vill inte bli sen, ska ner några trappor till musikytan
puss och kram :D

trött

ÅH herrejösses vilken daaag. Trodde faktiskt jag skulle svimma av min huvudvärk, kunde inte vara med under sånglektionen för mitt huvud sprängdes. Jag fick gå och lägga mig i sofforna, där slaggade jag tills Jenbert väckte mig, sooooft. Efter skolan mötte jag min käre vän Matilda, vi åt på burger king där kajsa jobbar sen drog vi till min förra skola kulturama. KÖÖÖÖÖR. Helt underbart, har saknat alla tjejer.

nu ska jag sova, gooooooood natt

rätt gammal bild nu

music

vill bara säga en sak till:
JAG LEVER FÖR MUSIKEN OCH JAG ÄLSKAR ATT SJUNGA
jag är tacksam över min fina sångröst!
goooood natt

natti natti

Nu hade jag tänkt säga god natt faktiskt. Sitter med bärbara i den sk. stora fotöljen. Vill bara gå och lägga mig nu nu nu men jag måste ta bort sminket, borsta tänderna, ta ut linserna och byta om först. Känns som att det kommer ta tusen år ungefär så jag slutar blogga om ca 30 sekunder.
Efter skolan i morgon har vi som gick i kören på min förra skola Kulturama liksom lite återträff för vi ska dra tag i kören igen och fortsätta öva. Helt underbart tycker jag. Saknar alla brudar!
hörs i morgon, puss och kram

@södeeer

hej hej galet mycket hej. Skolan var faktiskt bra idag. Jag och Martin bestämde att vi ska ses på söndag igen, Kajsa ska ockå med, och så hans kompisar jag skrev om förut. härligt. Sedan fick jag massage av philip som tack för att jag gjorde hans engelskauppgift igår, snubben går liksom tvåan, haha. Men skööönt vare. Lektionerna var sega. Gick inte på idrotten pga mitt jädra ben, lirade lite music med jenbert i stället, myyyycket roligare.

Nu är jag i alla fall hemma på söder. pappa och jag lagade god kycklig, potatissallad, stekta champinjoner(stavning?) i vitlök och lime - REKOMENDERAS - och sallad. Är verkligen mätt som en häst. Sötkatten Charlie gjorde oss sällskap. Åååh så mysig han är. Dock så tar min allergi över så jag kan inte kela med honom :(

Nu ska jag hjälpa pappa att vika tvätt.
Vi hörs senare. PUSS

mot sthlms estetiska!

sååå ja! nu har jag duschat, ätit, tagit på mig kläder, sminkat mig, borstat tänderna och ja, hamnat här. Ska åka till skolan nu, går hemifrån om sisådär 6 min, ville bara uppdatera lite först. Nu på morgonen har jag gemu, dvs gehörs och musiklära. Ibland är det skitkul och ibland suger det... Vi får väl hoppas på det förstnämnda.

ha en bra dag så hörs vi senare!

hatar när håret inte hinner torka :(

retard

hahahahaha jag och philip sitter och snackar om Coldplay och han säger
p: var du på deras konsert?
e: ooom jag var
p: jag med, jag tog på chris brown!

zkülän

Hej på er snyggingar! Jag är i skolan, har faktiskt slutat men jag väntar på att Kajsa ska sluta. Sitter i ett litet datarum med Philip i teatertvåan och någon tjej i danstvåan som jag aldrig sett förut. Just idag så mår jag inte så himla bra faktiskt. Har lust att hoppa ner från ett höghus med viss överdrift. Tack och lov har man ju fina vänner här i skolan som piggar upp en :D Philip försöker vara någon typ av moraliskt stöd, väldigt gulligt. Nu sitter han här bredvid och sjunger på Maroon 5 som passar väldigt bra in på min situation, hahaha.

Nu är det såhär att jag inte har varit hemma sedan i söndags innan jag åkte för att vara med martin, ska bli såååå skönt att komma hem faktiskt. Det första jag ska göra är att hoppa in i duschen (tro inte att jag inte gjort det under de här dagarna! det har jag) sen ska jag ta på mig pyamasen och däcka i min säng. Jag och Kajsa somnade rätt sent, hehehe...

vi hörs senare, ciiaao

k är ännu mer störd

alltså så dum hon är. idag så höll Mr x om henne och vi vet båda om det, ganska roligt när hon alldeles nyss, mitt i tomma intet, sa: men ****** höll inte om mig idag!

gissa om jag garvar när hon jämt förnekar saker?

nu ska vi hooka ihop med grönsakerna och dippen
vi hörs i morgon, vi kommer inte få nåågon sömn alls
puss och kram


kajsa är stöööörd

haha nu står vi i hennes kök och ska hacka grönsakerna och fixa dippen nu och kajsa står bara vid datorn och geekar facebook!
ebba: kajsa börja hacka nu då! (jag fixar dippen)
kajsa: (kollar facebook) jag gör ju det!!!


hos kajsa

hej hej på er! jag är hemma hos kakakakakaaajsa. Idag efter skolan så drog vi, tillsammans med josef i teatertvåan, till zinken för att kolla på hennes träning, som hon själv inte ens var med på... josef drog till råsunda, ja för han är aik'are och dom möter örgryte idag, vid kvart över sex sen drog jag och kajsa vid halv 7. Åkte till lilje, vände där och åkte hem till henne. Helt ovärt, haha.

nu är vi här, ska snart äta middag, sen blir det grönsaker med dipp ikväll (det var faktiskt min ide att äta det och inte chips, mkt bra!)
nu ska kajsa skriva något säger hon, puss:

ebba!! my soooolumate :) <3
vi älskar fina bilar!!!


