bio med ellie!

jag ska på bio med ellie ikväll :) vi ska se friday the 13th och jag kommer dö. KUL! :D ni kan ju säga farväl till mig nu! ha ett bra liv alla

hemma!

Har varit på söder med Greta idag! Vi gick på stadsmuseet och kollade in kenny starfighter utställningen! Sen drog vi till Pizza Hut och svullade, efter det drog vi oss till Lina sen drog vi hem. Har haft en jättemysig dag, tack Greta! <3

Ikväll ska jag kanske på bio, om jag får tag i mamma och kan fråga henne om jag kan få en biobiljett av henne i och med att hon typ har ett gäng hon fått från jobbet :P men jag har fått så många senaste tiden så vi får väl se. Hon kanske vill han några själv också.

Nu ska jag väl bara försöka få tag på mamma alltså! skriver igen senare! :) puss puss på er allaaaaa

hemma hos ellie!

nu sitter jag på ellies säng och vi snackar lite om de "gamla goda tiderna" i sjuan... hahaha, jag kommer ihåg saker som hon inte kommer ihåg och tvärtom och det är så kul att få snacka gamla minnen med en vän man stått så nära! :)

har ingen vidare lust att skriva nu, ska bara chilla med ellie här hos henne och sen drar vi in till stan! Hoppas ni får en fin kväll
puss på er alla va? :)

fortfarande hos maja

nu har jag precis duschat. Idag har jag och maja varit iväg till Sös och gjorde lite saker. Senare ska hon iväg och träffa Zimon som vi även var med tidigare idag och jag ska hem till en gammal god vän till mig vid namn Ellinore som jag inte träffat på säkert 2 år. Vi var bästa vänner ett tag i sjuan och umgicks jämt men sen tappade vi kontakten tråkigt nog, men nu ska vi som sagt ses igen. Sen ska hon fixa sig lite sen drar vi två in till stan, köper väl en kaffe och tar en promenad. Efter det ska jag möta maja och vi ska dra hem till mig och sova där :)


jag och maja på bussen på väg hem från Sös


blus (väldigt skrynklig.. men men) gina tricot 249 kr
svart linne under blusen som inte syns (majas)
vitt linne (majas)
tights (även dom majas)

mellanmål

Jag och maja har precis ätit lite ciabatta och druckit juice. Vi har haft så jävla kul hittills och ska ha roligt resten av dagen också hade vi tänkt. Just nu sitter vi och tittar på scrubs i soffan och chillar. Sen ska vi se film och svulla oss... ovanligt va? sajk!

pusspusspusspuss


hos majsaaan!

Är hemma hos maja nu! lämnade tillbaka jeansen och köpte b-vitaminer som stinker hästskit! jaja.. bara naglarna och håret blir bättre, haha. Vi har bara tagit det lugnt, dansat lite och ätit lite daimtårta och mysigt. Vi har inga planer för vad vi ska göra resten av dagen, men vet ni vad? ebba och maja hittar alltid på roliga saker så det lär inte vara så svårt att komma på ngt! En gång har vi haft vindruvor i näsan, HAHAAHAh... jag lovar, ni ska få se bilder och även få er ett gott skratt! här har ni bilder:


haha som sagt: vindruvor i näsan! vackert va?


världsbästa maja!



ha en fin dag hurrni! puss på er

god morgon :D

Nu har jag vaknat och ätit en otroligt god frukost, dvs PANNKAKOR! :D det satt fint för magen. Idag ska jag vara med Maja hela dagen, ska bli skitkul för med henne har man alltid skoj. Sover där i natt också. Så jag ser fram emot idag för jag lär skratta tills jag dör. I morgon är det fredag, då ska jag på bio med Rikard och se Fredagen den 13'e, jag kommer inte kunna titta på den..

Just nu sitter jag i mjukisar och i en av Max tröjor som är alldeles för stor för mig och det är skitmysigt. Blir väl av att gå upp till övervåningen snart,  ta en dusch och allt sånt. Hoppas ni får en fin dag allihopa! Skriver nog när jag är hos Maja sen. puss på er



fuck me

jag suger på allt som har med att blogga att göra... förutom att läsa andras bloggar, det är jag riktigt grym på. Jag tror nog inte att det är någon idé för mig att blogga för jag gör det så sällan ändå. Får tänka lite mer på det där!

