PACKAAAA

Jag har inet duschat, inte packat eller gjort någontin. Jag har suttit vid datorn, inne på coldplays hemsida, och kollat på en maaassa bilder på mina gudar. SHIT. Ibland förstår jag mig inet på mig själv. Ska sticka om typ 1 timme.. hahahah jag är sjukt i huvet :D NU SKA JAG PACKA!









DET GÅR INTE ATT LÅTA BLI!

maja porr dahlbom

Det var länge sedan jag la upp någon i videoväg.
Här kommer en video på maja när jag smygfilmar henne och hon tror att jag tar bilder (OBS! Allt är skämt!)

today is gonna be the day

Ja, men vad ska jag göra idag då?
Kl 11 hade jag tänkt sätta igång och packa. Packa till vad tänker ni, jo till Dalarna! För idag, vid 5-tiden, ska jag åka hem till min mormor. Stannar enda till tisdag.

Innan jag tar tåget iväg så ska jag till tandläkaren(!!!!!) vilket är bland det värsta jag vet. Tack och lov ska vi bara röntka så det går väl på 20 min. När jag gjort det ska jag hem till pappa, lämna packningen där och så ska han och jag ta en fika på stan :) Jättemysigt!

Sen sticker jag. Till ett ställe utan internet. Så ni kan ju räkna med fetaste bloggtorkan på hundra år. Enjoy!


Älskar den här bilden! pappa och loulou har fixat ett nytt spel till sina mobiler och båda skrattar ihjäl sig så kul har dom! underbart!

gårdagen!

Hann inte blogga igår!! Efter skolan (som slutade halv 1 :D) så gick jag på en av teatrarnas peroduktion Love me or kill me. Låt mig säga att jag inte var den enda som grät. Den var sjukt brutal men så fruktansvärt bra. Blev imponerad av tvåorna :D

Efter det åkte jag direkt hem till Sara. HON SITTER PÅ BUSSEN TILL NORGE NU!! och det var anledningen. Hon kommer inte hem först över en vecka så jag ville ju säga hejdå.
När jag kom hem blev jag grinig för att kliniken som pappa remissat till (för mina ben, ni vet) sa att dom inte kunde ta emot mig först om 3 månader.. SKIT OCKSÅ. Då kom måns och räddade min kväll: "Ebba har du sett Avatar?" "Ja, det har jag" "Jaha okej :(" *går därifrån" "Men jag vill se den igeeeen!!" "jaa, men då åker vi och ser den nu då?" "ja visst!"
Ja, ni lär ju förstå vad vi hittade på. Vi kom hem så sent att jag inte kunde sätta mig vid datorn.. Så här är jag nu, typ åtta timmar senare, och bloggar.
Fortsätter snart, ska äta frukost nu!
PUSS


min favorithörna här hemma!

bloggtorkaaaaN

ojdå, inte bloggat något... Faktiskt för att jag aldrig sitter vid datorn förutom i skolan och det är så trist att blogga här... Fast nu så kände jag att jag faktiskt måste.. Så här är jag!

Ikväll ska jag (precis som alltid på torsdagar) sova hos pappa... Efter skolan är det konsert (tvåorna har ju produktioner) men jag vet inte om jag pallar vara med alltså... Inte riktigt sugen.

Har inte så mycket mer att säga..
shit min blogg suger ju! Varför läser ni den ens? hmm...

puss.. typ...

övernattning á la line

AAAAAAH! Åkte hem till Line igår efter skolan, kunde knappt ta mig hem så det fick helt enkelt bli övernattning hos henne. Vi såg tv, åt popcorn och chillade galet. Somnade kanske lite för sent men vafan, trött en dag gör ju ingenting.