update

Dålig uppdatering, my bad. Sorry dudes! igår när jag varit med Martin, vilket var riktigt roligt (ska skriva mer om det) så drog jag hem till sara. Därför har jag inte skrivit något.

ja, Martin dåra! Om vi säger såhär: till och med HAN säger att jag börjar bli bättre på att åka skateboard, stolt blev jag! Nu kan jag faktiskt stå på den själv, ta fart och åka. Alltså, UTAN att någon håller i. Fast i nedförsbackarna får han hålla i mig så jag inte flyger åt helv*te, men det kommer. Först var vi ensamma i typ sisådär 1½ timme eller något sen drog vi till hans kompisar och dom skejtade lite hit och dit, och spelade fotboll. Jag tittade på med Dogge, som är hans kompis som iofs också skejtar. Sen drog vi och åt på McDonalds, mumsfillibabba! Det var länge sedan jag åt där, typ juni kanske.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Sara, jag älskar dig!
puss

Haha, nu vill jag bara säga att Amelie i musik3an är i skolan, fortfarande lite full sedan natten som varit. Hon har tydligen inte sovit ett dugg utan åkte direkt till skolan från efterfesten hon varit på. Helt galen... Jag skulle råda henne att åka hem och sova, men icke, hon ska vara i skolan! Haha, nu tog hon mina skor för hon ska handla frukost! måste sticka, hej

mot stan!

då far man till slussen då. martin ringde och vi bestämde att vi ska mötas i slussen för att sedan åka hem till honom och skejta där. eller, det blir väl han som skejtar och jag tittar på. men han ska bannemig lära mig också! vi ska skiljas åt vid sju för då måste han plugga, då blir det av att träffa kajsa tror jag

nej nu måste jag sticka
puss hej

jag hatar rubriker

god dag! nu har jag stigit upp ur sängen, ätit frukost och allt sånt där. Nu är det bara att vänta tills martin ringer då. Sitter och lyssnar på älskade Veronica Maggio, hon har nog sveriges finaste röst! Sen stöttar jag Kajsa i hennes skrivande med skolans snyggaste kille, hahaha, riktigt roligt.

saknar mina bästa vänner! mina tjejer
men framför allt emma och sara




ni älskar mitt vackra fakesmile! i know it

mot sänghalmen

oj, är det kanske dags att sova nu? jag ska gå upp klockan 11 och stiga in i duschen hade jag tänkt, behövs lite skön sömn innan dess. jag som bäddat rent i sängen idag, giiiissa om jag kommer sova gott?

vi hörs i morgon bitti, lär blogga innan jag sticker in till stan för att träffa martin. hoppas ni alla sover gott denna sköna lördagskväll. vissa av er är säkert ute på ngn fekke, illa illa, och vissa av er ligger nog hemma och chillar. vi hoppas på det sistnämnda!

puss och kram

toppen och estet

jag skrev att jag skulle lyssna på toppen och estet va? jag säger bara ååååh vilken nostalgi, får rysningar! har inte hört denna på flera år!


frisk? redan?

Jag är allt stolt över mig själv som stannade hemma i sängen idag för nu känner jag mig sååå mycket bättre än vad jag gjort de senaste 2 dagarna. Nu har jag bara pyttelite ont i halsen och huvudet, gud så skönt. Jag är inte ens snorig (ursäkta ordvalet, jag tycker det låter äckligt som gatan) längre, helt toppenbra. Detta gör även att jag visst ska träffa Martin i morgon, trevlans trevlans alltså.

(jag tycker att ni alla som läser borde observera att jag slutat svära så mycket när jag skriver, detta för att jag vet att min pappa och farfar läser bloggen, haha! men jag är hur som helst stolt över mig själv som gör det också. mycket stolthet i detta inlägg, toppeeeeeen)

bara för att jag skrev toppen vill jag lyssna på toppen&estet
back in the 06's
stay cool, peace out!

charlies angels

har precis sett filmen jag såg om och om igen när jag var yngre: charlies änglar. bara gud vet hur mycket jag älskade den filmen, kan ju var och varannan replik utantill märkte jag nu. såg dock inte klart den, kände att det var dags att gå ner till datorn för att se om kajsa var online men icke sa nicke, vilken osis. hon är på väg hem i alla fall, häääärligt. (kajsa är ganska ny i mitt liv och för er som inte vet så går hon i teaterklassen i ettan)

nu ska jag väl checka till farmville eller något, gud vilken nörd jag är
vi hörs senare! puss och kram


Kajsa, och så Josef i teater2an

tattoos

Längtar galet tills jag är 18! Fysatan va många tatueringar jag kommer göra om jag älskar det lika mycket då som jag gör nu. Megan Fox, världens snyggaste kvinna enligt mig, har många fina tatueringar.
Min favorit är denna:

"there once was a little girl who never knew love
until a boy broke her HEART"


jag vill också tatuera mig på vänster sida faktiskt, den där är underbar!
erkänn att det är galet snyggt? ååååh vad jag längtar

sjuuuuk

galet mycket hej på er alla! idag har jag:
  • sovit
  • duschat
  • bäddat i nya lakan i sängen
  • ätit kycklig
  • ätit godis
  • ätit kladdkaka
  • sett på tv

händelserik dag såhär långt! så är det när man är sjuk, inte sant? I morgon är det tänkt att jag ska träffa Martin men vi får se hur det blir med den saken. Känner mig som en mask som ålar runt i torr sand typ.

nu hade jag tänkt sitta här ett tag i alla fall, det är så himla tråkigt att vara sjuk säger jag bara! ville åka hem till pappa och loulou idag men det ville inte min kropp tydligen. jag lär blogga mer senare så tråkigt som jag har det. så ja, vi hörs senare älskade.


tummen ner för att vara sjuk

ondskan there is

hejsan hoppsan! jag somnade i sängen förut, vaknade av att måns knackade på min dörr för han ville se idol med mig. Så han la sig bredvid och så såg vi idol tillsammans, i ca 30 min sen så gick han, den svikaren. Nu har jag suttit här ett tag, under idol ringde nämligen kajsa galen och kär(?) som hon är och började snacka om denna man som går på vår skola. Jag blev tvungen att gå ner till datorn och chatta lite med henne. Ska faktiskt lägga mig i sängen och se Ondskan nu, bara för att vi var i Solbacka detta dygn som precis gått.