Är hemma från Sara nu.. drog dit igår efter att jag varit hos Floppan. Igår hade vi skitkul i alla fall. Badade lite badkar, såg på Sunes sommar och typ datanördade lite. Idag ska jag bara ta det lugnt, eller så ska jag kanske träffa Ellie, en gammal vän från sjuan som jag inte träffat sedan dess typ, så det blir väl kul i sånt fall. Om inte så blir det filmtittande! woho :)

Skriver senare, pusshej


jag vill ha sommar!
och så funtar jag på att skaffa lugg igen.. hmm.. njae, får se

hos Sara!

Jag fick med mig ett par jättesnygga jeans från Best of Brands idag. Tiger of Sweden är märket (som jag för övrigt tycker mycket om) och är rätt ljusa i färgen. Sitter nu hemma hos Sara, har precis sminkat mig. Tokfjollan själv håller på att byta om bakom mig. Vi ska bege oss om 50 min, hon ska träffa Matte och jag ska som sagt hem till Floppan. Ska bli trevligt trevligt.

Nu ska jag gå och kissa, för vet ni vad? min kissblåsa sprängs snart!!!!!
Ha en trevlig måndagseftermiddag och kväll så kanske vi hörs senare när jag är hos Mr F. Puss på er!


någon annan än jag som tycker att sara är snygg? tror det va :D

goder natten hurreni!

Nu är det nog dags för mig att gå och lägga mig. Ska upp halv 10, möta mamma kl 12 och sen dra till Sara när jag och mamma handlat. Sen är jag hos sara till kl 6-7 för då drar jag hem till Floppan i Norrtälje, sover där och kommer hem till Sara igen dagen därpå. Sover hos Sara på tisdag och är med Maja på onsdag. Torsdag minns jag inte... Fredag blir det bio och lördag-söndag har jag inga planer :)

Vet inte varför jag skriver det här när jag ska skriva godnatt... jaja, nu vet ni mina planer för veckan. Om någon vill hitta på ngt till helgen så slå en pling! God natt på er mina trogna läsare! puss och kram



Sara uppe och Floppan nere...
fan va vackert!

ingen judith kvar!

har inte blivit så mkt bloggande i helgen, sorry sorry!
Judith har nu åkt hem, riktigt jädra tråkigt ska jag berätta för er
har haft en sjukt underbar helg med mitt hjärtefjun, ni får lite bilder:







Hon åkte hem idag med ett tåg som gick 17.15 och sedan dess har jag inte gjort något speciellt. Bussen på väg hem var helt fuckad.. eller, snön gjorde så att den inte kunde åka någonvart -.- så vägen hem gick på 1 timme mer än vad den brukar, riktigt drygt. Men jag kom hem i alla fall...

I morgon ska jag möta mamma i centrum när hon har lunch för vi ska köpa jeans och balklänning till mig på Best of Brands. Hoppas det blir en lila klänning, om det finns någon lila som är snygg så är den min. Sen blir det ett par nya jeans för dom jag köpte i lördags vart det fel strl på. (jo jag testade dom och allt men när jag kom hem så märkte jag att jag hade köpt fel, orkar ej förklara hur, lång historia...) Så dom ska jag byta och sen så får jag köpa ett par till helt enkelt.

Skriver mer senare!
kyssar

underbar dag!

Vi har varit på stan hela dagen. Jag har köpt ett par jeans (som jag dock ska lämna tillbaka och köpa ett par andra), en blus i typ, korallfärg, en brun väska, ett brunt skärp och en guldring. Jag kan be Judith fota mig med allt sen så får ni se bilder på skiten :)

Hon själv har inte köpt något, men hon ska tillbaka till Sthlm nästa helg och storshoppa då.. lyckost! (som får storshoppa alltså... haha) Ikväll ska vi gå på bio och se Bröllopsduellen. Ska bli jättemysigt faktiskt. Sen blir det nog hem och ligga i sängen (sova!) och ta det lugnt.