Om 5 min har jag rep med tvåorna. De har produktion nu och jag och de andra sångarna i min klass körar en av grupperna. Alltså det kanske jag redan har sagt men jag minns inte... Skadar inte med att höra det en gång till :)

Aja, idag ska jag i alla fall hem och kan blogga lite mer då :)
Så vi hörs senare! puss

fast i skolan

det är kallt. ALLDELES för kallt. Fattar inte vad som händer med Sverige och kylan. Dom är typ bästa vänner eller något. Det ska ju tydligen snöa hela mars också. KUUUUL med snö på sin födelsedag -.- Har jag faktiskt aldrig varit med om förut (i och med att jag fyller år i april...)

Justeja, glömde bort: hur ska jag ta mig hem idag då? Tunnelbanan går inte längre än till liljeholmen (åkte från pappa idag = söder = tunnelbanan går där) Får typ sova i skolan? Bullshit, pallar inte.

Nu är jag i alla fall i skolan alldeles för tidigt. Kom kvart över 10. Det vill säga att jag var 30 min tidig, BARA för att dom sa på nyheterna att alla tunnelbanor är inställda? Också bullshit. Herregud. HATAR SL!

jag hatar vädret

Jag funderar på att hoppa framför tåget... Eller justeja, DET GÅR JU INGA. Alltså det här är ju värdelöst, hahaha. Kom aldrig iväg till Elias igår för bussen kom aldrig. Där stod jag ute i mörkret (med flera lager kläder) och frös ihjäl. SNÖSTORM. Så jag gick hem efter 30 minuters väntan. Det sög.

Nu så hoppas jag på lite mer tur i alla fall. Ska nämligen hem till pappa om typ 1-2 timmar. Kan lova att typ alla tåg är inställda (eller minst en timme försenade?) och att bussarna kommer komma 45 min sent. Hemskt.

Ikväll ska vi i alla fall se E.T, hur mysigt som helst. Gråter alltid i mängder när jag ser den, värsta nostalgin. Antar att vi poppar lite... vadå?? ... jo popcorn, till det. Ser fram emot att ha en mysig hemmakväll med pappa och loulou (för er som inte vet så uttalas loulou som lollo, haha)

Nu ska jag hjälpa min käre vän Line med en artikel som hon skriver. Gissa en gång vad den handlar om. Gissade ni på Coldplay? Då hade ni självklart rätt! PUSS


Chris bäst-i-världen Martin!

sl suger

Vill först och främst säga grattis på födelsedagen till två av mina favorittjejer från undersvik: Matilda och Hanna.D!! hoppas ni får en underbar dag tjejer, love u both <3

ooooooooch nu:
Vad tycker ni om sl's utökade söksida?

längst ner liksom.... "Gå?" alltså herregud... Hur som helst så kollade jag upp att mitt pendeltåg mot Tumba ikväll bara är 10 min försenat och min buss är ca 5 min - precis som vanligt då? haha typiskt -.-

Blev i alla fall inte Freddan, av bland annat anledningen att vädret är helt knas.. Vill inte veta hur försenade bussarna till Vagnhärad är, nej förfan. I stället åker jag hem till min käre klasspolare Elias ikväll. Typ alla i klassen ska dit + några från teaterklassen. Blir säkert jättegött!

kul tråkig humor


"Om SL(sj) hade skött tågtrafiken i nazityskland hade förintelsen aldrig ägt rum" - tas med en nypa salt

En sak jag glömt att ta upp idag är hur sjukt totalt katastrofalt sl är (stockholms lokaltrafik - komunaltrafik). När det blir dåligt väder så kan man ju absolut inte ta sig fram. Läste till och med i Metro att Sthlm har europas näst sämsta komunaltrafik när det gäller att komma i tid till stationerna och massa annat.