Vi hörs i morgon. Jag ska iväg till pappa, om jag verkligen orkar, känner att jag är så sliten och sjuk att jag bara vill ligga i sängen hela dagen i morgon. Vi får se helt enkelt. puss och kram älskade läsare!



Andreas Wilson är snyggast i hela Svea rike

lägret

hejhejhej, gaalet mycket hej. nu är jag hemma igen och jag har nog aldrig varit så trött förut. vilket dygn det har varit alltså! orkar inte blogga så mycket om det just nu, vill bara gå och lägga mig i sängen och se film. en massa bilder finns på facebook och på min bdb där jag nu heter bentfan för övrigt

jjajajaja, vi hörs senare, eller i morgon!
puss och kram


emma sporre

Den som borde få mest uppmärksamhet denna dag är min (sedan snart 16 år) bästa vän Emma Sporre! idag fyller nämligen tösen 17 år! grattis min pärla, grattis grattis grattis. Under dessa år har vi bråkat en gång, om det ens gills som bråk. Finns ingen som jag går så bra ihop med som dig, helt otroligt. Vi kommer umgås livet ut, garanterat. Min kärlek till dig är omätlig! jag älskar dig! LAST FOREVER






1995 (a)

my dear friend

Ida-KaroLINA Gustavsson <3

I was flying, now I'm crashing

Goderdagens kärleksläsare! hoppas ni haft en fin dag såhär långt. Min har varit helt okej faktiskt. Så drygt att sluta tio i fyra bara, plus att de sista lektionerna efter lunchen är engelska, svenska och samhällskunskap. Har bara en musiklektion på torsdagar och det är gemun, gehörs och musiklära. Yäyäyä, whatever säger ni :P

Efter skolan åkte jag till Huddinge och köpte matsäck, vi ska nämligen ha det i morgon när vi ska iväg på läger. Har jag glömt att säga det kanske? I morgon ska alla ettor samt några tvåor och treor iväg på läger. Vi ska sova över en natt på något ställe i Stjärnhov eller vad det nu hette. Ska bli sjukt roligt och många bilder kommer komma upp här på bloggen efter! hur som helst fick matsäcken bli potatissallad och rostbiff, mumma!!

Nu ska jag nog gå och packa ihop allt, har bara tagit upp ryggsäcken och sovsäcken. Ser verkligen fram emot kommande dygn!

puss på er, vi hörs nog senare
om inte så hörs vi inte först fredag, ska nämligen upp tiiiidigt för alla åker 07.12 från t-centralen i morgon bitti. HÄRLIGT -.-

skate? ;o

tjenamors! Sitter i datasalen faktiskt. Martin och Daniel gick precis härifrån, Daniel och jag har geekat farmville :F Martin förstår sig tydligen inte på det där, illa illa, ska bli ändring på det! Hur som helst så lovade Martin mig att jag skulle få tjugo minuter av hans lucnrast så jag kan fortsätta öva skateboard. Det gick inte så superbra igår, tyvärr, men jag kommer bli bättre, förhoppningsvis. Han är inte världens bästa lärare direkt, han vill bara åka själv hela tiden, det ska det också bli ändring på (a)

Bloggar senare, ska uppdatera lite om mina skateskills!
puss på er

lista fellas, jag har tråkigt

Om mig själv
namn:
ebba nyman
födelsedatum: 12 april
stjärntecken: vädur
stad du bor i: sthlm assooo
glasögon/linser: Linser here we go
tandställning: hade fina tänder från början
sjukdomar: inte vad jag vet
husdjur: måns nyman
syskon: I överflöd
vem är din absolut bästa vän: sara
vem är du förälskad i: hemligt (a)

Min kropp
hur lång är du:
167cm
hur mycket väger du: venne
vilken sko storlek har du: 39/40
är du nöjd med din kropp: den duger långa vägar
Skulle du kunna plastikoperera dig: plastic unfantastic
välj en sak du tycker är fulast med dig: jag är ful när jag skrattar
vilken ögonfärg har du: grönblå typ
vilken hårfärg har du: blonda slingor
har du lång överkropp: typ normal i guess
har du långa naglar: nejfyfan, kort skare va!