Förlåt att jag inte skriver så mkt, men alltså, jag sitter inte vid datorn nu när Judith är här :)
Ha en fortsatt trevlig kväll! puss och kram

JUDIIIIIITH! :D:D:D:D

Nu är min Judith äntligen här hos mig! :D är så sjukt glad över det, bara satt ni vet ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahaha. Orkar inte skriva om vad jag gjort idag, har bara varit med judith efter skolan (såklart) och vi har köpt massa gott att äta :D



Ikväll ska vi se på "När lammen tystnar" som går på tv 3 kl 21.30 :)
någon annan som vågar sig på detta? hahaha

ooopsiii!

Bloggade inte igår, förlåt för det :P Hade bara tillgång till dator i skolan men det tänkte jag inte på. Sov borta i natt...

JUDITH KOMMER IDAG! TILL MIN SKOLA!!! vi ska ha så kuuuuuuuul närmaste dygnet. Längtar tills jag får hålla om henne. men ni, nu börjar min lektion. pusshej


MAMMA!


Här har vi mig och min älskade mamma!
Grattis mamma på födelsedagen :)

Grekiskt!

Mamma fyller som sagt år idag och hon föreslog att familjen ska iväg och äta grekiskt! jag blev alldeles överlycklig då det är bland det godaste jag vet! Så jag ser fram emot middagen, mums så gott det ska bli!

Jag tog på mig uppgiften att få tag på mina två bröder då dom inte är hemma (hmmm!!!) Så nu blir det av att ringa halva stan (det kan hända att dom inte svarar på sina mobiler menar jag -.-)

Vi hörs senare ikväll! Puss och kram

skolaaaaananananaanana!

Sitter i skolan med Felix. Vi har drama/dans/sång (ja, allt samtidigt) om ca 30 min. Vi ska framföra akt 1 ur vår produktion för våra lärare, utan manus. Jag kan då alla mina repliker så det finns inget att oroa sig för för min del :D skönt skönt

Idag fyller mamma år så jag ska hem direkt efter skolan, äta god middag osv med familj, släkt och vänner. Ska bli så mysigt att det inte fiiiiiiinns :D Sen så ska jag försöka plugga lite so och matte också, vi får se hur det går. IKVÄLL BÖRJAR GREY'S IGEN! vilket jag skrev igårkväll... hahaha

HAHA, nu kommer Frida och snackar om att hon har en ja, en sån som vi tjejer har, och så snackar hon om onani och allt sånt... alltså hon är ju verkligen helt jävla sjuk i skallen men ja, vi älskar henne ändå. I alla fall jag (; Hur hon kom in på ämnet tänker jag dock inte avslöja! :)

Nu ska jag kila, puss på er

back in town! (med mycket att säga)

Hemma igen, betydligt mycket tidigare än vad jag trodde. Skönt! Jag kan berätta för er att mormor mår bra men har väldigt ont efter operationen, resten håller jag personligt och bland mina nära :)

Jag är väldigt trött, sov i bilen på väg hem. Jättemysigt att få träffa morfar och hans (sedan typ 25 år tillbaka) fru Gudrun. Ska ju till dom på sportlovet nästa vecka så det är ju inte så långt kvar tills dess. Då ska jag även hälsa på mormor på sjukhuset igen.

Nu ska jag gå upp till mitt rum, lägga mig på sängen, dra ner gardinen (jag har en sån där man hissar upp och ner), tända ljus och se på tv (läs: sova) Måste plugga matte lite senare också!

ÅÅÅÅH JUSTE, för er som inte vet men som ÄLSKAR Grey's Anatomy lika mycket som jag gör så går serien om på nytt, från säsong 1 kl 17.35 varje dag, så mysigt! Sen så börjar ju säsong 5 på onsdag.. fan... I MORGON!!!! Som jag har längtat! Finns ingen bättre serie (hmm.. kanske SATC)



Alla har vi våra favoritserier, eller hur?

Dalarna!