I morse var för det första min pendel 10 minuter sen (vilket man tar för givet -.-)... När tåget kommer framså blir det totalt proppfullt för folk har fått vänta plus att de två första vagnarna var ur funktion (gammalt tåg = många små vagnar). Tåget rullar vidare mot Stuvsta och vi passagerare står så nära varandra att vi skulle kunna ha pussats utan att göra en rörelse...
Väl i Stuvsta så går det inte att öppna dörrarna på det där usla tåget. Så vi står inne på station i ca 35 minuter, i trängseln, och dörrarna går inte att öppna(?) Till slut öppnas dom och hon som körde berättade att det var avstigning för samtliga då tåget var ur funktion..... Då fick vi alltså stå där ute i kylan på perrongen och vänta på nästa tåg. Det tåget stod ca 50 meter från perrongen, helt still!
Efter ca en kvart (då hade tåget tydligen stått där i mer än 40 min - detta vet jag för min kompis var på det tåget så jag hittar inte på) kör tåget in och lyckas (mot alla odds???) köra vidare.

Underbart SL, verkligen -.-


owl city

Är helt beroende av den här låten!
Men jag vill ju inte lyssna på den för mycket, men den är så bra mixad och allt. Han har för söt röst också!


music

"Music is harmony, harmony is perfection, perfection is our dream, and our dream is heaven"


killar.... pms? hmm

Om det var möjligt för en kille att ha pms, så kan jag berätta för er att det är vad min bror skulle haft idag. Ibland undrar man helt enkelt..


pms-måns :)

men jag älskar honom ändå!.... eller(?) haha nejrå

foodilisious

Hejsan hoppsan!
Sitter här med telefonen mot örat, pratar med självaste freddan 'lillen' olsson. Om det blir som planerat så åker jag hem till honom i morgon. Till lilla gulliga vagnhärad. Det ska i sånt fall bli väldigt trevligt, saknar nästan hans päron mer än jag saknar honom :$ HEHEHEHE...

Snart kommer käre bror hem med maten också. Tjockisarna i min familj beställde väl pizza hela bunten, själv har man ju slutat med såna onyttigheter så det fick bli en sallad för mig. Underbart :)


Jag och Thyra i helgen :) majsigt

engliiiish

Hej på eeeer! Jag är i skolan och har engelska. Vi har precis haft lärarprocess, och idag pratade vi om låtar, analyserade lite (dvs vilka instrument, vilken form har låten, hur är den mixad osv) och så visade några hur dom värmer upp med deras egna instrument. Riktigt kul :D Jag valde låten "I wish I know how it would feel to be free" av Nina Simone som är en av mina favoritartister. Grym sångerska.

Nu har vi i alla fall som sagt engelska.  Vi gör en nyhetssändning. I min grupp är vi fyra pers och det går superbra. Är bara med männikor jag funkar bra ihop med :) Toppeeeen!

Ikväll ska jag hem till pappa! Ska träffa Eva som jag nämnde för typ 1-2 veckor sen, hon som pappa känt sen de gick gymnasiet. Idag ska jag även få träffa hennes man Jens och deras barn som jag inte träffat sen början av 2000 så jag är svinglad! Saknar dom så mycket :D

Nu måste jag jobba för Guds skull! pusshej


its time to say goodbye

Nu ska jag lämna datorn och min käre bror tar över den!
Jag ska gå och ta bort allt smink (äntligen, jobbigt med så mycket ögonskugga ju!) borsta tänderna och lägga mig i sängen med myskläder. ÅÅÅh vad jag älskar att ha nybäddat (vem gör inte liksom?)


Såhär ser jag ut när jag tagit bort mitt smink :D haha


som sagt, en osminkad ebba! here I am!


dagen avslutas med en bild från Undersvik i helgen! kääärlek

lite pics :)

nu funkade det att lägga över bilder! superbra ju :D


såhär mysigt gjorde jag igår, bäddade rent alltså.
Satsade på blått den här gången :) (och jag älskar mina gosedjur)


dagens klädsel :)


i väntan på bussen (jag gick av misstag sisådär 15 min tidigt)

dagens helt enkelt

Dagens humör: ganska glad trots allt
Dagens mående: jag mår fint, fast stressad som vanligt
Dagens borde: faktiskt ingenting. ünderbarth
Dagens frisyr: utsläppt med luggen bakåt
Dagens smink: sotade ögon, mascara, rouge och puder
Dagens klädsel: tiger-jeans, leopardmönstrad topp med trekvarts ärm, kofta utan ärmar från gina, köpt igår (långt halsband och armband till)
Dagens planer: fira min käre mor
Dagens materiella vill ha: ny mobil!!!
Dagens längtan: äta god middag
Dagens fundering: hur fasiken gjorde man den där matteuträkningen?
Dagens beroende: musiken, som vanligt.
Dagens tråkigaste: att mobilen paja :(
Dagens tidning: metro för en gångs skull!