Mina önskningar
du skulle egentligen vela heta:
Elsa och Vilja
du skulle egentligen vela bo i: Söder 24/7
din högsta önskan är: lyckas i livet
du skulle vilja ha: pengar i överflöd

Mitt rum
vilken färg är det i ditt rum:
svart och grått
har du en tv i ditt rum: yes
har du en dator i ditt rum: nope :(
har du en säng i ditt rum: ja och stor ären
vilken färg är ditt påslakan: rosa
har du kläder på ditt golv: haha massor!!
har du tidningar på ditt golv: typ någon vecko revyn
har du något annat på ditt golv: väska, skor i överflöd, mattor


grattis kuzzen

GRATTIS RASMUS OLSSON!
japp, så är det, idag fyller min kusin 15 år! Önskar jag kunde vara med honom men nu är ju Värmland lite väl långt borta för att hälsa på under dagen. Saknar släkten som är långt där borta! Varför bor inga andra i släkten i Stockholm? jag ska bo i Värmland när jag blir stor!

hejdå så länge


matteprov! :|

God morgon i stugorna! Jag har precis haft matteprov och det gick åt skogen. Bra det iofs för det gör att jag får byta till en lättare grupp, tack och lov! Sitter och lyssnar på "sophia" av nerina pallot om och om igen, ska ju sjunga den på insån för första gången idag. Är ganska nervös faktiskt, men det går nog bra!

kl 11 har vi spexfoto! kommer äga :D Kollade nyss på när dans2an hade sitt, dom hade det mycket oorginella temat pyamas! Inte för att vårat tema är med orginellt...

Igår var jag för tusan på Ikea med pappa och Loulou. Det glömde jag bort att skriva. Det var kul de första tio min sen så sög det, haha.. Man tröttnar verkligen på Ikea! Jag fick ett par jättesöta skrikgula tofflor. Exakt min favoritfärg! Gick runt med dom hela morgonen i morse, myyyyspys!

Nu så känner jag mig färdigbloggad för tillfället!
vi hörs sen :) massa kramar till er söta läsare

mycket på en och samma gång nu!

Har inte blivit så mycket bloggande, tyvärr, men det ska bättras. Dock har jag förstört vårat tangentbord. Man måste trycka extra hårt på "å" och den där tangenten man måste trycka på för att göra frågetecken, eller om man vill att tangenterna ska bli storstilade utan att trycka på caps funkar inte, eller jo, den till vänster, den lilla, den funkar. Väldigt störande må jag säga!! jag skruvade nämligen isär tangentbordet för att göra rent det, sen fick jag inte igen det, så jag bad måns, han lagade det men så blev det lite skadat (a) dumt gjort, ja!

hur som helst, det var verkligen inte det jag tänkte skriva om. Jag tänkte faktiskt bara skriva god natt, för nu går jag och lägger mig i sängen. Tänkte se lite tv sådär.

eller förresten, vill bara säga en grej till: tack lina för igår! vi köpte lite godis och hade myskväll. Såg en jättebra film och hade tända ljus, otroligt härligt. Skönt med bra tjejvänner alltså!

i morgon ska jag träffa Sara, känns som evigheter sen
puss och kram, jag är glad, och lite förälskad tror jag faktiskt
detta är galet galet galet

till pappa, och till sara, framför allt

Sätt på "the Scientist" av Coldplay på spotify. Det är därifrån texten i headern (bilden där uppe) kommer ifrån. Den låten får mig att tänka på Sara, just därför valde jag just den texten.

"come up to meet you, tell you i'm sorry, you don't know how lovely you are. i had to find you, tell you i need you, tell you i set you apart. tell me your secrets and ask me your questions, oh lets go back to the start. running in cirkels, comin in tails, heads on a science apart. nobody said it was easy, it's such a shame for us to part. nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.."

För ca 1,5 år sedan bråkade jag och sara, ett väldigt stort bråk som varade flera månader. Då lyssnade jag på den här låten mycket, den fick mig liksom att tänka på allt. Vi båda gjorde stora misstag då, och tack och lov har vi tagit lära av det där bråket. Tack vare de där månaderna är vi så starka som vi är idag, med varandra.

Sara, du är min andra halva. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ta mig till utan dig för du gör mig verkligen hel. Tack för att du står ut med mig för ibland är jag ett riktigt helvete! Jag älskar dig, det gör jag verkligen, från djupet av mitt hjärta. Jag kommer nog aldrig finna en bättre än vän, det har jag riktigt ärligt väldigt svårt att tro. Tack för allt! Jag står vid din sida i all evighet. DU ÄR BÄST


Greta!

hej sötisar! Nu har jag och Greta bestämt att vi ska ses vid 4-tiden. Har inte träffat min babe på aaaaaslänge! Saknaden är hyfsat stor sådär. Har jag tur så får jag mina 150kr som jag ska ha fått sedan början av somaren, haha! Ska i alla fall bli hur mysigt som helst.

Drar väl hem mot kvällen, har liksom inget plugg. soooft!
Nu ska jag duscha hade jag tänkt, eller så sitter jag kvar här ett tag. Pappa och Loulou håller på att plockar upp Loulous målarsaker (hon är konstnär, faktiskt :D) så det är jättekul! Så härligt att se henne måla, hon gjorde det så ofta när jag var mindre :)

Nejni, vi hörs!
pussar

igår

HAHAH, vilken bortkastad tid. Santiago (en kille i musik2an) hoppade på min buss och vi åkte mot Rålis.... Vi åkte gaaanska mycket för långt, nämligen till slutstationen Karolinska institutet. Ganska skrattretande. Sen åkte vi tillbaka, för kort, och gick vilse vid Fridhemsplan. Till slut så kom vi i alla fall fram till Rålis och då var det ingen där. Vi satt och lyssna på musik i typ 30 min, gick runt lite, sen kom Viktor i min klass med några polare. Patrik, Santis kompis, skulle också komma men vi orkade inte vänta så vi drog. Allt detta under typ 3 timmar eller vad vi nu kom fram till. Vi tog fyran till Hornstull, jag åkte hem hit till Söder och han hem till sig. Hade ganska roligt trots allt ändå :P

Har inte så mycket mer att skriva!
Hörs senare :)

mtb!