Nu åker jag och mamma iväg till Falun för att hälsa på mormor på sjukhuset. Bor hos morfar så länge! Kommer hem igen i morgon kväll men kommer inte ha varken tid, ork eller faktiskt internet till att blogga! Så vi hörs igen i morgon om jag inte kommer hem allt för sent.

Puss på er!

älskade mormor

Lämna oss inte än. Det är på tok för tidigt!
jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är bättre än bäst.



god morgon!

Vaknade för 40 min sen och har nu ätit lite frukost. Sitter fortfarande och äter lite vaniljyoghurt, det är så himla gott tycker jag! Jag sov i Måns säng i natt för ingen av mina bröder var hemma. Han har så jädra stor säng och gissa om det var skönt att få ligga på tvären?

Jag har inga speciella planer för dagen, ska försöka få tag på Lina! Vi skulle ta en fika +promenad idag och prata om en massa. Om jag inte får tag på henne så ska jag plugga hela dagen. SO SO SO! vi håller på att läsa religon, hindu-/busshismen. Jag älskar religon men jag har inte riktigt hängt med på lektionerna så vi får se hur provet går på fredag. Så ja, det blir en hel del plugg.

På tal om fredag! Då kommer ju Judith hit till Stockholm och ska sova hos mig en natt! Det ska bli så underbart härligt och kul. Judith bor i Arvika (Värmland) och därför kan vi typ aldrig ses, vilket är jättejobbigt. Men nu kommer hon ju hit i alla fall och vi ska ha världens bästa dygn tillsammans, utan tvekan.

Nejni, nu ska jag gå upp med disken till köket och sen ska jag lägga mig på sängen och läsa lite. Datorn är inte så underhållande vid den här tiden på dygnet. Puss och kram på er!


Här är Judith och hennes pojkvän David.
Bilden tog jag i september när jag var där! Otroligt mysigt

I taket lyser stjärnorna!

Det var just den filmen jag såg ikväll med Mathilda på bion. Gud va sorglig den var. En helt otrolig berättelse som man blir helt tagen av.
Gissa om jag grät i slutet(?)

Ni måste verkligen gå och se den om ni inte gjort det!

För övrigt vill jag säga tack för en mysig kväll bigsis! love you



alla hjärtans dag!

Först och främst vill jag bara önska er en glad alla hjärtans dag! :) Hoppas eran dag har varit fin såhär långt. Det har min varit, på visst sätt. Jag har legat i sängen hela dagen nästan, bara tagit det lugnt. Jag fick inte tag på Lina så det blev inte av att träffa henne. Och så har jag ju även städat rummet! Jättestolt är jag nu

Senare ikväll blir det av att se bio med Mathilda, men det skrev jag väl igår? Det ska bli så mysigt. Jag kan berätta vad jag ska ha på mig (i och med att min usb-sladd till kameran är borta och minneskortsläsaren i datorn är trasig så kan jag ju inte lägga upp bilder)

Ganska mörka jeans från h&m
två boxar-linnen (ett svart och ett vitt med ett tryck på)
en svart kofta
mina svarta ormskinnsskor (oäkta ormskinn såklart!)


här är skorna, bilden är väldigt dålig men det är bland den bästa jag har!

vad händer med bloggen? usch på mig!

Jag vet inte varför jag inte skriver. Har inte haft lust de senaste dagarna helt enkelt! ILLA ILLA!!!! jaja, I'm back efter att bloggen samlat lite damm...

Jag har nog inte så mycket att säga egentligen. Jag är jätteglad för om prick en vecka så kommer Judith hit till Stockholm och ska vara här hos mig. (Judith - för er som inte vet - är min konfirmationskompis och en väldigt väldigt nära vän till mig som bor i Arvika, Värmland!) Vi har en hel del att göra under tiden hon är här, fullspäckat schema kan jag lova er!

Jag har precis ställt upp i en liten tävling där man kan vinna Mtv-kläder (läs kenzas blogg!) i hopp om att jag ska vinna... Haha, stor chans? Jaja, jag får väl hoppas på det bästa, som alltid! :)

I morgon på (den väldigt mycket överskattade) kärleksdagen så har jag faktiskt lite planer. Jag ska först storstäda rummet (för att göra mamma - och mig - glad!), sedan ska jag träffa Lina om jag har tid. Jag ska även träffa min älskade bigsis Mathilda. Vi ska gå på bio på kvällen och se "I taket lyser stjärnorna" och det ska bli så mysigt så (skönt att någon delar med sig av lite kärlek på den här dagen i alla fall!)