Dagens låt:


trasig mobil - livet går under

Vet inte vad som hänt men det går inte att överföra mina bilder från mobilen till datorn. KAN bero på att den gick sönder idag! Mobilen alltså... jävla skit alltså :( Tappade den (den gled faktiskt ur händerna på mig när jag var upptagen med annat... skit också) i golvet och den landade exakt på skärmen så nu har jag typ 50 GROVA repor. Alltså, jag ser knappt vad jag trycker på när jag smsar :( hatar iphones just nu, skaffa aldrig!! Får väl lämna in den på lagning och se vad det skulle kunna tänkas kosta. Attans bäverås.


ungefär såhär ser min ut, fast det där är högst uppe på skärmen.
Mina går nerifrån upp... och snäppet värre :(

Mampi fyller 47! wOw

Förra veckan fyllde min käre far år, och IDAG fyller min mor år! Jag vaknade en timme för tidigt idag, när hon stod och sminkade sig, så jag gick upp (OBS! med min otroligt krassliga röst) och sjöng för henne. Hon blev jätteglad och drog så klart repliken "jaa, du sjunger faktiskt jämt" hahaha, dummer.
Ikväll ska vi därför äta "extra" god mat (vet inte vad detta innebär) och i morgon ska vi ut på resturang och äta middag. Hon ville inte ta ett glas vin ikväll i och med att hon jobbar i morgon och sånt.

Alltså: Grattis käre mamma :)

i'm back

Till Emma, Tack för det du skrev! Blev jätteglad. Hoppas du fortsätter läsa (även om jag varit superdålig på att uppdatera de senaste dagarna)

Alltså verkligen FÖRLÅT. Jag har helt enkelt ingen lust att sitta vid datorn längre(?) Och varje gång jag bloggar är jag i skolan så det kommer inga roliga bilder eller något sånt, förlåååååt!!

En sak jag vill ta upp som dom pratade om på Vakna i morse är att Starbucks äntligen kommit till Sverige. Problemet är DOCK att den ligger på Arlanda, INNANFÖR incheckningen. Hallååååå??? Varför gör dom så för? Alltså kan man bara dricka deras goda kaffe (ja, jag har druckit det så jag hittar inte på) om man ska resa utomlands?


FYFAN

HEEEEEEEEEEEIII!
Jag är hemma hooooooooos, yeah you know who: Sarurt!
Vi har typ suttit och tagit massa cambilder och skojat till det lite hit och dit... Vi blev faktiskt riktigt fula, så bra gjort av oss. (Okej, sara blev snygg, som alltid, så jag snackar för mig själv)

I morgon börjar hon ÅTTA, och jag börjar halv nio och måste åka betydligt senare än henne. Känns ünderbarth. Fasiken vad jag känner att jag inte pallar skolan.... Vill ha ett efterlängtat lov, NU! Ska dock till Dalarna dååå, hej mormuuur, men det blir mysigt. Någon som vet om Monki finns i Kupolen, shoppingcentret i Borlänge? Skulle bli så lycklig, ihi.

Nu dör sara av uttråkenhet... ööööh, fin sverige.
pyss



bloggtörst

Tjohej! Förlåt för att jag inte har bloggat på hur länge som helst. Var ju i Undersvik i helgen och la ingen som helst tid åt att sitta vid datorn. Igår så följde Kajsa med hem till mig och vi låg i sängen hela kvällen. Jag somnade till The Holiday igår, såg inte hela så jag såg klart slutet i morse, hehehe.