Nu sticker jag och pappa ut och cyklar i skogen!
ha en toppendag så hörs vi senare.
puss och kram

tatuering vs iphone!

Berättade för pappa att jag ska tatuera mig idag, och han frågade om det finns något han kan göra för att jag inte ska tatuera mig (han avskyr tatueringar, stackarn, jag som kommer tatuera halva kroppen i mitt liv, HAHA) och jag sa att det nog inte finns det, förutom typ pengar. Men då sa han, smart som han är, att jag får hans iphone om jag inte gör det. HANS IPHONE! Jag har velat ha den sen den kom ut, men liksom, palla lägga pengar på det. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Grejen är den, jag har hela livet på mig att tatuera mig, men den här chansen får jag bara nu. Iphone!... Det blir nog mobilen, FAN!


I love you the most

The person who is my best friend
The person I realized I can't live without
The person who knows me better than all of my other friends
The person I always have fun with
The person who makes me smile on my worst day
The person I can talk about everything with
The person who changed my life
The person I have known since I was little
The person called Sara Ahtonen

facebook

Katja har lagt upp 3 extremt roliga videos på mig på facebook, och för er som inte har mig där kan adda mig "Ebba حلزون Newman" heter jag (det arabiska betyder snigel, lång historia om varför jag heter så, ni kanske förstår själva trots allt)

underbart!

you hate it!



Du hatar mig för att jag är snyggare än dig
men det är lugnt, ingen kan ju vara som mig

music

Ina är allt underbar, ringer mig och kollar hur jag mår! min ängel det där

Vill bara lägga upp en låt jag drogar dag ut och in typ:

heeeelg, ja så underbart!

hej sötnosar! Nu har jag kommit hem, ätit lite yoghurt och dessutom tagit bilder på hur jag ser ut idag! Då blir ni allt nöjda va? Skoldagen var både super och botten. Gemun var jag mest sur på, hade lågt blodsocker och var fett sur, sen åt jag en macka och då blev jag hyper... Kören sög, tycker verkligen att den är tråkig. Gick ut en sisådär tre gånger med "ska gå på toa" som ursäkt typ, och en gång var det faktiskt sant!

Ikväll skulle jag följt med tjejerna ut men jag orkar faktiskt inte. Ska ju ut och cykla mtb med pappa i skogen i morgon, känner för att vara utvilad då. Vem vet hur mycket jag kommer skadas då? Minns ni förra gången? Ni vet när jag föll framåt och landade på hakan mot en stor rot? Får se hur det blir i morgon :D kul är det i alla fall!

Bilder vare va?

Svart kavaj - Kappahl 499:-
beige tunika (?) - Köpt i Riga
svart linne - Gina 129:-
Jeans - H&M, köpta för aslänge sen, minns ej pris
Skor - Minns ej butik - 299:-
Väska - Mormors gamla som hon hade när hon var ung! :D


reggieman

HAHA, nu kom måns och reggie upp. Eller måns gick upp för typ 10 min sen men nu kom Reggie också. I hans försök att gå upp i trappan så snubblar han! väldigt roligt faktiskt, hur trött är man då liksom? sött sött

inget att skriva

TJA SNYGGINGAR! hur är läääget? med mig är det superfint! Idag efter skolan åkte jag hem till Lina, vi åt (fytusan vad jag proppade i mig, tre mackor och en skål fil, helt sjukt!) sen så gick vi till um. Efter det kom Ina, sen så hängde vi tre i säkert 1½ timme typ. Lina drog för att möta en kompis så jag och Ina drog hem till Lina för att hämta mina grejer, sen drog vi hem. Kom hem för ca 20 min sen, hade tänkt äta snart (ja okej, jag är tjock, hehehe) och sen ringa mormor faktiskt. Var så länge sen jag pratade med henne.

Kommer inte sätta mig mer vid datorn ikväll, IDOL har ju börjat
så ja, vi hörs i morgon fellas! Då blir det utgång


Skulle gå ner och snacka med brorsan och Reggie, kommer in i Måns rum och där ligger dom, söta som småbarn, och sover! gullefisar

god morgon!

Gissa om det är skönt att börja kvart i 1? Jag klagar då inte! Hade jättemysigt igår med pappa och Loulou. Berättade om en massa jobbiga saker som dom inte vetat om, tex the voice -09 (om ni minns) och lite andra saker. Var med Ina igår efter skolan btw. Hade saknat henne så mycket så det var hur trevligt som helst. Vi åt på Subway (så fort jag ser en subway-"affär" eller någon nämner subway så tänker jag på henne) supergott, båda tog tonfiskmackan - som vanligt då. Sen drog vi hem till pappa, chillade här på stora balkongen.
Nejni, nu orkar jag inte blogga mer. Vi hörs ikväll, tyyyyp.

håltimme ;o

Kom till skolan halv 9, hade Gemu lektion (gehörs och musiklära, man pluggar noter och sånt) och sen så hade jag faktiskt glömt att vi inte hade gympa, så jag har ingen lektion fram till kvart i 1 och det suger. Jag kunde ha skippat gemun och bara sovit i stället. Typ vaknat NU! ååh, aja, nu sitter vi här, jag emil malva och sebastian, och kollar failvideos på youtube, riktigt kul faktiskt!