Nu ska jag lämna datorn, gå upp till vardagsrummet och lägga mig i våran stora soffa bredvid mamma och mysa lite! Hoppas ni har haft en fin dag och att ni inte slutar läsa min blogg bara för att den vilat några dagar ;)

Puss på er älskade sötnosar


Lina och jag :)

usch, jag bloggar dåligt!

ni får ursäkta att jag knappt bloggar något. Igår efter skolan drog jag och gymmade med August och hade varken ork eller tid att sätta mig vid datorn när jag kom hem.

Hade nyss sång och har dans snart. Woho! Det är faktiskt kul med onsdagar för då har vi alla estetämnen (sång, dans och teater) Alla nior har alltid en produktion på kulturama och vi har musikalen Fame! Skitkul, jag har huvudroll och allt (ja, jag är rätt stolt över det :D haha)

Nu ska jag ut med Maja, sen så har jag som sagt dans!
puss på er


skuuuuulan!

Sitter i skolan och har håltimme. Min so-lärare är sjuk så vi har ingen lektion. I morgon bitti har jag so som första lektion men hon kommer vara borta i morgon med. (dvs sovmorgon!) och efter so'n så har vi spanska, och jag har inget b-språk (dvs ÄNNU längre sovmorgon!) jag börjar då efter lunch, kl 12! så otroligt skönt. Jag kan gå upp kl 10. Eller halv 10 så kan jag ta en riktigt lång dusch också, åååh skönt :D

Kevin Louise och Emilotte sitter på borden bakom mig och snackar om vilka killar i nian som är välbyggda. Väldigt roande faktiskt, haha. Efter håltimmen har jag mentorstid sen så har jag teater (tror jag, måste kolla upp om vi har tillval eller inte idag!)

Efter skolan ska jag nog hem och plugga No. Gud så kul -.- Sen måste jag städa rummet också, woho! Ikväll ska jag bara ta det lugnt som vanligt, sova tidigt (precis som jag gjort 4 kvällar i rad nu, sorry floppan) Jätteskönt att känna sig utvilad för en gångs skull!

Nejni, nu lämnar jag datorn. Skriver senare när jag kommit hem!
puss på er älskade´




GRATTIS PAPPA!

min pappa fyller 39 år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS PAPPA!!
Och grattis på Emma Neuman och Anna Karlsson som också fyller år idag!

Sitter i skolan. Ska ha svenska nu, woho -.- Sen har jag No sen så slutar jag (ska egentligen ha håltimme nu, sen No sen svenska men jag har svenska nu i stället) När jag slutat ska jag åka hem till pappa, senare ikväll kommer hela familjen dit och vi ska äta middag och fira honom, ska bli så mysigt!

Jag måste berätta mer om i morgon! fast det hinner jag inte göra nu. Kan berätta lite i alla fall: mitt högra knä är blått och svullet och jag kan inte gå i trappor för det gör för jäv*a ont! jaja, mer får ni höra sen!

Puss och kram så länge! :)

I MORGON :D:D:D:D

Ska iväg med August, Robban och Oskar i morgon och göra det bästa jag vet: ÅKA SNOWBOARD!
ska bli så otroligt kul. Måste gå upp rätt tidigt dock -.- men skitsamma! kul kul kul


oj, bloggtorka idag!

Har inte skrivit något idag, bad bad!
Har dock haft fullt upp med annat. Åkte iväg och köpte ett par skor, 2 par strumpbyxor och något mer... gud, minns inte vad! :O eeeeh... jaja. Sen åkte jag hem till Sara som mådde dåligt (fysiskt) så jag drog därifrån och gick hem till Emma Sporre som liksom Sara bor i Fruängen.

I morgon blir det av att råplugga sen ska jag träffa August! Ska bli jättekul. Har inte träffat honom sen typ, jullovet(?) Eller kanske innan det? Shit, länge sen i alla fall! Något att se fram emot efter pluggandet i varje fall!