Idag ska jag träffa Lina efter skolan och lämna hennes örhängen som hon glömde hos mig i januari(?).. Sedan har jag utvecklingssamtal halv 6 och efter det ska jag åka hem till SARA som jag inte träffat på sisådär 1,5 vecka! Gissa om det ska bli skönt? ünderbathen.

Nu ska jag plugga ljudteknik, wihu -.-
VI HÖRS SNART!!!

i know how i feel about you now

Hello sagumas! Jag sitter i datorsalen, hör att dom repeterar på scenen, lunchkonsert om ca 10 min. Härligt. Dagen har börjat bra, MIN KAVAJ ÄR TILLBAKA!!!!!!!! *överlycklig* Det var någon som tagit den (vet ej vem, pallar inte ta reda på det heller) och sedan lämnat den i receptionen i liljeholmshallen. Jättekonstigt(?)

Nu har vi ätit lunch i alla fall, pastagratäng med köttfärs och sånt. Smakade smaskens. Och Jenbert har tatuerat sig! En g-klav och en f-klav som sitter ihop och bildar typ ett hjärta på handleden, superfin! Själv vill jag ju ha en g-klav över hela underarmen, superläckert, men otroligt oorginellt -.- men whatev.

Idag ska jag träffa pappa och Loulou efter skolan, mysigt.

Nu har jag inget mer att säga! Skriver senare. PUSS
(förlåt för att det inte kommer bilder, är aldrig hemma vid datorn typ... bara skolan för det mesta. srysry)

dadys b-day

Idag, tisdagen den 9'de februari 2010, fyller min pappa 40 år! Vilket härligt tal att fylla. 40. Familj, fina vänner, fint hem och allt sånt. Vilken lyx! Fast jag trivs bra precis där jag är, ohyes.
Jag ska i alla fall, självklart, hem till honom sen med mina bröder, äta mysig middag och fira att han fyller år. Funderar på vad jag ska köpa. Han önskade sig en speciell tidning, en bok,  bartendertillbehör och en innebandykubba(?) .. Det sistnämnda tyder väl kaaaanske lite på en 40-årskris? (hoppas inte att han läser det här, hihihih)
Nu smsar jag med Sara. Jag slutar om 4 minuter så jag hade tänkt vara med henne fram tills middagen som är kl 6 ikväll. Hon har tydligen en läxa att göra, likaså jag (MÅSTE börja öva på Halo av Beyoncé om jag ska klara av hela utan problem i slutet av terminen) så det kanske går att lösa :)
Vi hörs senare om inte annat! ciao

Retoriskt tal

Hejsan!
Jag har svenskalektion. Otroligt roligt, faktiskt. Vi håller på med retoriska tal och har precis börjat på våra egna (förut har vi lyssnat på kända tal av presidenter osv). Jag ska prata om att straffet på Therese Johansson Rojos mördare var för lågt. De fick 20 månaders sluten ungdomsvård, maximalt straff är  4 år för ungdomar i Sverige. Jag känner att inspirationen bara flödar från håll och kanter och tror att mitt tal blir jättebra! Satsar på MVG och det ska jag fasiken fixa också :D

Nejni, nu ska jag fortsätta!
hej på er

my hair is gone

Varför kapade jag av mig håret?
sometimes I hate myself


*sadface*

youre the reason I belive in love

Pappa fyller år på onsdag, mamma fyller år nästa fredag. Känns ju nice att man har pengar till att köpa presenter. Får väl bli en varsinn blomma eller något, haha! När mamma fyllde 45 köpte jag och mina bröder 45 rosor till henne. Hon blev jätteglad, så klart. Blir väl något liknande i år, minus 40.