JAG ÄR HUNGRIG....!
lunch snart då? :)

hörs senare, pussar

lista igen :$

1. Pratar du fortf med personen du kysste första gången? HAHA
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Vad åt du senast? pizza
4. Den värsta komplimangen du fått? ingen aning
5. Har du varit med i en rättegång? nej tack och lov!
6. Är du polare med grannarna? ohja!
7. Vilka länder har du bott i? Sverige
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? med pappa 2 veckor sen
9. Har du haft en stalker? inte vad jag minns
10. Minns du dina/din musiklärares namn? Kristina, Staffan, Urban och har flera stycken nu i gymnasiet
11. Hur bra är din syn? suger, har linser jö ^^
12. Var är dina syskon just nu? ingen aning faktiskt
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? lång skit
14. Vem ringde dig senast? Snackar med Freddan nu, fast iofs ringde jag
15. Vilken tid gick du upp imorse? 06.25
16. Vad ska du göra i helgen? ingen aning :D
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Nej imorgon!"
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? haha mig själv? daah
19. Vad finns i din bakficka? har inga bakfickor på mina pyamasbyxor...
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? jag sov
21. Vad är det första du gör på morgonen? går på toa
22. Vad ska du göra efter det här? sova snart

hemma... i huddinge? ;o

jarå! skulle tydligen INTE till pappa idag. Han hade sagt "men inte på tisdag, i morgon alltså" i telefon men det hackade så förjävligt så jag hade hört "på tisdag, i morgon alltså" hhehehe, vilket missförstånd! Åkte därför hem hit efter mötet och satte på Titanic! fyfan, har sett den runt 20-25 ggr nu och har ALDRIG gråtit utan att se den. Otroligt nice film!

Ikväll börjar Idol! Tyck synd om mig som köade i flera timmar men kom sedan fram och så sa dom "den här delen av kön får inte sjunga för juryn (FEJKjuryn) idag. Kom tillbaka i morgon" .... och nej, jag orkade inte komma tillbaka dagen efter för att köa och sjunga så jag lät bli :G inget Idol för mig alltså! menmen, så blev det för några av dom som vi kommer se på tv idag! åååh vad jag älskar auditionsavsnitten (ja, för sen när det blir delfinaler så slutar jag kolla!)

HEJDÅ DATORN! HEJ TV'N
massa pussar och vi hörs i morgon!


VILL HA TILLBAKA GAMLA JURYN!

dagen i all sin ära!

DÅÅÅÅ var skoldagen slut! Har haft en sjukt värd dag faktiskt. Först matte i 1½ timme, fast det sög, men ändå, sen klassråd där vi bestämde att vad vi ska klä ut oss till på spexet, och JA, det blir en överraskning! det kommer äga :D Sen hade vi samhällskunskap, åååh vad jag älskar det! Vi snackar om ideologier, asroligt. Sen hade vi lunch och sen hade jag inså (instrumental sång, bara jag och lärare, som sångpedadogik) och det gick helt okej faktsikt. Hon tjatar på mig att jag måste sluta kritisera mig själv för mkt, och ja, jag håller väl med henne, men det är svårt!

Nu väntar jag på att klockan ska bli tjugo över två, då ska jag gå till liljeholmen och åka till huddinge centrum där jag ska möta pappa. Vi ska på ett möte, sen åker vi hem och där är då syster och styvmor! toppen (y)

Bloggar nog inget mer idag, om jag inte får tillfälle!
så ja, vi hörs i morgon dåra. pussssssar

OOOOH en sak till:
jag har precis fått reda på mer information som lägret alla vi ettor ska åka på nästa torsdag! Alla ska mötas i t-centralen 06.50, men i och med att vi sedan ska ta pendeln mot södertälje så får jag hoppa på i huddinge :F så sjukt soft, så jag hoppar på pendeln 07.27 helt exakt!  Venne vart vi ska, till någon ö nångonstans, mysigt kommer det bli. Dock blir det bara för en natt, torsdag till fredag, men fett värt ändå!

nu så: HEJDÅ!

tidig ;o

god morgon god morgon! kom precis till skolan! Går in i korridoren (som är väldigt lång) och inser att jag är själv i skolan. Förutom en som jobbar i receptionen. Alldeles skönt, vilken tystnad! När det är 180 elever som kutar runt, som dessutom går musik/dans/teater så är det alltid värsta ljudnivån. Tänkte gå och lägga mig i en soffa först, sen såg jag att det var alldeles mörkt inne i datasalen så jag gick hit.

Idag ska jag och min syster Nini sova hemma hos pappa och Loulou.
(Loulou är hennes mamma, och min styvmamma. De har funnits i mitt liv såpass länge - 9 år - att dom känns som min riktiga mamma/syster) Kommer bli jättemysigt! Vi ska laga middag och bara ha det trevligt. Hon är liksom 21 och har flyttat hemifrån så vi ses inte speciellt ofta! Ser verkligen fram emot kvällen :)

Nu orkar jag inte blogga mer för tillfället
vi hörs senare i stället! puss

lista först bah!