Nu ska jag ta det lugnt sen ska jag gå upp och se tv (som att man inte tar det lugnt då?) och sen sova gott :D PÖSS OCH KRAM!


bilden är tagen helgen innan julafton, haha :D


goder natten!

Vill först skriva att fler bilder från Jimmys fest (helgen innan julafton, jag vet, länge sen) snart kommer finnas uppe på facebook för er som bryr sig. Redan nu finns det några på min bilddagbok (http://bilddagboken.eppah.se) om ni är intresserade.

Jag måste gå och lägga mig faktiskt. Ska ju upp halv åtta i morgon bitti! Dennis håller mig kvar vid datorn om man säger så -.- Jaja, jag säger godnatt och så hörs vi i morgon igen! Så kul att ni läser min blogg tycker jag, fortsätt!

puss och kram

skolan

Det blev inte så värst mycket bloggande igår, mest bilder. Ni får ursäkta mig. Nu sitter jag i skolan, började för 30 min sen men kom 10 min sent. Har precis kollat in alla bloggar jag läser dagligen och tänkte skriva ett litet inlägg själv.
Idag ska jag direkt hem efter skolan. Skulle hellre ha träffat Sara men när vi pratade i telefon igår bestämde vi att ses på lördag i stället för jag måste ändå hem så tidigt för jag ska upp och träna på lördag morgon. Så ja, jag drar hem efter skolan, har till och med lovat mamma att städa rummet. Kan ta lite för och efter bilder så får ni även se hur mitt rum ser ut! (jag hatar möbleringen, men måste ha det så! -.-) Men det är ju problem med minnerskortsläsaren (jag chansar och tror att det heter så?) så jag har inte kunnat sätta in bilderna på datorn då min usb-sladd till kameran är borta. Jag ska försöka lösa det där, vi får väl se hur det går :)

Nu ska jag gå in på fejjan sen har jag lunch om 20 min. Våran skola har så dålig mat att det flera gånger har kommit hit en man eller kvinna som måsta kolla vad vi får för mat, om den är acceptabel eller inte. Jaja, skitsamma, får väl hoppas på att maten är god för en gångs skull.

Jag skriver senare idag, slutar 15.30! kramkramkram

fler bilder!

hittade fler bilder! alltså jag måste lägga upp dom :D
(klicka på alla förutom den sista)




bild 1. Anna och Frida
bild 2. Frida och jag
bild 3. Anna "jag vill inte äta mat" (för att fatta kolla video på min facebook)
bild 4. Cherin, Anna, Katja, Daphne, Astrid och Gabriella
bild 5. samma tjejer, fast Carro och Frida och jag är med också
bild 6. Anna och Katja töntar sig
bild 7. Anna töntar sig med Frida, haha
bild 8. på planen, Exiles vs. Trojan, aka fettolaget.
bild 9. jag, Frida och Anna!

bilder från rugby-sm 2007!

Hittade massa bilder från rugby-sm i Växsjö. Så kul! måste lägga upp några!

(klicka)
Calle och Max langade väldigt många poser och
tvingade ingen mindre än mig att fota..


Hampus var med på några hörn också!


Cherin och Daphne

(klicka)
Linnea och Daphne

(klicka)
en glad och en... lite mindre glad Anna

(klicka)
Jag och Daphne. Jag delade rum med Daphne, Anna och Alana! perfekt!


Daphne var (illa) tvungen att sova i min säng för hon ville inte sova själv

(klicka)
anländer till planerna! dålgit väder? hmmm

(klicka)
första matchen! (jag fick dock inte spela för jag hade precis fått min skada, benhinneinflamation, som jag FORTF har kvar! Fast jag spelade i sista matchen)


Madde skadades och fick gå på kryckor...