Just nu sitter jag och lyssnar på come home av One republic. Fantastisk bra låt. Skulle nog vilja börja sjunga den på insån, sååå fin är den. Just nu kör jag Me & Mr. Jones av Amy Winehouse och From this moment on av Shania Twain. Båda låtarna är ju skapligt svåra -.- Men det är kul :)

i morgon börjar jag kvart i 11 som vanligt, har en enda jävla lektion och sen slutar jag. Måste ju gå också för det är prov på körstämmorna, för betyget till kör A, wihuu -.- så boring. Tycker inte om kören. Ska sätta mig och lyssna igenom stämmorna nu sen lämnar jag datorn.


Me and Mr Jones


From this momen on

oldies

Hittade massa gamla bilder :)


jag och käre storebror max, sommar 2008, eller vare 2007? hmm


världens bästa kväll med frida, sommar 2008


jag, typ mars 2008


konfirmation 2008... åååh vill till undersvik! bara 5 dagar kvar



HAHAHA, sommar 2008 (eller gud, vare 2009 sara?)


Frida och jag igen, mars 2008


OMG OMG OMG!!! kolla ina!! vi gick i åttan, haha!!


sommar 2008... åh line minns du? <3

Vila i frid

Här sitter jag och smågråter. Jag är en ganska blödig person när det kommer till död, när det gäller (i stort sett alltid) vem som helst. Sitter och läser i minnesbloggen för therese och tänker på hur äckligt pinsamt det är av sveriges domstol att ge mördaren och hans flickvän 20 månaders ungdomsvård. Helt ärligt, man kan få 5 års fängelse för att klottra, men för ett mord kan man få 20 månader. HELT JÄVLA ABSURT! Så fruktansvärt pinsamt... finner inga ord.


In das råttland

God morgon, eller god dag, vilket som!
Jag och Line har precis ätit frukost och nu står hon i duschen. När hon duschat klart tänkte jag också ta en dusch hade jag tänkt.
Idag vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Jag vet att jag måste vara hemma vid fem och göra klart min uppsats i samhällskunskapen. Den är i och för sig redan klar men jag vill göra om lite saker hit och dit. Jag antar att vi chillar här hos henne som vanligt, ser en film eller så. Igår såg vi Bert, satan va roligt det var! Helt underbar film, fast ingen knäcker Sune!!

Nejni, nu ska jag kolla in fejjan lite!
Vi hörs senare sötizarrwwww.......


barnvakt och så lineee

Hej på er! Förlåt för att jag bloggat så lite, har inte haft tid.
Sov ju hos pappa i natT. Världens bästa människor, Lotta och Stefan som dom heter, var där. Båda sysslar med musik (alltså endast musik - vilken drööööm) och jag har känt Lotta sen jag var typ nyfödd, haha.

I dag har jag som sagt varit med mina småflickor Minou och Isabelle. Två tjejer jag alltid varit barnvakt åt i typ 4-5 års tid nu. Dom är som mina riktiga systrar, vilket är jättemysig för jag har alltid velat ha småsyskon. Vi har varit på bio, fast det har jag ju redan sagt, och såg prinsessan och grodan. Den var jättegullig :)



Nu ikväll är planerna som sådana att jag ska chilla hemma en timme till typ, sen ska jag åka med mamma och hasse till fruängen, därifrån tar jag mig hela vägen till solna och åker hem till världens bästa line som ÄNTLIGEN är frisk. Stackarn har varit sjuk i typ över en vecka! Och som jag längtat efter henne. Ska bli supermysigt (:

Blir nog inget mer bloggande idag.
Vi hörs i morgon, om inte annat :) puss


jag och line, vår 2008 :)


hahaha, också våren 2008!

nothing to say

Nicole: håller med dig om det där med äckligt att ta andras kläder
så sant!

yeahyeah, here i am! Har slutat, det är fredag och jag är till och med kvar i skolan och umgås med några töntat i musik2an. obs töntar. Hahaha, dom säger så roliga saker så, fast killarna är pain in the ass. Retas som fan. Men det är väl nöjet i det hela också?

