sjuuuuk chey

Lucia igår. jag blev typ, jättesjuk under dagen.
dessutom var jag lucia de två sista lussningarna vi hade och stearinet rann ner för min rygg... ont gjorde det. Nu, såhär dagen efter, mår jag som ett vrak. Är i skolan under förmiddagen för det är tre viktiga lektioner och sen går jag hem vid lunch för efter lunch har jag bara sångensemble och klassråd. Sova.
Jobba ikväll, kult. Ska faktiskt bli skönt att leka lite med barnen.

julklappar

tjolahoooooppp!!
lördag, snart 3e advent. Snart lucia.
Jag ska vara lucia. Känns ju ganska konstigt faktiskt: snaggad lucia
men häftigt, lär bli asnice.
Har varit och handlat julklappar med mamma idag.
Fick en del köpt faktiskt: till mamma, till pappa och loulou, till max, måns, nini och emma! Så nästan hela familjen + bästa vännen. Känns toppenbra! Emma kommer säkert bli skitglad för det jag köpte till henne är så himla fint. Exiting!!!
Funtar på att ringa Inès. Eller Inés som jag brukar säga, hihi!
Mamma köpte Inception idag också, så jag ska nog se den ikväll..
just nu pluggar jag: svenska och historia. Skitkul -.-


jobb jobb

Jarråh, chill dag i skolan. Efter jag slutat (vilket var 1 timme tidigare än vanligt) åkte jag in till Söder och träffade Greta, Lina och Åke. Sen ringde min chef Johanna och frågade om jag akut kunde jobba idag. Så jag stack till jobbet efter bara en timme och är nu hemma och har ätit.
Jag kan berätta att jag jobbar med att passa barn, från 5 månader till 13 år på ett gym i Segeltorp, söder om Sthlm. Så föräldrarna lämnar sina barn hos mig i ett lekrum och kan då träna. Helt perfekt för mig som verkligen älskar barn. Jag trivs superbra och kommer framöver få jobba hur mycket som helst. CASH! Och inte nog med att jag får pengar: jag har ju så himla kul också! Barn är bäst!


Här har vi lilla Jossan på 2 år
En av Johannas fyra döttrar :) Helt underbar liten tjej!


life is great right now

VI HAR FÅTT REDA PÅ VÅRA PRODUKTIONSGRUPPER!
Vecka 7 och 8 så har vi produktioner. Vilket innebär att vi i en grupp ska sätta ihop en hel konsert ihop och framföra allt tillsammans. Gruppen jag är i är helt perfekt. Blev så himla glad!
Vi är ett rejält tjejgäng på 8 pers och sen ska en kille i trean, paul, spela trummor också. Vi består av:
Jag (sång), Lovisa (gitarr), Linnea (piano), Mina (sång), Natalie (sång), Ylva (sång), Ebba R (sång) och Ellinor (sång)
Som ni ser så är det bara två instrumentalister vilket kan ge oss lite problem men med Paul kommer allt lösa sig plus att alla vi sångare kan ett eller fler andra instrument. Känns hur toppen som helst!
Nu har vi histora. Kult.
HEJDÅ

myzbrorsan

vill bara lägga upp en, ja.. jättefin bild på storebror Måns:

Han pratar i telefon om ni inte ser det.
God natt hälsar vi! God natt!


varsågod, framtiden!

20 år framåt.
Ja, jag har skickat iväg brev som kommer läsas om 20 år. Tack vare amf pension. Känns riktigt roligt faktiskt.
Det var så att Emanuel skickade ett till mig, så då ville jag också göra det. Ska bli så kul att läsa det Emanuel skrev när jag är 37. EXCITING!
Gör det ni också, det känns riktigt härligt faktiskt! :D

Nu ska jag gå och nussa lite. Sova gott typ.
Behöver vila upp mig efter en fartfylld helg.
Gratis kaffe på String är mitt liv. Det är där jag hänger.
GOD NATT!

Världens bästa Emma som fick (får?) ett brev!


gamla bilder!

Det här är en bild som togs när jag gick i sjuan och det var gårdsfest på min dåvarande gård. På bilden ser vi Malin, Jessica, Fanny, Jag, Ellinore och Adeline. Jag har inte träffat de här människorna på flera år. Konstigt.Maja Sporre och jag, våren 2007 (båda bilderna)Emma Sporre och jag, också hösten 2007.
Min absolut bästa vän genom alla tider. Bäst bäst bäst! <3


en liten del av ebba...

intressen och saker jag gillar att göra ibland:
sjunga (mest hela tiden), fika på string, fotografera, vara med vänner och plugga. Sistnämnda är inget jag gillar att göra med det blir liksom ett intresse när man går andra året på gymnasiet.
jag gillar:
att bada, min mobil som är emanuels, vintern, åka snowboard, sola, simma i havet, ta en lång varm dusch och sjunga samtidigt, sjunga i duschen rent allmänt, att låta nagellacket sitta tills allt är bortskrapat, mitt hår, orange, gult, min kamera, mitt sl-kort som jag inte klarar mig utan, musik, mina vänner, emma sporre, kramar, böcker, tidningar, min ipod, killar, tjejer, människor, att vara kär, att vara lycklig, partnerskap.... osvosv.
jag ogillar:
sömnlösa nätter i all ensamhet, att min mobil stänger av sig ibland, smutsiga glasögon, klibbiga linser, dåliga hårdagar, uppsatser, inlämningar, prov, redovisningar, min konstiga mamma, min ännu mer konstiga styvfarsa, kalla händer, sängar som gnisslar när man vänder sig om, tråkiga filmer, när elektroniska prylars laddas ur, när datorn är seg......... osvosv


ryck

Alltså grejen är den att mitt liv är ganska crazy. Gör jag inte det ena så gör jag det andra och mår jag inte på ett sätt så måste jag må på det andra. Jag har aldrig tid för att blogga och om jag har det så gör jag det aldrig ändå för det är inget som roar mig längre.
Men - idag vill jag blogga. Bara skriva. Det är ändå inte så många som läser min blogg längre så nu kan jag i stort sett skriva exakt vad jag vill utan att folk stör sig på det.
Jag börjar med att skriva att jag hatar kyla. Så som många andra. Det gör mig upprörd och funkar inte ens när man ska åka snowboard för det kan förstöra ens dag i sånt fall.
Sen kan jag skriva att jag är kortklippt. Snaggad. Också något nytt men kanske inte något som folk stör sig på. Jag vet inte riktigt. Om det gör det så bryr jag mig inte. Kul för dom.
Tänkte göra som Elise och skriva lite om mig själv.
Det gör jag i nästa inlägg.
Tjing tjong.


RSS 2.0