(klicka)
Max finger gick ur led, precis efter att min bror Max ben hade blivit brutet. (Jag grät som en dåre när jag fick reda på det, så jävla rädd! En kille hade trampat på det så det gick av. Har aldrig sett honom klaga över att något gör ont men då nästan grät han. Hemskt!)


trots många skador så vann vi guld!
kommer aldrig glömma det, shit va glada vi var! :)

Saknar er tjejer, önskar att jag aldrig blivit skadad
så jag hade kunnat fortsätta! Ni betyder verkligen jättemycket för mig <3

så stolt!

Nationella provet i svenska som vi gjorde idag gick verkligen jättebra! Jag skrev ett debattinlägg om att min kommun hade bestämt att det skulle bli senareläggande skoldagar för alla skolor i kommunen. Jag var mot idén och är jättenöjd med min text och insats! Tror faktiskt att jag får bra betyg på den skriftliga delen (och förhoppningsvis dom två andra delarna också!)

I och med att vi fick sluta efter provet så drog jag hem. Satte mig här vid datorn för att ta det lugnt en stund men ska snart gå upp till köket, ta något att äta, sätta mig på rummet och plugga matte. Sen ska jag nog sova lite också, är jättetrött. Drömde en mardröm i natt som verkligen var jättehemsk! jag drömmer mardrömmar ca 2 gånger per år, hatar det trots att det är väldigt sällan.

Nej nu blir det lite fejjan sen så lämnar jag datorn. Kram kram

ångest!

Sitter i skolan, nationella börjar om tio min. Jag har köpt en latte, ramlösa (skogshallon, min favoritsmak!), plopp choklad och en Ben&Jerry's (liten!) Är nervös, fast ändå inte. Måste kissa, annars kissar jag nog på mig där inne i klassrummet sen. 3 timmar har vi på oss, alla nior i hela sverige! jag är rätt fascinerad över att alla nior i hela sverige skriver det här provet, samtidigt! Anyways, nu måste jag dra! Skriver när jag gjort provet sen!

önska mig lycka till! KRAM

COLDPLAY!

(klicka)

När jag ändå är igång och skriver om mina gudar så kan jag ju berätta för er att dom ska uppträda i Sverige i augusti i år (det vet ni säkert också, förhoppningsvis!!!) men det finns bara biljetter för 1200 kr kvar. När biljetterna släpptes hade jag inte pengar till att köpa några och som ni förstår har jag lite beslutsångest. Ska jag köpa en biljett eller inte? Faktum är att jag hade tänkt köpa en biljett till mig och en till Sara och ge henne den i födelsedagspresent när hon fyller år i juli men det är lite för dyrt nu känner jag... Jag har alltid sagt att jag skulle betala nästan vad som helst för att få se dom uppträda bara en gång till (var på deras konsert den 17 september förra året med Line) men nu när det väl kommer till kritan så tvivlar jag! Vad hade ni gjort? :O

gymnasieval!

Sitter och fixar med mitt gymnasieval. Är riktigt nervös inför alla intagningsprov jag har framför mig. Hittills vet jag att det blir 9 stycken, säkert fler för jag kommer nog söka till fler än 6 skolor! (skrev 7 förut men jag har valt bort 1) Har övat som bara den på monologen jag ska framföra för teaterintagningarna och sitter och tänker som en dåre på vilken låt jag ska sjunga! VILKEN LÅT ÄR BÄST FÖR MIN SÅNGRÖST TILL GYMNASIEINTAGNINGAR? åååååh, får panik. Tack och lov har jag en underbar sånglärare på min skola som kommer hjälpa mig

I morgon ska jag stiga upp tidigt, ta en dusch och andas! Är nervös som satan inför nationella i morogon bitti. Precis som igår ska jag bara lyssna på Coldplay under tiden jag skriver provet för jag koncentrerar mig bäst till deras underbara musik! Här är mina två för tillfället favoritlåtar av dom.

Green eyes!



Death and all his friends



Death and all his friends är seg första halvan av låten, vilket jag älskar, sen blir det mer drag. Ge den en chans, den är riktigt underbar! (ni har säkert hört den förut dock men anyways!) För er som inte vet så är Coldplay mitt favoritband, jag älskar dom och dom gör verkligen otroligt bra musik!

sluta tidigare!