Ditt namn? - Ebba
Är du snygg? - snygg? jag är snyggast
Födelseår? - 1993
Hur tar du bort oönskad hårväxt? - slickar bort det
Är du hungrig? - alltid!
Vart befinner du dig just nu? - hemma
Vart bor du? - huddinge & södermalm då och då
Är du kåt? - inte för tillfället
Är du singel? - FETT!
Är du sexig? - sexigast
Vem är snyggast? - efter mig? svår fråga... typ ingen
Vem vet mest om dig? - Sara Aschtonen
Vad vill du ha just nu? - glass!
Språk?
- svenska och engelska
Ditt mål i livet? - nå mina mål
Vilka cigg gillar du mest? - din mammas!
Äger du några vapen? - knytnävarna
Mjölk i kaffet? - ja, men inte speciellt mkt
Röker du? - fina flickor röker inte
Sjunger du? - ooooom jag gör!
Har du glasögon - linser *blink blink*
Favoritårstid? - vem bryr sig?
Vad är syftet för "nej"? - NEJ
Hur mycket pengar har du? - för tillfället, hmm, typ 20 :F
Hur svarar du i telefonen hemma? - jare e ebba
Hur svarar du i mobilen? - "aa hallå" eller "ja det är jag"
Vem ringde du senast? - Simon Elm
Senast kramat? - Katja :)
Senast pussat? - Kenny tror jag ^^
Senast hånglat med? - Kenny
Sov du ensam inatt? - yes
Vem sov du hos senast? - Sara antagligen
Vem sov hos dig senast? - Sara
Det sista du sa högt? - "ja okej"
Det senaste någon sa till dig? - mamma snackade mkt!
Trivs du med ditt jobb? - har inget..
Vad ser du om du tittar till höger? - element, fönster och en vägg
Stökigt eller välstädat? - städat :S
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? - Therese!
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? - typ alltid :P
Har du rakat dina ben någon gång? - idag senast
Jag älskar... - mina vänner!
Jag hatar... - egoister
Ögonfärg? - venne, typ grönblå :P
Tycker du om fester? - sysslar inte me sånt längre
Tycker folk du är snygg? - ja så klart?
Är du en gottegris? - skojante
När drack du sprit senast? - februari typ ;o
Tar du droger? - varje dag -.- ...nejfyfan, skulle aldrig tänka tanken
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid? - yes
Sprit, cider, vin eller öl? - om jag måste välja blir det väl cider
Hur ser du ut idag? - slitna jeans, två linnen och kavaj
Vem såg dig senast naken? - Kenny (nu fick pappa och farfar en chock)
Vem såg du senast naken? - samma som ovan
Tycker du om din pappa? - jag älskar honom högst av allt!
Är du snäll eller elak? - så jävla ond! du skulle ba veta assoooo


god natt då, redan nu!

Blir inte så mycket bloggande idag, ska nämligen lägga mig i sängen och se på film nu. Alltså, det är så skönt med att precis börjat skolan, inte en läxa! Man kommer hem och har liksom inget att göra egentligen, och det är så grymt behagligt! Så ja, nu blir det filmtittande för mig. Och så ska jag tanka Titanic, åhåååå så länge sedan jag såg den, världens mysigaste film typ? ;o


jag och eric, ett helt år sedan! herrejösses

dagens kläääder

hej på er! nu är jag hemma :)
tänkte visa vad jag hade på mig idag bara:

svart linne - Gina tricot 129kr
vitt linne - ingen jävla aning!
svart kavaj - Kappahl 499kr
jeans - lee, 800kr
svarta tygskor - Gretas dojjor :)

dock kan ni ALDRIG hitta dessa jeans då jag gjort om dom i helgen!
förut var dom jättemörka (jag hatar mörka jeans, om dom inte är svarta)
så ja, jag blekte dom i klorin och så gjorde jag en aning många hål
är superduper nöjd faktiskt! :)


skolan :D

Är i skolan, har precis haft ljudteknik. Jag och Katja har gjort en asskön låt på garageband :F Nu var vi inne på fb och kolla på bilder på en kille i vår skola, så visar det sig att han känner Sixten från Undersvik, som jag också känner. Måste fråga honom hur det kommer sig :P

Nu ska jag logga ut och leta efter Love, vi ska plugga naturkunskap -.-
pusspåer

lääänk

ska bara länka, för att kolla en sak
http://enmassaskitalltsåbreeee.se
(och nej, det finns ingen sån hemsida)

nyyyytt!

För er som inte kan se det nya, tryck F5, så kommer det upp :) Jag gillar det, supermycket! Texten i headern är från låten The scientist, skriven av Coldplay och bilden i headern är på dom, mina gudar!
För er som inte förstod det alltså :)

Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen
natti natti
och tack sara, ännu en gång!

puss och kram

juste: FARFAR, din saft var jättegod
drack den idag när ni åkt hem, toppen (y)
vi ses i vinter då! kram!

sara renoverar

yes, hon renoverar min blogg! resultatet blir grymt ska ni se
puss på dig hjärtat, you are kicking ass!

ni är allt

Sara Lina Ina och Greta
Vill bara säga till er att jag tackar er från djupet av mitt hjärta! För att ni finns här för mig, alltså, det är helt ovärderligt. Ni är mina solstrålar. Ni verkligen gör mina dagar till det bra som dom är. Jag älskar er alla, från djupet av mitt hjärta. Ni betyder så mycket för mig! Glöm aldrig att jag finns här för er, precis som ni finns här för mig.








ojdååååå

Sitter och pratar med Freddan i telefon. Väntar fortfarande på att Jon ska vakna, börjar nästan bli lite sur över att han aldrig hör av sig faktiskt ;o menmen, det kommer det kommer. Ska snart gå upp och duscha hade jag tänkt, eller så duschar jag här nere, måns dusch är mycket skönare :)

Har inget mer att säga riktigt
orkar inte blogga mer först ikväll
puss och kram


HAHA, nu var freddan inne på min farm på farmville, och så sa han att jag inte har ett hus utan en lada, blev fan sårad inombords! jävlar va illa :(

söndag

hej på er! Då var det söndag då. Söndagar brukar suga, man har bara tråkigt, degar hemma och sånt. Men inte idag, eller jo, nu ska jag dega lite, men senare ska jag ju träffa Jon som sagt. Så trevligt så! Fast först, innan han vaknar och ringer mig, ska jag instalera the sims på datorn :D så ja, here we go!