Idag ska jag hem till pappa, vi ska äta middag, hyra film osv! jättemysigt. Har jag även berättat att jag ska på bio i morgon? Tror inte det. Med mina två "småsystrar".. Isabelle och Minou, varit barnvakt åt dom sedan typ 4 år tillbaka och känt dom sen dom föddes. Vi ska hur som helst se Prinsessan och grodan.

Nu pallar jag inte skriva mer. puss

D3PR1M3R4D_TJ3J-93(?) hehe

Alltså dom 3 senaste dagarna har typ varit bajsdagar för mig. Allt känns bara fett kasst, det suger ju. Är typ fett nedstämd och vill ba ligga ner i min säng och sova, ifred. Fattar inte varför ens ;o What is happeniiiiiing? äääh, det går väl över snart. Bäst att tänka så.

Har matte i alla fall.. Sista lektionen, SKÖNT! Vill bara sluta och att Sara ska komma hit och möta upp mig. Min Sara. Min fina älskade Sara. Tack.

shit i hate my life. sucks.
hejsvej


4/2 -10

Hej på er! Kom till skolan för typ 5-10 minuter sen! Älskar torsdagar, älskar sovmornar! Dock slutar jag liksom 2 timmar senare än de som börjar tidigt -.- Men jag tycker det är skönare att få sova ut en dag i veckan!

I och med att min kavaj blev snodd igår, så tog fina Sanna med sig sin till skolan så jag har hennes nu! Hon är ju typ bäst? JA!

Idag har jag naturkunskap, lunch, klassensemble, gehörs och musiklära och sen matte. Efter skolan ska jag och Sara åka till Kungens kurva och lämna våra cv'n för sommarjobb till typ Ikea, Ica kvantum, City gross osv. Tror faktiskt det kommer gå riktigt bra för mig för mitt cv är skitbra och där borta jobbar bara massa utlänningar, vilket är bra för mig som är svensk. Tragiskt men sant.

Nu måste jag gå! hej på er

ÅÅÅH btw: "Axelalm", vem är du? Jag känner mig jättedum som frågar men jag har ju inte en aning faktiskt! ;o (sluta inte läsa min blogg för det här, haha!) puss

the worst day ever

heeej på er!
Idag har jag haft den absolut sämsta dagen på länge. Några äckliga ungar snodde min kavaj i omklädningsrummet (vi delar med andra skolor i liljeholmshallen) när jag duschade. Så jävla fittigt gjort, kommer LÄTT grilla dom nästa onsdag. Shit va ungen som tog den ska skämmas, ARRGGHHH!!!

Efter det, som var på förmiddagen, så har jag varit fett nere. Typ sur på allt och alla och velat mörda typ vem som helst(?) Tack och lov att jag har världens finaste Sanna Kovacs som alltid är där och gör mig gladare! Om bara Hanna kunde bli frisk också :( Shit vad jag saknar henne, BAJS! Hanna, om du läser detta, så ska du veta att jag vill att du ska bli frisk din körtelfeber och komma till skolan och hålla om mig
Jag åkte till och med förbi h&m och köpte lite armband och sånt efter skolan för att bli lite gladare! hehe

Nu är jag i alla fall hemma hos pappa på underbara söder. Så himla skönt att bara komma hit och koppla av! Jag ska (obviously) sova här ikväll. Pappas kompis Eva, som jag inte träffat sedan tusen år men som vi alltid var med när jag var liten, kommer hit också! Alltså, jag har verkligen inte träffat henne på länge, ska bli jättekul!