Min lärare Linus kom nyss fram och sa att han ställer in våran mentortid! (Tiden då vi som är hans mentorselever har en "lektion" med honom då vi diskuterar och sådant kul) Jag blev jätteglad för jag är ganska trött, och förlåt Sara men jag orkar inte vara idag. Vill bara åka hem och lägga mig på sängen, ta en kopp kaffe och plugga matte. (och lite So, om jag orkar)

Jag brukar egentligen sluta halv 5 på tisdagar, men idag så slutade jag fem i halv 3. Ni förstår nog hur skönt det är :) Har aldrig slutat såhär tidigt i nian förut i och med att vi bara har sena dagar, WOHO :D

Nej nu ska jag kila och dra mig hemåt. kramar i massor :)

nationella proven

Har gjort nationella proven den här morgonen, det skrev jag ju om igår. Det gick jättebra. Bortsett från att jag missade sista fråga och började i stället gå igenom provet, läsa allt jag skrivit osv i ca 10 min men sen så märker jag när det är 2min kvar på tiden ett det fanns en fråga kvar. Dessutom så skulle man skriva ett långt svar. Råskrev så mkt jag kunde och sen lämnade jag in provet när jag inte fick skriva mer. Hade en stor mintchoklad, coola och vatten med mig in i klassrummet, haha.

Snart så har jag lektion, ingen aning om vilket ämne dock. Får väl ta och titta upp det! Efter skolan vill jag vara med Sara så jag ska ta och höra av mig till henne. Annars får jag väl dra hem och plugga So, woho!

puss och kram! <3

blandat!

angående det där med att jag ville ta sönder min dator så är det så att jag har tagit nya bilder och tänkte sätta in dom på datorn med det funkar inte. orkar inte rabbla upp problemet men det gick helt enekelt inte så jag fick lite smådamp..

I morgon är det nationella proven i svenska. A-delen. Jag är inte direkt nervös, vi har ju fått titta på själva häftet flera flera gånger och man vet ju ungefär vilken typ av frågor det är. Däremot är jag nervös inför torsdag så vi ska göra B-delen. Det skriftliga. 3 timmar på oss att skriva en text om ett ämne som har med nattliv att göra. Herregud, jag får ont i huvudet av tanken.

Ska snart gå upp på rummet och ringa Lina!
först snacka klart med Theodor. KRAM PÅ ER!

datorproblem!

Ibland får jag lust att slå sönder min dator.
orkar inte förklara just nu!

tack och lov finns norrtäljeboysen Floppan och Theodor till hjälp
fast Theodor han kan typ ingenting :(
Floppan han får nog priset som "dagens prins"

datasalen

Sitter i datasalen med Sara (inte Sara Ahtonen, utan Sara Roth) och pluggar No. Det är väl helt okej, fast jag har rätt svårt för No (förutom bioligin som är ett av mina favoritämnen) Vi sitter även och planerar en kryssning som vi ska åka på tillsammans, med många andra också. Hahahaha, som om det kommer hända? Jaja, man kan ju alltid drömma :D

Idag efter skolan ska jag och Maja åka hem till henne. (om jag har tid, måste ju egentligen plugga So för att höja mitt betyg vilket jag verkligen vill - såklart!) Får se hur jag gör, ska snacka mer med henne sen efter lektionen.

Skriver senare! pyss o kraaaaaam


bloggtorka!

Jag har bloggat jättelite i helgen, har helt enkelt haft annat för mig. Jag är fortfarande hemma hos Sara. Vi har ätit ca 6 dl liter chokladpudding var det senaste dygnet, sett på några filmer och bara legat i sängen! (fast vi tog faktiskt en promenad med hennes vovve Eros) Min buss hem går om 55 min... Jag orkar inte åka hem komunalt men mamma såg film, Max orkade inte och Hasse låg och såg på en viktigt match på tv :( så ja, det blir väl buss för mig då. WOHO! -.-

Jag kanske har tillgång till datorn senare ikväll men jag tror inte jag har någon lust att sätta mig vid den. Vill bara hem och duscha, äta mammas mat och sova! Har saknat min säng nu under två dygn, haha. Vad har ni gjort i helgen då?

Massa kramar!

RSS 2.0