Hörs senare :)

godernatten

Det blev många inlägg idag känner jag! Tror inte det stör någon, ni läser min blogg för att ni vill, I guess! Sen är det ju bra också, hehehehe
Jag sitter här och hostar hela tiden, ska nog gå och lägga mig och se på tv snart, eller ja, däcka i sängen. Sen verkar det inte som att måns kommer hem, så jag kanske slaggar i hans säng. Fast alltså, jag har sovit där så mkt att jag faktiskt börjar tycka mer om min säng. Älskar mitt rum, sover så skönt där inne. Perfekt temperatur! (y)

Jani, nu ska jag allt gå och lägga mig!
hoppas ni sover gott i natt, det ska jag
och i morgon blir det JOOOON :D

puss och kram skumbanan

testa kameran!

Jag har så tråkigt att jag tar egobilder hit och dit
roligt att testa den nya kameran faktiskt, titta och se själva :D


jag ser.. väldigt flammig ut


lite suddigt, som om det vore dimmigt ute!


den här var mest konstig :P

värdelöööst

För första gången på flera månader sitter jag och chattar för fullt med Theodor. Han är typ den roligaste pricken i världen (efter sara, sorry theo) Sitter och skrattar och njuter av hans humor. Venne varför jag säger det här riktigt, antar att det gör mig så glad att jag vill skriva om det? Han är en jävla grym vän (y)

Sitter och lyssnar på massa Leona Lewis, älskar hennes röst. Justeja, farfar, jag mailar låten där jag sjunger till dig! Fast inte idag, utan om några dagar, för jag ska spela in den igen, på onsdag tror jag, eller tisdag! Så du får den i veckan :D

Gud vilket värdelöst inlägg
jag vill ha glass men den åt jag och sara upp igår :(
får väl rota lite och hitta något annat gott!

skriver senare
pussar

förstår du?

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart...


kavaj och sneakers


Kavaj från Kappahl, 499kr



Reeboksneakers, 700kr(?) tror jag :P eller ngt sånt
Mamma, planeten smilie, ovärderlig!

Till farfar!

Var på stan med Frida idag, jättetrevligt! Sen drog jag hem till pappa, väntade ett tag där tills dom kom. Och med dom menar jag pappa, Loulou, FARFAR och LENA! (Lena är farfars fru sen 100 år tillbaka - du vet att jag skojar farfar! hihi) Farfar berättade att han läser mig blogg, och jag blev jätteglad faktiskt! Så med det här vill jag säga HEJ FARFAR, vilket jag lovade. Du är världens bästa farfar, ville bara lägga till det :)

I morgon ska jag träffa Jon :D Ska bli jättemysigt. Har inte träffat honom sen nytta och nöje (Undersvik i somras för er som inte minns det), men nu har han ju flyttat till sthlm, han bodde nämligen i Åre innan! Vi ska ta en fika, och han ska få sina trummor som är här hemma hos mig. Sen har jag inga fler planer för dagen faktiskt. Får se vart jag dras iväg. Ikväll ska jag chilla hemma i alla fall.

Hörs senare, ni ska få bilder på mina nya skor och min kavaj jag köpte igår!
ciao


min otroligt mysiga farfar!


Jon :)

filosofibajs

Fyfan va filosofin suger! alltså, jag håller på att somna där inne. Jag och Elias sitter mest och retas med varandra, jag menar, helt plötsligt så sätter han sin hand i mitt ansikte och sen tar han bort den, utan att ens kolla på mig. Han liksom leker att inget hänt? Jag garvar mest...

Nu ska jag plugga naturkunskap i stället, mycket mer värt! Eller, det suger också, men bättre att göra det än att sitta och glo i taket på filosofin!

Idag ska jag möta mamma i huddinge centrum kl 3, och gissa vad vi ska göra? KÖPA NYA SKOR! jag är helt exhalterad. Har inte shoppat på fleeera månader, jag kommer springa runt och testa alla skor i hela centrum tror jag nog (finns faktiskt väldigt många bra butiker där, vi sticker säkert in på h&m också, hihihi) ååååh va härligt det ska bli! skorskorskorskorskor<3

music

"jag vill inte stressa dig och jag vill inte pressa dig
men jag vill säga högt och klart vad jag finner underbart
du är det skönaste jag vet"



video

haha det suger, men jag bryr mig inte! :D
btw så står jag i hallen, fan inte mitt rum inte!


låter som en jävla fiskmås ;o säääär

pics

langar lite bilder, snart kommer nämligen ett videoinlägg (som suger!)
jag vet att ni väntar med spänning (a) hehe!






filmkväll @saras place

Hejpåeeeeeer! har inte hunnat blogga för jag är hemma hos sara. Vi har kollat på barnfilm, Landet för länge sedan 4, ni vet den där filmen om dinosaurier? hihih.. jag somnade efter 20 min (a) ojdååå... :F
Nu ska vi se en till film och tjocka i oss chips, därför kommer jag inte blogga så speciellt mycket! Hoppas ni får en fin kväll. Pussar

min bästis i evigheternas evighet
jag vet att ni är avis! :D hehehehehehehehe

pissarsel!

är på svindåligt humör, utan någon som helst anledning. Vafan, jag har ju haft min jävla mens så vad är problemet? Jag måste nog vila, sover så dåligt nu för tiden. Ni vill inte läsa alla mina utbrott som jag är laddad med så jag tänker faktiskt inte blogga! Ni som vill veta hur jag känner kan ju slå en pling så ska ni få se vad aggeritionsproblem(stavning?:@) är, hehe..

cya suckers

mina läppar ser fucked up ut
but I don't care, so why would you?


RSS 2.0