Nej nu blev det mycket här!
Kanske skriver senare, om ni har tur en kväll som denna ;) PUSS

festivala

ååh sådär! Nu är arvika bokat!
Känns helt jävla underbart faktiskt. Och när jag berättade för mamma att jag kommer betala av typ 200 kr i månaden så sa hon att hon och min styvfarsa betalar i och med att jag varit så duktig hemma under de här tre veckorna de varit borta! AWESOME!


hemvägen

Jag hade en skitskum resa hem, haha! eller ja.... okej, skitskum var väl att ta i, men den var inte som det brukar vara när man åker hem.
På tunnelbanan så var jag tvungen att stå, och så var den en liten kille som var kanske 5-6 år som satt ner och kollade på mig hela tiden. Jag (som älskar barn mest av allt) tittade självklart tillbaka. Det började med att vi skiftade mellan att stirra "surt" (på skoj) på varandra och skratta. Till slut satt han där, och jag stod (ganska långt emellan, jag visste att folk stirrade konstigt på mig - inkl. hans mamma, haha, men jag orkade inte bry mig) och vi gjorde fula grimaser (stavning?) till varandra. Jag garvade så att jag dog inombords men det kunde jag ju inte visa. Hur som helst var lillkillen hur söt som helst!

en till "intressant" sak om mig är som sagt att jag ÄLSKAR barn. Alltså avgudar dom! Finns inga bättre varelser. Jag ska ha så många barn såååå när jag blir stor, haha.




blogg award(?)

Jag fick min award av Nicole, hon är min polare Philips flickvän



A: Kopiera Awarden på Er blogg
B: Länka till personen/erna som gett dig Awarden
C: Berätta 7 intressanta saker om dig själv
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge Award till
E: Länka till deras bloggar!
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dem denna Award



Så här kommer då 7 "intressanta" saker om mig:

1. Jag lider av tvångssyndromet OCD.
2. Min absoluta favoritfärg är skrikgul
3. Jag är rätt för katter, alltså, svinrädd!
4. Att jag har OCD innebär också att jag har svårt att koncentrera mig
5. Mitt favorit band är (antagligen som ni redan vet) COLDPLAY
6. Min pappa är den bästa människan som finns i mitt liv, no doubt
7. Jag och mormor är jättetighta, hon är grym!



Nu så ska jag då välja 7 nya, men jag läser bara en blogg som jag liksom är lite relaterad till och det är Linnea Janssons blogg. Hon är en av mina närmsta kompisars ex faktiskt.

lunch

Hej!
Igår gick jag och la mig på tok för sent. Ville ligga kvar i soffan med huvudet i mammas knä hela kvällen. Hon låg och klia mig på ryggen och på huvudet. Det var så himla mysigt, och det är så skönt att hon är hemma igen.

Nu är jag i skolan, konstigt nog. Var så ypperligt nära på att ligga kvar i sängen i morse för jag orkade verkligen inte gå upp och duscha, men jag kom upp ändå. Har precis ätit lunch. Ris och kyckling schnitzel(?) vettetusan hur man stavar, whatev!

Idag efter skolan ska jag hem och plugga och BOKA ARVIKABILJETTEN! hehehehe. Det äger. AWSOMENESS! Det blir den första festivalen jag går på faktiskt, supernice.

Nu ska jag gå och kissa innan blåsan sprängs
Vi hörs senare :D pussi

HATE MY LIFE

Har samhällskunskap och kan inte hitta mitt arbete på datorn! hur kan jag vara så korkad att jag inte skickade arbetet till mig själv? ÅÅÅÅH får damp. Nu är det bara 1 vecka kvar tills uppgiften ska vara inne också. DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!

orkar faktikst inte :( skit

morniiiing

god morgon!! måste skriva ett jättekort inlägg, bussen går om tjugo minuter och jag är faktiskt inte klar med att fixa mig än! (fattar inte varför jag ens skriver när jag vet att jag inte har tid med det??) har inte så mycket att skriva om heller för den delen, haha.

jag kan helt enkelt berätta vad jag har på mig idag:
ljusblå skjorta från gina tricot
svarta, ganska tjocka, tights.
svarta strumpor över knäna
svart body

blev ganska svart idag, sen åker de svarta kängorna på!

nej ni, nu måste jag rusa! vi hörs senare :D
puss


RSS 2.0